Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes direkt İstanbulda yaşam üzerine yoğunlanmış ama Konuya şu açıdan bakmak lazım 40 yaşında boşanmış bir insanın 4 bin lira maaşı kabul edip kıt kanaat bile geçinecek olsa çalışıp, kendi düzenini kurması mı yoksa belki daha iyisi hiç olmucak bir iş için ailesinin yanında oturup beklemesi mi?
Bana kalırsa işi kabul etmelisin.
Atalarımız boşa dememiş Korkanın çocuğu olmaz diye işi kabul et![]()
Bileceksin! Taaaa aylar evvel demiştim güçsüz olan, konuları bilmeyen burda hayatta kalamaz diye...hee bacım o detayı bilmiyoruz ki :)
E bunları yazmamış ki nerden bilelim?Herkes direkt İstanbulda yaşam üzerine yoğunlanmış ama Konuya şu açıdan bakmak lazım 40 yaşında boşanmış bir insanın 4 bin lira maaşı kabul edip kıt kanaat bile geçinecek olsa çalışıp, kendi düzenini kurması mı yoksa belki daha iyisi hiç olmucak bir iş için ailesinin yanında oturup beklemesi mi?
Bana kalırsa işi kabul etmelisin.
Atalarımız boşa dememiş Korkanın çocuğu olmaz diye işi kabul et![]()
Bileceksin! Taaaa aylar evvel demiştim güçsüz olan, konuları bilmeyen burda hayatta kalamaz diye...
Bileceksin kardeş bileceksinnnn
Ayy konudan çok bağımsız ama seni her gördüğümde cağğnım lexayı kalbimde yaşatıp küçük zilli yosma clarke’a ölümüne sövüyorum smfmfkfkfkfBileceksin! Taaaa aylar evvel demiştim güçsüz olan, konuları bilmeyen burda hayatta kalamaz diye...
Bileceksin kardeş bileceksinnnn
Yaşarsın, yaşamak denirse! Memurlar ilk fırsatta kaçıyor tayinle ne yapsınlarBu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
Kumandanımız değmeyecek bir insan uğruna can verdiAyy konudan çok bağımsız ama seni her gördüğümde cağğnım lexayı kalbimde yaşatıp küçük zilli yosma clarke’a ölümüne sövüyorum smfmfkfkfkf
Konu sahibi- bence de gitmelisin.
Ay clarke bi bana o**** gibi gelmiyo di mi. AjdjdjdkKumandanımız değmeyecek bir insan uğruna can verdi
Respect for Lexa
Bir ev arkadaşıyla umutsuzluk olmayabilir belki ?? Ama tek başınıza olmaz net.Bu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.