Rica ederim.
Ucuz ve yakın paha biçilemez bi değer istanbulda.
Kagithane merkez cok guzel Yokuşu pisligi yok. 4.leventte cok kalabalik ben pek sevmiyorum. Ama dedigim gibi Kagithane merkezi de düşünün. Diger bolgeleri cok kötü. Ha ama merkezde de kiralar pahali maalesef artik 1500 e kiralik ev kalmadi.
Uzak yerleri dusunmeyin o trafik berbat bir sey..
4.Levent i düşün bence
Konu sahibi. Yıllardır tozkoparan/güngören denilen mahallede kentsel dönüşüm olacağı söyleniyor fakat yıllardır haraket yok. Eskiye göre iyi bir yer çok daha güzel sakin ve yeşil bir mahalle. 1+1 ev bulma şansınız yüksek. Fiyatlar daha uygun. Yer olarak merter ve davutpaşa metro istasyonları arasında bir yer. Mertere yakın olan yerler sokak sakinleri bakımdan daha iyidir.
Hani hiç bir yer bulamazsanız geçici olarak bakın derim.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...oparan-da-temiz-kiralik-daire-294590033/detay[/QUOTE
Aaa ben de viaporta baktım. Gaziosmanpaşa değil mi? Orası da bana karışık gelmişti ama bakacağım simdi çok tesekkurlerBahsetttiğiniz bütün yerler kaos
Ben öğretmenler sitesinde viaport venezia'nın karşısında otuyorum acayıp rahat ve sakın bir yer.
Bahsetttiğiniz bütün yerler kaos
Ben cumhuriyet mahallesi öğretmenler sitesinde viaport venezia'nın karşısında otuyorum acayıp rahat ve sakın bir yer.
viaportta 1500 tl sanırım kıralar cok emın degılımKiralık ev var mı sizin sitede? Ortalama ne kadardır? Bakarsın komşu oluruz:)
Eşim istinyede calısıyor 20 dk işe varıyor tem'den bende tem üzerinden 40 dk yeşilköye gidiyorum sende sivilride olacakmısın temden gidersin işte komşu olalım mademKiralık ev var mı sizin sitede? Ortalama ne kadardır? Bakarsın komşu oluruz:)
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...s1-75-m2-metr0-5-dk-yeni-bina-304992794/detay
Ev temiz görünüyor ama semti bilemedim
viaportta 1500 tl sanırım kıralar cok emın degılım
Ama bızım sıtelerı dusunursen parka bahceye sortunla cıkarsın aksamları yuruyus yaparsın :) 5 dk viaporta gidersin bizim orada kiralarıda cok bılmıyorum ama buluruz sana ev
Bızım orası sımdı sultangazıye baglandı bızden baslıyor ılce yanı ama bızım oralarla hıc alakamız yok gop baglıydık daha once
Eşim istinyede calısıyor 20 dk işe varıyor tem'den bende tem üzerinden 40 dk yeşilköye gidiyorum sende sivilride olacakmısın temden gidersin işte komşu olalım madem
İki ay sonra İstanbul'a taşınacağım. İsyeri icin Nişantaşı, maslak ve taksim olarak uç alternatifim var. Gerçi önemli değil gün içinde silivri adliyesine gitmek zorunda da kalabilirim.
Tatil harici İstanbul'da hic bulunmadım. Ulaşımı rahat, Avrupa yakasında, en azından sisliye cok yskın, guvenilir, kirası uygun semt önerilerinizi bekliyorum. İnternetten baktım sislinin bir suru semti var, neresi iyisidir bilemediğim icin danışmak istedim
Bende doğma büyüme istanbulluyum,şuan benimde istanbuldan gitme ihtimalim söz konusuİki ay sonra İstanbul'a taşınacağım. İsyeri icin Nişantaşı, maslak ve taksim olarak uç alternatifim var. Gerçi önemli değil gün içinde silivri adliyesine gitmek zorunda da kalabilirim.
Tatil harici İstanbul'da hic bulunmadım. Ulaşımı rahat, Avrupa yakasında, en azından sisliye cok yskın, guvenilir, kirası uygun semt önerilerinizi bekliyorum. İnternetten baktım sislinin bir suru semti var, neresi iyisidir bilemediğim icin danışmak istedim
"They call it chaos,we call it home"İki ay sonra İstanbul'a taşınacağım. İsyeri icin Nişantaşı, maslak ve taksim olarak uç alternatifim var. Gerçi önemli değil gün içinde silivri adliyesine gitmek zorunda da kalabilirim.
Malesef eşyam var. Daha gecen ay beyaz eşyalarımı yenilemiştim hatta. Aklımda taşınma düşüncesi olmadığı icin. Yoksa apart cok mantıklı olabilirmiş.daha önce eviniz vardı da eşyanız mı var? eşyalı mı geleceksiniz istanbula
eşya yüzünden ev bakıyorsanız anlarım.değilse bence şimdilik apart ya da evi olan birinin yanında oda bulun tercihen merkezde mecidiyeköy olabilir beşiktaşın merkezi olabilir. biraz öğrenin araştırın alışın sonra eve çıkarsınız.
Alışırım umarım bende:)Bende doğma büyüme istanbulluyum,şuan benimde istanbuldan gitme ihtimalim söz konusu
Nasıl zor geliyo,gidemiycem gibi geliyo
O yüzden korkmayın,sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?