- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Yoo stres yapmadim sadece sorgula seklin yanlisti.niye bu kadar sertsinki yalan soyluyorsun demedim. tatmin olmak icinde sormadim. benim faturalarimin seninkilerle alakasi yok. cevremden duyduklarimda boyle degil. belki sehirden sehre degisiyordur. arkadasim yeni istanbula tasindi 1200 e zar zor evin yarisinin duvara baktigi küçücük bir eve tasinmak zorunda kaldi. bu kadar stress yapmana gerek yok. sakin ol.
:) aynen. Ama tutumlu olmak için uğraşmadan da çok rahat geciniliyor. 2 Kaldi kisi calisiyorsa - ki ben gezmeye vs bayılırım arkadaşım da benim kafada yine de sorun olmuyor. ama aldigimi kullanirim cope gitmez o ayri. savurgan olmadığın sürece sorun yokAynen birde motorumuz var trafik sorunumuzda yok :)) eger tutumlu olursan gecinirsin.
Kira, elektrik, su, doğalgaz, internet telefon bu ay hepsi toplam 1100 tl civarı tuttu kış günü. Ama sabah çıkıp akşam geliyoruz biz de eve. Sürekli kalsak biraz daha fazla olurBenim elektrigim bu ay 40 gelmis. Cunku sabahtan aksama kadar evde degiliz. Dogalgazimda 85 gelmis. Neden yalan soylim ki durduk yerde . Sizin sartlarinizla sartlarimiz bir degil demek ki. Ayrica mahallemde askeri ucretle gecinenler var. Isteyen insan gecinebilir sadece birikim yapamazlar okadar. Suan biz rahatiz cunku cocugumuz yok , evde yemek yenmiyor vb vb vb .. olmucak diye birsey yok. Zira 3 yilda guzel bir birikim yaptik.
Lakos canım okul tişörtleri lakostan oluyor ya :)Lakosuna derken?
Iste bana yazan bayan sanirim bunu dusunemiyor :)) zaten neden yalan soyliyelim ki elimize ne gecicek ?Kira, elektrik, su, doğalgaz, internet telefon bu ay hepsi toplam 1100 tl civarı tuttu kış günü. Ama sabah çıkıp akşam geliyoruz biz de eve. Sürekli kalsak biraz daha fazla olur
Lac*ste dicekti sanirim :) marka yasak miLakos canım okul tişörtleri lakostan oluyor ya :)
Acaba ne yiyorlar :)) uye olan herkes sanirim moda da bahceshirde istiklalde cihangirde kadikoyde besiktasta veya sitelerde oturuyor.Istanbulda asgari ucretle calisip aile gecindiren milyonlarca insan var benim anlamadigim siz ne yiyip ne iciyosunuz
Lakos canım okul tişörtleri lakostan oluyor ya :)
Lac*ste dicekti sanirim :) marka yasak mi
Biz oyle birsey demedik herkesin kendine gore harcamalari vardir. Biz kendimizinkini soyledik sen bize inanmasin okadarpekihayatguzeldirrr ve H E ben cok musrifim i zaman. sizler super tutumlu hanimlarsiniz. tebrikler.
Markadan bahsetmiyorum kızlarr bir kumaş türü kendileriHeee, lakos o muymuş? Ben ne bileyim, biz okurken sarı, beyaz ya da mavi gömlekler vardı. Bi de lacoste ve lakosu pek bağdaştıramadım
mümkün değil 3000 küsür maaş alıyorum evli değilim ucu ucuna yetiyor.izmir 2000tl altinda 1000tl ustunde maas aliyor esim
istanbul zor.mümkün değil 3000 küsür maaş alıyorum evli değilim ucu ucuna yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?