Mayıs ıyı cnm 2 adet sonrası onerıyolar.rapor çıkınca ilaç almak için bir ay süresi var ya cem bey hemen alıyor mu ilaç yazmak için o ara ?? bir de kızlar ben şubat sonu aşılamaya başlayıp
martta aşılama olucam tüp bebeğe hangi ay başlamalıyım sizce?? mayıs sonu haziran başı iyi mi??
İlk denemeydi canım.. Şimdi raporumu çıkarıp özelde deniycem.. Zeynep kamilde olmuyor ya düz mantık tedavi uyguluyorlar.. Kişiye özel tedavi yok.. Hastalıgına göre ilerlemiyortez zamanda pozitifi görürsün inşallah canım ilk kez mi yaptırmıştın sen şimdi ne yapıyorsun
2.kez rapor kolay çıkar ilkindeki gibi dr dr gezmezsinİlk denemeydi canım.. Şimdi raporumu çıkarıp özelde deniycem.. Zeynep kamilde olmuyor ya düz mantık tedavi uyguluyorlar.. Kişiye özel tedavi yok.. Hastalıgına göre ilerlemiyor
Öyleymiş canım allahtan onun için eziyet etmiyorlar..2.kez rapor kolay çıkar ilkindeki gibi dr dr gezmezsin
Hakkında hayırlısı canım umarım istediğin gibi bir doktor bulursunİlk denemeydi canım.. Şimdi raporumu çıkarıp özelde deniycem.. Zeynep kamilde olmuyor ya düz mantık tedavi uyguluyorlar.. Kişiye özel tedavi yok.. Hastalıgına göre ilerlemiyor
İnş canım.. Allah büyükHakkında hayırlısı canım umarım istediğin gibi bir doktor bulursun
Sonuç nasıl merak ettim umarım güzel haberler vardır ...Allah razı olsun canım inşbel agrısından delirdim ya bir de ultrasonla karnımdan rahimi görüp o sekilde embriyo koydular ya.. Koydukları yerde agrım var ya.. İçerde tamda o yerde sanki bişeyler oluyor
Yok be canım nerde.. Negatif sonuç aldım..Sonuç nasıl merak ettim umarım güzel haberler vardır ...
Sağlık olsun üzmeyin kendinizi...Yok be canım nerde.. Negatif sonuç aldım..
Öyle tabi canım hayırlısı allahtan..Sağlık olsun üzmeyin kendinizi...
Rapor nasıl çıkarılıyor?Bende cem hocaya muayene oldum sonra rapor cıkmayınca tedaviyi erteledim cnm. Rapor cıkınca basladık. Doktora da durumu soledım. Sen hemen yrn randevu alıp rapor ıcın git cnm.
tüp bebeğe gidip dr dan talep ettiğinizde yapılıyorArkadaşlar tüp bebek için Zeynep Kamil amh testini ne zaman yapıyor bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?