İstanbul’da 4 bin lira maaş ile yaşanır mı?

Herkes direkt İstanbulda yaşam üzerine yoğunlanmış ama Konuya şu açıdan bakmak lazım 40 yaşında boşanmış bir insanın 4 bin lira maaşı kabul edip kıt kanaat bile geçinecek olsa çalışıp, kendi düzenini kurması mı yoksa belki daha iyisi hiç olmucak bir iş için ailesinin yanında oturup beklemesi mi?
Bana kalırsa işi kabul etmelisin.
Atalarımız boşa dememiş Korkanın çocuğu olmaz diye işi kabul et 👍

Çağlayan'da, izzetpaşa'da, gülbağ'da 1200 lira bandında oturan iş arkadaslarim var .
Şehrin merkezinde,Metroya,metrobüse yakın ,doğalgazlı evler üstelik.
Arayınca bulabilirsiniz bence. Hepten de ümitsiz olmaya gerek yok.
Sonuçta asgari ücretle yaşamaya çalışan nice insan var İstanbul'da. Belki sitede değil yokuşlu sokakta oturursun ama bulursun elbet butcene uygun bir yer.
Eğer şimdiki iş yerinde Cook daha düşük bir ücret aliyorsan, yaşadığın yerde bunaldiysan, bu iş kariyerine ve ruh sağlığına iyi gelecekse, kenarda da 3- 5 bin zor durum parası biriktirdiysen bence kabul et işi.
Hem taşı topraği altın deyyorlar 🤪😂😂

Herkes direkt İstanbulda yaşam üzerine yoğunlanmış ama Konuya şu açıdan bakmak lazım 40 yaşında boşanmış bir insanın 4 bin lira maaşı kabul edip kıt kanaat bile geçinecek olsa çalışıp, kendi düzenini kurması mı yoksa belki daha iyisi hiç olmucak bir iş için ailesinin yanında oturup beklemesi mi?

hee bacım o detayı bilmiyoruz ki :)

E bunları yazmamış ki nerden bilelim?

Bileceksin! Taaaa aylar evvel demiştim güçsüz olan, konuları bilmeyen burda hayatta kalamaz diye...
Bileceksin kardeş bileceksinnnn
Ayy konudan çok bağımsız ama seni her gördüğümde cağğnım lexayı kalbimde yaşatıp küçük zilli yosma clarke’a ölümüne sövüyorum smfmfkfkfkf

Konu sahibi- bence de gitmelisin.

Bu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
Yaşarsın, yaşamak denirse! Memurlar ilk fırsatta kaçıyor tayinle ne yapsınlar

Kumandanımız değmeyecek bir insan uğruna can verdi :KK43:
Respect for Lexa
Ay clarke bi bana o**** gibi gelmiyo di mi. Ajdjdjdk :D
Dizi de yatmadığı bi ben kaldım bişeyleri kurtarıcam ayağına boyna orgazm oluyo sjfjfkfkfkfl kendinden başka kimseye de yararı yok minik şeytan

Arkadaşım asgari ücretin biraz üstüne başlamıştı. 3 kişi kalıyorlardı evde. Şu anda 8 senedir İstanbulda,tek başına yaşıyor. Ev arkadaşı şart. Ben olsam kabul ederim. Bir sene iki sene ev arkadaşıyla yaşarım. Hem deneyim kazanırım hemde daha iyi iş bakarım.

Bu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
Bir ev arkadaşıyla umutsuzluk olmayabilir belki ?? Ama tek başınıza olmaz net.

Back
X