Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam tersine sadece merhaba merhaba şeklinde bir iletişim istiyorum. Bir arkadaş akraba çevrem var. Sadece mekansal yakınlıktan dolayı kimseyle paylaşımımın olmasını istemiyorum. Düzenli bir insanım. Az zamanda çok iş yapmam gerek. Mesela ben çat kapı misafir hiç sevmem. Arkadaşlarımla dostlarımla zaten görüşüyorum. Ama çok da samimi olmadığım biri ile yarım saat de olsa evimde çay kahve muhabbeti edince zamanım boşa gitmiş gibi hissediyorum. O yüzden yan kapı komşuyu dahi tanımadığımız site hayatı bana göre mükemmel ... Bir sokakta aile apartmanında yaşayacağıma (düşününce bile nefesim kesiliyor nedense) ne bileyim 600 700 tl aidat verip sitede yaşamayı tercih ederim. Ben de böyleyim işte..
Mall of istanbulda taksiciler türk müşterileri almıyor bile orası çok berbat bir yer şu bağcılarda bi yer daha yapıldı adını hatırlayamıyorum orasıda arap dolu fakiri de iç mahallelerde dolu işi var istabulluların.
600 -700 tl verip daha nezih semte geçebilirim meselaBen de tam tersine sadece merhaba merhaba şeklinde bir iletişim istiyorum. Bir arkadaş akraba çevrem var. Sadece mekansal yakınlıktan dolayı kimseyle paylaşımımın olmasını istemiyorum. Düzenli bir insanım. Az zamanda çok iş yapmam gerek. Mesela ben çat kapı misafir hiç sevmem. Arkadaşlarımla dostlarımla zaten görüşüyorum. Ama çok da samimi olmadığım biri ile yarım saat de olsa evimde çay kahve muhabbeti edince zamanım boşa gitmiş gibi hissediyorum. O yüzden yan kapı komşuyu dahi tanımadığımız site hayatı bana göre mükemmel ... Bir sokakta aile apartmanında yaşayacağıma (düşününce bile nefesim kesiliyor nedense) ne bileyim 600 700 tl aidat verip sitede yaşamayı tercih ederim. Ben de böyleyim işte..
Boşandım yazmamış ki konusunda. Ben ailesiyle yaşayan bir sıkıntısı olmayan, iş arayan bir kadın olarak yorum yaptım.İstanbul da yaşayan milyonlarca insan var. Forum üyelerinin çoğu da İstanbulda. Kimse oraya bir kişi daha yerleşsin istemiyor ve böyle bir konu açıldığında olmaz olmaz diye tutturuyorlar.
Asgari ücret her yerde aynı değil mi? İstanbulda bir gelir kotası mı var , hayat pahalı diye maaşlar 10 binden falan mı başlıyor? Her şehrin her bütçeye göre yeri vardır, öyle ya da böyle yaşanılır. Konu sahibi ( yorumlarda gördüm) boşanmış, ailesiyle sıkıntı içinde yaşayan bir kadınmış.Bu şekilde çok daha rahat edeceği kesin. Asla olmaz, değmez, açlıktan geberirsin diye yorum yazıp moral bozmanın alemi yok. Bunca asgari ücretli insan nerde yaşıyor?
Boşandım, ailemden bıktım yurt dışında yaşamak istiyorum deseydi hobaaaa koş koş bir şekilde halledersin gerekirse garsonluk yaparsın mesajları havada uçuşurdu.
Konusunu görmedim, aralarda yorumlarda geçmiş sanki öyle anladım ben.Boşandım yazmamış ki konusunda. Ben ailesiyle yaşayan bir sıkıntısı olmayan, iş arayan bir kadın olarak yorum yaptım.
Aynen ya :))Boşandım, ailemden bıktım yurt dışında yaşamak istiyorum deseydi hobaaaa koş koş bir şekilde halledersin gerekirse garsonluk yaparsın mesajları havada uçuşurdu.
Katılıyorum ama istanbulda ucu ucuna yaşayan bile yok artık herkes ekside. Kaymak tabaka hariç. Ayrıca sağlık harcamaları devlet pandemi dolayısı ile yoğun diğer türlü estetiğe kadar yapıyor. He çok acil şeylerde ailesi üç beş destek çıkar herhalde.Şuan salgin donemindeyiz hastanelerin durumu belli. Yani hepiniz yemekle fatura hesapliyorsunuz da hiç mi ekstra harcama bisey cikmayacak? 4bin maasi olan birine 2bin civari kiralar bile coook fazla degil mi maasin yarisi resmen.
Mesela ben gecen ay baya iyi bir saglik harcamasi yaptim, mecbur yani.
Hani 1.500liralik canta takmadan yasayamam, röflemi bilmem şu kadara yaptirmazsam kendime gelemem muhabbeti yapmiyorum. Herkes butcesine gore bir sekilde gecinir hadi konu sahibi de gecinir de kirayi baya dusuk tutmasi lazim bu kadar ucu ucuna hesaplarla olmaz. İlla ki ek para lazim olur.
:))) bizim aile apartmanında 1.1 ev var hemde 0 ayarında ama aile apartmanı iste ananem sigara icilsin istemez 1 :)) cok arkadasın gelsin istemez 2 camları ac der ev havalansın 3 :)))Kızlar merhabalar. Bugün daha önceden görüştüğüm bir yerden haber aldım. İstanbul’da bir iş. Yaklaşık 4 bin lira geliri olacak bir iş. Küçük şehirde yaşıyor olsaydım çok mutlu olurdum. Ama İstanbul olunca kafam karıştı. Tek başıma ev tutmam gerekicek. Kira, faturalar vs yapabilir miyim bilmiyorum. Yeter mi bu para bilmiyorum. Ne dersiniz?
Asgari ücretle geçinen var evli çocuklu tutumlu olursanız niye olmasınKızlar merhabalar. Bugün daha önceden görüştüğüm bir yerden haber aldım. İstanbul’da bir iş. Yaklaşık 4 bin lira geliri olacak bir iş. Küçük şehirde yaşıyor olsaydım çok mutlu olurdum. Ama İstanbul olunca kafam karıştı. Tek başıma ev tutmam gerekicek. Kira, faturalar vs yapabilir miyim bilmiyorum. Yeter mi bu para bilmiyorum. Ne dersiniz?
Maalesef, özel yurt gibi apart bayanlara özel yerler oluyor. Oda kiralama gibi düşün. Belki öyle...Kızlar merhabalar. Bugün daha önceden görüştüğüm bir yerden haber aldım. İstanbul’da bir iş. Yaklaşık 4 bin lira geliri olacak bir iş. Küçük şehirde yaşıyor olsaydım çok mutlu olurdum. Ama İstanbul olunca kafam karıştı. Tek başıma ev tutmam gerekicek. Kira, faturalar vs yapabilir miyim bilmiyorum. Yeter mi bu para bilmiyorum. Ne dersiniz?
istanbulun neresi ama bakırköy florya eenyurt farklı kadıköy bostancı farklıİmkansız.. Sürünerek yaşamaksa evet yaşanır..
Annenin çok doğru olanı yapıyor. Eskişehirde merkez taraflarda ev bakarken kız erkek farketmez öğrenci evlerinin durumu çok kötüydü yaşanacak gibi değil. Öğrenciler malesef evlere iyi bakamıyor sıfır yaptırdığı güzel dairesini ucuza ama eve iyi bakacak birine vermek çok daha mantıklı. Yüksek fiyat verip öğrencilere verseniz bu sefer bakım olmayacak eve ve çıktıklarında da zararı tam anlamı ile karşılamıyorlar.:))) bizim aile apartmanında 1.1 ev var hemde 0 ayarında ama aile apartmanı iste ananem sigara icilsin istemez 1 :)) cok arkadasın gelsin istemez 2 camları ac der ev havalansın 3 :)))
o yuzden 2 senedir bos öyle herkeze vermiyolar bide kirasıda düsük 600 ya istanbulda 600 lirara bi ev camlar sıdır yer parke daha ne olsun ben diyorum etraf üniverste dolu ver 2 kıza ama yok
bu konunun çerçeveletip duvara asılması gereken yorumu bu bence :) evet zor ama çok lüks zevkleriniz yoksa gayet de yaşanabilir. yalnız istanbullu olarak istanbuldan kaçma derdindeyim ben de şahsen çünkü gittikçe artan nüfus başta kirlilik ve trafik olmak üzere güzelim şehri yaşanmaz hale getiriyor. hele ki vakaların yarıdan fazlasının burda olduğunu düşününce iyice sıkıntı geliyor...İstanbul da yaşayan milyonlarca insan var. Forum üyelerinin çoğu da İstanbulda. Kimse oraya bir kişi daha yerleşsin istemiyor ve böyle bir konu açıldığında olmaz olmaz diye tutturuyorlar.
Asgari ücret her yerde aynı değil mi? İstanbulda bir gelir kotası mı var , hayat pahalı diye maaşlar 10 binden falan mı başlıyor? Her şehrin her bütçeye göre yeri vardır, öyle ya da böyle yaşanılır. Konu sahibi ( yorumlarda gördüm) boşanmış, ailesiyle sıkıntı içinde yaşayan bir kadınmış.Bu şekilde çok daha rahat edeceği kesin. Asla olmaz, değmez, açlıktan geberirsin diye yorum yazıp moral bozmanın alemi yok. Bunca asgari ücretli insan nerde yaşıyor?
Boşandım, ailemden bıktım yurt dışında yaşamak istiyorum deseydi hobaaaa koş koş bir şekilde halledersin gerekirse garsonluk yaparsın mesajları havada uçuşurdu.