katrecim selam, uzun zamandır yoktun, özledim yorumlarını.hani neval vardı,sen de baktırdım yazmıştın foruma,bana dediklerinden biçok şey tutmuştu...adresini ve telefonunu buldum ancak falı 100 TL yapmış baktıramadım,istersen teli yazayım.
arkadaşlar göztepedeki nevali arayan varsa,(daha önce forumda konuşulduğu için burdan yazıyorum) telefonunu yazabilirim...
Iyiyim canim... Sen nasilsin? Ben daha donmedim istanbula suanda da telefondan yaziyorum... :) dusunun nasil bir fal manyagiyim telefondan bile burayi takip ediyorum!
Bu ara kafam cok karisik dondugumde kime gitsem bilemedim... Suna hanimi da merak ediyorum, Ceyhun'u da, Emel'i de hatta eskilerden cok bahseden Talin'i de... Bunlara baktirip gelecegi bildi diyen var mi? :)
valla canım bilmiyorum,ben telini arıyodum,bir tek katreden ses çıktı ama o da telini kaybetmiş,söylediklerini de bir kağıda yazmış ve atmış,hatırlamıyor sanırım.şimdi kadın çok dengesiz,insanı tersliyor bi garip ben nerdeyse falın ortasında çekip gidecektim,hatta kızgınlığımdan tel.unu silmiştim ama bana dediklerinden çıkanlar oldu,zaten önümüzdeki 10 yıl için bakıyor ve ben 1 yıl önce baktırdım,şu ana kadar bildikleri oldu,hatta bir iki şey var ki bu esas oğlanla ilgili değil ama o tarihlerde hiç olası olmamasına rağmen çıktı.ha esas oğlanla ilgili olarak eylülden sonraki 1 yıl içinde çıkıp çıkmayacağı belli olur.ben de çok pahalı buldum ve biraz daha beklemeye karar verdim,çünkü dediğim gibi çok acayip biri yanında otururken zor tahammül ediyosun,dövecek neredeyse.şimdi tüm bu yorumlarıma rağmen istersen tel.ini sana özelden yazarım ama bunları yazmak istedim,sonra gidip üzülürsen,tavırlarına kızarsan üzülürüm,baştan bilerek git gideceksen...bana telini yazarsan sevinirim.. memnun kalanlar olmuş muydu?
valla canım bilmiyorum,ben telini arıyodum,bir tek katreden ses çıktı ama o da telini kaybetmiş,söylediklerini de bir kağıda yazmış ve atmış,hatırlamıyor sanırım.şimdi kadın çok dengesiz,insanı tersliyor bi garip ben nerdeyse falın ortasında çekip gidecektim,hatta kızgınlığımdan tel.unu silmiştim ama bana dediklerinden çıkanlar oldu,zaten önümüzdeki 10 yıl için bakıyor ve ben 1 yıl önce baktırdım,şu ana kadar bildikleri oldu,hatta bir iki şey var ki bu esas oğlanla ilgili değil ama o tarihlerde hiç olası olmamasına rağmen çıktı.ha esas oğlanla ilgili olarak eylülden sonraki 1 yıl içinde çıkıp çıkmayacağı belli olur.ben de çok pahalı buldum ve biraz daha beklemeye karar verdim,çünkü dediğim gibi çok acayip biri yanında otururken zor tahammül ediyosun,dövecek neredeyse.şimdi tüm bu yorumlarıma rağmen istersen tel.ini sana özelden yazarım ama bunları yazmak istedim,sonra gidip üzülürsen,tavırlarına kızarsan üzülürüm,baştan bilerek git gideceksen...
yok canım hiç duymadım onu ben.Anladım canım gerek yok ozaman agresifliği varsa.. fazlada denenmemiş sanırım.. göztepedeki gülsüm e gitmek istiyorum ama hakkında yorum göremedim duydunuz mu naıl bakıyor acaba?
Ben üçüne de baktırdım. Talin çıkmadı. Diğer ikisine ise 3 hafta içinde baktırdım. Ama şu ana kadar dediklerinden olan birşey yok. Emel yine de Ceyhun'a göre daha iyi ama çok iyi değil. Yani üçüne baktırmazsan pek birşey kaybetmezsin.
sizede herşey reklam :) ece , şef oldum bildi ,lojmana çıktım bildi, soruşturma geçirdim kimin açtığını ne olacağını kimin ömünde ne yaparsam duracağını bildi, eniştemin ablamı aldattığını, arkadaşımın kadro alacağını, şuan çalışan bir arkadaşıma devletten başka bir kapı açılacağını o arkadaşımın şefinin onda gözü olduğunu ( ki adam karımı boşar seni alırım demiş kız sonradan söyledi), ha bu arada o arkadaşım kpssyle kültür bakanlığı için şuan evraklarını hazırlıyor:) buınu bildi, nişanlısıyla 4 senedir evlenemeyen bir arkadaşa ailesinin büyü yaptığını ki ispatlıdır muska bulundu bildi .......
şimdi ben bunları yaşamış ve bunlara tanık olmuş biri olarak buna reklam değil güven diyorum, reklam demek sizin özgür iradeniz kafa yapınız fikriniz görüşünüz....
geçmişte nokta atışı yapıp isimle olayla herşeyi söyleyen adamlar cinlerden yardım alır benimde zaten işim olmaz öyleleriyle ben sayesinde şef olmuşum müdürlüğü bekliyorum.
zamanla tanıdıkça daha fazla yardım edebilen bir insan ece hanım. ben bundan sonra daha da yorum yapmıyorum allahtan sadece ecenin başına açtığım bu işte eceyi incitmemesini diliyorum. benim için defalarca istihareye yatmış dua etmiş bir insan benim yüzümden üzülürse ben çok üzülürüm
herkese kolay gelsin. iyi forumlar.
o rus bayana ulaşabildiniz mi ismi natalie idi.. kendisine ulaşmam gerekiyor ama hiç ses yok maalesef***** dediniz beni burada bitirdiniz şimdi. meraklara gark oldum. bu arada nesil gelmişse giderim hiç affetmem. onu bekliyordum ben de, methini çok duydum. kadıköy'deki fatoş mu ne onu da merak ediyorum.
bir de bundan 2 yıl önceydi sanırım, angels cafe'nin orada (kadıköy) zodiac cafe var, orada rus bir kadına tarot baktırmıştım. sanırım ayrılmış ordan. çok iyiydi o da. gören duyan olursa haber etsin kızlar.
katrecim selam, uzun zamandır yoktun, özledim yorumlarını.hani neval vardı,sen de baktırdım yazmıştın foruma,bana dediklerinden biçok şey tutmuştu...adresini ve telefonunu buldum ancak falı 100 TL yapmış baktıramadım,istersen teli yazayım.
arkadaşlar göztepedeki nevali arayan varsa,(daha önce forumda konuşulduğu için burdan yazıyorum) telefonunu yazabilirim...
o rus bayana ulaşabildiniz mi ismi natalie idi.. kendisine ulaşmam gerekiyor ama hiç ses yok maalesef
merhaba cnm, artık girip okuyorum arasıra. fal olayını tamamen kapattığım için yazmıyorum yorumları artık, falcı önermemeye de kararlıyım o sebepten yazmamak daha doğru, yoksa kendimi tutamayıp müftü gibi başlarım gitmeyin, yapmayın , etmeyin diye:) çılgın neval, iyi olmuş uyarman, öyle böyle biri değil çünkü. kadına saldırıyordum neredeyse. sağolasın cnm bnm elimi eteğimi çektim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?