istanbulda denize girmek :/

silivride aşılamayan kanalizasyon sorunu var kanalizasyon denize karışıyo avcılara dışardan baktığımız halde leş gibiydi büyükçekmeceye gittim temizdi plajınıda baya güzelleştirmişler bu sene kumburgazda yazlığı olan arkadaşlar var suyunun temiz oldgunu söylüyolar ama gitmedim kalma olasılığı varsa tekirdağ kumbağ suyu tertemiz bu sene en temiz mavi bayraklı olan yer şarköy 4 gün ordaydım bayramda içime sine sine girdim denize ama uzak sayılır 3 saatten fazla sürdü yol havuzlar istanbulda mikrop yuvası havuz olarak yalova civari iyi ama uzak kalıyo tabi bide erkeklerin giremediği bir yer sadece bayanlara özel havuz

Kumburgaz bu sene iyi
Çok evhama gerek de yok, fikrimce en pis deniz aqua parklarda ki insan selinden temiz gibi
Bir miktar mikrop olmayan bir yer düşünemiyorum

büyük adada yörük ali plajına gittim ben geçen sene beğenmiştim

beğeni butonunu bulamadım cevaplar için tesekkürler. havuz evet riskli olabilir.dün aksam inceleyince vazgeçtim

Canim sinekliden azcik sonrasi demissiniz tam olarak neresi birde pansiyon falan var mi orada ? Ya da sakinse kamp yapabilir miyim orada. Cok sakin olmasi bana cazip geliyor acikcasi...

Ben size akşam tam olarak ismini söylerim babamdan öprenip. :) Pansiyon var mı bilmiyorum ama kumsal gerçekten sakindi geçen yıl gittim ben. Şuan keşfedildi mi pek bilmiyorum ama eğer eskisi gibi keşfedilmemişse orada kamp yapabilirsiniz. Deniz temiz ve çok az kimse vardı. Ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum yine buraya dönüş sağlarım. :)

Çok afedersiniz yanlış anlaşılmasın. Avcılar da oturuyorum ve her gün avcılar sahilinde boydan boya yürüyüş yapıyorum ve bisiklet sürüyorum. Sabahları orda denize giren insanları görünce şok oluyorum. Avcılar sahilinde yüzecek insan gidip klozete kafasını soksun aynı duygu. En azından kendi pisliğiniz. (tabirim yanlış anlaşılmasın,olayın berbatlığı böyle) daha sonrasında hadi ''ben yüzmek için değil,güneşlenmek için gidiyorum '' denilse bile bir sürü barzo,gundi dolu. Bilemiyorum.. Net olarak avcıların durumu bu

Canim trilye de plaj sakin mi kalabalik mi ben de tatile gitmek istiyorum da sakin biyer ariyorum cok kararsiz kaldim :/

bir biz vardık,bir baba kız bi de beş kişilik bir aile..
bomboştu plaj,üstelik daha yeni gittik-ramazan falan değildi yani.
denizi taşlı ama adalardaki gibi küçük değil-iri iri taşlar,batmıyo ayağa
yosun desen, yok gibi
temiz hava , bolca :))
huzur dolu bir yer arıyorsanız gidin bence :)

Altınorakmış canım.

Altınorakmış canım.
Tesekkur ederim

Valla biz 6sene fln oldu keşfedeli.babam da alır kardeşlerimi gider bizde gideriz.b.cekmece yosun içindeykwn orqsi mis gibi birde temiz.bu sene ben şahsen hiç girmedim bakmadımda ama annemler haftada 2kez gidiyorlar misa gibiydi dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…