İstanbul'da Fal - Falcılar

Daha önce buraya bir iki kez yazdımdı evet ben bir falcıyım sizlerin tabiriyle ve toplumun verdigi isimle. Kim oldugumun önemi yok. Burada adı geçen kafelerden birinde çalışan bir falcıyım. Bir sevenim bu sitede adın var abla dedigi için siteye üye olmuştum hakkımdaki artı yada eksi yorumları okumak adına başkalarının gözüyle kendinizi görebilmeyi saglıyor zira burayı okumak.

Ver bunuda açık yüreklilikle isimimi vermeden yazmıştım üye oldugumda. Yalnız yazınızdaki sendemi bakıyorsun kendine hayrın var mı kelimesi gizli bir alaycılıgın üstü kapalı ortaya çıkışı ki bu gülümsetti beni. Beni hiç tanımıyan birinin gizli alaycılıgı kırıcı olmaktan ziyade düşünülmeden yapılan bir gaf dememe neden oldu.

Daha önce ifade etmiştim gene edeyim falı bir eglence hoşça geçirilen zaman diye gördügünüzde ve bir falcının sölediklerinin çıkması halindede rabbim bana onun vasıtasıyla haber vermiş dediginiz sürece fal güzel bir eglencedir. Ancak tutkunu olmak kişinin psikolojisini bozar. Kendime hayrım varmı kısmına gelince dürüst olmamı isterseniz ben devayı yaradandan ararım iyiyi ve kötü ondandır bilirim o nedenle ben kimim ki kendime hayrım olsun yaradanın varken.. Saygılar....

Yok yanlış anladın düzeltim kendine hayrın varmı derken genelde başkasına bakan gören kendi kapatınca göremez derler onu kastettim (( kusura bakma alaycı biri değilimdir aksine sinir olurum öyle kişilere tanımadım için seni öyle yazdım arkadaşıma söyler gibi cafede baktığını bilmediğim için şimdi öğrenmiş oldum seninde hakkında hayırlısı olsun valla

Rica ederim canım yaş 53 olunca insan bu yaşta huysuz ve şüpeci oluyor:))) Evet hepimiz için
hayırlar versin rabbim...

sevgili nickimtrak ben arayıp duruyorum kime gitsem diye sana gelsem ya ama kim olduğunu nerde çalıştığını nerden bilicem

sevgili nickimtrak ben arayıp duruyorum kime gitsem diye sana gelsem ya ama kim olduğunu nerde çalıştığını nerden bilicem

Nasipte varsa karşılaşırız... Ben ismimi veremem üzgünüm kaldı ki belkide çok kötüyümdür ne bileceksin... Falcıyımdır ancak; Falı günah görürüm kendim yapıyor olsamda elimle kimseyi fala yönlendirmem hayat boyu yapmadım. Ama tek bişi diyim. Bu konuşmaları buradan yapıyorsak rabimin bildigi vardır sorunun her ne ise hayırlısını dile ve bak bu gün perşembe gecesi istihareye yat inan bir falcıdan daha iyi sonuç alır ne olacagını görürsün istiharede...

nickimtrak ablam iyisindir kötüsündür onu bilemem bir çok kişiye gidiyorum sana da geliyim dedim. Ben aslında falı seviyorum sanki içimi döküyorum ama asla hayatımı ona göre yönlendirmiyorum. Yazdıkların mantıklı geldi o yüzden çekti beni sana geliyim istedim. Allaha şükür öyle çokta problemim yok benim ki sadece aşk acısı :) ama inancına hayran kaldım. Keşke bu kadar inançlı bir insan fal bakarak hayatını kazanmak zorunda kalmasa. inşallah herşey istediğin gibi olur bu hayatta

emel nerde acaba bakırköy'de? ve ne kadara bakıyor?

çok doğru söylemişsiniz. kalben edilen dua ise gerçekten görüyorsunuz. geçen hafta yaşadım bunu. rabbim size malum kılıyor. ondan dileyin.

nickini hatırlamıyorum ama bir arkadaş yazmış, sevdiğim adam benden nefret ediyormuş başkasıyla evlenecekmiş, söyledikleri birebir çıkan falcı yok mu diye yazmış. etme arkadaşım. sen çok ağır bir sınavdasın şu anda ve hala bir faniden medet umuyorsun. kızacaksın belki bana ama kız umrumda değil. senin yaşadığın şeyi ben 1 ay önce yaşadım ve hayatımda ne fal kaldı ne isteği. hepsi boş. her şey allah'ın iradesinde. ne zaman çıkar fal biliyor musun çıkarsa o da, sen az baktırıp unuttuğunda, gerçekten eğlencesine baktırdığında. eğer beklentin varsa unut o işi, günü geçti olmadı diyebiliyorsan unut o işi. aklın başına uyarılarla gelmiyorsa rabbim acı da olsa getiriyor insanın aklını başına. senin mutlak kaderin annen, baban, doğum zamanın, yerin, ölüm zamanın ve şekli, kaç evlilik yapacağındır. evleneceğin kişiyi seçmek senin iradendedir duandadır kalbindeki iyiliğe verilen ödüldedir. ama edeceğin dualar senin mutlak! olmayan! kaderini değiştirebilir. kaza, kader ve ata. tonlarca makale var, hadis var oku bunları. haddim değil belki ama bil ki seni tanımasam da iyiliğini istediğim için, yaşadığım için ve hissettiğim için söylüyorum. tercih senin.

bir türlü gidemedim şu burcu'ya. önerir misin yani :)

Minik nabersinnnn..cumartesi elmira ya gittim..:))))yine süperdiiiiiiiiii.
Yanlız şu bakırköy deki emel'e mi gitsek..ay bide enfal'e gitmek istiyorummm...
Enfal'e giden arkadaşlar ne diyebilir acaba????????

ben enfal'e gitmiştim, yanına oturduğumda sadece ailemin gibi göbek adımla hitap etmeye başlamıştı bana. o zamanlar konuştuğum uzakta olan kişiyi, adını, işini, nerede yaşadığını, burcunu, tipini, karakterini bir bir anlatmıştı. cacık olmaz bundan demişti ve de olmadı. aileyle ilgili durumları bilmişti bi de. 10 üzerinden 7 veririm.

arasından en cok hangsnden memlun kaldın bide acık adersm alablr myim

Canım, ben tavsiye edemem, bana iyi bakan sana bakamayabiliyor, bu yüzden gittiklerimin hepsini ayrıntılarıyla yazdım. Bu arada o yazının devamı da var. Merve mesela kelimesi kelimesine tutunca tüm falları kuzenimi de götürdüm, bir iki ufak şey dışında tutmadı ona, ben hala MErve bunu da demişşşştttiii modundayım onunda verdiği tarihler hiç tutmaz ama tüm dedikleri er geç çıkar. Ne diyeyim ki ben şimdi ????

Bir de foruma yeni üye olan arkadaşlar var, aralarından falcılar da çıkıyor, gitmişimdir de olumsuz yorum yaparım yanlışlıkla diye ödüm kopuyor
Nolur nolmaz :))))

Canım benim ne kadar güzel dilekte bulunmuşsun. Hemde tam perşembe gecesi dilerim rabbim duyarda bu fal işinden kurtarır beni vardır bir bildigi mutlaka ama dilerim biter bu olay. Aşk acısına gelince canım bazen can yakan olay zaman içinde birde bakarsın ki hayrına olmuş.. Bu arada bana mesaj atan arkadaşlar 100 mesaj dolmadıgından sizlere cevap veremiyorum özür dilerim suskunlugum bu yüzden cevap vermeme saygısızlıgını asla yapmazdım ama elimde degil afınıza sıgınırım.

kesınlıkle katılıyorum.. ıstıharede gozukuyor rabbım gonlu temız ınsana bırebır bıle ruyasını yaşatıyor..
ornek ben..!

Bende soru cevap gitmedi :)
emme şu var, ben her zaman ki tez canlılığımla falına müdehale ettim
elanittede yapcaktım, yavrum dur söliceklerim bitmedi dedi sustum mecburen
gıcık minik
pörtlek gözlü minik

bana kurşun döken biri lazım ya .
elmira dönicekti ama dönüş yok. ben araştırmaya başlasam iyi olcek

nickimtrak ;
6.hissime cok güvenirim. Elanit diye bahsettiğimiz insana baktırdıktan sonra garip bişi oluştu içimde daha öncede yazmıştım.
Sanki Rabbim ben sana bi aracı verdim öğrenmen gerekenleri öğrendin,bundan sonrasını yaşayarak öğren diyo.
Olabilü mü böle bişi, yaptığınız iş ve yaşınız (hayat tecrübesi) cevaplayabileceğinizi düşündüm.

Bide kızlar bişi sorcam bi akşam bi olay yüzünden cok cok canım sıkıldı. gözyaşları içinde yakararak dua ettim.
bana bi işaret ver ufacık bi işaret dedim. biliyim,hayır mı şer mi ? sonra rüyamda o sorunun cevabını gördüm.
bi işaret olabilir mi ?

Fal'ı eğlence ve hoşça geçirilen zaman olarak görebilirdik,falcılar umut tacirliği yapmasalar,beylik laflar etmeseler,bak bu olacak görürsün,ben burdayım şu tarihi bekle demeseler vs.vs.bizleri bu psikolojiye sizler soktunuz ve buna devam ediliyor ! sayısını hatırlamıyorum bunu söylerkende yazarkenden kendimden utanıyorum belki 100 diyelim fal baktırdım bunlardan içinde toplasan maksimum 5'i gaybı Allah'tan başkası bilemez,Allahın izniyle diye cümleler kurmuştur fal'ında diğerleri hep kendinden emin ve iddialı !hal böyle oluncada bizlerde bir telaş,bekleyiş,umut,olaya birde bizim penceremizden bakın siz şu durumda fal'ı eğlence olarak görebilirmiydiniz?
lütfen beni yanlış anlamayın şahsınıza yazdığım birşey değil bu genel konuştum tüm falcılara ithafen yazdım...

mona lisa'da kime baktırdınız acaba?

yahu resmen sorunun cevabını görmuşşsun iştee ne işareti olcak daha
töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…