İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba canım bu cafe Burcu'nun da olduğu cafe mi acaba? kadıköydeki Angel's mı yani? Bir de yerini tarif edebilir misin?

Merhaba canım bu cafe Burcu'nun da olduğu cafe mi acaba? kadıköydeki Angel's mı yani? Bir de yerini tarif edebilir misin?

Evet canım Ayfer diye bir bayan da vardı Burcu'nun olduğu Angel's da... Sanırım arkadaşın bahsettiği Ayfer oradaki... Ben Ayfer'e baktırmadım Burcu'ya baktırdım, şuanki duruma göre Burcu bende fena patladı... Ama hiç bir şey belli olmaz, onun söylediklerini yaşamak istememiştim de ve şuan olma ihtimali yok gibi de görünüyor... Yinede herşey değişebilir zaman gösterir diyorum, tabi o falın çıkmasını hala istemiyorum...

Angel's cafe kadıköyde rıhtıma doğru pazar yeri var oradan Moda yönüne doğru yürüdüğünde Tualsan diye bir sanat malzemeleri satan yer vardır köşede o köşeden yokuş yukarı Moda yönünde yürürsen sağda Angel's cafeyi görürsün... Umarım anlatabilmişimdir...

saflıkla alakalı değil onların 3 harflileri var Hakan Duygu kardeşi sanırım ... ben çok beğendim geçmişle ilgili söyledikleri doğru çıktı gelecek konusunda da iyi oldugu söyleniyor ,bakalım görücez ... bana fal bakarken önce ağlamama sözü istedi her gelen bana ağlıyor dedi :) ama tavsiye ederim bulmak o kadar da zor değil bakırköyü biliyorsanız.

arkadaşlar merhaba,

bu aralar gerçekten hayatım hiç yolunda gitmiyor. rita'nın iletişim bilgilerine gerçekten çok ihtiyacım var. aranızda bilenler vardır bana özel mj atarlarsa çok memnun olurum. 1 senedir acayip bir girdabın içindeyim. ne yaptysam hayatımı düzene sokamadım yokuş aşağı yuvarlanıyorum. lütfen yardımınıza ihtiyacım var.

Canım kendini kötü hissediyorsan Rita seni boşu boşuna daha umutsuz bir hale getirebilir... Yinede göze alabiliyorsan ben telefonunu yollarım sana... Ama Rita'ya gitme dediğim halde giden bir arkadaş olmuştu forumda, morali bozulmuştu gittikten sonra... Bana da olumsuz bir tablo çizdi, dediklerinden çıkan bir şey de olmadı... Ama illa gideceksen mutlaka yalnız git, ben bir arkadaşımla gitmiştim ona söylediği şey benim başıma geldi... Sanırım frekansları karışmış o an bize bakarken =) Ben bile bazen tek başıma mı gitsem acaba tekrar diye düşünüyorum...
Ama kötü bir şey duyarsan moralini bozmayacaksan veririm numarasını...

evet bir arkadas da solemis maltepede gelincik cafe de ki kadın cok guzel bakıyor azerı bır kadın super herkese ii aksamlar kızlarsanada ıı aksamlar mınık

evet bir arkadas da solemis maltepede gelincik cafe de ki kadın cok guzel bakıyor azerı bır kadın super herkese ii aksamlar kızlarsanada ıı aksamlar mınık

Ay ben bunu kaçırmışım!!! Kim bu kadın adı sanı ne? Bir de ne kadara bakıyor? Sen denedin mi? Of soru yağmuru yaptım... Şu ara krizdeyim çok mu belli ediyorum ne! Denemediğim ve iyi olduğuna inandığım biri çıksın elimde tuzluğumla koşucam =)

canım 1 saate yakın bakıyor 25 tl ıkı kere gıttım ıkısındede paralel seyler soledı gelecege daır seylerı beklıyoruz arkadasla ben senı goturebılırım zıra kadı nı cok sevdım arada gıdıoruz arkadasın ogle yemegınde cok dıngın guzel bır ortam..iskambil artı kahve bu arada

ben bu hafta içi ozancana gidicem rumeli handa ki arkadaşım gitmişti çok iyi dedi bir de ben deniyim.

Ay evet çok iyi olur =) Çok merak ettim şimdi inşallah geleceğe dair söylediği güzel şeyler de çıkar sana =) Ben bu ara ufak çaplı bir tatile çıkacağım ama 1 hafta sonra burdayım gene... Tekrar konuşalım mutlaka müsait olduğun ve senin de o tarafa gideceğin bir gün gidebilirsek çok güzel olur...
Hatta şu forum arkadaşlarımızla gene bir toplaşma yaşasak çok sevineceğim ben, maltepe çoğumuza uzak... Ama şu forum olarak gene bi taksim fln organizasyonu bekliyorum artık... Minik hanıma da duyrulur

minik hanım duyduda ..
bu hafta sonu son h.sonumuz :) 1 aylığına kahvaltı veya yemeli içmeli fasıl sona ericek (en azından benim acımdan)
Bi bu pazar kalıyor sanırım müsait olan yok .
Ramazandan sonra güzel bişiler yapalım derim ben

Bende zaten bu haftasonu tatilde olacağım... Ama ne biliyim olmadı bi iftar patlatırız tüm falkolik bayanlar olarak... =) Yada dediğin gibi ramazandan sonraya kalırız...

tamam canım olur ben ıkı gunde bır ordayım bır cay kahve ıcıyorum orda dedım ya cok tatlı hos sohbet dıye gorusuruz yınee..

merhaba canım,

ya gerçekten gitmem lazım dedikleri doğru çıkıyor mu peki kötü de olsa ben doğruları bilmek istyrm ve geleceği biliyormu iletişim bilgilerini özelden gönderirsen çok memnun olurum. rita haricinde bilen ve bana yardımcı olabilecek bir tanıdığın var mı? ben öylesine bir fal istemyrm gerçekten bir girdabın içindeyim bu belkide tek çözüm artık adam akıllı bilen birine ihtycm vaar çok tşk ederim şimdidenn

Canım Rita'nın numarasını özeline yolladım zaten... Ama hiç bir falcı senin şuan içinde olduğun girdabın kesin çözümünü bilemez... Bilse bile sen emin olamazsın, zaten emin olmaman da en iyisi... Terapi olarak düşünüp bu durumun düzeleceğini duymak istiyorsan Rita'dan çok umutlu değilim o konuda, boşu boşuna moralini bozmasını da istemem açıkçası...
Başka birini de öneremem bu güne kadar 18 falcı denedim hiç biri herşeyi bilmiş değil, kimisi o an olan durumu güzel bildi, kimisi onu bile bilemedi... Arada bir gelecek için bir şeyler söyleyip birkaç şeyi tutturabilenler oldu... Ama onun dışında hayatı çok karışmış bir halde olan birine, falı çözüm yolu olarak gören birine kimseyi öneremem ki...
Allah yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi bir an önce çözüme kavuşur... Bu bilinmezlikten sen de kurtulursun umarım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…