İstanbul-yaşanılabilir semt

ben de örnek vereyim

bursa da 2011 de 4050 net maaş , araba ve öğle yemeği ile çalışıyordum, tam 5 yıl önce yani

istanbul dakiler bizden 2000 falan fazla alıyordu

Eski rakamlar böyleydi, ben uni.de okurken falan. ancak avukat arzı o kadar fazla ki İstanbul'da. guzel rakamlar icin deneyim istiyorlar. Ben stajla birlikte 2.5 senedir calısıyorum toplamda. Junior avukat olmanın bedeli:)

Sorması ayıp suan ne kadar alıyorsunuz Bursa'da? Vallahi Bursa ya gelesim geldi:)

boğaz tokluğuna çalışıyorum şu an

bak iş saati,de buradayım

eşimin bürosu, kendi işim var

bazen diyorum ben 2011 de bu meblağı alırken bana çok çalışıp az alıyorsun diyorlardı şimdi acaba piyasa nasıl diyorum ama cidden bilmiyorum

zira burada maaşlar devlet sırrı

insanlar az alıyorsun derler diye bile söylemiyor maaşlarını, zira herkes az çok birbirini tanıyor

mecidiyeköy nişantaşı kiralar uçuktur

bahçelievler/bakırköy de metroya yakın yerlere bakın metro candır... buradaki yerler sizin saydıklarınıza nispeten kirası falan uygundur ve e-5 metro metrobüs yürüme mesafesinde
arabanız olsa bile trafik çile çile çile birde otopark problemi var ki sorma gitsin neyse kolay gelsin

Benim de hayalim kendi bürom insallah. Size de bol kazanç, keyifli calışmalar.

İstanbul'da yabancı partnerli avukatlık ortaklıkları dışında adam gibi para veren yer yok. Oralar da yurtdışı yüksek lisans vs istiyorlar. O da ben de yok.

Aynen dediğin gibi artık maaşlar dillendirilmiyor. Devlet sırrı gibi. Aralık galan veriyorlar 2bin-6bin atıyorum:) ucu cok acık

Bahçelievler'den Nişantaşı'na toplu taşımayla ne kadar surede gidebilirim bilginiz var mı? Kiralar dediginiz gibi uygun oralarda ams cok uzak gibi geldi. Düzgün de görünüyor yani gitmedim ama normal semt iste

kağıthane yazmışsınız orda şelale evleri sitesi var kiralar ne kadar bilmiyorum ama oranın oturulabilecek en uygun yeri orası..

Arkadaşlar Küçükçekmece Nasıl peki? Ben sisli den başlayıp çıtayı Bağcılar'a kadar düşürecem sanırım:)

İstanbul'da yaşayacaksanız vapurdan korkmayın. Hayat kurtaracak :)
Yani arada sırada zorlarım kendimi sma her gün dayanamam bunun karı var Yağmur'u fırtınası var. Seferler iptal olur vs. Zaten korkağım:)

Arkadaşlar Küçükçekmece Nasıl peki? Ben sisli den başlayıp çıtayı Bağcılar'a kadar düşürecem sanırım:)

arkadaşım bahçelievlerden iki vesait gidebilirsin nişantaşına.. aynı şekilde k.çkemeceden de bağcılardan da..
yol eziyetine katlanmak istemiyorsan tek vesait gidebileceğin yerlerde bakıp biraz bütçeyi zorlaman lazım..

Emirgan,yeniköy,baltalimanı benim ilk tercihim hem heryere yakın, hem nezih,hem şehrin gürültüsünden uzak hem deniz dibinde..

Neey? Nisantasina gidip gelebileceginize inaniyor musunuz?
Valla kiralar cok uctu. Size bomontiyi tavsiye ederim. Evet orda da pahali ama hic olmazsa yakin nisantasina.
Kucukcekmece coook uç yani...

Neey? Nisantasina gidip gelebileceginize inaniyor musunuz?
Valla kiralar cok uctu. Size bomontiyi tavsiye ederim. Evet orda da pahali ama hic olmazsa yakin nisantasina.
Kucukcekmece coook uç yani...

Valla soyle diyim hayatımda Küçükçekmece'ye hic gitmedim ve senede 7-8 kere İstanbul'a giden biriyim. Ne bilim kiralar uygun diye atladım hemen:) peki Kağıthane, 4. Levent bilginiz var mı?

Valla soyle diyim hayatımda Küçükçekmece'ye hic gitmedim ve senede 7-8 kere İstanbul'a giden biriyim. Ne bilim kiralar uygun diye atladım hemen:) peki Kağıthane, 4. Levent bilginiz var mı?

Kagithane merkez cok guzel Yokuşu pisligi yok. 4.leventte cok kalabalik ben pek sevmiyorum. Ama dedigim gibi Kagithane merkezi de düşünün. Diger bolgeleri cok kötü. Ha ama merkezde de kiralar pahali maalesef artik 1500 e kiralik ev kalmadi.
Uzak yerleri dusunmeyin o trafik berbat bir sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…