istanbulda 2800 lira ile gecinmek

İnşallah teşekkür ederim ..
Aslında ben çok tutumlu değilim eşim tutumludur.
Bana hergun hayallerımızı anlatır. dahada heveslendirir.
Bugunlere 800 tl maaşla geldık biz Çok zor gunlerdı ama şükür şuan durumumuz gayet iyi.

Gercekten merak ettim istanbulun hangi semtinde oturuykrsunuz.Ben sariyerde oturuyorum ve bu semtte gecekondu kiralari bile 1100 tl den basliyor. Siz eski kiracisiniz sanirim evi bir kac sene once tutmus olmalisiniz. Yoksa yeni kiralayacak biri olsaniz 700 demezler bile. Yoksa tabi bir insann geliri ne kadarsa gideride o kadardir bir sekilde gecim olur da kira kismina takildm ben.

Avcılarda otuyorum bu eve 400 tl kirayla girdim 2 yılda 700 oldu

Hee tamam o zaman kiralar 1 yil icinde cok yukseldi. Kuzenim icin bagcilarda ev aradik bu yaz 900 den kapi actilar nereye gitsek.
Aynen ya suriyeliler yuzunden kiralar arttı baya. seneye zam yok dedi ev sahibi oyüznden kabul ettık yoksa mahallede başka bir eve geçicektim.

Canım zorlanırsınız
Arada yorumları okumadım ama
Hayat burda gercekten diğer illere göre daha zor.
Ulaşımı yemesi içmesi ısınması
Elbette gecinenler vardır hatta daha az bütceyle bile ama onu siz kaldırabilirmisiniz.
Kurulu düzeninizi bozmak için şuan yeterli bi teklif değil gibi.
Hayırlısı olsun

Bize biraz daha azı yetiyor ama yaşam standartınıza da bağlı. Yani biz bir çok şeyi yapamıyruz kıt kanaat yetiyor.

Cok haklisiniz dogru cvp 1500 tl mi aliyor su an yani?? :) Bnce de gecinilmez 1000tlden asagiya guzel bir ev yok..

Burda aza kanaat etmeyen hanım da var kanaat edip güzel güzel geçinende var. 2800 liraya kira vermezsen üst standartlarda güzel geçinirsin. Ben bayrampaşada merkezi bi yerde oturuyorum şartlarım çok güzel ama kiralar ne kadar bilmiyorum kirada oturmuyoruz 1000 lira kira versen bile burda 1800 e güzel geçinilir.

Ev kira ise istanbulda 2800liraya gecinilmez anca Hakkin rahmetine kavusulur bence

evler cok pahali diye biliyorum istanbulda.bence hayat standartlari o kadar farkliki.

ornegin

500 ede ev var 5000 ede.
500 ede kres var 1000 ede.
bazilari var her hafta sonu cikar bazilari denizi gormemistir.

bana sorarsan gecinilmez. yasarsin ama hayat kaliten kotu olur

başakşehir'de yaşayan biri olarak düzgün evlerin kirası 900-1500 arası, kenar mahalle dediğimiz yerlerde ise 500-700 arası ve çoğu sobalı evler.

Başakşehirinde bazı bölgeleri zaten.Ama yanılıyorsunuz. Öncelikle kuzenim başakşehirde 2+1 kaloriferli bir evde yaşıyor kenar mahalle değil bir site.Standart düzeyde. Ve kirası 650 TL.

Başakşehirinde bazı bölgeleri zaten.Ama yanılıyorsunuz. Öncelikle kuzenim başakşehirde 2+1 kaloriferli bir evde yaşıyor kenar mahalle değil bir site.Standart düzeyde. Ve kirası 650 TL.
O şanslıymış. Benim kardeşim 800 e zor buldu sitede. Normalde daha pahalı.

Maas 1500 kira 700 250 kredi taksidi 35 tl aidat ustelik bebegimde var tabi ozel harcama yok evi zar zor donderiyoruz bi sekilde yuruyo zorr zanaat ev hecindirmek kendinde calisicaksan cok guzel gecinirsin

ev kira olacaksa cok zor sizinde destek olmanız lazim

2.800 TL almak için kurulu düzen bozulup başka şehirden İstanbul'a gelinmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…