ben de örnek vereyim
bursa da 2011 de 4050 net maaş , araba ve öğle yemeği ile çalışıyordum, tam 5 yıl önce yani
istanbul dakiler bizden 2000 falan fazla alıyordu
Eski rakamlar böyleydi, ben uni.de okurken falan. ancak avukat arzı o kadar fazla ki İstanbul'da. guzel rakamlar icin deneyim istiyorlar. Ben stajla birlikte 2.5 senedir calısıyorum toplamda. Junior avukat olmanın bedeli:)
Sorması ayıp suan ne kadar alıyorsunuz Bursa'da? Vallahi Bursa ya gelesim geldi:)
Benim de hayalim kendi bürom insallah. Size de bol kazanç, keyifli calışmalar.boğaz tokluğuna çalışıyorum şu an
bak iş saati,de buradayım
eşimin bürosu, kendi işim var
bazen diyorum ben 2011 de bu meblağı alırken bana çok çalışıp az alıyorsun diyorlardı şimdi acaba piyasa nasıl diyorum ama cidden bilmiyorum
zira burada maaşlar devlet sırrı
insanlar az alıyorsun derler diye bile söylemiyor maaşlarını, zira herkes az çok birbirini tanıyor
Bahçelievler'den Nişantaşı'na toplu taşımayla ne kadar surede gidebilirim bilginiz var mı? Kiralar dediginiz gibi uygun oralarda ams cok uzak gibi geldi. Düzgün de görünüyor yani gitmedim ama normal semt istemecidiyeköy nişantaşı kiralar uçuktur
bahçelievler/bakırköy de metroya yakın yerlere bakın metro candır... buradaki yerler sizin saydıklarınıza nispeten kirası falan uygundur ve e-5 metro metrobüs yürüme mesafesinde
arabanız olsa bile trafik çile çile çile birde otopark problemi var ki sorma gitsin neyse kolay gelsin
Yani arada sırada zorlarım kendimi sma her gün dayanamam bunun karı var Yağmur'u fırtınası var. Seferler iptal olur vs. Zaten korkağım:)İstanbul'da yaşayacaksanız vapurdan korkmayın. Hayat kurtaracak :)
Bakıyorum hemen tesekkurlerkağıthane yazmışsınız orda şelale evleri sitesi var kiralar ne kadar bilmiyorum ama oranın oturulabilecek en uygun yeri orası..
Arkadaşlar Küçükçekmece Nasıl peki? Ben sisli den başlayıp çıtayı Bağcılar'a kadar düşürecem sanırım:)
İki ay sonra İstanbul'a taşınacağım. İsyeri icin Nişantaşı, maslak ve taksim olarak uç alternatifim var. Gerçi önemli değil gün içinde silivri adliyesine gitmek zorunda da kalabilirim.
Tatil harici İstanbul'da hic bulunmadım. Ulaşımı rahat, Avrupa yakasında, en azından sisliye cok yskın, guvenilir, kirası uygun semt önerilerinizi bekliyorum. İnternetten baktım sislinin bir suru semti var, neresi iyisidir bilemediğim icin danışmak istedim
Arkadaşlar Küçükçekmece Nasıl peki? Ben sisli den başlayıp çıtayı Bağcılar'a kadar düşürecem sanırım:)
Neey? Nisantasina gidip gelebileceginize inaniyor musunuz?
Valla kiralar cok uctu. Size bomontiyi tavsiye ederim. Evet orda da pahali ama hic olmazsa yakin nisantasina.
Kucukcekmece coook uç yani...
Bakacağım tesekkurlerEmirgan,yeniköy,baltalimanı benim ilk tercihim hem heryere yakın, hem nezih,hem şehrin gürültüsünden uzak hem deniz dibinde..
Aaaa tesekkur ederim. Bu tarz yerlere hic bakmamıştım cok sağolun
Sanırım kendi gecekondumu dikicem sonunda:)Rica ederim.
Ucuz ve yakın paha biçilemez bi değer istanbulda.
Valla soyle diyim hayatımda Küçükçekmece'ye hic gitmedim ve senede 7-8 kere İstanbul'a giden biriyim. Ne bilim kiralar uygun diye atladım hemen:) peki Kağıthane, 4. Levent bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?