İstanbul'da Fal - Falcılar

selam pink7:) elmiraya fal baktırmayı düsünüorum ama telefonda baktırcam önerirmisin??

Ezel nerede Kadıköyde hiç duymadım merak ettim =) Nasıldı?

hahahha aynı anda yazmısız birbirimize:)) bide ben telefonda baktırabilcem cünkü istanbulda yasamıyorum.. cok kararsız kaldım ya az buz bi para degil cünkü.. ne yapsam bilemedim:/

Genelde sessiz kalırım ama içimdeki sese haki,m olamadım. Daha 20 gününüz var beklenen habere... Yani Ağustos'un onuna kadar bekleyin en son zaman diliminiz o.

selam pink7:) elmiraya fal baktırmayı düsünüorum ama telefonda baktırcam önerirmisin??

Canım bende telde baktırdım işte onun dediklerine daha var ama taaa o zamandan isyan edebileceim konuyu gördüde malum kişinin açılmasından bahsetti maşallah pek sessiz ne olur bilemicem soru cevap gidiyo ona göre sorularını hazırlada ara

taksim ayhan ışık sokakta 2007 yılında kadnılar kahvesnde fal baktırdım ilk defa.hayatımda olan çok şeyi ayrıntıları ile bildi :26: o dönemde üniversitedeydim ve ist dışındaydım.bi sitede ev kiralamıştık.erkek arkadşaımla başlayalı 3 hafta olmuştu ve dairelerimiz yanyandı.tek tek saydı bunların hepsini.ailemdeki ameliyat olanları ve şu an nasıl olduklarını.bu arada ikiz çocuklarım olucakmış olma ihitmali çok yüksek çünkü şu an erkek arkadşım bu sene sonunda sözlüm olacak sevdiğimde ikiz ve onların ailesinde ikiz var :26: sonra bi defa daha gittim genel şeyleri söledi.ama baya moral vermişti.işin tuhafı 2007de 10tl ydi.geçen sene arkadaşlarla ordan geçtik yine 10 tlydi

hayırlısı olsun diorum ozaman:)) umarım dileklerimiz olur:) deneyim ozaman bende pisman olmayacagımı anlar gibi oldum sanki dediklerinden

Genelde sessiz kalırım ama içimdeki sese haki,m olamadım. Daha 20 gününüz var beklenen habere... Yani Ağustos'un onuna kadar bekleyin en son zaman diliminiz o.

Buda aklımda kalır şimdi gerçekten zaman araya girince hayaller eski canlılığını yitiriyor sanırım sadece tek garip olan şey gözlerim açıktır öyle birini düşünüpte gelen talipleri geri çevirmem fakat her nedense talipler garip şekilde imha oluyorlar

hayırlısı olsun diorum ozaman:)) umarım dileklerimiz olur:) deneyim ozaman bende pisman olmayacagımı anlar gibi oldum sanki dediklerinden

Yani keşke kesin bişi çıkmış olsaydıda sana deseydim kesin baktır şunu bunu tutturdu ama o zamanlar dediği ruh halim aklımın ucundan geçmiyordu ki şuan onu yaşamaktayım selma toprakta tutturuyor o kendi genel başlıyor kısa bi yıldız nameyle valla canım keşke kesin baktır diyebilsem sana diyemiyorum bende şaştım kaldım gerçi elanit in dedii bişileri yaşadım ama asıl olayda tarih attı tarihe pek takılı kalmam burda soruluyo diye aydınlatıyorum

elaniti bende istiyodum ama vefat etmis Allah rahmet eylesin.. nur icinde yatsın ins..

selma dediin telefonda bakıomu peki:)

bakıosa eger selma mı elmiramı dersin:)))))

nickimtrak ben seni tanımıyorum anlamadım bu yorumları sende mi bakıyosun bakıyosan kendine hayrın varmı genelde bakanlar kendilerine bakamıyolar seninde varsa dileğin isteğin valla herkes için hayırlısı olsun

elaniti bende istiyodum ama vefat etmis Allah rahmet eylesin.. nur icinde yatsın ins..

selma dediin telefonda bakıomu peki:)

bakıosa eger selma mı elmiramı dersin:)))))

Canım şimdi bu ikilide içimden geçen selma toprak yaz google a sitesi çıkıyor 150 tl deniyor arayıncada eşi açıyo teli bakım içinmi aradınız diyince bende jeton zor düştü ne bakımı diyorum içimden ahahahahaha neyse kadınlar kulübünden aldım numarasını diyince 75 yada 80 e bakıyor olması lazım bende öyle aramıştım en azından kadın tutturuyo ve dediği bişileri yaşadım ama tekrar söylüyorum asıl olayı henüz yaşamadım zaten gerçekten soğuyorum bende bu tehlikeli bir durumdur tamamen kafamda bitirirsem de böyleeee o heycanımı yaşatması için çok akıllı olması gerekki yazıkkk neyse diyeceklerim bunlar telde bakıyor evet

cooooook saol canım arastırıyım ben biraz daha ozaman:)))) aslında kafamızda bitirsek cok ii olcak:) olursa süpriz olur cok daha fazla seviniriz:) her zaman olumlu düsünelim olumlu seler yasayalım ins..

gelismelerden haberdar etmeyi unutma.. merakla bekliyorum güzel haberler:)

Valla ben performansıma ve beklentime şaştım öyle sabırlı deyilimdir ama şu kötü huyumu bildiğim için bekledim aklımda bitirirsem 400 takla atsa çare olmaz neyse umarım herkes için hayırlı kişi olur da bende teklike çanları fena çalıyor gerçekten soğumaya başladım hee olursada yavan yavann hayatta eski heycanım olmaz onuda nasıl harekete geçirir işte onu da o düşünücek bilemiyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…