Herkese Merhabalar
Cafe Angel'daki Ayfer hanıma bir arkadaşımın tavsiyesiyle yaklaşık 4 aydır belirli aralıklarla gitmekteyim.Sonuç olarak şuana kadar yanıldığı hiçbir konu olmadı.Bu satırları yazmamın sebebi ise hiç hesapta yokken yaşadığım ve şuan içinde bulunduğum durumdur.Benim için okadar uçuk bir durumdu ki aklımdan çıkmıştı ama şuan aynı bana söylenilenleri yaşıyorum bu nedenle sizlerle paylaşmak istedim.İnsana inanılmaz bir güven veriyor ve fal bakarken kesinlikle büyü vs şeylerl kafanızı bulandırmıyor böyle bir durumda bile çözümün yine kendimizde olduğunu Kuran'da bunlar için sureler ve ayetlerin bulunduğunu söyleyen bir insan denemek isteyenlere yaşadıklarım ve deneyimlerim bunlardır.:79:
Merhaba canım bu cafe Burcu'nun da olduğu cafe mi acaba? kadıköydeki Angel's mı yani? Bir de yerini tarif edebilir misin?
Deja-vu duygu Bakırköy'de duygum cafe diye bir cafe açmış. yeri çok bilinmemesine rağmen her gün dolu . Hakan diye yeni bir falcıya baktırdım orda zaten iki kişi çalışıyorlar duygu ve hakan , isim biliyor söyledikleri doğru çıkıyor hiç falcıya benzer bi hali yok ama . asıl biliyorlar anlamış değilim biz mi çok safız :)
arkadaşlar merhaba,
bu aralar gerçekten hayatım hiç yolunda gitmiyor. rita'nın iletişim bilgilerine gerçekten çok ihtiyacım var. aranızda bilenler vardır bana özel mj atarlarsa çok memnun olurum. 1 senedir acayip bir girdabın içindeyim. ne yaptysam hayatımı düzene sokamadım yokuş aşağı yuvarlanıyorum. lütfen yardımınıza ihtiyacım var.
evet bir arkadas da solemis maltepede gelincik cafe de ki kadın cok guzel bakıyor azerı bır kadın superherkese ii aksamlar kızlarsanada ıı aksamlar mınık
canım 1 saate yakın bakıyor 25 tl ıkı kere gıttım ıkısındede paralel seyler soledı gelecege daır seylerı beklıyoruz arkadaslaben senı goturebılırım zıra kadı nı cok sevdım arada gıdıoruz arkadasın ogle yemegınde cok dıngın guzel bır ortam..iskambil artı kahve bu arada
Ay evet çok iyi olur =) Çok merak ettim şimdi inşallah geleceğe dair söylediği güzel şeyler de çıkar sana =) Ben bu ara ufak çaplı bir tatile çıkacağım ama 1 hafta sonra burdayım gene... Tekrar konuşalım mutlaka müsait olduğun ve senin de o tarafa gideceğin bir gün gidebilirsek çok güzel olur...
Hatta şu forum arkadaşlarımızla gene bir toplaşma yaşasak çok sevineceğim ben, maltepe çoğumuza uzak... Ama şu forum olarak gene bi taksim fln organizasyonu bekliyorum artık... Minik hanıma da duyrulur
minik hanım duyduda ..
bu hafta sonu son h.sonumuz :) 1 aylığına kahvaltı veya yemeli içmeli fasıl sona ericek (en azından benim acımdan)
Bi bu pazar kalıyor sanırım müsait olan yok .
Ramazandan sonra güzel bişiler yapalım derim ben
Ay evet çok iyi olur =) Çok merak ettim şimdi inşallah geleceğe dair söylediği güzel şeyler de çıkar sana =) Ben bu ara ufak çaplı bir tatile çıkacağım ama 1 hafta sonra burdayım gene... Tekrar konuşalım mutlaka müsait olduğun ve senin de o tarafa gideceğin bir gün gidebilirsek çok güzel olur...
Hatta şu forum arkadaşlarımızla gene bir toplaşma yaşasak çok sevineceğim ben, maltepe çoğumuza uzak... Ama şu forum olarak gene bi taksim fln organizasyonu bekliyorum artık... Minik hanıma da duyrulur
tamam canım olur ben ıkı gunde bır ordayım bır cay kahve ıcıyorum orda dedım ya cok tatlı hos sohbet dıye gorusuruz yınee..
Canım kendini kötü hissediyorsan Rita seni boşu boşuna daha umutsuz bir hale getirebilir... Yinede göze alabiliyorsan ben telefonunu yollarım sana... Ama Rita'ya gitme dediğim halde giden bir arkadaş olmuştu forumda, morali bozulmuştu gittikten sonra... Bana da olumsuz bir tablo çizdi, dediklerinden çıkan bir şey de olmadı... Ama illa gideceksen mutlaka yalnız git, ben bir arkadaşımla gitmiştim ona söylediği şey benim başıma geldi... Sanırım frekansları karışmış o an bize bakarken =) Ben bile bazen tek başıma mı gitsem acaba tekrar diye düşünüyorum...
Ama kötü bir şey duyarsan moralini bozmayacaksan veririm numarasını...
Çok teşekkürler canım ilgin için... Döndüğümde seni tekrar bi rahatsız edicem o zaman...
merhaba canım,
ya gerçekten gitmem lazım dedikleri doğru çıkıyor mu peki kötü de olsa ben doğruları bilmek istyrm ve geleceği biliyormu iletişim bilgilerini özelden gönderirsen çok memnun olurum. rita haricinde bilen ve bana yardımcı olabilecek bir tanıdığın var mı? ben öylesine bir fal istemyrm gerçekten bir girdabın içindeyim bu belkide tek çözüm artık adam akıllı bilen birine ihtycm vaarçok tşk ederim şimdidenn
evet bir arkadas da solemis maltepede gelincik cafe de ki kadın cok guzel bakıyor azerı bır kadın superherkese ii aksamlar kızlarsanada ıı aksamlar mınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?