İstanbul'da Fal - Falcılar

peki o zaman baktır bakalım :)
gözlerim pörtlek pörtlek oldu ağlamaktan,zor açıyorum,zor okuyorum
emme gitmicem. inadım inat.
şimci falcı parasıyla converse alcam kendime :82:

minik ben seni kıskanıyorum galiba.
ben yıkıldım mahvoldum yemeden içmeden kesildim.
sen hem ağlıyosun hem alışverişte tatillerde
bunlarda gececek dimi miniğim

duygusal emel nasıldı, nerede bakıyor.
elmira tarot bakıyormuş sanırım tarota hiç inanmıyorum..

Herkes gibi (Bana herkes aynı şeyleri söyleyip duruyor) bakalım, gelecek ay göreceğiz nasılmış :) Yalnız 25 'e bakıyor. Bakırköy'de Kilisenin arka sokağı, Çingeneye gelmeden sağdaki sokak. Ben zor buldumda...

Son düzenleme:
minik ben seni kıskanıyorum galiba.
ben yıkıldım mahvoldum yemeden içmeden kesildim.
sen hem ağlıyosun hem alışverişte tatillerde
bunlarda gececek dimi miniğim

tabi geçicek fıstığım ..
Yüce Rabbimin insanoğluna bağışladığı en güzel özellik unutabilmek.
Zamanla unutuluyor herşey, alışıyoruz.
Sonra aniden peydahlanıyor bir anlığına buruk bi tebessüm düşüyor dudaklarımıza ..
Geçmeyen acı yok,unutulmayan yok..
Ama acı çok tazeyken kolay değil bu.
Benimde yıkıldığım anlar oldu,yemediğim içmediğim,uyumadığım.
Kendimi eve hapsedip kimseyle görüşmediğim.
Hayata,dünyaya , insanlara hatta biraz daha ileri gidip Yaradana isyan ettiğim ..
minik bi kadın düşünün yolda yürürken kafasını kaldırıp gökyüzüne bakıyor ve tartışıyor :)
evet ben beni yaradanla kendi kendime tartışıyordum.
Ama geçiyor.
O minik kalbinden dert,keder,hüzün uzak olsun inşallah.
Bunlar son yaşadığın acılardır umarım.

minik benden uzak olsun hiç görüşmeyeyim ama evlenmesin kimseyle derdim hep.
umutlarım yıkıldı. gururum kırıldı.
gerçeği bilmek bitirdi beni.
umarım çabuk geçer miniğim

Arkadaşlar merhabaa,

ya benim bir sorum olucak..symbol cafedeki Tarığa gittim.. gayet iyi baktı..şuanki durumu fln bildi baya..daha önce baktıran var mı dedikleri çıkıyor mu?

bir dee pzt günü cafe zade'deki armağan hanıma gidicem..bilen var mı nasıl? baya övmüşler ama ben yine giden birinden fikir almak istedim.

teşekkür ediyorum şimdiden

edebiyat15.. Elmiranin telini attim. pfff su 10 dakika'da bir mesaj atma durumu ne kadar sacmadir!

Son düzenleme:

Begendigine sevindim..tarz olarak Soganlik Emine'yi andiriyor.. cok iddiali konusuyor, ama falcilari cok ciddiyealmadiklarimi bilirler, neden bilmiyorum.. ve bu yuzden gor bak cikicak, ve bana tesekkure geliceksin dedi.. ve sahiden arkadasimi goturucem bu esnada tesekkurlerimide iletirim artik

Bu arada kizlar bakiyorumda faldan cok hersey konusuluyor burda, benimde bi sorum olucakti.. Su seytan tuyu denen seyden benden cikiyor.. kopariyorum bu sefer baska bi yerde ayni sekilde uzuyor beyaz ince bi tuy ve oldukca uzunn... bi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

sanırım elmiraya baktırıcam.
sadece tarotmu bakıyor isim veriyormu, nekadar süre bakıyor?
baktıranlara soruyorum gerçekten tavsiye edermisiniz değermi sizce

sanırım elmiraya baktırıcam.
sadece tarotmu bakıyor isim veriyormu, nekadar süre bakıyor?
baktıranlara soruyorum gerçekten tavsiye edermisiniz değermi sizce

Sen bir baktır fikrirni paylaş bizle de (ben de baktıracağım), her zaman ki gibi forumda beğenen de var beğenmeyen de... Ama iyi haber beğenenler çoğunlukta

Hep böyle bekleyerek mi bakıyor :) Çok yorgun gibiydi. Süre olarak uzun baktı ama çok duraksadığı için uzun faldı diyemem... Bir ara çenemde çıkıyordu 2-3 kere kopardım kendiliğinden geçti

Son düzenleme:
kızlar izmitte dolphinn alışveriş merkezinin karşısındaki sıla cafe de aleyna varmış,7 mi 10 liraya mı ne çok çok iyi bakıyormuş,biliyormuş güya.bizden deneyen var mı?

kızlar burada msndeki gibi ya da facedeki gibi ileti yazma kısmı nerden düzenleniyor?yani ismin yanında ya da mesajın altında paylaşılan şarkı sözü vs.den bahsediyorum.hislerimi size açmayı düşünüyorum:)

bir de minik özellikle sana soruyorum bir kaç kişiden gelen cevaba aynı anda nasıl cvp yazıyosun?sana sordum çünkü bunu birtek senin cvplarda gördüm,başka varsa da dikkatimi çekmedi arkadaşım...

kızlar funda ararın bir şarkısı var,sizle paylaşmadan edemedim:)
Senelerce dua ettim
Yar bana bağlansın
Hacılarla hocalara
Muskaları yazdırdım

Canı çıksa huyu çıkmaz
Derdime dermanı olmaz
Ellere çok bir bana az
Yardan Usandım

Ah oğlan boyun posun devrilsin
Vallah evin köyün yıkılsın
Eyvah oğlan iki elim yakandadır
Ah oğlan eyvah oğlan

Ah oğlan boyun posun devrilsin
Vallah evin köyün yıkılsın
Eyvah oğlan iki elim yakandadır
Ah oğlan eyvah oğlan

canımcım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret daha var çoklu alıntı yapıcaksan (kime alıntı yapmak istiyosan) o yorumun altında ki işarete tıkla sonra cevap yaz yap hepsini o kutucukta görüceksin

minik sen elmiraya baktıran birisi olarak soruyorum. nasıl her dediği çıktımı sana.

küçük ayrılıklardan falan bahsetmişti sana galiba hatta sonra yeniden düzelmeler olmuştu sende
tuttumu yani gönül işleri.
baktırmam lazım iyi birine

herkese merhabaa

elmirayı öneriyormusunuz kızlarr?? telefonda baktırmayı düsünüyorumm gercekten söledikleri tutuyorsa baktırıyımm istiyorumm. lütfen bana fikirlerinizi söleyinn cok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…