İstanbul'da Fal - Falcılar

bende öyle okudum internetten. Arkadaşın para ile mi bakıyor bir yerde mi bakıyor?

bu akşam harbi kafayı sıyırmak üzereyimm.........bana dua edin lütfenn..
kötü bi şey olduğu yok ama iyide bi şey olmuyorrr..çok yoruldum artık beklemektenn ...((((

işte bende tam bu yüzden istiyorum aşk meşk için.. :) iyi bakan kartları iyi tanıyan biri bakarsa ancak iyi olur diye düşünüyorum. yani kartları kendim istemiyorum bakan birini bulmak istiyorum

Forumda daha önce Majestic Cafe Nihal'den bahsedilmişti. Majestic Cafe İstiklal Caddesi'nde sanırım. Bir de Beşiktaş Sembol Cafe Nihal'in bildiğini söyleyenler olmuştu. Yeri nerede?

Selam gençler gene gülümsiyerek okuyorum yazdıklarınızı maharet tarot kartlarında olsa matbaacılar; kahvede olsa kurukahveci mehmet efendi en iyi falcı olurdu.. Lütfen biraz ara verin şu fal ve falcıya gitme işine. Bu arada benden bahseden varmış diye girdim siteye işi gücü bıraktım sizi falcılardan uzak tutmaya çalışır buldum kendimi ekmegimi bu işten kazanan ben sayenizde falı bırakıcam az kaldı

Kadınlar Kahvesi'nde kime baktırmıştın da bildi?

cnm ben bir şey yapmadım. tutunduğum dalı paylaştım sadece. inşallah sen başaracaksın. vazgeçme hiç. yardımcın olsun rabbim, kabul olsun duaların.

Günaydin kizlar ben yeni üye oldum , ve sizden Tel de bakan bir falci varmi telini Bana verebilirmisiniz?varsa cok sevinirim simdiden tesekür ediyorum!

hayatımda hiç fal baktırmadım hiç inanmamışımdır böyle şeylere. tanıdıklarım var bağdat caddesinde ki sembol cafe de serkan diye biri varmış. çok iyiymiş fal konusunda dediklerine göre.

hayatımda hiç fal baktırmadım hiç inanmamışımdır böyle şeylere. tanıdıklarım var bağdat caddesinde ki sembol cafe de serkan diye biri varmış. çok iyiymiş fal konusunda dediklerine göre.

daha önce istiklal sembol de bakardı.ben o zamanlar çok gittim.fena değildir yorumları.bende 1-2 şeyi tutturmuştu.denenebilir...

evet evet cikmaya devam eden bir fal.. hayretler icerisindeyim. Elmira ve Elanit'e sonsuz saygilarimi sunuyorum, bu isi en iyi bilen kisiler bana gore. Sevgiler.. sevgiler

Canım mesajı şimdi gördüm özür dilerim....

İçinizde oluşan his dogru ve bundan sonrasını yaşayarak ögrenmen en dogru karar. Kurşun dökmekse herkesin harcı degil onlarca döken var ancak ilmini almışı bulmak zor. O nedenle felak ve nas ve yedi ayetel kursi ile başlayan gün iyidir..

Deja-vu duygu Bakırköy'de duygum cafe diye bir cafe açmış. yeri çok bilinmemesine rağmen her gün dolu . Hakan diye yeni bir falcıya baktırdım orda zaten iki kişi çalışıyorlar duygu ve hakan , isim biliyor söyledikleri doğru çıkıyor hiç falcıya benzer bi hali yok ama . asıl biliyorlar anlamış değilim biz mi çok safız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…