İstanbul'da Fal - Falcılar

Tebrik ediyorum! Gitme. İnşallah bir gün benimde inadım tutar bende gitmem :) Ama öncesinde Bu emel emel kafedeki mi? Elmira'ya nasıl ulaşacağım????

emeli bilmem :)
elmiranın telini yolladım kuzum.
inşallah tutar fıstığım.
ramazan sonrası diyomda , ramazan bayramında bi y.dışı turu ihtimali var :) eger gidebilirsem o beni 1-2 ay idare eder moralmen

emeli bilmem :)
elmiranın telini yolladım kuzum.
inşallah tutar fıstığım.
ramazan sonrası diyomda , ramazan bayramında bi y.dışı turu ihtimali var :) eger gidebilirsem o beni 1-2 ay idare eder moralmen

İnşallah gidersin. Bence ihtimalde kalmaması için gayret et. Çok iyi gelecek bir değişiklik, inan. Her şey en kısa zamanda düzelir umarım.

İnşallah gidersin. Bence ihtimalde kalmaması için gayret et. Çok iyi gelecek bir değişiklik, inan. Her şey en kısa zamanda düzelir umarım.

yok kuzum düzelmez. bende bu mallık varken hiçbişi düzelmez.
daha gururunu koruyup,çekip gidemeyen hatundan ne beklersin.
neyse :)
evet italyan erkeklerine olan merakım gidebilir , gidersem

peki o zaman baktır bakalım :)
gözlerim pörtlek pörtlek oldu ağlamaktan,zor açıyorum,zor okuyorum
emme gitmicem. inadım inat.
şimci falcı parasıyla converse alcam kendime :82:

yazdıklarına hem güldüm hem bi zamanlar ki beni hatırladım arkadaşım..
o falcılara verdıgımız paralarla ne converse ler ne ciciler alınırdı da eşşek kafamız iştee..
bir arkadas yazmıstı biri bana anlatsın bende böylleeeeee saatlerce dınleyeyım dıye..
aynen oyle.! fal o kadar cekıcı bısey kı bagımlılık yapıyor..
bı ıkı ufak sey cıksa hmen bır dıger fal gunu ıcın beynen hazırlıklar yapılıyor arastırmalara baslanıyor
ama sonuc olarak bıseyın degıstıgı yok . bende cok fal baktırdım . tum falcıların dedıgı tek bısey vardı
ama tum falcılar yalancı cıktı kaldı kı bu sıre 8 yıl gıbı uzun bı sure..
8 yıldır her baktırdıgım falcı bnm ozel bır durumum ıcın cok guzel analız yapıp olacak dedıgı halde olmadı.
sadece bırı gercegı soylemıstı .. o da ablamın manyak kayınvalıdesı
ve yıllar onceydı . falı yarım yamalak dınlemıstım yıllar ıcınde soyledıklerı olunca dank ettı kafama ama eksık yerlerını tamamlayamıyorum sozlerının..

Son düzenleme:

ben 2 ay kudurdum fal diye insanın ihtiyacı oluyor.
dün esas oğlana yumurtladım. İlk tepkisi saçma oldu.
neden gittin dedi. güzel bişiler duymak istiyordum dedim.
ben sana aşkla ilgili en güzel şeyleri söylemedim mi ? duygularım yetmiyo mu?
kaç kez dile getircem dedi.
gelecek dedim ? onuda söylüyorum dedi.
senin gibi zeki bi kadın niye böyle saçmalıyo dedi.
bide harcadığım rakamı duysa evlenmeden boşardı beni.
ama o süreçte dogru olanı yaptım. hastanelik olmaktansa güzel sözler,tahminlerle geçirdim hayatımı ki tahminler oldu .
tabi devamı konusunda beklentim yok. hayırda şerde Allahtan.
baktırmam demiyorum ama falın kölesi olmam. şu tarihte şu olcaktı,bu olcaktı demem.
ne yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor, geçemiyoruz önüne.
insanoglunun acizliği ileriyi görememek , hoş görsek hayat daha kötü olurdu sanırım.
oturup beklicez
ben ramazandan sonra sıkı bi çalışma temposuna giricem :) o yüzden bazı şeyleri umursamayabilirim.
gene gene bi sınav
kızmayın ama bu sınavın tarihi bell değilken elmira aralıkta bi sınava giricen, eğitim için değil,işin için,ucunda bişiler alıcan,senin prestijini yükseltcek demişti.
sınav tarihi acıklandı aralık :) ve sınav sonucu olumlu olursa eğitim yok. sadece bagımsız denetçi ünvanını alıcam
ne kadan çelişkiliyim, fal yok diyom çıkan falı söylüyom.
ay aman öf. pohtan bi psikolocim var benim.
takmayın beni siz

yok kuzum düzelmez. bende bu mallık varken hiçbişi düzelmez.
daha gururunu koruyup,çekip gidemeyen hatundan ne beklersin.
neyse :)
evet italyan erkeklerine olan merakım gidebilir , gidersem

minikcim ben de bayramda italyaya gitme planı yaptım,ister misin turda karşılaşalım,ayy ne gülerim,bahtsızlar turda bile birbirini çekerrr:)

ahh elanit vah elanit,Allah rahmet etsin de keşke az daha yaşasaydı...bana kızım su tıkandı,şu an onun hayatı karışık bir ay kadar zaman geçsin bu su açılır devamına bakalım dedi,ve o süre sonunda vefat etti. ve bir duydum ki hayatı karışık dediğinde adam iş yerini kapamış!sıkıntısı suyun önünü kapadı göremiyorum dedi,1 ay sonra bakacaktı,gerçekten o bir ay içinde adam işini kapadı,Allah rahmet etsin.neyse ki sonuç için olumlu konuştu,vakit çok uzun olsa da,zaten uzun yıllar beklemeye talimli değil miyimminik elanitgillerden bir falcı bulursan hani onu anımsatan beni hemen hatırla,hemen paylaş.ki burda elanit fanı kızlar çok:)dilerim onun gibi birini buluruz.:)

denizden arkadaşım mesajını aldım çok teşekkür ederim. Hemen yollamışsın numarayı. Sana teşekkür etmek için mesaj atamıyorum ben daha, o yüzden buradan yazdım. Gider gitmez memnun kalıp kalmadığımı ve bütün ayrıntıları sana bildiricem.

minikcim ben de bayramda italyaya gitme planı yaptım,ister misin turda karşılaşalım,ayy ne gülerim,bahtsızlar turda bile birbirini çekerrr:)
hahahahhahhaha ::) olur mu olur

bulursam tabi haber veririm kuzum ama ben fal baktırmıyorum ki artık
benimde uzun bi süreç var , beklemeye değer mi bilmiyorum.
hak ediyor mu bilmiyorum. zaten imkanını bulduğum an istanbul'u terketmeyi planlıyorum.
ailemi,arkadaşlarımı,sevdiğimi,anılarımı herşeyi geride bırakıp gitmek ve sıfırdan başlamak istiyorum.
şehır dışı işlere sıcak bakıyorum artık

canım sana bekle ya da bekleme diyemem,o konu tam bir karmaşa,ben çok bekledim,sonunda çok mutlu olsam da geçen uzun uzun yılları ne kimse bana geri verebilir,ne de ne kadar mutlu olursam olayım çektiğim acı,açtığı derin yara ve izler silinebilir,bu izleri geçmişe gömebilmek adına tüm uğraşım.o sebeple eğer beklememe kararını aytakların yere basarak ve mutlu olarak verebiliyorsan bekleme ama beklemezken mutlaka yeni kişilere aç kendini,çünkü yeni biri olmazsa eskiyi beklemeye mahkum oluyor beyin de kalp de...ve bir bakmışsın o senden daha zayıf olduğu için ve muhtemelen daha az sevdiği için açmış kendini yenisine...inşallah herşey güzel olur ama bu bir satranç,ilişki içinde uyanık kızlar olsak zaten bu sayfaya düşmezdik ama bari ilişki biterken akıllı olalım.
taşınma konusuna gelince bir daha düşün derim.gçö psikolojisi diye bişey var bilirsin canım,zaten hassas birisin görüyorum,bu gçö psikolojisinin yükü sana ağır gelebilir,sonra daha kötü olmasından korkarım.istanbul zaten bir ülke kadar kocaman,bence iş değiştir,evini taşı belki ama herşeyi geride bırakmak hele bu herşeyin içinde o da varsa seni çok daha ıssız ve yalnız hissettirebilir ama mutlu hissettirecekse dilerim olsun,hayırlısı canım...

Merhaba:)))Majestic falcı nihale arkadasımı götürmüştüm kız şokta 3 harf vermişti işiyle ilgili 3 gün içinde ses çıkacak demişti ve o harflerin oldugu yerden ses çıktı kız şokta diğer konularda da her şei tutturmuş bakalm nolcak ben baktırdım da bana çok olmicak hayaller söledi inşallah çıkar o kadar olumsuza inandım ki olumlulara inanacak gücüm kalmadı.Bi de BİNNAZ ABLA.COM DİE Bİ İNTERNET SİTESİ VAR.Oraya falınızın fotoğrafını yolluyosunuz 10 milyona kısa ve öz fal bakıolar ben begendim çok tatmin etmio kısa ama gene de 10 milyon işte:))))

Ben üçünü de denemedim. Deneyeyim hakları kalmasın :) Müsait olunca bilgilerini yollar mısın? Elmira telefonda bakıyormuş sanırım...

Elmirayi tavsiye ederim ve sanirim telefonunu almissin. Benle frekansi tuttu, ve suan onun soyledigi gibi ilerliyor hersey.. umarim son dedikleride cikar =)

Maalesef cok etkiliyor, ama buna fazla izin vermemek gerekir. Dedigin etkenler konusunda hemfikirim, ama her zaman bi degisim olabilir.. yeniliklere acik olmak herkesin yapabilicegi birsey bence. Bisiklet surerken tekere degilde ileriye, sagimiza solumuza bakarsak eminim daha az kaza riski altinda oluruz :))

sapık gibi elanit'i özlüyorum ( nur içinde yatsın...

bugün pen cafe yeter e gittim.ehh işte.beni bana anlattı o kadar 2 gün içinde büyük bir sürpriz olacakmış bakalım görücez.kızlar falları çıkar mı acaba....

Sırasıyla mesajları okurken bu mesaj gözüme çarptı ve bayıldım bu mesaja.. Daha önce bu konuya bir şeyler yazmış ve bahsi geçen cafelerde çalışan bir falcı oldugumu ifade etmiştim. Hakkımızda böyle şeyler düşünülmesi gıyabımızda bu konuşmaların yapılıyor olması beni gülümsetir oldu.Yirmiüç yıldır fal bakarım bu pencereden görmemiştim kendimi hiç cidden harikasınız.

bugün pen cafe yeter e gittim.ehh işte.beni bana anlattı o kadar 2 gün içinde büyük bir sürpriz olacakmış bakalım görücez.kızlar falları çıkar mı acaba....

hafta sonu bende gitmiştim. eskı sevgilim beklediğim insan bana 7-8-9. aylarda buyuk bir supriz yapacakmış.
başkasıyla ilişkiye başladığını onu sevdiğini ve evleneceğini soyledi.
bundan daha buyuk surpriz olamazdı.
yıkıldım...

sapık gibi elanit'i özlüyorum ( nur içinde yatsın...

bazı şeyler yolunda gider gibi olduğunda baktırmaya gerek duymamıştım. cok pişmanım.
bırkere bile baktırmadım.
Allah rahmet eylesin.
tanımasamda burdakileri mutlu etti, herkesin duasını aldı.
nur içinde yatsın.

katre sana soyledikleri çıkmışmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…