İstanbul'da Fal - Falcılar

minikcim neval asabi ama dediklerinden çok çıkan oluyor,ben dün akşam burda bahsi açılınca gidip bana dediklerini okudum da çok şey tutmuş,on tane tutmadan gelme demişti,on tane olay rahat tutmuştur,bir de dediğim gibi 10 yıllık bakıyor ama işte ben esas oğlanla ilgili dediği için biraz bekliyim diyorum,eğer sıkıntılarım geçmezse 5-6 ay ya da 1 sene sonra gideyim diyorum,ama bakalım dayanılmaz bir anımda soluğu kapısında alırsam da bilmem:)
ece konusunda ise dediğim gibi,geçmiş ve şu an için klasik buldum,geleceği Allah bilir,ancak temiz yüzlü, iyi niyetli bir bayana benziyor,benim kastım nokta atışı bişey ya da çokilginç bir ayrıntıyı bilememiş olmasıydı...istersen dene...şu gülsümün tel.unu alırsan bana da yazar mısın canım...

kuzum zaten çok az gidiyorum , o yüzden eleyerek gitmek mecburiyetindeyim.
arayışım elanit tarzında biri, olmazsa gitmeme gerek yok.
kısmet var,3 vakte kadar evleneceğiniz tırı vırılarına hiç niyetim yok.
ha belki hiç gitmem :) sadece numaraları stokluyorum 1 ayı geçti baktırmıyorum. 42 gün olmuş :86:
bakmayın burda bıcır bıcır yazdıgıma çok ters bi hatunum ben. gidicem para verip fal baktırıcam, bana ters konusucak.
orda kıyamet günü yaşanır :) yolarım saçını başını valla.
nevrim dönünce patronla bile kavga ediyorum ben.
zaten 1 ay gidemem ramazan vvar, sonrasında tatildi ıvırdı zıvırdı gitmem bulur 40-45 günü minimum bu tabi :) paşa gönlüm isticekte para ayarlıcamda ..
işte büle fıstkım. teli alırsam tabe hemen sana atarım :)
aşk değilde elanitin işle ilgili sölediği bişi var, zamanıda var onu bekliyorum büyük merakla ve olmasını çok çooooook istiyorum.
1,5 yıldır en cok darbe alan kariyerim oldu.
elanitin kurduğu bi cümle vardı bana. işini çok iyi yapıyorsun,severek. ve bu konuda asla mütevazi olmuyorsun.
evet hayatımda taviz vermediğim,kendime en güvendiğim şey işim. ama iş konusunda rolantideyim. ve bir adım ileri gidemiyorum, hatta bazen gerilediğimi düşünüyorum.
o konuda deli meraklanmaya başladım.
elanit teyzenin dedikleri çıkar umarım bu konuda, tabe bende cıkması için elimden gelen gayreti gösteriyorum.
işte büle kuzucum.

tatlım Allah iradeni sabit kılsın,bir daha fal baktırmak zorunda hiç kalma...tüm sıkıntılarının geçmesini diliyorum...

oyyy kuzum amin, senin de inşallah derdin kederin kalmaz gönlüne göre olur tez zamanda her şey...aslında azabın ortasındayım, 1 ay önce olsa şu durum için fas'da süper falcıvar deseler giderdim lakin bir musibet bazen insanın aklını başına getirebiliyormuş. dilerim burada kimse dibe vurup acıdan nefessiz kalmaz, çok çaresiz kalmaz ancak ben bu fal bağımlılığından buşekilde kurtuldum. şimdi korkuyorum baktırmaya, hata yapmışım diyorum. tabii bu haftada 2-3 kez baktırdığım için yani eğlenceden çıkmış hastalık olduğu için. psikolojim hiç normal değilmiş. sıra sende gözüme kestirdim seni, o ışığı görüyorum sende

en son hamileydi, 2 yıl önce tabii. sonra bir daha da uğramadım oraya, geçerken kapıdan baktım ama göremedim hiç. ben de bilmiyorum ancak cafe ye sorarsan belki biliyorlardır. iyi tarot bakıyordu.

maalesef vermiyorlar bilgilerini, hatta tanımadıklarını ilettiler. arkadasıma ve bana dedigi hersey tek tek oldu hatta tarihleri...vs ile. ama niyeyse hiç aklımıza gelmedi telefonunu falan almak, (2 yıl sonra tekrar gelin demişti. ancak şimdi de sırra kadem kendisi.. ama yanıtın için teşekkür ederim bu arada

hayat uzun zamandır yuzume gulmuyor forumda ki tavsiyelerinizi bir suredir ziyaretci olarak takip ediyorum. tavsiyelerinize uyarak gittigim falcılar symbol cafe levent (sıradan buldum seans 10 dakika bile surmedi suana ve gecmise donuk net birsey soylemedi) ve eceye gittim(fincanımı acmadan bana benimle ilgili seyler soylemeye basladı ve dogruydu, suanki sıkıntımın sebebini soyledi sorumlusu olan kisiyi tarif etti bende supheleniyordum o kisiden ve gelecege yonelik soyledikleri suanki halimle tutarlıydı ama gelecegi yalnızca Allah bilir, yakın zaman icinde is degistirdigimi bildi ve tekrar is degistirecegimi soyledi zaman icinde gorecegiz, ilginc olan falıma bakıp parasını alıp gitmemesiydi, seans 2 saat surdu, bitiminde benle sohbet etti ve guzel tavsiyelerde bulundu). daha once bakırkoy de bir ermeni kadına kagıt falı ve besiktasta da tarot baktırmıstım tarot bakan vasattı. bakırkoy de kagıt falına bakan kadınla ecenin soyledikleri benzerdi, 15 dakika ancak surmustu bakımı ve cok tersti korkumdan soru soramamıstım kadına ve subat ayında 100 tl mi aldı.

yıldıznameme baktırmak istiyorum ama surekli degisen birsey oldugunu duydum. adam gibi bakan birini bulmak gerek sizin varsa bildiginiz kisiler bana mesaj atabilir misiniz?

hoscakalın

Arkadaşlar tabi herkesin kendi seçimi görüşü ve zevki ama şöyle bir şey var,geleceği Allahtan başkası bilemez diyipte fal peşinde koşmak nedir anlamıyorum,zaten kendi geçmişinizi ve şu an içinde bulunduğunuz durumu siz kendiniz bilmiyormusunuz da bunun için birde üste para veriyorsunuz? İnanın bu takıntıdan başka birşey değil bir arkadaşım vardı sabah akşam paso fal baktırırdı ki ben falın f sinden anlamadığım halde bak hele göz gezdir bişeylere benzet içinden geleni söyle diye zorlardı artık derdim güzelim uyduracağım gönlün olsun diye bak atıyorum derdim o orda dediklerimi ciddiye alır onlara göre düşüncelere girerdi, kendisine psikolog tavsiyee ttiğim halde ısrarla geri çevirdi birde bi kaç komşuları vardı ne zman oraya gitsem toplanırlardı fal bak diye allahım derdim ne falı yaa kırmamk için derdim tamam ama atıcam aklıma ne gelirse uyduruverirdim mecbur. şimdi olay benim salladıklarım değil onların kendini buna inandırmış olması fal nedir ya saçmalık ve insanın kendini oyalamasından başka bişey değil fallara bel bağlayacak kadar kaptırmışsa bir insan bence o parayı acilen bir psikoloğa yatırması daha kazançlı olur. Unutmayın insan kendisi birşeyleri başarır tabii kadrede var, ama bu maneviyatınızı sömüren çok az bi belki 6. hissi kuvvetli insanlara ,geçmişinizi içinde bulunduğunuz durumu anlatsın diye para vermeyi mantıklı kılmaz siz zaten kendinizi biliyorsunuz. tavsiye ise istediğiniz aşamadığınız problemlerinizin olduğunu düşünüyorsanız bunu en profösyönel ağızlardan alamak gerekir sevgiyle kalın

Aslinda mantik acisindan bakilirsa soylediklerinde cok haklisin.. Cogunluk fali gelecegini bilmek icin baktirir, gelecegi Allahtan baska kimse bilemez ve Allah isterse kuluna gosterir bunu bi sekilde.. Fali saplanti ve bagimli hale getirmedigin surece anlik terapi gibi dusunuyorum.. Bazen hayat tikanir kendini matrix in icinde elin kolun bagli hissedersin ne yapacagini nereye adim atacagini bilemezsin.. Boyle bir animda cok iyi bi terapiste basvurdum seansi 250tl beni dinledi bikac kitap onerdi ruyalarimi ve duygularimi yazip 1 hafta sonra gelmemi istedi, dediklerini yaptim tekrar gittim bana otohipnoz ogretti gevseme teknikleri falan etkili olmadi bende. Devam etseydim ayda 500tl bu terapiste yatirmak zorunda kalicaktim ve bu surecte aylarca surecekti.. Ben bunu kisisel gelisim kitaplari okuyarak zaten asabiliyordum.. Bu tabiki benim tercihim.. Bir falciya yada medyuma bana gecmisimi ve simdiki durumumu anlatsin diye gitmem.. Ama simdide ve gecmiste benim atladigim bir suru konu vardir yada neden boyle diye cevap aradigim sorular vardir kisir dongu icinde sorularima cevap arar dururken gercekten iyi bir medyum benim sorularima cevap verir ve varsa gecmiste ve suanda yaptigim hatalarla yuzlestirir beni.. Bu da bir rahatlama yontemi, bunun disinda kisisel gelisim hepimiz icin gerekli.. Anlatabilmisimdir umarim..

iyi geceler kızlar ben de bircok falcıya gittim ama en iyiler dilek,gül ve halil idi bana gôre.dün güle bktrdm yeşilkôyde ya sanki çok farklıydı ,iyiydi ,sizce baktıranlar dedikleri çıktımı?

canım selam bana da neval in numarasını yollayabilirmisin bide evi nerdeydi ? en azından uzun vadeli bakıyormuş o güzel birşey artık asabiliğinide idare edicez:))),en azından tek kişiye giderim olayları beklerim .bide gülsümden memnun olan varsa onunda onunda nosunu yollayabilirmisiniz teşekkürler kızlar:)...

Evet ben de terapi gibi görüyorum. Ne yapayım psikoloğa gidecek param yok, falcılara taşınıyorum işte

Bu arada hala Güneşli'de evinde fal bakan Seda hakkında bir şey bilen çıkmadı mı ya? Bilen yazsın kızlar, olur mu?

Ben de kendi deneyimimi yazayım. Bir hafta önce bir arkadaşımın önerisiyle gittim, memnun kaldım aslında, epey bir şey bildi ama bekliyorum bakalım geleceğe dair dedikleri çıkacak mı diye.

Daha önce giden oldu mu Seda'ya aramızda?

merhaba etoiles göztepedeki gülsümün iletişim bilgilerini almam mumkun mu acaba?

neval ve gül ü merak ettim bilenler biraz daha ipucu vererek neleri bildiler zamanlar tuttu mu anlatabilir misiniz?
ayrıca nevalin yeri nerde ne kadara bakıyor? gül yeşilköydeymiş sanırım ama bana inanılmaz uzak o yüzden çok çok değeceğine inanmam gerek yoksa ordan boş dönersem kendime kızrım

canım gülsümün telini yazmışsın,teşekkürler.
fala ara vermek en güzeli,yapabilmişsin, ne güzel, ben henüz yapamıyorumya en azından bir süre paran cebinde kalsın.iş konusunda da çabala,Allah çabalayana,emek verene verir,inşallah sana da verir tatlım...

canım çok sağol,inşallah kalmaz hiçbirimizin kederi,benimki de biterse sanırım herkesin biter:)şu nefessiz kalmak ifaden beni çok etkiledi,o kadar çok hissettim ki artık nefessiz kaldığımı!canım ben de hangi ışığı görüyosun haftada 2-3 baktırma mı yoksa lanet edip tamamen bırakma mı?:=)ben kendimde yer yer her ikisini de görüyorum da ondan sordum,dışardan hangisi net görünüyor acaba:)ama şu da var ben tamamen ayrılana kadar ne olursa olsun ayda yılda bir fal baktırırdım,fala sarmamıştım ama işte sonrası öyle bir hikaye ki boğuyor beni,dedğin gibi azabın tam ortası...

Günaydın KK ve tatlı hem de dertli kızları! Ben Ece'ye baktıranlardanım ama maalesef bizim gibi fala meraklı ve artık bu konuda neredeyse! dbilir kişi olmuş kişiler için Ece ne yazık komşu teyze falından öteye gidemeyenler sınıfından bence. Ha cidden çok tatlı ve olumlu bir kadın ama fal konusunda pek de iyi bulmadığımı üzülerek belirtmek isterim.

Ben gelecek beklentisiyle fal baktırmayanlardanım yani geçmiş ve özellikle de kişilikanalileri ve diğer kişilerin düşüncelerini anlamak adına baktırıyorum. Bu dediklerim cidden falı bilen ve duru görüsü olan falcıların tam isabetle yaptığı analizlerden bazıları. Ancak Ece bence burada bile yetersiz kaldı.

Eğer bu satırları okuyorsa yapacak bir şeyim yok ya da onu öneren arkadaş belki de fal konusunda Ece'yi yeterli buluyordur, bilemem. Onun her şey gönlünce olsun ama bizim de olsun, değil mi?

Hepiniz sevgiyle kalın...

canım nevali ben yazdım foruma, geçen yıl baktırmıştım 80 tl idi şimdi 100 tl olmuş.ama bu yıl ben de baktırmadım.ayrıntılı yorumlar yazdım,benim özel hayatla ilgili söyledikleri konusunda beklemem lazım ama günlük hayatla ilgli, hastalık, iş, maddi konular vb. konularda nokta atışı tahminleri olmuş,söylediklerini bir kağıda yazdırıyor ben de ordan okudukça gördüm bunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…