Uzun zamandır yazmıyordum genel toparlama yapmak istedim Elanit bi tarih vermişti açılacak sana diye maalesef o tarih geçmiş durumda açılma yok aksine kuzuların sessizliği mevcut neyse Elmiraya gelince verdiği süreye daha var ama o da az kaldı süre bakımından sölüyorsak pen cafe yeter i bende denedim o tam tarih vermedi yuvarlak konuştu bakalım çıkarmı çıkmazmı yazarım. Ezel kadıköyde baktırdım oda tarih verdi tutturucakmı merakla beklemekteyim yani malum kişi açılmış değil hatta ciddi bir sessizlik hakim :26: amaa daha sakinleştim araya zaman girdikçe olursa olucak olmazsa olmicak eskisi gibi nedense istekte kalmadı soru işaretleri beklemek soğutup yoruyor insanı sanırım ben o soğumadayım hayırlısıı olsun artık ...
Uzun zamandır yazmıyordum genel toparlama yapmak istedim Elanit bi tarih vermişti açılacak sana diye maalesef o tarih geçmiş durumda açılma yok aksine kuzuların sessizliği mevcut neyse Elmiraya gelince verdiği süreye daha var ama o da az kaldı süre bakımından sölüyorsak pen cafe yeter i bende denedim o tam tarih vermedi yuvarlak konuştu bakalım çıkarmı çıkmazmı yazarım. Ezel kadıköyde baktırdım oda tarih verdi tutturucakmı merakla beklemekteyim yani malum kişi açılmış değil hatta ciddi bir sessizlik hakim :26: amaa daha sakinleştim araya zaman girdikçe olursa olucak olmazsa olmicak eskisi gibi nedense istekte kalmadı soru işaretleri beklemek soğutup yoruyor insanı sanırım ben o soğumadayım hayırlısıı olsun artık ...
Canım elmira soru cevap giderek bakıyor bende öyle baktı yani elanit selma toprak gibi sen susup o başlamıyor ama elmira bişi demişti o malum kişi olurda açılırsa gerçekten bir şeyi çok iyi tutturucak isyan ediceksin ve seni haklı bulucak gibi bir cümle söylemişti sanırım öyle bişi olursada evet bu isyanı edicem
selam pink7:) elmiraya fal baktırmayı düsünüorum ama telefonda baktırcam önerirmisin??
İsminde S harfi olana dikkat et.:))nickimtrak benim icinde bisiler sölermisinn:))
İsminde S harfi olana dikkat et.:))
Canım bende telde baktırdım işte onun dediklerine daha var ama taaa o zamandan isyan edebileceim konuyu gördüde malum kişinin açılmasından bahsetti maşallah pek sessiz ne olur bilemicem soru cevap gidiyo ona göre sorularını hazırlada ara
Genelde sessiz kalırım ama içimdeki sese haki,m olamadım. Daha 20 gününüz var beklenen habere... Yani Ağustos'un onuna kadar bekleyin en son zaman diliminiz o.
peki bekledigim sey olcak mıı?? bunuda sölee lütfeeeen
hayırlısı olsun diorum ozaman:)) umarım dileklerimiz olur:) deneyim ozaman bende pisman olmayacagımı anlar gibi oldum sanki dediklerinden
Peki ama bu son:)) olacak olmasınada bekle sabırla az daha ve son bişi adak adamaktan vaz geçin :))))
Yani keşke kesin bişi çıkmış olsaydıda sana deseydim kesin baktır şunu bunu tutturdu ama o zamanlar dediği ruh halim aklımın ucundan geçmiyordu ki şuan onu yaşamaktayım selma toprakta tutturuyor o kendi genel başlıyor kısa bi yıldız nameyle valla canım keşke kesin baktır diyebilsem sana diyemiyorum bende şaştım kaldım gerçi elanit in dedii bişileri yaşadım ama asıl olayda tarih attı tarihe pek takılı kalmam burda soruluyo diye aydınlatıyorum
sabırla bekliorum zaten:) umarım öle olur beklentim gerceklesir tesekkür ederimm:)
elaniti bende istiyodum ama vefat etmisAllah rahmet eylesin.. nur icinde yatsın ins..
selma dediin telefonda bakıomu peki:)
bakıosa eger selma mı elmiramı dersin:)))))
Canım şimdi bu ikilide içimden geçen selma toprak yaz google a sitesi çıkıyor 150 tl deniyor arayıncada eşi açıyo teli bakım içinmi aradınız diyince bende jeton zor düştü ne bakımı diyorum içimden ahahahahaha neyse kadınlar kulübünden aldım numarasını diyince 75 yada 80 e bakıyor olması lazım bende öyle aramıştım en azından kadın tutturuyo ve dediği bişileri yaşadım ama tekrar söylüyorum asıl olayı henüz yaşamadım zaten gerçekten soğuyorum bende bu tehlikeli bir durumdur tamamen kafamda bitirirsem de böyleeee o heycanımı yaşatması için çok akıllı olması gerekki yazıkkkneyse diyeceklerim bunlar telde bakıyor evet
cooooook saol canım arastırıyım ben biraz daha ozaman:)))) aslında kafamızda bitirsek cok ii olcak:) olursa süpriz olur cok daha fazla seviniriz:) her zaman olumlu düsünelim olumlu seler yasayalım ins..
gelismelerden haberdar etmeyi unutma.. merakla bekliyorum güzel haberler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?