minik sen elmiraya baktıran birisi olarak soruyorum. nasıl her dediği çıktımı sana.
küçük ayrılıklardan falan bahsetmişti sana galiba hatta sonra yeniden düzelmeler olmuştu sende
tuttumu yani gönül işleri.
baktırmam lazım iyi birine
Canım ben gitmediğimi yazdım... Mehtap'ı bir köşe yazarı metetmiş baya ben de çok merak ettim buldum numarasını bir şekilde, arkadaşlar aracılığı ile... Daha sonra da bizim kızlardan giden var mıdır diye buraya yazayım dedim... Ama anlaşılan bizden giden yokmuş daha önce... Hala bizlerin bile denemediğimiz falcılar var demek! =) Herkese numarasını göndermeye çalışıyorum ah bi de 10 dakka sorunumuz olmasa...
Arkadaslar Elmiranin ve Elanitin soyledigi ayrintiya varana kadar cikmis durumda. Bundan sonra ne olur bilemem ama verdikleri ayrintiya varana kadar cikti. Zamanlara takilmayin ve fazla ustelemeyin diyorum.
evet kızlar Mehtap'a gittim
İlk gittiğimde dediği her şey oldu, anıda bildi ve dediklerini yaşadım.. 2.kez gittiğimde ise beğenmedim, sanki ilk falıma bakan o değildi..Demekki bir deikleri diğerini tutmuyo, ya da ilk gittiğimde şanslıydım yakalamışım kadının fala odaklanışını :)
telefonda bakıomu biliomusun?
keryneia merhaba
elanitin numarasını banada yollarmısınnnn?? elmiranınkini internetten buldum ama elanitiyi bulamadım:/ birde bir duadan bahsetmissin onuda yollarmısınn rica etsemm senden cvp bekliorumm:) cidden cok ihtiyacım var.. simdiden tesekkürler..
Denizden merhaba , Mehtap'ın telefonunu alabilir miyim bilen başka arkadaşlar varsa da bana göndersin lütfen.Giden var mı?
Sanmıyorum ben Teşvikiyedeki yerine gittim.Ama hanımla 100 tl verilecek kadar iyi değil.Kötü değil ama o performansa çok daha hesaplı falcılar var.ben bir daha gitmem
arkadaslar ben de artık cok girmiorum.... yazıları bile okuyamıourum yeniler cıkmıs baya... en son kadıkoyde oturan kuzenime gitmistim...yeni bi falcı bulmustu...5 arkadas gitmisler evine kurtulustaki rita hanıma... suya bakıomus ama genelde ck kalabalık oluomus o yusden sabah gidilmesi gerektini soledi... ha ben nie gitmiorum artık olumsuz seyler duysam kaldıramıcam...cünkü fallar yalann cıkmıooooooo...o kadnlar kahvesindeki dilekte her solediği cıktı ama onemli olan ckmadı artık ben bu isleri bıraktım... ki kendime sasıyorum ama ben bile bıraktıma gore artık....nese ben kuzenimle konusup acık adresi varsa ritannın adresini alıcm yazcam size... bol muhabbeetleerr
Kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.
sana mesajı attım.:icecream:
slm ritanın tlefonunu mesaj atabilirmisin rica etsem
Arkadaşlar ben Kadıköy Olgu, Arzu, Pen Cafe Yeter, Göztepe Gülsün ve Şirinevler Elmira'ya gittim, beşinin de "Kesinlikle olmayacak" dediği şey oldu. Bu falcıların beşi de daha önce görüştüğüm biri için mevcut sevgilisiyle evlenmeyeceğini, onu sevmediğini, onunla sadece gönül eğlendirdiğini, vakit geçirmek için birlikte olduğunu söylemişlerdi, ama öğrendim ki evvelki hafta evlenmişler! Beşi birden nasıl yanılır anlamadım. Hatta "Kızla evlenmeyeceği için kız çok üzülecek" demişlerdi. Bu gelişmenin ardından artık fallara inanmamaya başladım.
Piyasada gerçekten dedikleri birebir çıkan biri yok mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?