bosver ben seni burda bie yere gotureyım kadın super bakıyordetayları ozelde solucem
izmir büyücüleri kitabında bahsi geçen faldır o, kitaptan sonra kartları da piyasa sürmüşlerdi. benim bir arkadaşım çok çok iyi bakar. tarot kartları gibi kendine özgüdür kartları. şimdiye kadar yanıldığını görmedim falın.
evt canım öyle bir tarot kart destesi var. Bazı falcılarda görmüştüm hatta kendim de aldım, kendi kendime bakıyodum. Ama en beğenmediğim deste diyebilirim. Kartların anlamının yazılı olduğu kitapçık çok tutarsız. Ama bazen de gösterdiği şey tak diye çıkar. Nasıl oluyo bilmiyorum. Zaten kart sayısı da rider white 'a göre (klasik tarot) oldukça az. Genellikle aşk meşk olayları için kullanılan bir deste. İlle de mrk ediyorum diyosan bu desteyi almadan önce mara meimaridi'nin yazdığı 'İzmir Büyücüleri' isimli kitabı oku. Bu kitaptakilerin gerçek olduğu söylense de bence yazarın fantazisi. Tarot kartları da öyle olabilir...
evt canım öyle bir tarot kart destesi var. Bazı falcılarda görmüştüm hatta kendim de aldım, kendi kendime bakıyodum. Ama en beğenmediğim deste diyebilirim. Kartların anlamının yazılı olduğu kitapçık çok tutarsız. Ama bazen de gösterdiği şey tak diye çıkar. Nasıl oluyo bilmiyorum. Zaten kart sayısı da rider white 'a göre (klasik tarot) oldukça az. Genellikle aşk meşk olayları için kullanılan bir deste. İlle de mrk ediyorum diyosan bu desteyi almadan önce mara meimaridi'nin yazdığı 'İzmir Büyücüleri' isimli kitabı oku. Bu kitaptakilerin gerçek olduğu söylense de bence yazarın fantazisi. Tarot kartları da öyle olabilir...
taksim ayhan ışık sokakta 2007 yılında kadnılar kahvesnde fal baktırdım ilk defa.hayatımda olan çok şeyi ayrıntıları ile bildi :26: o dönemde üniversitedeydim ve ist dışındaydım.bi sitede ev kiralamıştık.erkek arkadşaımla başlayalı 3 hafta olmuştu ve dairelerimiz yanyandı.tek tek saydı bunların hepsini.ailemdeki ameliyat olanları ve şu an nasıl olduklarını.bu arada ikiz çocuklarım olucakmışolma ihitmali çok yüksek çünkü şu an erkek arkadşım bu sene sonunda sözlüm olacak sevdiğimde ikiz ve onların ailesinde ikiz var :26: sonra bi defa daha gittim genel şeyleri söledi.ama baya moral vermişti.işin tuhafı 2007de 10tl ydi.geçen sene arkadaşlarla ordan geçtik yine 10 tlydi
canım çok çok saol tavsiyelerin için.. Çok kötü olduğum için foruma ancak yeni girdim, yeni cevap atabiliyorum. Aynı senin dediğin gibi olmaya başladı biliyor musun? Artık rüyalar yol gösteriyor bana da. Sürekli dua ediyorum ve Allah ferahlık vermeye başladı. Özellikle Esma-ül Hüsna okuyorum. Türkçe anlamlarını bilerek okumak kalbi çok ferahlatıyor. İçi daralan, yerinde duramayacak gibi olan, çare için falcı falcı gezen herkese tavsiyem Esmaül Hüsna okumaları. Küçük bir kitapçık alın ve okuyun, inanın insan hayata biraz daha güvenli bakabiliyor. Bir de insan bu acıları hissetmeyince darda olanın halinden de anlayamıyor. Şimdi kendimle birlikte evrendeki bütün acı çeken insan hayvan vs.. bütün varlıklar için de dua ediyorum. İnşallah Allah hepimize yardımcı olup doğru yolu gösterir. (NOT: Fal konusuyla alakasız oldu kusura bakmayın ama gördüğüm kadarıyla benim gibi acı çeken arkadaşlar varsa yardım edebilmek amacıyla yazdım. Hepimiz doya doya sevip sevilelim...)
bende öyle okudum internetten. Arkadaşın para ile mi bakıyor bir yerde mi bakıyor?
canım teşekkür ederimmm....
Peki enfalin numarası varsa gönderirmisin....
hayatımda hiç fal baktırmadım hiç inanmamışımdır böyle şeylere. tanıdıklarım var bağdat caddesinde ki sembol cafe de serkan diye biri varmış. çok iyiymiş fal konusunda dediklerine göre.
Bende soru cevap gitmedi :)
emme şu var, ben her zaman ki tez canlılığımla falına müdehale ettim
elanittede yapcaktım, yavrum dur söliceklerim bitmedi dedi sustum mecburen
gıcık minik
pörtlek gözlü minik
bana kurşun döken biri lazım ya .
elmira dönicekti ama dönüş yok. ben araştırmaya başlasam iyi olcek
nickimtrak ;
6.hissime cok güvenirim. Elanit diye bahsettiğimiz insana baktırdıktan sonra garip bişi oluştu içimde daha öncede yazmıştım.
Sanki Rabbim ben sana bi aracı verdim öğrenmen gerekenleri öğrendin,bundan sonrasını yaşayarak öğren diyo.
Olabilü mü böle bişi, yaptığınız iş ve yaşınız (hayat tecrübesi) cevaplayabileceğinizi düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?