İstanbul'da Fal - Falcılar

mehtapın telefonunu bende alayım bayanlar :)
göndermezseniz bende bi daha kimseye numara göndermem
tabe ki gitmicem.
denencek,yorum yapılcak sonra belki ben giderim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırrrr bana da gelecekle ilgili yarı pembe yarı gri tablo çizdiii Tutmasııııınnnnn

bana da mehtapın numarasını yollarmısınızzzzzzzzzz

hepsi bu mu?? detay isterük nekadar iyi mesela

Buyrunuz detay kısmı :) Forumda kahveye daha iyi bakıyor diye okuyunca kahve kapattım bende. Fincanı açmadan başladı 'ilişki var gibi yok gibi' aslında var da konuşmuyoruz galiba ile. Dedim küs benle :)

Şu anki benim psikolojik durumum onun düşüncelerini ve içinde bulunduğu koşulları birebir anlattı. (Not : falcılar insanın yüzüne bakarak heh bu sevgilisinden ayrılmış taammmaaamm diye fala başlar ya öyle olmasın diye gayet geyiğine fal baktırıyorum imajı sergiledim ya da ben öyle düşünüyorum :) )
Çok vakitli vakitli söylemedi 1 ay gibi aylık bazla vade verdi.

Yalnız bizim paşayı erkek kardeşiymiş gibi göz rengine burnunun yapısına huyuna suyuna varana kadar tarif etti. Gelecekle ilgili böyle 4/4 lük tablo çizmedi. Mantık dışı hiçbir şey yoktu falında. Bir ay içinde size doğruluğunu da söylerim inşallah. Ki söyledikleri şeyler benim başka fallarım da da çıkmıştı. Ay çıksın artık yaw:)

Tatlı sempatik bir kız bir ara falı bıraktık dedikodu yaptık :)

Merak ettiğin bir şey varsa sor söyleyeyim :)

Falcı uzmanlığına adayım zaten, kim nerede nasıl? Çok şükür eşe dosta fal bakıp falda gördüğüm insanları tasvire de başladım, Allah sonumu hayretsin :)

Son düzenleme:
hafta sonu pen kafe yetere baktırdım. biraz kısa bakıyor her soylediği cıkarmı cıkmazmı bilemem.
benim peri masalı son hızla devam ediyor.
ama birsey kesin ve net olarak cıkmadi. eski sevgilimden aldığım bir haber hem beni çok üzdü hemde falın tutmadiğını gösterdi.
her falcının soylediği sana donecek ve evleneceksiniz hikayesi artık son buldu.
çünkü hayatında birisi varmış ve sanırım onunla evlenecek.
kızlar cok canım acıyo...

Acımasın canın... Her işte bir hayır vardır. Bende aynı durumdayım, tarih veriyorlar saf saf bekliyorum arayacak diye Aramıyor umutsuzluğa kapılıyorum. Sonra tekrar bir falcıya gidiyorum, aynı yorum aynı detaylar aynı hikaye :) Tekrar umut yeşeriyor içimde. Sonra tarihler yine tutmuyor aynı öyküyü baştan yazıp duruyorum....

Beynimde hep aynı çelişki bunlar hep aynı detayları verdiğine göre kesin gelecek diyor bir yanım, diğeri ise gelse şimdiye gelirdi.

Sonuç yıpranan, vakit ve enerji kaybeden hep ben oluyorum. Her gece dua da ediyorum, yine de olmuyor. Bildiğim bir şey var bir insan ne kadar kötü olursa olsun bir şeyi 40 gün, 40 gece dilerse Allah onun dileğini geri çevirmezmiş. Bunca duaya rağmen hala olmuyorsa, olmaması gerektiği içindir diyorum.

Şimdi sana çok acı veriyor bu yazdıklarım, biliyorum. Ama sen de bil ki, zaman her şeyin ilacıdır. Zamanla içindeki yangın hafifler. Hatta güler geçersin. Ne aptalmışım dersin. İşte o gün, bunu kendine söylediğin gün, çıkar karşına birden hiçbir şey olmamış gibi. Ama senin için artık ne yanında olmasının bir anlamı vardır, ne de özür dilemesinin. Ben bu öyküyü tam 2 kez yaşadım. Şimdi de 3.sünün tam ortasındayım. Bir gün gelecek hissediyorum. Ama geldiği gün ben onu ister miyim emin değilim. Çok kırdı çok yıprattı. Bana hiç hak ettiğim değeri vermedi, gelse de o değeri vereceğinden emin değilim. Şimdi bir düşün kim kazandı, kim kaybetti?

Ve şunu bil ki asla Allahtan ümit kesilmez. Belki yarın nasıl bir hata yaptım der, arar hemen. Ama dediğim gibi hayırlısı buysa....Gelmesi gerekiyorsa...

Şunu da bil ki, hiçbir şey senden ve senin mutluluğundan önemli değil. Hep pozitif ol.... Olur mu?

Herkese merhaba,

Çok uzun zamandır forumda yoktum çünkü bu güne dek baktırdığım milyon tane faldan ne yazık şimdiye dek çok azı çıktı. Öncelikle Keyneia annen için geç de olsa çok geçmiş olsun. Ve Katre, Handekuka, Minik.... ve şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar (çünkü yorumları o kadar geriden takip ettim ki bu yüzden unuttuklarım varsa bağışlasınlar) hepinize çektiğiniz acılardan dolayı çok sabır diliyorum. Elanit2in vefatı da beni ayrıca üzdü Allah Rahmet eylesin.

Şimdi; bakılan fallara gelince ise ben de buradaki fala meraklı bütün arkadaşlar gibi hemen hemen bahsi geçen bütün falcıları denedim. Çoğunlukla fala eğlencesine gittiğimi düşündüğüm halde, yine de gelecek beklentisi maalesef oluyor. Ancak 1 yıldır ayrı olduğum sevgilimle en son Mart 5 te görüşmüştüm ve birçoğu Mayıs Haziran gibi döneceğini söylemişlerdi. Artık gerçekten bir beklentim yok dönse de istemiyorum. Ama bunca fal yalan mı oldu acaba diye de düşünmeden edemiyorum doğrusu. Gerçi Elmira, Selma Toprak, rahmetli Elanit ve mercan Ağustos sonu Eylül başı gibi hareketlilik vermişlerdi bakalım bekleyip göreceğim.

Bu arada, Angel's Burcu'nun dedikleri bana pek çıkmamaya başladı yani günlük rutin periyodlardan bahsediyorum. Symbol Nişantaşı Hande bu periyodları gayet güzel bilirdi. Ancak O'da İsviçreye gitti yeniden bir daha ne zaman gelir bilmem. Şimdilerde falı çok seyrek aralıklarda baktırıyorum. Yeni denediğim Kadınlar kahvesindeki Pelin, Pen cafe Yeter ve Sığınak cafe Niko oldu. Niko'ya 6-7 ay önce de baktırmıştım. Gidenlerin çoğu Nik'yu beğenmedi ancak ben o zamanlar da şimdi ve geçmişle ilgili kişilik analizleri ve durum tespiti yapması açısından Niko'yu çok tutarlı bulmuştum. Bu kez de aynı tadı aldım ve çok beğendim. Aylar öncekiyle aynı tutarlılıkta idi falı.

Şimdilik durum bundan ibaret. Umarım her şey hepimizin gönlündeki gibi olur ve üzüntülü zamanlarımızı gelecekte ders almış olarak ama yüzümüzde gülümseme ile hatırlarız.

bütün soylediklerinde haklısın.
aklıma getirmemeye calışıyorum.
zaten hep olumsuzuna hazırladım kendimi. fal baktırmalarım kafa dağıtmaktan başka birşey değil sanırım.
yoksa falcılara inandığım falan yok. sonuç benim beklediğim gibi oldu işte. kimse bilemedi benden başka sonucu.
zamanla gececek. ama nekadar surer bilmıyorum.

Cok tesekkurler, agir gunler gecirdik ama allaha sukur hafifledi. Senin aksine fallarimin cogu cikti. Ben sanada cikacagini dusunuyorum. Hani imkansiz dedigim, unutmaya calistigim anda bazi seyler olumlu yonde ilerlemeye basladi, sonu nasil olur bilemem ama suana baktigimda tamda dedikleri gibi yasadigim icin mutluyum. Tek ise yarayan sey hayati akisina birakmak, ve odaklanicak baska seyler bulmak, o zaman daha hizli ilerliyo hersey sanki.

Çok haklısın canım. Galiba en doğrusu her şeyi akışına bırakmak. Beklentiye girmekle kendimize ceza veriyoruz sanki. Senin hayatının güzel akmasına da sevindim ayrıca.

Sen istegiğin anda geçecek ve inan çok da uzun sürmeyecek. Sadece iste...

e iyiymiş. evet tatlı kızdır burcu ben okadar genç olduğunu görünce şaşırmıştım. geçen yıl baktırmıştım burcuya ama okadar çok kişiye baktırmıştım ki unuttum iyimiydi değil miydi:) artık akıllandım yazıyorum. bidaha bidaha aynı kişilere para bayılmamak için. umarım tüm beklentilerin hayrına gerçekleşir, teşekkürler detaylar için, yeni ve denenmemiş isimleri de bekliyoruz. seni okumak keyifli

ben burcunun karşısına geçtiğimde kikir kikir gülüyodum :) hiç ayrılık modu yoktu. ama daha fincanı açmadan ayrlığı günüyle söyledi.
döncek dedi,dönmesin dedim. yeni bi aşk gör fincanda dedim güldü :)
cıktığımda da kücük elanit demiştim zaten :)
gidersem eğer fala gene ona giderim sanırım,hem pozitif,hem bana tutturdu diyebilirim asıl olaya var gerçide,hemde uygun :)
en son ona baktırmıştım. 1 ay oldu :)
ramazanda da baktırmam.
inşallah sizinde fal aralarınız açılır :)
ben akışına bırakmayı seçtim.
yaşayıp görmek en iyisi, tebi bunu ne kadar becerebilirim bilmiyorum

Şu akışına bırakma bugün 5 yorumun 4'ünde var :) 4 Ay falcıya gitmezseniz, gerçekten akışına bıraktığınıza inacağım ve sizi ayakta alkışlayacağım söz:) Bir de sizlere üstad diyorum, kim bilir akışına bırakmaya karar verinceye kadar kaç falcıya gittiniz? Beklentiniz zamanla hafifledi, yangın söndü vs... Dikkat et biz yenilerin daha çok taze, yaşadıkları Akışına bırakmaya zaman var ))

Beşiktaş’ta çarşının oralarda bir Sembol Kafe var, orası mı? Bir de forumda Sembol Kafe olarak Nişantaşı, Taksim ve Beşiktaş’tan bahsediliyor. 3 tane mi Sembol Kafe var? Nihal Nişantaşı’ndaki mi?

Her 10 dakikada 1 mesaj hakkından dolayı sorun yaşıyorum kızlar bazı arkadaşlara gönderdim numarayı... Sizlere de göndereceğim 10 ar dakika arayla =)

denizden bana da gönderir misin lütfen,bir de sana çıktı mı nasıl?ritaya gitme dedin,gittim bin pişmanım,bu nasıl sence?ve neye bakıyor,suya mı?
kızlar denizden görmezse sizde varsa bana yazar mısınız mehtabın tel.unu lütfen...

ben cok fazla falcıya gitmedim :)
nisan ve mayıs aylarında çok yoğun gelgitler yaşadım. haziranda hiç fena değildi gerçi.
ondan öncesi eğlencesine faldı hep. arkadaşlarla kahve içilir ee fal eksik olmasın:) sonra fala gülünürdü.
kaç falcıya gittim sayayım
soğanlık emine
elmira 2 kere gittim
elanit 2 kere baktırdım
kadınlar kahvesi meryem
birsel gaziosmanpaşa
ve angels burcu
başkada yok sanırsam , evet evet yok ..
ama benim durulmamı sağlayan elanit oldu :)(fal konusunda)
ha birde bi gün şunu farkettim.
2009 dan beri hayatım allak bullak. tedaviler gördüm,ölümlerden döndüm,iş değiştim,hastalıklar,aşklar,terkedilmeler,aldatılmalar :)
her yaşadığım olayda yeter Allahım bana çok yükleniyorsun dedim,daha fazlasını kaldıramam,daha kötü ne olabilir :)
sonra ne mi oldu :) daha kötüsünü gördüm önceki halimi mumla aradım
şimdi en kötü anımda bile şükrediyorum, biliyorum daha beteri var.
Şemsin bi sözü vardı bi yerde okumuştum.
İyi durumdayken herkes şükreder, önemli olan dardayken şükretmek.
Ve ve ve bi sözü daha var :) hayat sana dikenlerini yolluyorsa gülümse demek ki yakında gül gelecek :)
akışına bırakmak çok çok çok zor bilirim. akışına bıraktım derken öyle uzaktan hayatı seyretmiyorum.
tepkilerimi azalttım bide falcı olayını seyrekleştirdim :)
gel gitlerimi ne işyerine ne benim herife yansıtıyorum.
ağlıyorum,sinirleniyorum,deliriyorum ama kendi kendime. sonra bakıyorum sinirim geçmemişse haklıyım ve onlara yansıtıyorum :)
geçtiysede gülüp geçiyorum.
En çok etkili olan yöntem (bende işe yarıyor) deli gibi okuyorum :) sinemaya gidiyorum.
bunlar benim terapilerim.
okurken dünya yansa umursamam. ne işi, ne aşkı umursarım. girerim kitabın içinde ki dünyaya orda yşarım

Yaş kemale erdi sürekli mızmızlanınca cocuk olma diyorlar bende yaşımın hakkını vermeye calısıyorum
yazmaya başladımmıda durduramaz beni kimse :82:

Canım ben gitmediğimi yazdım... Mehtap'ı bir köşe yazarı metetmiş baya ben de çok merak ettim buldum numarasını bir şekilde, arkadaşlar aracılığı ile... Daha sonra da bizim kızlardan giden var mıdır diye buraya yazayım dedim... Ama anlaşılan bizden giden yokmuş daha önce... Hala bizlerin bile denemediğimiz falcılar var demek! =) Herkese numarasını göndermeye çalışıyorum ah bi de 10 dakka sorunumuz olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…