Tebrik ediyorum! Gitme. İnşallah bir gün benimde inadım tutar bende gitmem :) Ama öncesinde Bu emel emel kafedeki mi? Elmira'ya nasıl ulaşacağım????
emeli bilmem :)
elmiranın telini yolladım kuzum.
inşallah tutar fıstığım.
ramazan sonrası diyomda , ramazan bayramında bi y.dışı turu ihtimali var :) eger gidebilirsem o beni 1-2 ay idare eder moralmen
İnşallah gidersin. Bence ihtimalde kalmaması için gayret et. Çok iyi gelecek bir değişiklik, inan. Her şey en kısa zamanda düzelir umarım.
peki o zaman baktır bakalım :)
gözlerim pörtlek pörtlek oldu ağlamaktan,zor açıyorum,zor okuyorum
emme gitmicem. inadım inat.
şimci falcı parasıyla converse alcam kendime :82:
yazdıklarına hem güldüm hem bi zamanlar ki beni hatırladım arkadaşım..
o falcılara verdıgımız paralarla ne converse ler ne ciciler alınırdı da eşşek kafamız iştee..
bir arkadas yazmıstı biri bana anlatsın bende böylleeeeee saatlerce dınleyeyım dıye..
aynen oyle.! fal o kadar cekıcı bısey kı bagımlılık yapıyor..
bı ıkı ufak sey cıksa hmen bır dıger fal gunu ıcın beynen hazırlıklar yapılıyor arastırmalara baslanıyor
ama sonuc olarak bıseyın degıstıgı yok . bende cok fal baktırdım . tum falcıların dedıgı tek bısey vardı
ama tum falcılar yalancı cıktı kaldı kı bu sıre 8 yıl gıbı uzun bı sure..
8 yıldır her baktırdıgım falcı bnm ozel bır durumum ıcın cok guzel analız yapıp olacak dedıgı halde olmadı.
sadece bırı gercegı soylemıstı .. o da ablamın manyak kayınvalıdesı
ve yıllar onceydı . falı yarım yamalak dınlemıstım yıllar ıcınde soyledıklerı olunca dank ettı kafama ama eksık yerlerını tamamlayamıyorum sozlerının..
yok kuzum düzelmez. bende bu mallık varken hiçbişi düzelmez.
daha gururunu koruyup,çekip gidemeyen hatundan ne beklersin.
neyse :)
evet italyan erkeklerine olan merakım gidebilir , gidersem
duygusal eccüg yavaş :)
maaşı kedilere mi yüklücen
elmira telefonla bakıyor ama illa telefon değil ben yüzyüze baktırdım, eminenin evine gidiyon teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ebesinin nikahında,emeli bilmem :)
elanit fvorimdi ama Allah rahmet eylesin.
hahahahhahhaha ::) olur mu olurminikcim ben de bayramda italyaya gitme planı yaptım,ister misin turda karşılaşalım,ayy ne gülerim,bahtsızlar turda bile birbirini çekerrr:)
ahh elanit vah elanit,Allah rahmet etsin de keşke az daha yaşasaydı...bana kızım su tıkandı,şu an onun hayatı karışık bir ay kadar zaman geçsin bu su açılır devamına bakalım dedi,ve o süre sonunda vefat etti. ve bir duydum ki hayatı karışık dediğinde adam iş yerini kapamış!sıkıntısı suyun önünü kapadı göremiyorum dedi,1 ay sonra bakacaktı,gerçekten o bir ay içinde adam işini kapadı,Allah rahmet etsin.neyse ki sonuç için olumlu konuştu,vakit çok uzun olsa da,zaten uzun yıllar beklemeye talimli değil miyimminik elanitgillerden bir falcı bulursan hani onu anımsatan beni hemen hatırla,hemen paylaş.ki burda elanit fanı kızlar çok:)dilerim onun gibi birini buluruz.:)
hahahahhahhaha ::) olur mu olur
bulursam tabi haber veririm kuzum ama ben fal baktırmıyorum ki artık
benimde uzun bi süreç var , beklemeye değer mi bilmiyorum.
hak ediyor mu bilmiyorum. zaten imkanını bulduğum an istanbul'u terketmeyi planlıyorum.
ailemi,arkadaşlarımı,sevdiğimi,anılarımı herşeyi geride bırakıp gitmek ve sıfırdan başlamak istiyorum.
şehır dışı işlere sıcak bakıyorum artık
Ben üçünü de denemedim. Deneyeyim hakları kalmasın :) Müsait olunca bilgilerini yollar mısın? Elmira telefonda bakıyormuş sanırım...
Duygusal çalkantılar insanın hayatının diğer tüm alanlarını etkiliyor maalesef. Örneğin; aşk hayatı iyigiden ve yanında çok anlamda paylaşımda olduğu bir hayat arkadaşı olanla bunun tam tersi olan kişinin başarı grafiği ne yazık aynı değil. Ve bir çok alanda başarılı olunsa bile duygusal alan iki kişinin ortak yaşam alanı olduğu için bu alandaki başarısızlık bizden gelmemiş olsa bile sonuçları ne yazık bizi etkiliyor. Keşke hepimiz istediğimiz kişiyle istediğimiz oranda yaşayabilsek bunu. Bence insanların başarısı ve uğraşları IQ ile bağlantılı ama bir de EQ var ya işte duygusal yaşantımız biraz da buna bağlı. ve işte bunu geliştirmek de ayrı bir yetenek ve donanım istiyor.
ahh elanit vah elanit,Allah rahmet etsin de keşke az daha yaşasaydı...bana kızım su tıkandı,şu an onun hayatı karışık bir ay kadar zaman geçsin bu su açılır devamına bakalım dedi,ve o süre sonunda vefat etti. ve bir duydum ki hayatı karışık dediğinde adam iş yerini kapamış!sıkıntısı suyun önünü kapadı göremiyorum dedi,1 ay sonra bakacaktı,gerçekten o bir ay içinde adam işini kapadı,Allah rahmet etsin.neyse ki sonuç için olumlu konuştu,vakit çok uzun olsa da,zaten uzun yıllar beklemeye talimli değil miyimminik elanitgillerden bir falcı bulursan hani onu anımsatan beni hemen hatırla,hemen paylaş.ki burda elanit fanı kızlar çok:)dilerim onun gibi birini buluruz.:)
Elmirayi tavsiye ederim ve sanirim telefonunu almissin. Benle frekansi tuttu, ve suan onun soyledigi gibi ilerliyor hersey.. umarim son dedikleride cikar =)
Elmirayi tavsiye ederim ve sanirim telefonunu almissin. Benle frekansi tuttu, ve suan onun soyledigi gibi ilerliyor hersey.. umarim son dedikleride cikar =)
hala ıyı bakan falcıya rastlamadım.gıde gele bıde cozdum falcılarıeger bır kız tek basına gıdıyorsa falcıya ; bellıkı bu kız sevgılısınden ayrılms ,falcı dırek muhabbete sevgılıden baslar.eger ark grubuyla gıdıyorsa eglencesıne gıttıgını bılır once ıs hayatından muhabbet acıldıkcada ask hayatına gecer.eger bır erkek fal baktrmaya gıdıyorsa ,bellıkı para sıkıntısı vardır o yuzden gelmsdr dıyerek ,hemen ona en kısa zamanda zengın olucagını soyluyevır anlıcagınz herkes falcı olms daha adam gıbı bı falcıya rastlamadm hele bır gun bakırkoy de dejavuya gıttım ,ismını soyleme ben bulucam dedı ,15 ıısm saydı bulamdı sonunda ben soyledım ama adamıda bozmadım ufak bı gulumseme oldu tabı yuzumde engel olamadım napımm adam gazamı geldı hırsmı yaptı ne oldu anlamadım,ablanın ısmını soylıcem dedı .ılk harfını soyle dedı..yıne bulamadı hahahhah bayag ısım saydı en sonunda yıne ben soyledım .cennur ısmını bulmak da ole kolay degıl ztn herneyse bıkerede taksımde bı fal baktrdım .falımız bıttı kadın bana burcumun kartını hedıye ettı.bende aa kadına bak ne kadar ınce dememe kalmadı ,kartın dıger yuzunde koskocamn adreslerının krokısı vardı.hasbam guyya burcumun kartını hedıye ettı bana
bugün pen cafe yeter e gittim.ehh işte.beni bana anlattı o kadar 2 gün içinde büyük bir sürpriz olacakmış bakalım görücez.kızlar falları çıkar mı acaba....
sapık gibi elanit'i özlüyorum( nur içinde yatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?