- 10 Haziran 2016
- 23
- 2
- 86
- Konu Sahibi Melitasare
-
Veli Arsalani aradim 5 bin liraya yaptigini soyledi. Bu beni fazlasiyla asan bi miktarVeli aslan diyebilirim. Hem butcene uygun hem de alanında uzman. Bu sitede de çoğu kişi çok memnun.
Haklisin cok haklisin. Ama son zamanlarda iyice piskopata bagladim belki o kadar buyutecek gibi degil ama kafami fena taktim ve burda devlette cok uygun fiyata ameliyat olup fazlasiyla memnun kalanlara sahit oldum. Ama iste kismete biri cankiri dedi biri kayseri bi baskasi duzce. Hani madem memnun kalinabilmis dedim bende neden istanbul gibi buyuk bi sehirdede bulamiyim ayni mantikta doktorlar. Ya da son care zamana birakip ilerde para kazanacgim yaslarimda yapacam dedigin gibi. Cok tesekkur ederim yorumun icin bu aradaÖncelikle şunu söyleyeyim senin gibi düşünerek bundan 6 sene önce bir kamu hastanesinde ameliyat oldum ve o burun olmadi. Ayni doktor olmadigini fark ederek 2. Ameliyati yapti ve sonuc yaratiga benzeyen bir burnum oldu. Ben 5 sene o burunla yasamak zorunda kaldim. 2 ay önceye kadar. Paraya kıydım araştirdim en iyi doktora gidicem dedim. Böylelikle 3. Ameliyatı oldum. Çok şükür normal standartlarda bir burnum oldu. Burun yüzde dikkat ceken ve güzelligi direk etkileyen organ. Ve unutma hayatin boyunca o burunla yadayacaksin. Güzel ve kaliteli olan her sey biraz pahalidir. Biraz daha bekle daha iyi imkanlarda bir ameliyat ol derim.. cani yanmis biri olarak..
Veli Arsalani aradim 5 bin liraya yaptigini soyledi. Bu beni fazlasiyla asan bi miktar
Ben öğrenciyim ameliyat olursam mecbur ailem odeyecek bu yüzden uygun bi mevlaya halletmek istiyorum ama tabi guvenmek en önemli mesele. Özeller almış başını gidiyo 2 binin altında gercekten öneririm diyeceginiz doktorlar var mi? İstanbulda oturuyorum kontroller vs den.dolayı yakın olması benim için daha iyi. Yoksa başka illerde o fiyatlara onerilen doktorlar olduğunu biliyorum. Malatyadan da bi isim biliyorsaniz söyler misiniz yazlari oraya gidiyorum. Tabi istanbul her türlü daha rahat olur benim için. Teşekkür ederim şimdiden
Tamamdır teşekkür ederim önerileriniz için. İleriki zamanlara bırakmaktan başka çarem kalmadıCanim makul fiyatlara olup memnun olanlar olabilir benim cevremde de var. Ama emin ol o burunlarla bahsettigim imkanlardaki burunlar arasinda cok fark var. Hem riske atmaya deger mi? Haa cok uçuk fiyatlı doktorlar da var onlari da önermiyorum. Sadece cok ama cok iyi arastir. 2000 tl den günde 10 kisiyi ameliyat ediyor ne kadar saglikli bir planlama yapabilir ki senin burnun icin? Benim son ameliyatim tam 6 saat sürdü o kadar feci duruma gelmisti burnum..
Evet malesef son durum fiyatı öyleCiddi misin,demek zam gelmiş. Ben de yaptırmayı düşünüyordum üzüldüm şimdi.
Daha sonrasına bırakacam mecbur2ooo tl ye olacaksan hiç olma daha iyi. bence para biriktir sabret ve daha iyi bir doktora ameliyat ol
Siz kime ve ne kadara ameliyat oldunuz? burnunuz gayet doğal duruyo2ooo tl ye olacaksan hiç olma daha iyi. bence para biriktir sabret ve daha iyi bir doktora ameliyat ol
Siz kime ve ne kadara ameliyat oldunuz? burnunuz gayet doğal duruyo
Öncelikle şunu söyleyeyim senin gibi düşünerek bundan 6 sene önce bir kamu hastanesinde ameliyat oldum ve o burun olmadi. Ayni doktor olmadigini fark ederek 2. Ameliyati yapti ve sonuc yaratiga benzeyen bir burnum oldu. Ben 5 sene o burunla yasamak zorunda kaldim. 2 ay önceye kadar. Paraya kıydım araştirdim en iyi doktora gidicem dedim. Böylelikle 3. Ameliyatı oldum. Çok şükür normal standartlarda bir burnum oldu. Burun yüzde dikkat ceken ve güzelligi direk etkileyen organ. Ve unutma hayatin boyunca o burunla yadayacaksin. Güzel ve kaliteli olan her sey biraz pahalidir. Biraz daha bekle daha iyi imkanlarda bir ameliyat ol derim.. cani yanmis biri olarak..
Barış beyin ilk operasyonları 15ten başlıyor zaten canım,Emre bey ikincide olsa aynı ücreti alıyor Süleyman beyinde 12bin revizyonovvvv korkuttun beniçok geçmiş olssun canım 2. amelyatın olduğu için 15 bin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?