istanbulda 2800 lira ile gecinmek

Yoo stres yapmadim sadece sorgula seklin yanlisti.
Arkadasin nereye tasindi ? Istanbul cccooook buyuk bir sehir. Bizim buralarda boyle ve evim gayette buyuk. 2 yil once 300 tl ye oturuyordum .suan 700 seneyede kira ya zam yok msela anlastik.

Aynen birde motorumuz var trafik sorunumuzda yok :)) eger tutumlu olursan gecinirsin.
:) aynen. Ama tutumlu olmak için uğraşmadan da çok rahat geciniliyor. 2 Kaldi kisi calisiyorsa - ki ben gezmeye vs bayılırım arkadaşım da benim kafada yine de sorun olmuyor. ama aldigimi kullanirim cope gitmez o ayri. savurgan olmadığın sürece sorun yok

Kira, elektrik, su, doğalgaz, internet telefon bu ay hepsi toplam 1100 tl civarı tuttu kış günü. Ama sabah çıkıp akşam geliyoruz biz de eve. Sürekli kalsak biraz daha fazla olur

Son düzenleme:
T
Kira, elektrik, su, doğalgaz, internet telefon bu ay hepsi toplam 1100 tl civarı tuttu kış günü. Ama sabah çıkıp akşam geliyoruz biz de eve. Sürekli kalsak biraz daha fazla olur
Iste bana yazan bayan sanirim bunu dusunemiyor :)) zaten neden yalan soyliyelim ki elimize ne gecicek ?

Istanbulda asgari ucretle calisip aile gecindiren milyonlarca insan var benim anlamadigim siz ne yiyip ne iciyosunuz
Acaba ne yiyorlar :)) uye olan herkes sanirim moda da bahceshirde istiklalde cihangirde kadikoyde besiktasta veya sitelerde oturuyor.
Ulkemizde askeri ucretle gecinen okadar insan varken 2800 tl ye burun kiviriyorlar. bide ben 1500 tl ye geciniyoruz 2000 tl atiyoruz deyince inanmiyorlar :)) 2800 tlyle gayet gecinilir sadece birikim falan yapilmaz yani

konu sahibi arkadas ve esi kararini vermisler zaten. dedigim gibi kimisi var 500 tl ye gecinir, kimine 50000 tl az gelir. hayat kalitesi ve standartlarina bagli

Maşallah sanarsınki istanbulda herkez 5000 alıyo öyle geçiniyo. Bi polisin maaşı bile 3000 onlar geçinemiyorsa ne yapıyolar. 1500 lira ile geçinenler tanıyorum kirada hemde. Çocuklu üstelik.

Ben gecinirim. Her şeyin ucuzunu alırim, ihtiyaç olduğu kadar kıyafet alirim ayrıca çalışıyorum her ay mutlaka bir şey almalıyım ayy diyen bir tip değilim. Para bile arttirrim kenara gezme için. Yeri gelir makarna haşlar yerim sadece. Ne bileyim istersem her şeye katlanır ve yolunu bulurum

eşinizle ikiniz 1000tl kira bulursanız ucu ucuna geçinebilirsiniz. çocuk varsa sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…