Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

Hadi yaa narkozlu mu ? Sen mi istedin peki doktormu öyle uygun gördü? İnşallah canım o güzel günleri görürüz

nasıl yani amh yükseldi mi??

canım peki ben de 2.aşılamayı olmaya karar verdim rapor çıkartıcam bahçeci de raporlu ne kadar indirim oluyor sen raporlu mu gittin cem beye

neden uzun sürüyor peki

Hadi yaa narkozlu mu ? Sen mi istedin peki doktormu öyle uygun gördü? İnşallah canım o güzel günleri görürüz
Doktor baktı sureklı muayenelerde zorlanıyorum narkozlu yapıcam transferı dedı. Zorlanmım diye. O yuzden hıc sıkıntı yasamadım.

canım peki ben de 2.aşılamayı olmaya karar verdim rapor çıkartıcam bahçeci de raporlu ne kadar indirim oluyor sen raporlu mu gittin cem beye
Evet cnm raporlu gıttım. Hastanede 2.500 gıbı Bı indirim oluyor. Ilaclarında %80 devlet karsılıyor.

neden uzun sürüyor peki
Cnm zaten sana Bı kagıt veriyorlar epeyce uzun gerekli tahliller vs onların gecerlılık sureleri war hastanedede 3 4 doktora ayrı ayrı gıdıp muayene oluyorsun. Sonra esinde gidiyor. Adetlıyken tekrar gidiyorsun hormon testlerı vs. Kagıtları ıcerı verip bekliyorsun. Onay gelirse Bı liste daha veriyorlar.Buda sureyi uzatıyor. Benım 2 ay surdu.

o zaman ben de aşılamadan sonraki adetle hemen giderim 2 ayda çıkıyorsa zaten aşılama ve tüp arasında 2 ay beklemek normaldir..bu arada da cem beye muayene olurum anlatırım durumu ne yapayım dimi cnm??

Doktor baktı sureklı muayenelerde zorlanıyorum narkozlu yapıcam transferı dedı. Zorlanmım diye. O yuzden hıc sıkıntı yasamadım.
Umarım devlet seni yıpratmaz canım ben 2 günde bir gidip ultrasonla bakıolardı yumurta büyüdü mü vs die

Bende cem hocaya muayene oldum sonra rapor cıkmayınca tedaviyi erteledim cnm. Rapor cıkınca basladık. Doktora da durumu soledım. Sen hemen yrn randevu alıp rapor ıcın git cnm.

Ewt cnm onu biliyorum bahcecı de gercekten o yonden hıc sıkıntı yasamadım. Ameliyathanede cok usumustum mesela hemen sıcak soba getirmişler esim anlatıyordu. Öle konfor bulamıcam kesin. Insallah ben bu sefer olucak gozuyle bakıyorum. Bebısler ıcın deger. Sonuc guzel olsunda

Bende cem hocaya muayene oldum sonra rapor cıkmayınca tedaviyi erteledim cnm. Rapor cıkınca basladık. Doktora da durumu soledım. Sen hemen yrn randevu alıp rapor ıcın git cnm.
canım ben şubat adeti ile aşılama yaptırmam gerekiyor önce biz de amh veya sprem sorunu yok o yüzden önce 2 aşılama şartı var bi tane yaptırmıştım diğerini yaptırmadan cem beye gidecektim ama o da marta attı baya doluymuş ben de dedim 2.aşılama aradan çıksın rapor çıkarayım madem en azından indirimli olur

sen raporu nerde çıkarmıştın canım rapor çıkınca dr hemen alıyor mu ilaç yazmak için peki

İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

sen raporu nerde çıkarmıştın canım rapor çıkınca dr hemen alıyor mu ilaç yazmak için peki
Zeynep kamilde cıkarttım raporu cnm ben onceden almıstim randevu gorustuk adet olunca gel demıstı o ara ben hastalandım antıbıyotık kullandım tedavim ertelendı.
Zeynep kamıl cnm neyı alıyormu anlamadım

rapor çıkınca ilaç almak için bir ay süresi var ya cem bey hemen alıyor mu ilaç yazmak için o ara ?? bir de kızlar ben şubat sonu aşılamaya başlayıp
Zeynep kamilde cıkarttım raporu cnm ben onceden almıstim randevu gorustuk adet olunca gel demıstı o ara ben hastalandım antıbıyotık kullandım tedavim ertelendı.

Zeynep kamıl cnm neyı alıyormu anlamadım
martta aşılama olucam tüp bebeğe hangi ay başlamalıyım sizce?? mayıs sonu haziran başı iyi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…