- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
İnşallah teşekkür ederim ..Özeniyorum bazen böyle tutumlu insanlara
Ben de tutumluyumdur esasen üzerimde 10 yıllık kaban vardı dün mesela ama biz parayı yiyoruz markete gidip dünya masraf yapıyoruz
Abur cubur vs almayız aldığımızı atmayız hepsini yeriz vs ama et süt peynir vs pahalı alıyoruz galiba
Bir de çocuk var çalışıyoruz kaliteli yesin içsin deyince böyle oluyor işte
Amacınıza en kısa sürede ulaşmanızı dilerim
Gercekten merak ettim istanbulun hangi semtinde oturuykrsunuz.Ben sariyerde oturuyorum ve bu semtte gecekondu kiralari bile 1100 tl den basliyor. Siz eski kiracisiniz sanirim evi bir kac sene once tutmus olmalisiniz. Yoksa yeni kiralayacak biri olsaniz 700 demezler bile. Yoksa tabi bir insann geliri ne kadarsa gideride o kadardir bir sekilde gecim olur da kira kismina takildm ben.Anlatayım canım :))
kira 700 tl
İş yerım mahallemde yol parası vermıyorum . Eşimde işyerının arabasıyla gidiyor . Motorla gittiği zamanlarda yol masrafını verıyorlar.
akşamları evde eşim yemek yemıyor genellikle yiyip geliyor. yemeden gelse bile abaratif şeyler yiyoruz.
Mutfak masrafımız 300 tl desek
Elektrik 30-40 arası sen 40 de
Su 25-30 arası sen 30 de
doğalgaz 80-90 arası sen 90 de
internet 60 tl
kedilerin masrafları 150 desek (her ay olmuyor bazende fazla oluyor 150 dedim)
Ettimi sana 1370 :)
Gerisinide artık biryerle harcıyozdur
Her pazar gezmeye gideriz orda kesın yıyozdur
Apt. Aidatı yok. Sigaramız alkolumun gereksız ahlakımız yok :)
Avcılarda otuyorum bu eve 400 tl kirayla girdim 2 yılda 700 olduGercekten merak ettim istanbulun hangi semtinde oturuykrsunuz.Ben sariyerde oturuyorum ve bu semtte gecekondu kiralari bile 1100 tl den basliyor. Siz eski kiracisiniz sanirim evi bir kac sene once tutmus olmalisiniz. Yoksa yeni kiralayacak biri olsaniz 700 demezler bile. Yoksa tabi bir insann geliri ne kadarsa gideride o kadardir bir sekilde gecim olur da kira kismina takildm ben.
Hee tamam o zaman kiralar 1 yil icinde cok yukseldi. Kuzenim icin bagcilarda ev aradik bu yaz 900 den kapi actilar nereye gitsek.Avcılarda otuyorum bu eve 400 tl kirayla girdim 2 yılda 700 oldu
Aynen ya suriyeliler yuzunden kiralar arttı baya. seneye zam yok dedi ev sahibi oyüznden kabul ettık yoksa mahallede başka bir eve geçicektim.Hee tamam o zaman kiralar 1 yil icinde cok yukseldi. Kuzenim icin bagcilarda ev aradik bu yaz 900 den kapi actilar nereye gitsek.
Cok haklisiniz dogru cvp 1500 tl mi aliyor su an yani?? :) Bnce de gecinilmez 1000tlden asagiya guzel bir ev yok..Yani konu sahibi cımbızla laf aliniyor agzinizdan. Böyle konulara acayip sinir oluyorum. Şöyle yazsaydiniz olmaz miydi:
Su an izmirde yasiyoruz.su yaslarda cocugum var(varsa eger). Evimiz kira degil. Esim su kadar maas aliyor. Istanbuldan bi is teklifi geldi. 2800 maas alacak ama kirada olacagiz. Su semtte yasayacagiz.
Esinizin maasini söylerken bile 1000den yukari 2000den asagi demissiniz
benim esim 5000 tk maas almiyor canim 1500 civari aliyor5000 alıyorsanız neden gidiyorsunuz izmir güzel şehir istanbul gezmeye güzel ama yaşanılır mı bilemiyorum
Ancak lüks yasamazsanz ucuucuna yetebilir
Cok haklisiniz dogru cvp 1500 tl mi aliyor su an yani?? :) Bnce de gecinilmez 1000tlden asagiya guzel bir ev yok..
benim esim 5000 tk maas almiyor canim 1500 civari aliyor
başakşehir'de yaşayan biri olarak düzgün evlerin kirası 900-1500 arası, kenar mahalle dediğimiz yerlerde ise 500-700 arası ve çoğu sobalı evler.
O şanslıymış. Benim kardeşim 800 e zor buldu sitede. Normalde daha pahalı.Başakşehirinde bazı bölgeleri zaten.Ama yanılıyorsunuz. Öncelikle kuzenim başakşehirde 2+1 kaloriferli bir evde yaşıyor kenar mahalle değil bir site.Standart düzeyde. Ve kirası 650 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?