Hadi yaa narkozlu mu ? Sen mi istedin peki doktormu öyle uygun gördü? İnşallah canım o güzel günleri görürüzEvet cnm raporum var mart ayına gün vermişlerdi. Kasımdan beri bekliyorum. Ya bıde benım transferde narkozlu olmustumuayene bile zor oluyorum. Sımdıden stres bastı valla. Orası öle devlet, özel 3.gun, 5 gun Rabbım nasıp edince hepsı oluyor. Vakti saati gelince. Allah hepımızın yardımcısı olsun insallah birbirimize guzel haberler veririz. Artık sansımıza ne denk gelirse
nasıl yani amh yükseldi mi??Dogrudur cnm konusmusuzdurcem celık ameliyatta cok basarili cok sukur benimde guzel gectı. Ben bu sefer devlet hakkımı kullanım dedım acıkcası. Olmazsa yine cem hocayı dusunuyorum ama artık olucak gozuyle bakıyorum benım amh cok dusuktu cnm rapor hemen cıkar dediler. Cok sukur cıktı. Ama tabi rapor sureci uzun suruyor 0.78 amh sonra 1 kusur cıktı
canım peki ben de 2.aşılamayı olmaya karar verdim rapor çıkartıcam bahçeci de raporlu ne kadar indirim oluyor sen raporlu mu gittin cem beyeEvet cnm raporum var mart ayına gün vermişlerdi. Kasımdan beri bekliyorum. Ya bıde benım transferde narkozlu olmustumuayene bile zor oluyorum. Sımdıden stres bastı valla. Orası öle devlet, özel 3.gun, 5 gun Rabbım nasıp edince hepsı oluyor. Vakti saati gelince. Allah hepımızın yardımcısı olsun insallah birbirimize guzel haberler veririz. Artık sansımıza ne denk gelirse
neden uzun sürüyor pekiDogrudur cnm konusmusuzdurcem celık ameliyatta cok basarili cok sukur benimde guzel gectı. Ben bu sefer devlet hakkımı kullanım dedım acıkcası. Olmazsa yine cem hocayı dusunuyorum ama artık olucak gozuyle bakıyorum benım amh cok dusuktu cnm rapor hemen cıkar dediler. Cok sukur cıktı. Ama tabi rapor sureci uzun suruyor 0.78 amh sonra 1 kusur cıktı
Doktor baktı sureklı muayenelerde zorlanıyorum narkozlu yapıcam transferı dedı. Zorlanmım diye. O yuzden hıc sıkıntı yasamadım.Hadi yaa narkozlu mu ? Sen mi istedin peki doktormu öyle uygun gördü? İnşallah canım o güzel günleri görürüz
Walla cnm yukseldı o ara bıtkısel kur cok yapmıstım. Ama doktorlar en dusuk olanı baz alıyor. Yuksek olması farketmiyor yumurta sayısı onemlı dediler.nasıl yani amh yükseldi mi??
Evet cnm raporlu gıttım. Hastanede 2.500 gıbı Bı indirim oluyor. Ilaclarında %80 devlet karsılıyor.canım peki ben de 2.aşılamayı olmaya karar verdim rapor çıkartıcam bahçeci de raporlu ne kadar indirim oluyor sen raporlu mu gittin cem beye
Cnm zaten sana Bı kagıt veriyorlar epeyce uzun gerekli tahliller vs onların gecerlılık sureleri war hastanedede 3 4 doktora ayrı ayrı gıdıp muayene oluyorsun. Sonra esinde gidiyor. Adetlıyken tekrar gidiyorsun hormon testlerı vs. Kagıtları ıcerı verip bekliyorsun. Onay gelirse Bı liste daha veriyorlar.Buda sureyi uzatıyor. Benım 2 ay surdu.neden uzun sürüyor peki
o zaman ben de aşılamadan sonraki adetle hemen giderim 2 ayda çıkıyorsa zaten aşılama ve tüp arasında 2 ay beklemek normaldir..bu arada da cem beye muayene olurum anlatırım durumu ne yapayım dimi cnm??Cnm zaten sana Bı kagıt veriyorlar epeyce uzun gerekli tahliller vs onların gecerlılık sureleri war hastanedede 3 4 doktora ayrı ayrı gıdıp muayene oluyorsun. Sonra esinde gidiyor. Adetlıyken tekrar gidiyorsun hormon testlerı vs. Kagıtları ıcerı verip bekliyorsun. Onay gelirse Bı liste daha veriyorlar.Buda sureyi uzatıyor. Benım 2 ay surdu.
Umarım devlet seni yıpratmaz canım ben 2 günde bir gidip ultrasonla bakıolardı yumurta büyüdü mü vs dieDoktor baktı sureklı muayenelerde zorlanıyorum narkozlu yapıcam transferı dedı. Zorlanmım diye. O yuzden hıc sıkıntı yasamadım.
canım ben şubat adeti ile aşılama yaptırmam gerekiyor önce biz de amh veya sprem sorunu yok o yüzden önce 2 aşılama şartı var bi tane yaptırmıştım diğerini yaptırmadan cem beye gidecektim ama o da marta attı baya doluymuş ben de dedim 2.aşılama aradan çıksın rapor çıkarayım madem en azından indirimli olurBende cem hocaya muayene oldum sonra rapor cıkmayınca tedaviyi erteledim cnm. Rapor cıkınca basladık. Doktora da durumu soledım. Sen hemen yrn randevu alıp rapor ıcın git cnm.
sen raporu nerde çıkarmıştın canım rapor çıkınca dr hemen alıyor mu ilaç yazmak için pekiBende cem hocaya muayene oldum sonra rapor cıkmayınca tedaviyi erteledim cnm. Rapor cıkınca basladık. Doktora da durumu soledım. Sen hemen yrn randevu alıp rapor ıcın git cnm.
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEwt cnm onu biliyorumbahcecı de gercekten o yonden hıc sıkıntı yasamadım. Ameliyathanede cok usumustum mesela hemen sıcak soba getirmişler esim anlatıyordu. Öle konfor bulamıcam kesin. Insallah ben bu sefer olucak gozuyle bakıyorum. Bebısler ıcın deger. Sonuc guzel olsunda
Zeynep kamilde cıkarttım raporu cnm ben onceden almıstim randevu gorustuk adet olunca gel demıstı o ara ben hastalandım antıbıyotık kullandım tedavim ertelendı.sen raporu nerde çıkarmıştın canım rapor çıkınca dr hemen alıyor mu ilaç yazmak için peki
Zeynep kamıl cnm neyı alıyormu anlamadımsen raporu nerde çıkarmıştın canım rapor çıkınca dr hemen alıyor mu ilaç yazmak için peki
martta aşılama olucam tüp bebeğe hangi ay başlamalıyım sizce?? mayıs sonu haziran başı iyi mi??Zeynep kamilde cıkarttım raporu cnm ben onceden almıstim randevu gorustuk adet olunca gel demıstı o ara ben hastalandım antıbıyotık kullandım tedavim ertelendı.
Zeynep kamıl cnm neyı alıyormu anlamadım
sonucun nasıl oldu canımİnş canım ya rabbim inş nasip eder
Negatif canımsonucun nasıl oldu canım
tez zamanda pozitifi görürsün inşallah canım ilk kez mi yaptırmıştın sen şimdi ne yapıyorsunNegatif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?