yahu resmen sorunun cevabını görmuşşsun iştee ne işareti olcak daha
töbeee
Ya bilinçaltım oyun oynadıysa diye düşünüyorum O yüzden
bnmde öyle duşundugum cok ruyam bırebır cıkmıstır
hadi bakalım inşallah benimkide çıkar
Ya bilinçaltım oyun oynadıysa diye düşünüyorum O yüzden
Kızlar rüyalarınızı nasıl yorumlarsanız öyle çıkar yani iyi yorumlarsanız iyi kötü yorumlarsanız kötü. O yüzden rüyalarınızı herkese anlatmayın sizin için güzel yorumlar yapacak kişilere anlatın.
Kızlar rüyalarınızı nasıl yorumlarsanız öyle çıkar yani iyi yorumlarsanız iyi kötü yorumlarsanız kötü. O yüzden rüyalarınızı herkese anlatmayın sizin için güzel yorumlar yapacak kişilere anlatın.
ben rüyamı kimseye anlatmıyom
anlatırımda büyüsü bozulur diye tırsıyom
size anlatırken bilem detay vermedim bakın
nazardan cok korkuyorum ben çok
kızlar bende 2 gündür rüyamda olmasını istedigim seyi olmus olarak görüyorum.. bunun anlamı ne olabilir.. her saniye her dakika her saat her gün dua ediyorum o seyin olması icin.. gördügüm rüyalar kendimi cok kaptırmamdan mı yoksa bi isaret mi ne sizce??
kesinlikle katılıyorum.. zaten bende rüyamı anlatmadım cok istedigim biseyi gördüm dedim:) anlatmak sayılmaz dimi.. anneme anlattım sadece ona anlatmıcamda kime anlatcam:) umarım olur rüyalarımız.. dua ediyorum hep.. ama faldanda geri kalamıorum malesef
minikk bende nazara cok ama cok inanıyorum.. hatta basıma gelen bir cok seyin nazardan geldiini hissediyorum..
Ben de anlatmış sayılmıyorum değil mi? Ayrıntı yok sadece nasıl yorumladığımı yazdımTabi yani kimse ne gördüğünü yazmadı ki :)
pelinsbh nazar için nas ve felak en iyisi hergün oku canım. Bazı insanın yıldızı çok düşük oluyor çok nazar deyiyor. Bana da çok değer ben hep nas ile felak okurum iyi gelir
nas 3 harflilerden korunmaya yarıyor diye biliyorum. ben hep gariplik hissettiğimde okurum nası.
nazar bende cok fazla :2:
elmira mesaj attı az önce haftaya gidip kurşun döktürücem.
nickimtrak inşallah hayrolur.
emin olma kuzum senin derdin dertmidir benim derdim yanında
para ödeyerek canım :)
tamam canım,dertleşelim madem bi ara,dilerim bir gün ne sen de dert kalsın ne de ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?