İstanbul-yaşanılabilir semt

Konu sahibi. Yıllardır tozkoparan/güngören denilen mahallede kentsel dönüşüm olacağı söyleniyor fakat yıllardır haraket yok. Eskiye göre iyi bir yer çok daha güzel sakin ve yeşil bir mahalle. 1+1 ev bulma şansınız yüksek. Fiyatlar daha uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim.

Ucuz ve yakın paha biçilemez bi değer istanbulda.

4.Levent i düşün bence

Bahsetttiğiniz bütün yerler kaos
Ben cumhuriyet mahallesi öğretmenler sitesinde viaport venezia'nın karşısında otuyorum acayıp rahat ve sakın bir yer.

Ben öğretmenler sitesinde viaport venezia'nın karşısında otuyorum acayıp rahat ve sakın bir yer.
Aaa ben de viaporta baktım. Gaziosmanpaşa değil mi? Orası da bana karışık gelmişti ama bakacağım simdi çok tesekkurler

Ben cumhuriyet mahallesi öğretmenler sitesinde viaport venezia'nın karşısında otuyorum acayıp rahat ve sakın bir yer.

Kiralık ev var mı sizin sitede? Ortalama ne kadardır? Bakarsın komşu oluruz:)

viaportta 1500 tl sanırım kıralar cok emın degılım
Ama bızım sıtelerı dusunursen parka bahceye sortunla cıkarsın aksamları yuruyus yaparsın :) 5 dk viaporta gidersin bizim orada kiralarıda cok bılmıyorum ama buluruz sana ev
Bızım orası sımdı sultangazıye baglandı bızden baslıyor ılce yanı ama bızım oralarla hıc alakamız yok gop baglıydık daha once

Eşim istinyede calısıyor 20 dk işe varıyor tem'den bende tem üzerinden 40 dk yeşilköye gidiyorum sende sivilride olacakmısın temden gidersin işte komşu olalım madem

Son düzenleyen: Moderatör:

Eşim istinyede calısıyor 20 dk işe varıyor tem'den bende tem üzerinden 40 dk yeşilköye gidiyorum sende sivilride olacakmısın temden gidersin işte komşu olalım madem

Cok tesekkur ederim, viaporta 1400e 1+1 buldum ama semt gözümü korkutuyordu. Bilmediğim icin. Biraz daha araştıracağım tekrar sagol. Kiralık gorursen sitede mesaj atar mısın

meidiyeköy evim kız yurduna bakmanı tavsiye ederim, çok modern mutfağıda var en pahalı odası 1.500 tl ve kahvaltıda dahil. Çünkü şu şartlarda o fiyata tutacağın ev eski olacak ve giderin yüksek olucaktır. Yurtta kalman senin karına olur hiçbi dertle ilgilenmek zorunda kallmazsın, içinde kalan çalışan sayısıda oldukça fazlaydı. Ve tam olarak mecidiyeköy merkezde, hem metrobüs var hem bütün otobüsler vardı, taksime yürüyerek 25 dakka nişantaşına yürüyerek 20 dakikada gidebiliyorsun.

Şişli - Fulya
Şişli- Halil Rıfat Paşa mahallelerine bir göz atın. Kiralar çok uygun değil ama toplu taşımaya yakın ve nezih mahalleler.

Maslakta çalışırsanız 4. levent - Çeliktepe mahallesi ve İstinye de uygun kiralı nezih semtlerden sayılabilir.

Ben 4. Leventş tavsiye ederim metroya yakın kısımlar emniyet evler sanayi ve çeliktepenin caddeye yakın kısımları iyidşr 30 senedir burda yaşıyorum

Bende doğma büyüme istanbulluyum,şuan benimde istanbuldan gitme ihtimalim söz konusu
Nasıl zor geliyo,gidemiycem gibi geliyo
O yüzden korkmayın,sevin

"They call it chaos,we call it home"

daha önce eviniz vardı da eşyanız mı var? eşyalı mı geleceksiniz istanbula
eşya yüzünden ev bakıyorsanız anlarım.değilse bence şimdilik apart ya da evi olan birinin yanında oda bulun tercihen merkezde mecidiyeköy olabilir beşiktaşın merkezi olabilir. biraz öğrenin araştırın alışın sonra eve çıkarsınız.

Malesef eşyam var. Daha gecen ay beyaz eşyalarımı yenilemiştim hatta. Aklımda taşınma düşüncesi olmadığı icin. Yoksa apart cok mantıklı olabilirmiş.

Beşiktaş
mecidiyeköy
fulya
ortaköy(en azından beşiktaşa göre daha ucuzdur, mecidiyeköy kadar da insan kalabalığı yoktur)
ben fulyada yaşıyorum çok mutluyum uzunca bir süre de taşınmak istemiyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…