İstanbul'da Fal - Falcılar

Minikdepresif,

Çok geçmiş olsun. Hepsi geride kalmış diye umalım ve tekrar yaşama inşallah. Benim de hayatım 2008'den beri allak bullak. Ne işi ne aşkı yoluna koyamadım bir türlü...
Tam bir şeyler oturuyor diyorum... Her şey birden tepetaklak. Zor bir dönem, bu dönemi tek başıma atlatmaya çalışıyorum. Yalnızım, en yakın arkadaşım da yurtdışına taşındı orda evlendi. İnsanlarla pek samimi olmam kolay kolay çok dost kazığı yedim çünkü. Doğal olarak falcılara sardım :)

Gidip geliyorum şimdilik. Bakalım ne zaman dur diyeceğim.

Son düzenleme:
peki bu mehtap nerede bakıyor?

bana da yollarmısın??

Çok haklısın canım. Galiba en doğrusu her şeyi akışına bırakmak. Beklentiye girmekle kendimize ceza veriyoruz sanki. Senin hayatının güzel akmasına da sevindim ayrıca.

Hayatta yapacak o kadar cok guzel sey varki, biz birine odaklanmis o olmazsa yasayamazmisiz gibi davraniyoruz ve sanirim sirf bu yuzden cezalandiriliyoruz. Daha pozitif oldugumuzda miknatis gibi cekiyoruz kendimize karsimizdakileri.. Isin sirri bu bence.

1 - 2 gün giremedim foruma mehtap diye biri çıkmış yeni..
bende numarasını istiyorum mümkünse lütfen..

Son düzenleme:

Bakırkoyde Emel gercekten cok guzel fal bakar ,ben uc yıldır arada ugrar baktırırım ,tabiki herseyi once Tanrı bilir ama bazen cevap bulamadıgımız sorulara
eger falı keyif halinde baktırıyorsak ,kendimizi iyi hissetiriyor

Kızlar merhaba.binnur sormageç'i tanıyanınız var mı?????

Yıllar önce tanıma gafletinde bulunmuştum. Kurtuluş'ta bir yerdeydi evi yıllar önce gittiğimde. Kendisi aynı zamanda astrologdur. İyi diyemem.

Son düzenleme:
soyadından da anlaşılacağı üzere bence sorma geç.

:)))))))))haklısın .teşekkür ederim.bi radyo programında dikkatimi çekti.ardından da sitesini inceledimm.fiyatlarında kampanya yapmış hanfendi..dedim sitedeki kızlara bi sorayımmm kesin tanıyan vardırr :))))))

Ben üçünü de denemedim. Deneyeyim hakları kalmasın :) Müsait olunca bilgilerini yollar mısın? Elmira telefonda bakıyormuş sanırım...

duygusal eccüg yavaş :)
maaşı kedilere mi yüklücen
elmira telefonla bakıyor ama illa telefon değil ben yüzyüze baktırdım, eminenin evine gidiyon teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ebesinin nikahında,emeli bilmem :)
elanit fvorimdi ama Allah rahmet eylesin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay napaaayyyıııımmmmmm.... :) Fal baktırmazsan gidip arayacağım onu Duramıyorum. En azından falda bir iki güzel sey söyleyip, bekle diyorlar bende he heee deyip bekliyorum. Ki beklemem lazım o gelmeli ben aramamalıyım ühüüüüüüüüüü

peki o zaman baktır bakalım :)
gözlerim pörtlek pörtlek oldu ağlamaktan,zor açıyorum,zor okuyorum
emme gitmicem. inadım inat.
şimci falcı parasıyla converse alcam kendime :82:

Minik nabersinnnn..cumartesi elmira ya gittim..:))))yine süperdiiiiiiiiii.
Yanlız şu bakırköy deki emel'e mi gitsek..ay bide enfal'e gitmek istiyorummm...
Enfal'e giden arkadaşlar ne diyebilir acaba????????

Minik nabersinnnn..cumartesi elmira ya gittim..:))))yine süperdiiiiiiiiii.
Yanlız şu bakırköy deki emel'e mi gitsek..ay bide enfal'e gitmek istiyorummm...
Enfal'e giden arkadaşlar ne diyebilir acaba????????

yok kuzu ben paramı c.tesi kadınsal şeylere harcadım :)
gömlekti,çantaydı,converseydi şimdi gene alcam indirimden
ramazan cıkana kadar gitmicem.
fal baktırırkende ağlıyodum, baktırmazkende ağlıyom.
kaderim ağlamak napim alışverişle teselli ediyorum kendimi

peki o zaman baktır bakalım :)
gözlerim pörtlek pörtlek oldu ağlamaktan,zor açıyorum,zor okuyorum
emme gitmicem. inadım inat.
şimci falcı parasıyla converse alcam kendime :82:

Tebrik ediyorum! Gitme. İnşallah bir gün benimde inadım tutar bende gitmem :) Ama öncesinde Bu emel emel kafedeki mi? Elmira'ya nasıl ulaşacağım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…