nickimtrak ben seni tanımıyorum anlamadım bu yorumları sende mi bakıyosun bakıyosan kendine hayrın varmı genelde bakanlar kendilerine bakamıyolarseninde varsa dileğin isteğin valla herkes için hayırlısı olsun
Daha önce buraya bir iki kez yazdımdı evet ben bir falcıyım sizlerin tabiriyle ve toplumun verdigi isimle. Kim oldugumun önemi yok. Burada adı geçen kafelerden birinde çalışan bir falcıyım. Bir sevenim bu sitede adın var abla dedigi için siteye üye olmuştum hakkımdaki artı yada eksi yorumları okumak adına başkalarının gözüyle kendinizi görebilmeyi saglıyor zira burayı okumak.
Ver bunuda açık yüreklilikle isimimi vermeden yazmıştım üye oldugumda. Yalnız yazınızdaki sendemi bakıyorsun kendine hayrın var mı kelimesi gizli bir alaycılıgın üstü kapalı ortaya çıkışı ki bu gülümsetti beni. Beni hiç tanımıyan birinin gizli alaycılıgı kırıcı olmaktan ziyade düşünülmeden yapılan bir gaf dememe neden oldu.
Daha önce ifade etmiştim gene edeyim falı bir eglence hoşça geçirilen zaman diye gördügünüzde ve bir falcının sölediklerinin çıkması halindede rabbim bana onun vasıtasıyla haber vermiş dediginiz sürece fal güzel bir eglencedir. Ancak tutkunu olmak kişinin psikolojisini bozar. Kendime hayrım varmı kısmına gelince dürüst olmamı isterseniz ben devayı yaradandan ararım iyiyi ve kötü ondandır bilirim o nedenle ben kimim ki kendime hayrım olsun yaradanın varken.. Saygılar....
Yok yanlış anladın düzeltim kendine hayrın varmı derken genelde başkasına bakan gören kendi kapatınca göremez derler onu kastettim ((kusura bakma alaycı biri değilimdir aksine sinir olurum öyle kişilere tanımadım için seni öyle yazdım arkadaşıma söyler gibi cafede baktığını bilmediğim için şimdi öğrenmiş oldum seninde hakkında hayırlısı olsun valla
sevgili nickimtrak ben arayıp duruyorum kime gitsem diye sana gelsem ya ama kim olduğunu nerde çalıştığını nerden bilicem
Kimse forumda bahsetmemis ama arkadasimla gidip memnun kaldigim baska falci daha var. Soyledigi ayni gun cikti. Bana kisa sure icerisinde barisacagimizi ve benimde bu haberi vermek icin ona gidicegimi soyledi. Fazla iddiali buldum, hatta onemsemedim bile diyebilirim. Ayni gun dogumgunu mesaji aldim ve uc gun icindede dedigi oldu. Gecmis ve an konusunda superdi.. gelecek konusunda diger falcilarla ayni seyleri soyledi.
+
Bu arada daha oncede paylasmistim.. suanki durum tamda Elmiranin dedigi gibi ilerliyor..
Bendeki en iyi tutan falcilar Elmira, Elanit, Soganlik Emine ve Emel oldu.. diger falcilarda olacaklar hakkinda tutturdular ama detay konusunda bu kadar yaklasamadilar, hatta hic detay vermeyenlerde oldu.
Nasipte varsa karşılaşırız... Ben ismimi veremem üzgünüm kaldı ki belkide çok kötüyümdür ne bileceksin... Falcıyımdır ancak; Falı günah görürüm kendim yapıyor olsamda elimle kimseyi fala yönlendirmem hayat boyu yapmadım. Ama tek bişi diyim. Bu konuşmaları buradan yapıyorsak rabimin bildigi vardır sorunun her ne ise hayırlısını dile ve bak bu gün perşembe gecesi istihareye yat inan bir falcıdan daha iyi sonuç alır ne olacagını görürsün istiharede...
Buyrunuz detay kısmı :) Forumda kahveye daha iyi bakıyor diye okuyunca kahve kapattım bende. Fincanı açmadan başladı 'ilişki var gibi yok gibi' aslında var da konuşmuyoruz galiba ile. Dedim küs benle :)
Şu anki benim psikolojik durumum onun düşüncelerini ve içinde bulunduğu koşulları birebir anlattı. (Not : falcılar insanın yüzüne bakarak heh bu sevgilisinden ayrılmış taammmaaamm diye fala başlar ya öyle olmasın diye gayet geyiğine fal baktırıyorum imajı sergiledim ya da ben öyle düşünüyorum :) )
Çok vakitli vakitli söylemedi 1 ay gibi aylık bazla vade verdi.
Yalnız bizim paşayı erkek kardeşiymiş gibi göz rengine burnunun yapısına huyuna suyuna varana kadar tarif etti. Gelecekle ilgili böyle 4/4 lük tablo çizmedi. Mantık dışı hiçbir şey yoktu falında. Bir ay içinde size doğruluğunu da söylerim inşallah. Ki söyledikleri şeyler benim başka fallarım da da çıkmıştı. Ay çıksın artık yaw:)
Tatlı sempatik bir kız bir ara falı bıraktık dedikodu yaptık :)
Merak ettiğin bir şey varsa sor söyleyeyim :)
Falcı uzmanlığına adayım zaten, kim nerede nasıl? Çok şükür eşe dosta fal bakıp falda gördüğüm insanları tasvire de başladım, Allah sonumu hayretsin :)
bir türlü gidemedim şu burcu'ya. önerir misin yani :)
Minik nabersinnnn..cumartesi elmira ya gittim..:))))yine süperdiiiiiiiiii.
Yanlız şu bakırköy deki emel'e mi gitsek..ay bide enfal'e gitmek istiyorummm...
Enfal'e giden arkadaşlar ne diyebilir acaba????????
Malum vade olaylarımız varya bizim, o yüzden bir ay sonra yorum yapacağım hakkında geleceği bilemem ama geçmiş ve şuan iyiydi
arasından en cok hangsnden memlun kaldın bide acık adersm alablr myim
nickimtrak ablam iyisindir kötüsündür onu bilemem bir çok kişiye gidiyorum sana da geliyim dedim. Ben aslında falı seviyorum sanki içimi döküyorum ama asla hayatımı ona göre yönlendirmiyorum. Yazdıkların mantıklı geldi o yüzden çekti beni sana geliyim istedim. Allaha şükür öyle çokta problemim yok benim ki sadece aşk acısı :) ama inancına hayran kaldım. Keşke bu kadar inançlı bir insan fal bakarak hayatını kazanmak zorunda kalmasa. inşallah herşey istediğin gibi olur bu hayatta
Nasipte varsa karşılaşırız... Ben ismimi veremem üzgünüm kaldı ki belkide çok kötüyümdür ne bileceksin... Falcıyımdır ancak; Falı günah görürüm kendim yapıyor olsamda elimle kimseyi fala yönlendirmem hayat boyu yapmadım. Ama tek bişi diyim. Bu konuşmaları buradan yapıyorsak rabimin bildigi vardır sorunun her ne ise hayırlısını dile ve bak bu gün perşembe gecesi istihareye yat inan bir falcıdan daha iyi sonuç alır ne olacagını görürsün istiharede...
Canım elmira soru cevap giderek bakıyor bende öyle baktı yani elanit selma toprak gibi sen susup o başlamıyor ama elmira bişi demişti o malum kişi olurda açılırsa gerçekten bir şeyi çok iyi tutturucak isyan ediceksin ve seni haklı bulucak gibi bir cümle söylemişti sanırım öyle bişi olursada evet bu isyanı edicem
Daha önce buraya bir iki kez yazdımdı evet ben bir falcıyım sizlerin tabiriyle ve toplumun verdigi isimle. Kim oldugumun önemi yok. Burada adı geçen kafelerden birinde çalışan bir falcıyım. Bir sevenim bu sitede adın var abla dedigi için siteye üye olmuştum hakkımdaki artı yada eksi yorumları okumak adına başkalarının gözüyle kendinizi görebilmeyi saglıyor zira burayı okumak.
Ver bunuda açık yüreklilikle isimimi vermeden yazmıştım üye oldugumda. Yalnız yazınızdaki sendemi bakıyorsun kendine hayrın var mı kelimesi gizli bir alaycılıgın üstü kapalı ortaya çıkışı ki bu gülümsetti beni. Beni hiç tanımıyan birinin gizli alaycılıgı kırıcı olmaktan ziyade düşünülmeden yapılan bir gaf dememe neden oldu.
Daha önce ifade etmiştim gene edeyim falı bir eglence hoşça geçirilen zaman diye gördügünüzde ve bir falcının sölediklerinin çıkması halindede rabbim bana onun vasıtasıyla haber vermiş dediginiz sürece fal güzel bir eglencedir. Ancak tutkunu olmak kişinin psikolojisini bozar. Kendime hayrım varmı kısmına gelince dürüst olmamı isterseniz ben devayı yaradandan ararım iyiyi ve kötü ondandır bilirim o nedenle ben kimim ki kendime hayrım olsun yaradanın varken.. Saygılar....
ben şengül hanıma baktrdm melekler kahvesinde. herşeyi bildi detaylarıyla ama gülşende olabilir adı. zayıf çok güzelrus görünümlü bir bayandı. melekler kahvesinde çok bakan var ama hepsi iyi değil. bazıları drek tarih veriyo kesinlikle tutmuyo. MONA LİSA die bi kafe var (taksim- ramiz köfte'nin tam karşısı) adam bana 40 dakika boyunca baktı. onun kadar detaylı ve uzun bakanını şu ana kadar görmedim. çok tatmin oluyosun.geçmiş-şuan-gelecek. dilekler vs.. hepsine ayrı tarot açıyo. fiyatıda çok çok uygun. yıllık izne ayrılmadıysa kesinlikle ona git. derim
Bide kızlar bişi sorcam bi akşam bi olay yüzünden cok cok canım sıkıldı. gözyaşları içinde yakararak dua ettim.
bana bi işaret ver ufacık bi işaret dedim. biliyim,hayır mı şer mi ? sonra rüyamda o sorunun cevabını gördüm.
bi işaret olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?