İstanbul'da Fal - Falcılar

(( cümlelere kadar yazınca bende hatırladım yaa onu bırak töbe yarabbim elanit ölmüş tabi forumu takipte deildim ona buna rahmetliyi öneriyodum sonra fenalıklar bastı bana ayılıp bayılmalara nefes darlığına girdim dedim hadi hayırlısı ölüyorum sanırım birde aklımdan bana bi türlü dönmemişti arıyodum içerliyip üzülüyodum sonra alışveriş merkezinde handekukayla karşılaşnca şok haberi söledi dedim rahmet istiyor sanırım hatta dua okudum o gece yavaş yavaş rahatladım harbi ölüyodum elmiranın verdiği tarihe var onuda belirticem zaman geldikçe bakalım

Canım bişi konusunda aydınlatmak istiyorum doğru yanlış bilemem ama inanıyorum sabah ezanı okunduktan sonra rüyaya yatılırsa gerçek olanı görürmüşün ama sabah ezanına kadar görülen rüyalara 3 harfliler karışır bilincin senii yanıltırmış bunu din adamlarıda söyledi benim bi ablam var saolsun dualarla hayata döndüren o da söylemişti

Pinkciğim şu Ezel dediğin falcı nerede acaba ne vasıl?

Canım Kadıköy angel cafeyi herkes bilir onun karşı çaprazında az yukarıda kalıyor küçük bi cafe ZODİAC CAFE adı ezel pztsi orda olmuomuş diğer günler orda tarot25 kahve 20 galiba bide su falı bakıo o 100 dediler ben tarot baktırdım fakat onun dediklerinede daha var yani çıktı çıkmadı diyemem fakat şuanı iyi yorumladı valla herkes olumlu konuşuyo sonuç için olacak açılacak vs bakalım ya hepsi yanılıcak yada hepsi bilmiş olacak

ezandan sonra :) zira o gecede sabaha kadar ağlamıştım

ezandan sonra :) zira o gecede sabaha kadar ağlamıştım

şimdi tepki veremiyorum sevinimmi iyi mi gördün rüyayı iyiyse inşallah çıkar valla benmde akşam vızıkladığımmm ağlayıp zırladığım son uykuya dalmadan ezandn sonra yalvarıpta gördüğüm rüya vardı bakalım çıkacakmı iyi olan herşey çıksınnn

benim ki iyi veya kötü değil :) çok kısa bi an , anlık bi olay gördüğüm.
sorduğum sorunun cevabıydı yani.
cevaba inanayım mı diye düşünüyorum : )
deli minik
bakalım ne olucak.
hayat ne vericek :)

Kızlar merhaba.madam sara'ya fal baktıran var mı aranızda..yada bilgisi olan...

Minik bu arada bi ara buluşsak yine taksimde.hatta ramazan gelmedenn :))

Kızlar şimdi internette dolaşırken katina falı diye birşeye rastladım aynı tarot gibi kendine özgü kartları varmış aşk için bakılıyormuş, bilen duyan baktıran var mı bizim aramızda?

izmir büyücüleri kitabında bahsi geçen faldır o, kitaptan sonra kartları da piyasa sürmüşlerdi. benim bir arkadaşım çok çok iyi bakar. tarot kartları gibi kendine özgüdür kartları. şimdiye kadar yanıldığını görmedim falın.

canım çok çok saol tavsiyelerin için.. Çok kötü olduğum için foruma ancak yeni girdim, yeni cevap atabiliyorum. Aynı senin dediğin gibi olmaya başladı biliyor musun? Artık rüyalar yol gösteriyor bana da. Sürekli dua ediyorum ve Allah ferahlık vermeye başladı. Özellikle Esma-ül Hüsna okuyorum. Türkçe anlamlarını bilerek okumak kalbi çok ferahlatıyor. İçi daralan, yerinde duramayacak gibi olan, çare için falcı falcı gezen herkese tavsiyem Esmaül Hüsna okumaları. Küçük bir kitapçık alın ve okuyun, inanın insan hayata biraz daha güvenli bakabiliyor. Bir de insan bu acıları hissetmeyince darda olanın halinden de anlayamıyor. Şimdi kendimle birlikte evrendeki bütün acı çeken insan hayvan vs.. bütün varlıklar için de dua ediyorum. İnşallah Allah hepimize yardımcı olup doğru yolu gösterir. (NOT: Fal konusuyla alakasız oldu kusura bakmayın ama gördüğüm kadarıyla benim gibi acı çeken arkadaşlar varsa yardım edebilmek amacıyla yazdım. Hepimiz doya doya sevip sevilelim...)

Ohum.. forumdaki tatsizliktan sonra artik cikan fal haberi icin giricem dedim ve habire cikan fal haberiyle karsinizdayim. Artik bu iste bi gariplik oldugunu dusunuyorum, zira bu kadarida biraz abartili geldi bana . Ya ben cok istiyorum diye oluyor bazi seyler, yada fallarla cekim yasasi devreye giriyor ve ayni istikamette ilerliyor. Elanit'in soyledigi cok onemli bir detay cikti, cikmaya devam eder umarim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.binnur sormageç'i tanıyanınız var mı?????

Evet ben çook tesadüfen dolaylı yoldan tanımış oldum. Benim çok sevdiğim fal bakan bir teyzeye gitmiştim (reklam olmasın diye söylemiyorum). Bu teyzede başka bir fal baktıracak kadıncağız vardı. Kendisi terzilik yapıyormuş. Dediğine göre Binnur Sormageç'e birçok kıyafet dikmiş, para da almadığı gibi bir de kadından azar yemiş (bir elbise kumaşından dolayı). O kadına o kadar çok kızmıştı ki sürekli beddua ediyordu. Ayrıca kendisi de Binnur Hanım'a güya kahve falı baktırayım demiş ama gülerek dinlemiş. Yani dediğine göre tek harfi çıkmamış. Bir de laro tarot bakıyorum en iyi ben bilirim dye övündüğünü ama hiçbirşey bilemediğini söyledi.

Minik nabersinnnn..cumartesi elmira ya gittim..:))))yine süperdiiiiiiiiii.
Yanlız şu bakırköy deki emel'e mi gitsek..ay bide enfal'e gitmek istiyorummm...
Enfal'e giden arkadaşlar ne diyebilir acaba????????

Enfal'e gideceksen muhakkak günün ilk randevularını al derim. O zaman açık oluyor. Akşam tutturamıyomuş.

Tarığı forumda denemeyen yok zaten. Genelde şu anı ve geçmişi bilir. Geleceği ise Allah bilir. Gelecek için dediklerinin tutma olasılığı yüzde elli. Onu da fal baktırmadan da tahmin edeblirsin zaten :) Hem bana hem de arkıma gelecekle alakalı dedikleri tutmadı. Ama tutan da var. Dediğim gibi şansın yüzde elli.

Kızlar şimdi internette dolaşırken katina falı diye birşeye rastladım aynı tarot gibi kendine özgü kartları varmış aşk için bakılıyormuş, bilen duyan baktıran var mı bizim aramızda?

evt canım öyle bir tarot kart destesi var. Bazı falcılarda görmüştüm hatta kendim de aldım, kendi kendime bakıyodum. Ama en beğenmediğim deste diyebilirim. Kartların anlamının yazılı olduğu kitapçık çok tutarsız. Ama bazen de gösterdiği şey tak diye çıkar. Nasıl oluyo bilmiyorum. Zaten kart sayısı da rider white 'a göre (klasik tarot) oldukça az. Genellikle aşk meşk olayları için kullanılan bir deste. İlle de mrk ediyorum diyosan bu desteyi almadan önce mara meimaridi'nin yazdığı 'İzmir Büyücüleri' isimli kitabı oku. Bu kitaptakilerin gerçek olduğu söylense de bence yazarın fantazisi. Tarot kartları da öyle olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…