İstanbul'da Fal - Falcılar

iş hayatımla ilgili söyledikleri olmadı.
ama özelimle ilgili söyledikleri tuttu.
ama git baktır, %100 tutar diyemem kuzum.
zira tutmayan,çıkmayan bi sürü arkadaş var.
şu ana kadar elanit ve elmiranın dediği sürecleri yaşıyorum ama yarını bilmiyorum.
ve inanın söledikleri tek tarih kaldı aklımda bişeyle ilgili şimdi onu bile unutmaya çalışıyorum.
unutayım çıkınca hatırlarım

denizden mehtap telefonla bakıomu acaba fala?? bakıyosa numarasını banada yollarmısın lütfeeeeeeeeen

Arkadaslar Elmiranin ve Elanitin soyledigi ayrintiya varana kadar cikmis durumda. Bundan sonra ne olur bilemem ama verdikleri ayrintiya varana kadar cikti. Zamanlara takilmayin ve fazla ustelemeyin diyorum.

keryneia merhaba

elanitin numarasını banada yollarmısınnnn?? elmiranınkini internetten buldum ama elanitiyi bulamadım:/ birde bir duadan bahsetmissin onuda yollarmısınn rica etsemm senden cvp bekliorumm:) cidden cok ihtiyacım var.. simdiden tesekkürler..

selam Majestik nihalin de bana ilk falı aynen gerçekleşti hatta geçen gün tekrar gittim ilki çıktı diye olurmu bilmem ama , olmuyosa sevindim yine olumlsuz şeyler söledi sonuç olarak çünkü olumlu konuşsada başta, ama ilk falı hemen oldu ve aynen dediği gibi yaşandı demekki ilk falları tutuyor kadının senin başka ilk gittiklerinde tutturan oldumu bende deniyin bakalım belki yine tutar verebiliceğib isim varmı başka:)...

Selam gene ben :)

Sayfaları geriye dogru okudukça bazı kişilerin bazı falcıları övüp bazıları için olumsuz şeyler yazdıgını görüyorum ve beni şaşırtan benim içinde gözlerime inanamadıgım bir yorumun yapılmış olması...

Beni şaşırtan... Kişi bana geldigini ki falcıyım yazmıştım; benim baktıgım falın uzun sürdügünü ( aslında tahminen en fazla 15 dakika sürer uzun sürmez 23 yıldır bu degişmedi) benim kendisine çok soru sordugumu vs yazmış:)))

Şimdi izninizle bir şey yazmak istedim üstüne alınması gerekenler üzerine alınsın diye. Bu siteye üye olmuş olan sevgili falcı arkadaşlar. Tamam kendinizi fake nicklerle övün ok buna diycek lafım yok ancak başkalarını yererkende bu derece acımasız olmayın ve korkmayınız kimse kimsenin nasibini yiyemez rabbim bana o gün için misalen 10 lira yazmışsa ne azaltabilirsiniz yererek ne artırabilirsiniz överek bu sizler içinde böyle. Ha bunu neden mi yazdım gıybet günah boşa günaha girmeyin diye fal bakarak yeterince giriyoruz zaten. Saygılar...

elanit hakkın rahmetine kavuştu canım bulamazsın onu

Arkadaşlar ben Kadıköy Olgu, Arzu, Pen Cafe Yeter, Göztepe Gülsün ve Şirinevler Elmira'ya gittim, beşinin de "Kesinlikle olmayacak" dediği şey oldu. Bu falcıların beşi de daha önce görüştüğüm biri için mevcut sevgilisiyle evlenmeyeceğini, onu sevmediğini, onunla sadece gönül eğlendirdiğini, vakit geçirmek için birlikte olduğunu söylemişlerdi, ama öğrendim ki evvelki hafta evlenmişler! Beşi birden nasıl yanılır anlamadım. Hatta "Kızla evlenmeyeceği için kız çok üzülecek" demişlerdi. Bu gelişmenin ardından artık fallara inanmamaya başladım.
Piyasada gerçekten dedikleri birebir çıkan biri yok mu acaba?

Denizden merhaba , Mehtap'ın telefonunu alabilir miyim bilen başka arkadaşlar varsa da bana göndersin lütfen.Giden var mı?

Herkese Selam,
Mehtap ın numarasını bana da yollayabilir misiniz?
Bu arada karşı tarafta Nurten diye bir falcıyı duydum terziden. Kadının bir de giyim dükkanı var mı?
Boyle bir şahıstan haberiniz var mı?
Gelecek hafta aramayı dusunuyorum ama bosuna denemeyeyim aranızda negatif yorum yapan varsa.

Sanmıyorum ben Teşvikiyedeki yerine gittim.Ama hanımla 100 tl verilecek kadar iyi değil.Kötü değil ama o performansa çok daha hesaplı falcılar var.ben bir daha gitmem

Of o kadar övülmüş o köşe yazısında da... O performansa daha hesaplı kimi öneriyorsun? Yani kimle aynı performansta bildiklerimizden bunu merak ettim de...

100 tlye 50 tl daha ekler psikologa giderim.
Şahsen ben haftaya öyle yapmayı düşünüyorum.
kıt aklımla çıkamıyorum işin içinden,şişmiş gözlerle doolaşmaktanda yoruldum.
falcıya gitme hevesimde kalmadı.
sinsedcim geçen yazdıgın bi kaç cümle çok etkili oldu, sürekli sorgulayıp duruyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.

geleceği bilen falcılar var evet. ama gönül işleri tutmuyor. %50 ihtimalle tutuyor arada. ama okadarını bizde biliyoruz.
burdaki herkes sevdiği insan için baktırıyor benim için başka şeyleri bilmiş bi önemi yok zaten.
hatta nasılsa başka şeyleri bildi demekki sevgilim bana dönecek deyip o umutla yaşıyoruz
zaman geldiğinde bir bakıyoruz başkasıyla evleniyor.
sonra sal kendini ağla zırla yemeden içmeden kesil kime ne faydası var.
burda ismi hiç geçmeyen birine baktırmıştım herşey çıktı.
beklediğim insan temmuzda bana dönecekti güvendim bu yüzden.
adam başkasıyla evlenecekmiş. nefret etmiş benden.
inancım kalmadı fala. fala inanacak kadarda aciz insan oldum.
hayat devam ediyor dimi buda geçecek dimi. ama nasıl nezaman...
tek inancım Allah ım bizlere o gücü verecek...

bulabildinmi ritanın adresini ?

elmira'nın yanılmasına hiç şaşırmadım. ben de öyle bi çuvallamıştı ki.. birebir çıkması çok iddialı ama elmiraya vereceğin o paranın 7de birini kadınlar kahvesi dilek abla veya beşiktaş symbol'deki nihal'e verebilirsin. canım sıkıldıkça onlara gidiyorum, hem hesaplı hevesimi almış oluyorum hem de elmira'yı yüze falan katlarlar yani, okadar dyeyim

Kızlar büyükçekmece yada civarında falcı bilen, tanıyanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…