İstanbul'da Fal - Falcılar

hadi bakalım inşallah benimkide çıkar

bnmde öyle duşundugum cok ruyam bırebır cıkmıstır

2 gün önce ağlaya ağlaya uyudum her zamanki gibi Çok dua ettim. Gece rüyamda tuhaf tuhaf şeyler gördüm moralim bozuldu Heh, dedim Rabbim 'Ya kulum bu iş hayırlı değil bi anla' diyor diye düşündüm. Sonra sabah rüya yorumlarına baktım, meğer tam tersiymiş Rabbim kulum sadece sabret zamanı gelecek ama hemen değil... Diyormuş :) O gün bugündür falcıya son, duaya devam durumundayım :) (Topu topu 2 gün oldu ama olsun, GİTMEYECEĞİM... ) İçimde bir huzurlu. O kasvet, karamsarlık umutsuzluk gitti...

Minik,

İnşallah çıkar. :)

Ya bilinçaltım oyun oynadıysa diye düşünüyorum O yüzden

bnmde öyle duşundugum cok ruyam bırebır cıkmıstır

kızlar bende 2 gündür rüyamda olmasını istedigim seyi olmus olarak görüyorum.. bunun anlamı ne olabilir.. her saniye her dakika her saat her gün dua ediyorum o seyin olması icin.. gördügüm rüyalar kendimi cok kaptırmamdan mı yoksa bi isaret mi ne sizce??

Kızlar rüyalarınızı nasıl yorumlarsanız öyle çıkar yani iyi yorumlarsanız iyi kötü yorumlarsanız kötü. O yüzden rüyalarınızı herkese anlatmayın sizin için güzel yorumlar yapacak kişilere anlatın.

ben rüyamı kimseye anlatmıyom
anlatırımda büyüsü bozulur diye tırsıyom
size anlatırken bilem detay vermedim bakın
nazardan cok korkuyorum ben çok

Sana katılıyorum canım rüyayı tabir eden kişinin yaptıgı yorum çok önemlidir. Bu arada kötü rüya gördügünüzde sabah ilk iş yüzünüzü yıkadıktan sonra besmele çekip rüyayı çeşmeden akan suya anlatınız. Eger kötü bir olayın habercisi ise akan su gibi akar gider.

ben rüyamı kimseye anlatmıyom
anlatırımda büyüsü bozulur diye tırsıyom
size anlatırken bilem detay vermedim bakın
nazardan cok korkuyorum ben çok

kesinlikle katılıyorum.. zaten bende rüyamı anlatmadım cok istedigim biseyi gördüm dedim:) anlatmak sayılmaz dimi.. anneme anlattım sadece ona anlatmıcamda kime anlatcam:) umarım olur rüyalarımız.. dua ediyorum hep.. ama faldanda geri kalamıorum malesef

minikk bende nazara cok ama cok inanıyorum.. hatta basıma gelen bir cok seyin nazardan geldiini hissediyorum..

Ben de anlatmış sayılmıyorum değil mi? Ayrıntı yok sadece nasıl yorumladığımı yazdım Tabi yani kimse ne gördüğünü yazmadı ki :)

pelinsbh nazar için nas ve felak en iyisi hergün oku canım. Bazı insanın yıldızı çok düşük oluyor çok nazar deyiyor. Bana da çok değer ben hep nas ile felak okurum iyi gelir

Ben de anlatmış sayılmıyorum değil mi? Ayrıntı yok sadece nasıl yorumladığımı yazdım Tabi yani kimse ne gördüğünü yazmadı ki :)

Tamam ben besmele çektim hepinizin rüyasına yorum yazayım...

KIzlar harika günler mutluluk ve sevinçler sizleri bekliyor.. Allah'ın izniyle hakkınızda hayırlı olacak şeylere kavuşacaksınız. Eh iyiye yorduk iyi çıkacak tamamdır.

benim güzel gördüğüm rüyalar hep tersine çıkar. geçen hafta hayatımın en güzel rüyasını gördüm.
herşey tam istediğim gibiydi.
çok mutlu uyandım. sevdiğim insan bana yuzuk takıyordu.
tam tersi oldu.
başkasıyla birlikteymiş.

kotu rüyalarım tutmuyo allahtan

pelinsbh nazar için nas ve felak en iyisi hergün oku canım. Bazı insanın yıldızı çok düşük oluyor çok nazar deyiyor. Bana da çok değer ben hep nas ile felak okurum iyi gelir

nas 3 harflilerden korunmaya yarıyor diye biliyorum. ben hep gariplik hissettiğimde okurum nası.

nazar bende cok fazla :2:
elmira mesaj attı az önce haftaya gidip kurşun döktürücem.

nickimtrak inşallah hayrolur.

Kızlar şimdi internette dolaşırken katina falı diye birşeye rastladım aynı tarot gibi kendine özgü kartları varmış aşk için bakılıyormuş, bilen duyan baktıran var mı bizim aramızda?

benimde tersi cıkar rüyalarımın genelde ama o akşam bi işaret diye çok dua ettim.
ve değişik şeyler gördüm neyse :) ben hayra yorayımda .. hayırlısıysa çıkar.

nas 3 harflilerden korunmaya yarıyor diye biliyorum. ben hep gariplik hissettiğimde okurum nası.

nazar bende cok fazla :2:
elmira mesaj attı az önce haftaya gidip kurşun döktürücem.

nickimtrak inşallah hayrolur.

nazar ,göz deymesi , büyü , sihir ve üç harflilerden korunmak bunların hepsi için okunur nas ve felak bol bol okuyabilirsiniz..

Arkadaşlar günaydın,

Ben bu aralar Burcu'ya sık sık baktırıyorum yine ama ya onda ya da bende bir problem var sanırım ve artık dedikleri rutin periyodlar bile doğru değil. Bırakmak lazım bir süre ipin ucunu sanırım Bir de Elmira'ya Nisan ayında baktırmıştım ve verdiği vadelere daha olmasına karşın yine dayanamayıp geçenlerde baktırdım. Daha önce söyledikleriyle bire bir aynıydı dedikleri. Zaman da aynı olunca beklemek lazım diye düşünmeye başladım. Da bir şey fark ettim burasıyla ilgili; burası bir furya evet evet furya. Çünkü dikkatimi çekiyor nicedir burada birimiz bir falcı öneriyoruz hoop o falcı en baş köşeye oturuyor bir süre, sonra bir de çıkan ve çıkmayan fallar var ki aynı dönemlere denk geliyor aynı olaylar, bir de yenilerde falcıların buraya girip yazmaları yorumyapmaları moda oldu ve de şimdilerde yine rüyalarla verilen işarteler vs... benim naçizane gözlemim budur arkadaşlar. Ama ne olursa olsun burada tanışıp kaynaşmış olmak, sanal da olsa, o kaadr güzel ki. Eminim hepimize hayat dersi oluyrodur burası ve de ileride hatırlayacağımız güzel bir anı.-))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…