İSTANBULDA 2000 TL NİN ALTINDA GUVENEBİLECEGİMİZ BURUN ESTETİKCİLERİ

Sana da cok gecmis olsun. Bahsettigin yanlis dikis durumu benim ilk 2 ameliyatimda da oldu. Ucu ayni yerden 5 kez delinmis corabin ayni yerden 5 kez dikilmis hali gibi birbirine girmis abuk sabuk kaynamis ve burun deligimden direk görünür bir haldeydi dikisler. Sanki derim yanmista büzüşmüş gibi duruyordu. Offf hatirlamak bile istemiyorum o burnu. Sagolsun Engin Erkal hocam temizledi o izleri burnumdan. Yalniz burnun iyi duruyorsa 3. Ameliyati düsünme derim. Çünkü inan 3. Ameliyatin psikolojisi cok baska ve zor..

Burnum yandan bu şekilde. Sol-sağ profil arasında hafif fark var benim derdim o değil ama ben önden beğenmiyorum. Sırtı yüzüme göre kalın kaldı çünkü geniş biraz yani. Bana tekrar açık ameliyat yapıldığı içinde malesef dikiş yerindeki problemim neredeyse yarı yarıya devam ediyo. Doku eksikliği olan yere doktorum lokal anesteziyle sonradan kıkırdak taşıdı ama 10 gün sonra kabuklar kalkınca yine eskisi kadar olmasada çukurdu orası çünkü kıkırdak erimiş.. Yani kapalı yöntemle daha çok burun ucuma odaklanılan Bi ameliyata ihtiyacım var umarım bende kurtulurum senin gibi

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 82
Profil gayet güzel görünüyor. Çukur diye bahsettigin kisim ön tarafta mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…