İki ay sonra İstanbul'a taşınacağım. İsyeri icin Nişantaşı, maslak ve taksim olarak uç alternatifim var. Gerçi önemli değil gün içinde silivri adliyesine gitmek zorunda da kalabilirim.
Tatil harici İstanbul'da hic bulunmadım. Ulaşımı rahat, Avrupa yakasında, en azından sisliye cok yskın, guvenilir, kirası uygun semt önerilerinizi bekliyorum. İnternetten baktım sislinin bir suru semti var, neresi iyisidir bilemediğim icin danışmak istedim
İstanbul u bilemem ama arabanız var mı ya da olacak mı onu bence yazın zira ulaşım kavramı arabalı olan ve olmayan için çok farklı imiş İstanbul da
geçen bir arkadaş otobüste inemiyorsun da diyor kimse kapıya doğru da yer vermiyor zira kendi ayakta durduğu yeri de kaybetmek istemiyor dedi
gözünüzü korkutmak gibi olmasın da
semt seçerken ulaşımdaki vasıta önemli o nedenle
Sizin şartlarda en iyisi Beşiktaş tabi de diğer yerlere göre biraz tuzlu sayılabilir.
Yine de değer bence...
Taksim olursa Üsküdar da mantıklı, Üsküdardan vapurla karşıya geçip füniküler le taksime geçmek çok kolay.
Ben de oyle diyenlerdenim ama mecbur kaldım. Nişantaşı ulus beni cok asar, Çağlayan adliyeye yakın ancak semt olarak Nasıl Bilgim yok. Durumum ortalamanın üstünde, ailem de destek olur sıkıştığımda ama bu yasa kadar kiraya 1200den fazla vermedim, bi anda vermek maddi olarak sarsmasa da manevi olarak sarsar:)İstanbul'da güzel bir hayat yaşamak için ciddi bir geliriniz olmalı.
İstanbulda orta sınıf olacağıma başka yerde zengin olmayı tercih ederim.
Şişlide ulaşımı kolay güvenilir güzel bir ev çok pahalıdır. Durumunuz nasıl ona göre yorum yapalım.
Çağlayanda olabilir nişantaşıda ulusta
Malesef is icin gelmek zorundayım. Dediğim sentler pahalı evet buralara yakın lokasyon arayışındayım. Cidden ulaşım kotu mu ya, kalabalık ama cok düzenli diyorlardı. Fulya ve topagacına bakacağım. Peki Kağıthane nasıldır?Doğma büyüme İstanbulluyum ve halen yaşıyorum ama 5-6 yıl içerisinde bu kalabalık ,pahalı şehiri terk etmek istiyorum.Gerçekten yaşanılır gibi değil.Mecbur değilseniz hiç gelmeyin ama iş için mecbursanız Fulya,Topağacı güzeldir.Ulaşımı rahat hiç bir yer yok artık ve dediğiniz semtlerde de kiralar yüksektir.
Kirası uygun hiçbir semt yok.
Kıytırık semtteki evlerin kiraları bile 1500den başlıyo.
Size beşiktaş lokasyon açısından uygun olur ama kiraları yüksek
Şişli mecidiyeköyde olur ama orada da yüksek .
Uygundan kastınız nedir?
Arabam yok ama almayı dusunuyorum 6 aya kadar. Hos olsa bile tıklım tıklım trafiğe arabayla gitmeye ne cesaretim ne takatim olur. Yani her halükarda toplu tasıma önemli benim icin. Toplu taşımaya uygun lokasyonlar tercih sebebim.
Hmm Beşiktaş'a baktım cok güzeldi. Burda toplu taşımaya uygun semt biliyor Musunuz? Malesef vapura binemem korkuyorum Üsküdar'ı kafadan eledim:)
Ben de oyle diyenlerdenim ama mecbur kaldım. Nişantaşı ulus beni cok asar, Çağlayan adliyeye yakın ancak semt olarak Nasıl Bilgim yok. Durumum ortalamanın üstünde, ailem de destek olur sıkıştığımda ama bu yasa kadar kiraya 1200den fazla vermedim, bi anda vermek maddi olarak sarsmasa da manevi olarak sarsar:)
Malesef is icin gelmek zorundayım. Dediğim sentler pahalı evet buralara yakın lokasyon arayışındayım. Cidden ulaşım kotu mu ya, kalabalık ama cok düzenli diyorlardı. Fulya ve topagacına bakacağım. Peki Kağıthane nasıldır?
Max 1500 veririm bende:) cok pahalı kiralar ya. Aslında Başakşehir Küçükçekmece Halkalı cok uygun ama oraların da ulaşımı sıkıntılı. Kağıthane ile ilgili bilginiz var mı? 4. Levent fln?
Benim durumumda olsanız nerde yasardınız? 4500-5200 arası maaşım var ama ayda 3bin tl yüksek lisans ödemem olacak. Kirayı aileme ödetebilirim, sıkıştığımda yardım da ederler ancak Kirayı 1500 ustu düşünemem. Bekarım yalnız yaşayacağım. Of ne zormuş valla gelmeden gözüm korktu.Kapıthane hep yok yokuş gerçi mecidiyeköyde öyle.
Alışılık değilseniz arabayla zorlanırsınız.
Kiralar şişliyle yarışır ama nişantaşında çalışıp kağıthanede oturursanız afallarsınız insanlar konusunda.
Halkalı küçükçekmecede çok uzak çalışacağınız yere .
4 levent o kadar kötü değil bence değerlendir.. metroyla istediği yöne gidersin.
B
Benim durumumda olsanız nerde yasardınız? 4500-5200 arası maaşım var ama ayda 3bin tl yüksek lisans ödemem olacak. Kirayı aileme ödetebilirim, sıkıştığımda yardım da ederler ancak Kirayı 1500 ustu düşünemem. Bekarım yalnız yaşayacağım. Of ne zormuş valla gelmeden gözüm korktu.
Arabam yok ama almayı dusunuyorum 6 aya kadar. Hos olsa bile tıklım tıklım trafiğe arabayla gitmeye ne cesaretim ne takatim olur. Yani her halükarda toplu tasıma önemli benim icin. Toplu taşımaya uygun lokasyonlar tercih sebebim.
Hmm Beşiktaş'a baktım cok güzeldi. Burda toplu taşımaya uygun semt biliyor Musunuz? Malesef vapura binemem korkuyorum Üsküdar'ı kafadan eledim:)
Ben de oyle diyenlerdenim ama mecbur kaldım. Nişantaşı ulus beni cok asar, Çağlayan adliyeye yakın ancak semt olarak Nasıl Bilgim yok. Durumum ortalamanın üstünde, ailem de destek olur sıkıştığımda ama bu yasa kadar kiraya 1200den fazla vermedim, bi anda vermek maddi olarak sarsmasa da manevi olarak sarsar:)
Malesef is icin gelmek zorundayım. Dediğim sentler pahalı evet buralara yakın lokasyon arayışındayım. Cidden ulaşım kotu mu ya, kalabalık ama cok düzenli diyorlardı. Fulya ve topagacına bakacağım. Peki Kağıthane nasıldır?
Max 1500 veririm bende:) cok pahalı kiralar ya. Aslında Başakşehir Küçükçekmece Halkalı cok uygun ama oraların da ulaşımı sıkıntılı. Kağıthane ile ilgili bilginiz var mı? 4. Levent fln?
aylık 4500 gelir ve 4500 üstünde sabit gider olmuş ama
bu sizi bayağı zorlar
zira yol yeme içme de parayla
patron ile konuşup pazarlık yapınnnn
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...udio-40m-terasli-esyali-daire-302416141/detayB
Benim durumumda olsanız nerde yasardınız? 4500-5200 arası maaşım var ama ayda 3bin tl yüksek lisans ödemem olacak. Kirayı aileme ödetebilirim, sıkıştığımda yardım da ederler ancak Kirayı 1500 ustu düşünemem. Bekarım yalnız yaşayacağım. Of ne zormuş valla gelmeden gözüm korktu.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...udio-40m-terasli-esyali-daire-302416141/detay
Ben olsam bunu tutardım :)
Stüdyo daire yada apartta kalabilirsin
tek kişilik odada faturalar dahil sistemde tek kişiysen çözüm çok
Bu fiyatları bile cok buldular Nasıl kabul ettiklerine sasırdım. Bir arkadaşımla aynı donem aynı hukuk fakültesinden mezun olduk, o 3500e çalışıyor. Benim ki İstanbul ortalamasına göre yüksek bile öpüp basıma koydum:)
Planım su 1500 kira olsa, ailem ödeyeceğini taahhüt etti. 4500 maaştan elime gecen 1500. Onunla artık geçinebildigim kadar geçinip geçinemediğim durumda yine aile desteği. 1 sene dişimi sıkmak durumundayım. Umarım herşey iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?