Bende soru cevap gitmedi :)
emme şu var, ben her zaman ki tez canlılığımla falına müdehale ettim
elanittede yapcaktım, yavrum dur söliceklerim bitmedi dedi sustum mecburen
gıcık minik
pörtlek gözlü minik
bana kurşun döken biri lazım ya .
elmira dönicekti ama dönüş yok. ben araştırmaya başlasam iyi olcek
nickimtrak ;
6.hissime cok güvenirim. Elanit diye bahsettiğimiz insana baktırdıktan sonra garip bişi oluştu içimde daha öncede yazmıştım.
Sanki Rabbim ben sana bi aracı verdim öğrenmen gerekenleri öğrendin,bundan sonrasını yaşayarak öğren diyo.
Olabilü mü böle bişi, yaptığınız iş ve yaşınız (hayat tecrübesi) cevaplayabileceğinizi düşündüm.
Bide kızlar bişi sorcam bi akşam bi olay yüzünden cok cok canım sıkıldı. gözyaşları içinde yakararak dua ettim.
bana bi işaret ver ufacık bi işaret dedim. biliyim,hayır mı şer mi ? sonra rüyamda o sorunun cevabını gördüm.
bi işaret olabilir mi ?
Pinkciğim şu Ezel dediğin falcı nerede acaba ne vasıl?
Canım bişi konusunda aydınlatmak istiyorum doğru yanlış bilemem ama inanıyorum sabah ezanı okunduktan sonra rüyaya yatılırsa gerçek olanı görürmüşün ama sabah ezanına kadar görülen rüyalara 3 harfliler karışır bilincin senii yanıltırmış bunu din adamlarıda söyledi benim bi ablam var saolsun dualarla hayata döndüren o da söylemişti
ezandan sonra :) zira o gecede sabaha kadar ağlamıştım
şimdi tepki veremiyorum sevinimmi iyi mi gördün rüyayı iyiyse inşallah çıkarvalla benmde akşam vızıkladığımmm ağlayıp zırladığım son uykuya dalmadan ezandn sonra yalvarıpta gördüğüm rüya vardı bakalım çıkacakmı iyi olan herşey çıksınnn
rita hanımın telefon numarası bugün büyük bir ihtimalle bana gelecek.geldiği zaman isteyen herkese iletirim.
Kızlar merhaba.madam sara'ya fal baktıran var mı aranızda..yada bilgisi olan...
Minik bu arada bi ara buluşsak yine taksimde.hatta ramazan gelmedenn :))
Kızlar şimdi internette dolaşırken katina falı diye birşeye rastladım aynı tarot gibi kendine özgü kartları varmış aşk için bakılıyormuş, bilen duyan baktıran var mı bizim aramızda?
allah yardımcın olsun arkadaşım. ancak ben bu durumda sana falcı falan tavsiye etmem. ben içimdeki acılardan dua ile kurtuldum. öyle bir noktaya geldim ki artık rüyalarım bana yol gösteriyor. sana şu falcıya git dersek gidersin evet belki seni rahatlatacak şeyler söyler ama allah bilir her şeyi. sen falcının söylediği olacak diye beklerken allah'ın bir ol demesiyle her şey farklı olabilir. daha da acı olabilir allah esirgesin. bunu bilmeye kimsenin gücü yetmez. burası fal falcı vs forumu evet ama bu durumda ben sana kötülük yapamam. bu senin sınavın ve allah kullarından dua bekler. yok mu benden isteği olan der. o merhamet sahibidir, o senin bu sıkıntıları yaşaman için sana verendir ve yine ona dua ederek kurtulacaksın bunlardan. sakın gitme falcıya, her sıkıntını başa sararsın. sadece dua et ve sabret. hiç vazgeçme. sihirli değnek değmiş gibi bir anda olmayacak belki, duanda ısrarlı ol. allah kendisine kalben dua eden hiçbir kulunun duasını geri çevirmez. bu hadislerde belirtilendir. duanın kabul olacağına inanarak dua et. gidip ne boşa umut satın al ne boşa paranı harca. eski aklım olsaydı daha önce yapardım bende, içime ateş düşüp beni kavurduktan sonra değil ancak zararın neresinden dönersek kardır. sana özelden bir kitap adı vericem. onu oku mutlaka.
Kızlar merhaba.binnur sormageç'i tanıyanınız var mı?????
Minik nabersinnnn..cumartesi elmira ya gittim..:))))yine süperdiiiiiiiiii.
Yanlız şu bakırköy deki emel'e mi gitsek..ay bide enfal'e gitmek istiyorummm...
Enfal'e giden arkadaşlar ne diyebilir acaba????????
Arkadaşlar merhabaa,
ya benim bir sorum olucak..symbol cafedeki Tarığa gittim.. gayet iyi baktı..şuanki durumu fln bildi baya..daha önce baktıran var mı dedikleri çıkıyor mu?
bir dee pzt günü cafe zade'deki armağan hanıma gidicem..bilen var mı nasıl? baya övmüşler ama ben yine giden birinden fikir almak istedim.
teşekkür ediyorum şimdiden
Kızlar şimdi internette dolaşırken katina falı diye birşeye rastladım aynı tarot gibi kendine özgü kartları varmış aşk için bakılıyormuş, bilen duyan baktıran var mı bizim aramızda?
enfal'e gideceksen muhakkak günün ilk randevularını al derim. O zaman açık oluyor. Akşam tutturamıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?