O
Ozel mesaj atma hakkim yok malesef mail adresini birakirsan bildiririm..
iyi geceler kızlar ben de bircok falcıya gittim ama en iyiler dilek,gül ve halil idi bana gôre.dün güle bktrdm yeşilkôyde ya sanki çok farklıydı ,iyiydi ,sizce baktıranlar dedikleri çıktımı?
Cnm yeşilköy merkezde madonun tam karşısında stones cafedecnm yeşilköyde nerdedir gül hanım?
Cnm yeşilköy merkezde madonun tam karşısında stones cafede
Cnm yeşilköy merkezde madonun tam karşısında stones cafede
Sen bir baktır fikrirni paylaş bizle de (ben de baktıracağım), her zaman ki gibi forumda beğenen de var beğenmeyen de... Ama iyi haber beğenenler çoğunlukta
tanınma amaçlı 2-3 kişiye ücretsiz bakacağını söylemiştiniz
ben ilk olarak mail atmıştım ama hemen ücret istedi
tanınma amaçlı 2-3 kişiye ücretsiz bakacağını söylemiştiniz
ben ilk olarak mail atmıştım ama hemen ücret istedi
canım gülsümün telini yazmışsın,teşekkürler.
fala ara vermek en güzeli,yapabilmişsin, ne güzel, ben henüz yapamıyorumya en azından bir süre paran cebinde kalsın.iş konusunda da çabala,Allah çabalayana,emek verene verir,inşallah sana da verir tatlım...
canım çok sağol,inşallah kalmaz hiçbirimizin kederi,benimki de biterse sanırım herkesin biter:)şu nefessiz kalmak ifaden beni çok etkiledi,o kadar çok hissettim ki artık nefessiz kaldığımı!canım ben de hangi ışığı görüyosun haftada 2-3 baktırma mı yoksa lanet edip tamamen bırakma mı?:=)ben kendimde yer yer her ikisini de görüyorum da ondan sordum,dışardan hangisi net görünüyor acaba:)ama şu da var ben tamamen ayrılana kadar ne olursa olsun ayda yılda bir fal baktırırdım,fala sarmamıştım ama işte sonrası öyle bir hikaye ki boğuyor beni,dedğin gibi azabın tam ortası...
Bu Serkan hangi Serkan? Kahve mi tarot mu baktı?
ÇIKAN FAL HABERLERİ!!
SYMBOL MERYEM: ben nişantaşı symbole çok giderim yakın olduğu için. geçen hafta bir arkadaşımla gitmiştik. Bahar'a götürmüştüm arkadaşı ama bahar yokmuş. Orada 2 kız vardı Meryem'i önerdiler. Meryem'e hiç baktırmamıştım. Arkadaşa 2,5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi için tekrar görüşeceksin arayacak demişti. Geçen cuma. 2 yıldır konuşmuyorlardı. Salı günü büyük bir durum vesile oldu ve bunlar görüştüler. ama kadın devamı için bir şey olmaz demişti. bu çıktı. bana kalırsa Meryem'den iyi çok daha fazla falcı var. ama çıktı işte söylediği.
GÜL: Aynı arkadaşla ağustos'ta gül'e gitmiştik. o anki kişinin adını bilmişti(ad olayı herkeste tam zaten) bir de,arkadaşın ayrıldığı bu sevgilisinin baş harfini kişiliğini yaşadıklarını falan söylemişti. ve sonra yalnız bununla zaten olmazmış, sen yakın bir zamanda bunun evleneceğini duyacaksın demişti. Kötü oldu gerçekten ama bugün çocuğun evleneceği haberini aldı
ayrıca biri ÇANGA SERKAN'I sormuş. dediklerini yaşayan bir arkadaşım oldu. verdiği tarihte, olacağını söylediği(ortada yokken) kişiyle evlendi. ben de baktırdım ve beğendi şu an ve geçmiş çok çok iyiydi. detayına kadar. henüz bana çıkan net bir durum yok. ama orda olan kızlara sormuştum, biri müdavimdi ne dediyse yaşadım demişti. çok duydum o adamın dediklerinin çıktığına dair. 2007-2008 dönemlerinde taksim symboldeymiş zaten. nette arattığımda da onu arayan dediklerini yaşayan çok kişi olduğunu duymuştum.
AYHAN: hala soruluyor, bizzat yaşayan biriyim dediklerini detayına kadar.
Böyleyken böyle işte...
serkanın teli veya adresi varsa bana mail atabilirmi kızlar acil lazım tramontana_85@hotmail.com
katre yazılarını takip ediyorum gerçekten olanı aktarıyorsun objektif olarak...eğer varsa sende serkanın iletişim adresini ve telini mail atabilirmisin????
tramontana_85@hotmail.com
Sembol Cafe-Caddedeki kahve bakıo,teli yok malesef, 3 dk sürüo fal, bi çırpıda anlatıo, gönderio ama isim fln söylüo..Ben yinede Nihal'e gitmeni tavsiye ederim. Oda Beşiktaş Sembol Cafede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?