minikcim neval asabi ama dediklerinden çok çıkan oluyor,ben dün akşam burda bahsi açılınca gidip bana dediklerini okudum da çok şey tutmuş,on tane tutmadan gelme demişti,on tane olay rahat tutmuştur,bir de dediğim gibi 10 yıllık bakıyor ama işte ben esas oğlanla ilgili dediği için biraz bekliyim diyorum,eğer sıkıntılarım geçmezse 5-6 ay ya da 1 sene sonra gideyim diyorum,ama bakalım dayanılmaz bir anımda soluğu kapısında alırsam da bilmem:)şu asabi bayana gideyim derdimdeya o beni döver , ya ben onu
ece'yide elemiş oldum :76:
etolies dediğin falcının telefonunu alıyım kuzum , ben sana özelden mailimi atarım.
benimde yeni huyum oldu , gitmiyom ama telefon topluyorum :86:
acil durum gark edince giderim diyene :82:
minikcim neval asabi ama dediklerinden çok çıkan oluyor,ben dün akşam burda bahsi açılınca gidip bana dediklerini okudum da çok şey tutmuş,on tane tutmadan gelme demişti,on tane olay rahat tutmuştur,bir de dediğim gibi 10 yıllık bakıyor ama işte ben esas oğlanla ilgili dediği için biraz bekliyim diyorum,eğer sıkıntılarım geçmezse 5-6 ay ya da 1 sene sonra gideyim diyorum,ama bakalım dayanılmaz bir anımda soluğu kapısında alırsam da bilmem:)
ece konusunda ise dediğim gibi,geçmiş ve şu an için klasik buldum,geleceği Allah bilir,ancak temiz yüzlü, iyi niyetli bir bayana benziyor,benim kastım nokta atışı bişey ya da çokilginç bir ayrıntıyı bilememiş olmasıydı...istersen dene...şu gülsümün tel.unu alırsan bana da yazar mısın canım...
tatlım Allah iradeni sabit kılsın,bir daha fal baktırmak zorunda hiç kalma...tüm sıkıntılarının geçmesini diliyorum...
en son hamileydi, 2 yıl önce tabii. sonra bir daha da uğramadım oraya, geçerken kapıdan baktım ama göremedim hiç. ben de bilmiyorum ancak cafe ye sorarsan belki biliyorlardır. iyi tarot bakıyordu.
Arkadaşlar tabi herkesin kendi seçimi görüşü ve zevki ama şöyle bir şey var,geleceği Allahtan başkası bilemez diyipte fal peşinde koşmak nedir anlamıyorum,zaten kendi geçmişinizi ve şu an içinde bulunduğunuz durumu siz kendiniz bilmiyormusunuz da bunun için birde üste para veriyorsunuz? İnanın bu takıntıdan başka birşey değil bir arkadaşım vardı sabah akşam paso fal baktırırdı ki ben falın f sinden anlamadığım halde bak hele göz gezdir bişeylere benzet içinden geleni söyle diye zorlardı artık derdim güzelim uyduracağım gönlün olsun diye bak atıyorum derdim o orda dediklerimi ciddiye alır onlara göre düşüncelere girerdi, kendisine psikolog tavsiyee ttiğim halde ısrarla geri çevirdi birde bi kaç komşuları vardı ne zman oraya gitsem toplanırlardı fal bak diye allahım derdim ne falı yaa kırmamk için derdim tamam ama atıcam aklıma ne gelirse uyduruverirdim mecbur. şimdi olay benim salladıklarım değil onların kendini buna inandırmış olması fal nedir ya saçmalık ve insanın kendini oyalamasından başka bişey değil fallara bel bağlayacak kadar kaptırmışsa bir insan bence o parayı acilen bir psikoloğa yatırması daha kazançlı olur. Unutmayın insan kendisi birşeyleri başarır tabii kadrede var, ama bu maneviyatınızı sömüren çok az bi belki 6. hissi kuvvetli insanlara ,geçmişinizi içinde bulunduğunuz durumu anlatsın diye para vermeyi mantıklı kılmaz siz zaten kendinizi biliyorsunuz. tavsiye ise istediğiniz aşamadığınız problemlerinizin olduğunu düşünüyorsanız bunu en profösyönel ağızlardan alamak gerekirKızlar merhaba,
Ben bugün bir arkadaşımın şiddetli tavsiyesi üzerine Göztepe de evinde bakan Gülsüm e gittim. Bu forumda araştırdım ama giden kimse olmamış sanırım.. ve şu ana kadar bu forumdan bulup gittiklerim arasında en iyisiydi Gülsüm.. hatta Elanit ten çok bahsediliyor ben gidememiştim ama Gülsüm ün de onun gibi olabileceğini düşünüyorum.. detaylar konusunda çok iyiydi.. geçmiş ve şimdiki durumu ayrıntılarıyla anlattı bana.. geleceği Allah bilir.. kafanızda sorularınız varsa tereddütleriniz varsa cevaplarını ve karşı tarafın düşüncelerini alabileceğinizi düşünüyorum.. fiyatı 70 TL iskambil ve daha çok duru görü tarzında uzun bakıyor..tgitmek isteyen olursa telini bişekilde ulaştırmaya çalışırım.
benim şu ana kadar gittiklerim
Elmira - bana evlilik hikayesi çıkarmıştı hiç memnun kalmadım
Mulla- berbattı
Soğanlık Emine - vasat buldum, falı çelişkiliydi
Nostradamus Olgu - tutarlıydı
Symbol Levent- evlilik hikayesi, vasat
Symbol - Metin- hoşlanmadım
Angels Burcu - ortalama bir faldı, Ayfer-sıradan
ve bunun gibi bika.ç tane daha var..
Arkadaşlar tabi herkesin kendi seçimi görüşü ve zevki ama şöyle bir şey var,geleceği Allahtan başkası bilemez diyipte fal peşinde koşmak nedir anlamıyorum,zaten kendi geçmişinizi ve şu an içinde bulunduğunuz durumu siz kendiniz bilmiyormusunuz da bunun için birde üste para veriyorsunuz? İnanın bu takıntıdan başka birşey değil bir arkadaşım vardı sabah akşam paso fal baktırırdı ki ben falın f sinden anlamadığım halde bak hele göz gezdir bişeylere benzet içinden geleni söyle diye zorlardı artık derdim güzelim uyduracağım gönlün olsun diye bak atıyorum derdim o orda dediklerimi ciddiye alır onlara göre düşüncelere girerdi, kendisine psikolog tavsiyee ttiğim halde ısrarla geri çevirdi birde bi kaç komşuları vardı ne zman oraya gitsem toplanırlardı fal bak diye allahım derdim ne falı yaa kırmamk için derdim tamam ama atıcam aklıma ne gelirse uyduruverirdim mecbur. şimdi olay benim salladıklarım değil onların kendini buna inandırmış olması fal nedir ya saçmalık ve insanın kendini oyalamasından başka bişey değil fallara bel bağlayacak kadar kaptırmışsa bir insan bence o parayı acilen bir psikoloğa yatırması daha kazançlı olur. Unutmayın insan kendisi birşeyleri başarır tabii kadrede var, ama bu maneviyatınızı sömüren çok az bi belki 6. hissi kuvvetli insanlara ,geçmişinizi içinde bulunduğunuz durumu anlatsın diye para vermeyi mantıklı kılmaz siz zaten kendinizi biliyorsunuz. tavsiye ise istediğiniz aşamadığınız problemlerinizin olduğunu düşünüyorsanız bunu en profösyönel ağızlardan alamak gerekirsevgiyle kalın
minikcim neval asabi ama dediklerinden çok çıkan oluyor,ben dün akşam burda bahsi açılınca gidip bana dediklerini okudum da çok şey tutmuş,on tane tutmadan gelme demişti,on tane olay rahat tutmuştur,bir de dediğim gibi 10 yıllık bakıyor ama işte ben esas oğlanla ilgili dediği için biraz bekliyim diyorum,eğer sıkıntılarım geçmezse 5-6 ay ya da 1 sene sonra gideyim diyorum,ama bakalım dayanılmaz bir anımda soluğu kapısında alırsam da bilmem:)
ece konusunda ise dediğim gibi,geçmiş ve şu an için klasik buldum,geleceği Allah bilir,ancak temiz yüzlü, iyi niyetli bir bayana benziyor,benim kastım nokta atışı bişey ya da çokilginç bir ayrıntıyı bilememiş olmasıydı...istersen dene...şu gülsümün tel.unu alırsan bana da yazar mısın canım...
Aslinda mantik acisindan bakilirsa soylediklerinde cok haklisin.. Cogunluk fali gelecegini bilmek icin baktirir, gelecegi Allahtan baska kimse bilemez ve Allah isterse kuluna gosterir bunu bi sekilde.. Fali saplanti ve bagimli hale getirmedigin surece anlik terapi gibi dusunuyorum.. Bazen hayat tikanir kendini matrix in icinde elin kolun bagli hissedersin ne yapacagini nereye adim atacagini bilemezsin.. Boyle bir animda cok iyi bi terapiste basvurdum seansi 250tl beni dinledi bikac kitap onerdi ruyalarimi ve duygularimi yazip 1 hafta sonra gelmemi istedi, dediklerini yaptim tekrar gittim bana otohipnoz ogretti gevseme teknikleri falan etkili olmadi bende. Devam etseydim ayda 500tl bu terapiste yatirmak zorunda kalicaktim ve bu surecte aylarca surecekti.. Ben bunu kisisel gelisim kitaplari okuyarak zaten asabiliyordum.. Bu tabiki benim tercihim.. Bir falciya yada medyuma bana gecmisimi ve simdiki durumumu anlatsin diye gitmem.. Ama simdide ve gecmiste benim atladigim bir suru konu vardir yada neden boyle diye cevap aradigim sorular vardir kisir dongu icinde sorularima cevap arar dururken gercekten iyi bir medyum benim sorularima cevap verir ve varsa gecmiste ve suanda yaptigim hatalarla yuzlestirir beni.. Bu da bir rahatlama yontemi, bunun disinda kisisel gelisim hepimiz icin gerekli.. Anlatabilmisimdir umarim..
Falcılar sokağı olarak da bilinen Ayhan Işık Sokağa girer girmez Majestik Sinaması Sağda, Karşısında-Solda Uçurtma türkü evi, onun yanı Damlalar.
Aslinda mantik acisindan bakilirsa soylediklerinde cok haklisin.. Cogunluk fali gelecegini bilmek icin baktirir, gelecegi Allahtan baska kimse bilemez ve Allah isterse kuluna gosterir bunu bi sekilde.. Fali saplanti ve bagimli hale getirmedigin surece anlik terapi gibi dusunuyorum.. Bazen hayat tikanir kendini matrix in icinde elin kolun bagli hissedersin ne yapacagini nereye adim atacagini bilemezsin.. Boyle bir animda cok iyi bi terapiste basvurdum seansi 250tl beni dinledi bikac kitap onerdi ruyalarimi ve duygularimi yazip 1 hafta sonra gelmemi istedi, dediklerini yaptim tekrar gittim bana otohipnoz ogretti gevseme teknikleri falan etkili olmadi bende. Devam etseydim ayda 500tl bu terapiste yatirmak zorunda kalicaktim ve bu surecte aylarca surecekti.. Ben bunu kisisel gelisim kitaplari okuyarak zaten asabiliyordum.. Bu tabiki benim tercihim.. Bir falciya yada medyuma bana gecmisimi ve simdiki durumumu anlatsin diye gitmem.. Ama simdide ve gecmiste benim atladigim bir suru konu vardir yada neden boyle diye cevap aradigim sorular vardir kisir dongu icinde sorularima cevap arar dururken gercekten iyi bir medyum benim sorularima cevap verir ve varsa gecmiste ve suanda yaptigim hatalarla yuzlestirir beni.. Bu da bir rahatlama yontemi, bunun disinda kisisel gelisim hepimiz icin gerekli.. Anlatabilmisimdir umarim..
Omerhaba etoiles göztepedeki gülsümün iletişim bilgilerini almam mumkun mu acaba?
kuzum zaten çok az gidiyorum , o yüzden eleyerek gitmek mecburiyetindeyim.
arayışım elanit tarzında biri, olmazsa gitmeme gerek yok.
kısmet var,3 vakte kadar evleneceğiniz tırı vırılarına hiç niyetim yok.
ha belki hiç gitmem :) sadece numaraları stokluyorum 1 ayı geçti baktırmıyorum. 42 gün olmuş :86:
bakmayın burda bıcır bıcır yazdıgıma çok ters bi hatunum ben. gidicem para verip fal baktırıcam, bana ters konusucak.
orda kıyamet günü yaşanır :) yolarım saçını başını valla.
nevrim dönünce patronla bile kavga ediyorum ben.
zaten 1 ay gidemem ramazan vvar, sonrasında tatildi ıvırdı zıvırdı gitmem bulur 40-45 günü minimum bu tabi :) paşa gönlüm isticekte para ayarlıcamda ..
işte büle fıstkım. teli alırsam tabe hemen sana atarım :)
aşk değilde elanitin işle ilgili sölediği bişi var, zamanıda var onu bekliyorum büyük merakla ve olmasını çok çooooook istiyorum.
1,5 yıldır en cok darbe alan kariyerim oldu.
elanitin kurduğu bi cümle vardı bana. işini çok iyi yapıyorsun,severek. ve bu konuda asla mütevazi olmuyorsun.
evet hayatımda taviz vermediğim,kendime en güvendiğim şey işim. ama iş konusunda rolantideyim. ve bir adım ileri gidemiyorum, hatta bazen gerilediğimi düşünüyorum.
o konuda deli meraklanmaya başladım.
elanit teyzenin dedikleri çıkar umarım bu konuda, tabe bende cıkması için elimden gelen gayreti gösteriyorum.
işte büle kuzucum.
oyyy kuzum amin, senin de inşallah derdin kederin kalmaz gönlüne göre olur tez zamanda her şey...aslında azabın ortasındayım, 1 ay önce olsa şu durum için fas'da süper falcıvar deseler giderdim lakin bir musibet bazen insanın aklını başına getirebiliyormuş. dilerim burada kimse dibe vurup acıdan nefessiz kalmaz, çok çaresiz kalmaz ancak ben bu fal bağımlılığından buşekilde kurtuldum. şimdi korkuyorum baktırmaya, hata yapmışım diyorum. tabii bu haftada 2-3 kez baktırdığım için yani eğlenceden çıkmış hastalık olduğu için. psikolojim hiç normal değilmiş. sıra sende gözüme kestirdim seni, o ışığı görüyorum sende
neval ve gül ü merak ettim bilenler biraz daha ipucu vererek neleri bildiler zamanlar tuttu mu anlatabilir misiniz?
ayrıca nevalin yeri nerde ne kadara bakıyor? gül yeşilköydeymiş sanırım ama bana inanılmaz uzak o yüzden çok çok değeceğine inanmam gerek yoksa ordan boş dönersem kendime kızrım
emine ablanın nosunu hatırlayan yokmu acaaaaa ozelıme gonderse:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?