Umarım çıkar :) Bugün Emel'i denedim. Sıra Elmira'ya da gelecek inşallah. Hedefim büyük denenmemiş falcı bırakmayacağım... :)
peki o zaman baktır bakalım :)
gözlerim pörtlek pörtlek oldu ağlamaktan,zor açıyorum,zor okuyorum
emme gitmicem. inadım inat.
şimci falcı parasıyla converse alcam kendime :82:
hafta sonu bende gitmiştim. eskı sevgilim beklediğim insan bana 7-8-9. aylarda buyuk bir supriz yapacakmış.
başkasıyla ilişkiye başladığını onu sevdiğini ve evleneceğini soyledi.
bundan daha buyuk surpriz olamazdı.
yıkıldım...
duygusal emel nasıldı, nerede bakıyor.
elmira tarot bakıyormuş sanırım tarota hiç inanmıyorum..
minik ben seni kıskanıyorum galiba.
ben yıkıldım mahvoldum yemeden içmeden kesildim.
sen hem ağlıyosun hem alışverişte tatillerde
bunlarda gececek dimi miniğim
tabi geçicek fıstığım ..
Yüce Rabbimin insanoğluna bağışladığı en güzel özellik unutabilmek.
Zamanla unutuluyor herşey, alışıyoruz.
Sonra aniden peydahlanıyor bir anlığına buruk bi tebessüm düşüyor dudaklarımıza ..
Geçmeyen acı yok,unutulmayan yok..
Ama acı çok tazeyken kolay değil bu.
Benimde yıkıldığım anlar oldu,yemediğim içmediğim,uyumadığım.
Kendimi eve hapsedip kimseyle görüşmediğim.
Hayata,dünyaya , insanlara hatta biraz daha ileri gidip Yaradana isyan ettiğim ..
minik bi kadın düşünün yolda yürürken kafasını kaldırıp gökyüzüne bakıyor ve tartışıyor :)
evet ben beni yaradanla kendi kendime tartışıyordum.
Ama geçiyor.
O minik kalbinden dert,keder,hüzün uzak olsun inşallah.
Bunlar son yaşadığın acılardır umarım.
Herkes gibi (Bana herkes aynı şeyleri söyleyip duruyor) bakalım, gelecek ay göreceğiz nasılmış :) Yalnız 25 'e bakıyor. Bakırköy'de Kilisenin arka sokağı, Çingeneye gelmeden sağdaki sokak. Ben zor buldumda...
sanırım elmiraya baktırıcam.
sadece tarotmu bakıyor isim veriyormu, nekadar süre bakıyor?
baktıranlara soruyorum gerçekten tavsiye edermisiniz değermi sizce
Begendigine sevindim..tarz olarak Soganlik Emine'yi andiriyor.. cok iddiali konusuyor, ama falcilari cok ciddiyealmadiklarimi bilirler, neden bilmiyorum.. ve bu yuzden gor bak cikicak, ve bana tesekkure geliceksin dedi.. ve sahiden arkadasimi goturucem bu esnada tesekkurlerimide iletirim artik
Bu arada kizlar bakiyorumda faldan cok hersey konusuluyor burda, benimde bi sorum olucakti.. Su seytan tuyu denen seyden benden cikiyor.. kopariyorum bu sefer baska bi yerde ayni sekilde uzuyor beyaz ince bi tuy ve oldukca uzunn... bi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bak ya bana da 7-8-9 aylarda dedi :)
edebiyat15.. Elmiranin telini attim. pfff su 10 dakika'da bir mesaj atma durumu ne kadar sacmadir!
kızlar burada msndeki gibi ya da facedeki gibi ileti yazma kısmı nerden düzenleniyor?yani ismin yanında ya da mesajın altında paylaşılan şarkı sözü vs.den bahsediyorum.hislerimi size açmayı düşünüyorum:)
bir de minik özellikle sana soruyorum bir kaç kişiden gelen cevaba aynı anda nasıl cvp yazıyosun?sana sordum çünkü bunu birtek senin cvplarda gördüm,başka varsa da dikkatimi çekmedi arkadaşım...
canımcım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret daha var çoklu alıntı yapıcaksan (kime alıntı yapmak istiyosan) o yorumun altında ki işarete tıkla sonra cevap yaz yap hepsini o kutucukta görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?