İstanbul'da Fal - Falcılar

canım çok teşekkürler:)bir de sen şu altta vazgeçtim... şeklinde bişey yazmışsın ya öyle bir ileti ben de yazmak istiyorum,onu nasıl yaparım:)yüreğime sığmayan hüznüm iletilerle buraya taşacak ..

canım sen iste ben sana ne sözler yazarım,daha etkileyicilerini,daha güzellerini:)şaka bir yana Allah hepimizin yardımcısı olsun,bizi yine biz anlıyoruz...

canım sen iste ben sana ne sözler yazarım,daha etkileyicilerini,daha güzellerini:)şaka bir yana Allah hepimizin yardımcısı olsun,bizi yine biz anlıyoruz...

Canım o iletiyi yazman için kk pro üye olman lazım, yani benim gibi kırmızı ve kürklü
imza bölümü o zaman acılıyor sadece.
he senle ben bi araya gelsek ne muhabbetler döner bizde be
acıların kızı minik ve sinsed :82:

kızlar ist da taksımde ırmak adında bi travstiye baktırmıstım ben ona gıden memnun kalan var mı
baya baya bılmıstı o da..

canım kk pro üye nasıl olunuyo,para ödeyerek mi yoksa burda daha uzun zaman sürünerek mi:)
valla bi araya gelsek,sen o gün bi şükür namazı kılarsın belki bendeki de dert mi dersin:)
geçen gün senin yazdıkların da beni çok etkiledi,hep Allahım bu da mın oldu,yeter dedikçe daha kötüsü oldu dedin ya,aynısını bende yaşadımo sebeple Rabbim bugünümüzü aratmasın,daha beterinden korusun...

Bu cafeler de bakanlara gidiyorum ediyorum ama çokta güvenmiyorum. Kimbilir ne falcılar vardır evinde bakan da biz bilmiyoruz.asıl bunları öğrenip gitmek lazım da.. nasıl öğreneceğiz nereden öğreceğiz hiç bir fikrim yok

Ben de o falcıları bulacağız inancıyla arayışıma devam ediyorum ama onları bulana kadar iflas edeceğiz bu gidişle herhalde...

Ben Rita'yı çok beğenmedim... Ama bazı arkadaşlar merak ediyor illa gitmek istiyor anladığım kadarıyla... Bazen insanın sinirlerini mahvedebiliyor çok olumsuz konuşup... Bunun yanı sıra mutlaka şu dediğimi dikkate alın derim: Rita'ya gidecekseniz tek başınıza gidin. Çünkü biz 3 arkadaş gitmiştik ve bana söyleyeceği şeyi arkadaşıma söylemişti... Arkadaşıma söylediği şeyi aynı hafta ben yaşadım... Şu şekilde arkadaşımın erkek arkadaşının motoru fln yok, Rita dediki "bu çocuk motor mu kullanıyor? dikkat etsin bak bu ara kaza geçirecek ama korkma çok önemli bir şey olmayacak kolunu fln kırabilir" dedi... Ve benim eski erkek arkadaşım o hafta beni aradı kaza geçirdim, kolumu kırdım diye...

msnden alıntı...

Eyvah! Bütün Arkadaşlarım Evlendi!
Birileri karşınıza geçip ne zaman evlendiğinizi sormaya başladıysa; bütün arkadaşlarınızın düğünlerine, hatta çocuklarının doğumlarına gittinizse; hala kariyerinizle veya mastırınızı yapmakla meşgulseniz; içinizden alarm veriyor olabilirsiniz.

Eyvah! Bütün Arkadaşlarım Evlendi!
Tanıdığınız arkadaşlarınızın evlenmesi ve hala sizin bekar olmanız moralinizi bozuyorsa, öncelikle bundan vazgeçmekle işe başlayın. Kendinizi kalıplaşmış düşüncelerle doldurmayın.

Öncelikle şunu düşünün: Herkes bu dünyaya evlenmek ve çocuk yapmak için gelmez! Yani, ömrünüzün sonuna kadar bekar kalabilirsiniz. Bu sizi sorunlu veya kötü yapmaz. Ayrıca istatistikler son yıllarda yapılan evliliklerin yarısının boşanmayla bittiğini söylüyor. O yüzden rahatlayın!

Bu düşünceleri başınızdan bir an önce atın çünkü hata yapmanıza sebep olabilirler. Sadece evlenmiş olmak için evlenip, sonradan büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

Evlilik isteğinizden çok, etrafın baskısı ve lafları yüzünden evlilik kararı almanızı engelleyecek tek şey, mantıklı düşünmenizdir. Paniklerseniz, yanlış kararlar almanız kaçınılmaz olacaktır.

Örneğin, sürekli ayrılıp barıştığınız ve her seferinde terk etmenize rağmen, bir şekilde yumuşak tarafınızı yakalayıp sizi barışmaya ikna eden sevgiliniz, yani kangren ilişkiniz, evlilik paniği ile nikah masasına oturmanız için can simidi olabilir.

Peki, sonra ne olacak? Defalarca ayrılmanıza sebep olan huyları, yine gözünüzün önüne gelecek. Üstelik bu defa küsüp evinize gidip, dilediğiniz kadar görüşmeme hakkınızı kullanamayacaksınız çünkü aynı evde yaşıyor olacaksınız.

Başka bir seçenek; duyguları çok incinmiş ve aşktan vazgeçmiş, üstelik biraz da maddiyatçı tiplerin söylediği şu söze kanacaksınız: Senin sevdiğinle değil, seni sevenle evlen! Sizi mutlu etmek için pahalı restoranlara götürüp hediyeler alan, sizi sürekli arayıp soran ve çevrenizdekilerin size çok yakıştırdığı ancak sizin dokunmak istemediğiniz o adamla evleneceksiniz. Oysa onunla bir ömür geçirecek olan çevrenizdekiler değil, sizsiniz.

Evlenmek için acele etmeyin! Bir ömrü beraber geçirmek için yola çıkıyorsunuz. Tanıyın, düşünün, sevin, güvenin ve bilin! Herkesin evlenmiş olması, hepsinin mutlu bir çift olduğunu göstermez; aldanmayın!

emin olma kuzum senin derdin dertmidir benim derdim yanında
para ödeyerek canım :)
elanit ayarında bi falcı bi daha hiç bulamicaz sanırımm :44: baskası da kesmiyor artıkk
kesmez. bağımlılık yaptı.

dün gece oturmuş ağlarken kendi kendime sölediğim cümle şu. gitmicem ,falcıya gitmicem.
ne gerekiyorsa yaşıcam ama gitmicem.
inadım inad
emme derseniz ki elanit ayarında falcı buldum ,elimde tuzumla koşarım valla :)

arasından en cok hangsnden memlun kaldın bide acık adersm alablr myim

arasından en cok hangsnden memlun kaldın bide acık adersm alablr myim

ben şengül hanıma baktrdm melekler kahvesinde. herşeyi bildi detaylarıyla ama gülşende olabilir adı. zayıf çok güzelrus görünümlü bir bayandı. melekler kahvesinde çok bakan var ama hepsi iyi değil. bazıları drek tarih veriyo kesinlikle tutmuyo. MONA LİSA die bi kafe var (taksim- ramiz köfte'nin tam karşısı) adam bana 40 dakika boyunca baktı. onun kadar detaylı ve uzun bakanını şu ana kadar görmedim. çok tatmin oluyosun.geçmiş-şuan-gelecek. dilekler vs.. hepsine ayrı tarot açıyo. fiyatıda çok çok uygun. yıllık izne ayrılmadıysa kesinlikle ona git. derim

huhu kizlarrrr falaniza bakdim ve diyorum ki icindeki huzursuzlugu yorgunlugu birak bi kenara at 3 güne kadar cok ii bir hber alicaksin seni seven biri var oda ben

ortaköydeki -SANI- yi bilen varmi tarotcu?? varsa yorum bekliyorum tskler.. :)

Uzun zamandır yazmıyordum genel toparlama yapmak istedim Elanit bi tarih vermişti açılacak sana diye maalesef o tarih geçmiş durumda açılma yok aksine kuzuların sessizliği mevcut neyse Elmiraya gelince verdiği süreye daha var ama o da az kaldı süre bakımından sölüyorsak pen cafe yeter i bende denedim o tam tarih vermedi yuvarlak konuştu bakalım çıkarmı çıkmazmı yazarım. Ezel kadıköyde baktırdım oda tarih verdi tutturucakmı merakla beklemekteyim yani malum kişi açılmış değil hatta ciddi bir sessizlik hakim :26: amaa daha sakinleştim araya zaman girdikçe olursa olucak olmazsa olmicak eskisi gibi nedense istekte kalmadı soru işaretleri beklemek soğutup yoruyor insanı sanırım ben o soğumadayım hayırlısıı olsun artık ...

kızlaaaaar elmiraya baktırıyım mı ne dersiniz?? cok paraya degermi ögrenmek istiorummmm

Canım elmira soru cevap giderek bakıyor bende öyle baktı yani elanit selma toprak gibi sen susup o başlamıyor ama elmira bişi demişti o malum kişi olurda açılırsa gerçekten bir şeyi çok iyi tutturucak isyan ediceksin ve seni haklı bulucak gibi bir cümle söylemişti sanırım öyle bişi olursada evet bu isyanı edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…