İstanbul'da Fal - Falcılar

ramazan da geldi 1 ay fal baktıramayacağım en azından fal baktırırken güzel şeyker duyuyordum bir umudum vardı dönecek diye şimdi o da bitti, gitti

bende ramazanda fal baktırmıcam... zaten fal baktırmakla yeterince günaha girdim, bide ramazanda da baktırıp iyicene batmıyım...:18:

Sen bir baktır fikrirni paylaş bizle de (ben de baktıracağım), her zaman ki gibi forumda beğenen de var beğenmeyen de... Ama iyi haber beğenenler çoğunlukta

Merhaba ... Birkaç gün önce Elmira ' ya gittim ve sadece ücreti yüksek iyi bakıyordur sanarak İsim dışında birşey bilemedi belki de gününde değildi.Mübarek Ramazan ayında kimseyide özendirmiş olmayayım ama sonra hem forumlardan hatırladığımız hemde yakın olduğumuz için Dejavu Cafe de Ada Bey'e baktırdık.Var olan durumla ilgili söyledikleri beni tatmin etti.

tanınma amaçlı 2-3 kişiye ücretsiz bakacağını söylemiştiniz
ben ilk olarak mail atmıştım ama hemen ücret istedi

Canım sen ilk olduğunu zannediyorsun. Gönül hanım bana kendisi gösterdi mail kutusunu 10 kişi birden göndermiş ben yazdığım andan itibaren ayrıca falına bakıp gönderdiği arkadaşlarda görüşlerini yazarlarsa sevinirim.
ayrıca 10 tl istemeside zannediyorum ki çok küçük bir rakam bunun cafelere gidip baktırırken verdiğimiz rakamların yanında bence lafı bile olmaz. Herkesin kendi bileceği iş tabiki ben gönül hanımı zorladım senin mail adresini izin verirsen yazayım diye. çünkü bir kaç mail adresi kullanıyor ve gerçekten müdavimleri var beni kırmadı burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum.
Ramazanda bakmıyor kızlar haberiniz olsun ramazanın ertesi bakmaya başlayacakmış.

hepinizi öpüyorum

tanınma amaçlı 2-3 kişiye ücretsiz bakacağını söylemiştiniz
ben ilk olarak mail atmıştım ama hemen ücret istedi

Canım sen ilk olduğunu zannediyorsun. Gönül hanım bana kendisi gösterdi mail kutusunu 10 kişi birden göndermiş ben yazdığım andan itibaren ayrıca falına bakıp gönderdiği arkadaşlarda görüşlerini yazarlarsa sevinirim.
ayrıca 10 tl istemeside zannediyorum ki çok küçük bir rakam bunun cafelere gidip baktırırken verdiğimiz rakamların yanında bence lafı bile olmaz. Herkesin kendi bileceği iş tabiki ben gönül hanımı zorladım senin mail adresini izin verirsen yazayım diye. çünkü bir kaç mail adresi kullanıyor ve gerçekten müdavimleri var beni kırmadı burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum.
Ramazanda bakmıyor kızlar haberiniz olsun ramazanın ertesi bakmaya başlayacakmış.

hepinizi öpüyorum

mrb göztepedeki gülsümün telefonunuda bana mail atabılırmısınız acaba özel mesaj atamıyorum şimdiden tesekkurler seda.erdogan_@hotmail.com

kısmetse tamamen bırakma potansiyeli:)

Kk üyeleri;

Bugüne kadar bir çok falcıya gittim. Beşiktaş Sembol Cafe-Nihal'i tek geçiyorum. Geçen gün Ece'ye ben de fal baktırdım ve açıkçası verdiğim paraya üzüldüm. Ne geçmişten, ne bugünden ne de geleceğe dair mantıklı hiç bir şey söylemedi. Cadde Sembol-Serkan içinde inanılmaz duyumlar aldım gittim.. İsim biliyor gerçekten, şok olmuştum. Ama o gün keyfi yerinde değildi sanırım, bazı şeyler tutmadı diebilirim ya da kaderimi kendim yaptığım bir kaç yüzünden değiştirmiş olabilirim. Yani bizler için bir çok şey yazıldı. Ben onun gördüğü kısmı seçmemiş olabilirim. Ama bunun dışında gerçekten harikaydı. Nihal'e gelince, ağzım açık dinledim kızlar. Tatilden döndüğümü, ama çok kötü geçtiğini, erkek arkadaşımın göz çapkını olduğunu vs. vs. bi çok şeyi bildi. O kadar küçük ayrıntılara değindiki, sanki yanımızdaydı :) Tatilden sonra erkek arkadaşımla ayrıldığımızı, tekrar iletişime geçeceğimizi, ( verdiği tarih çıktı ) kaderimizde birbirimizi gördüğünü ( bunu bizde hissediyoruz artık ) herşeyi söyledi. Ayrılık sebebimizin onu ilişkimizin adını koymaması olduğunu, işle ilgili terfi alma durumumu, ev değiştirmek istediğimi..Çook uzattım biliorum :96: Kısacası Ramazan ayının geçmesini bekleyeceğim. Yeterince günaha girdim zaten. Eylülde ilk işim tekrar Nihal'e gitmek olacak.

katre yazılarını takip ediyorum gerçekten olanı aktarıyorsun objektif olarak...eğer varsa sende serkanın iletişim adresini ve telini mail atabilirmisin????

tramontana_85@hotmail.com

katre yazılarını takip ediyorum gerçekten olanı aktarıyorsun objektif olarak...eğer varsa sende serkanın iletişim adresini ve telini mail atabilirmisin????

tramontana_85@hotmail.com

kızlar taksim semboldeki serkan bıraktı die duydum. Hatta caddeye gittiğimizde ben taksimdeki serkan die gittim. Baktım siz serkan diilsinz dedim. Evet dedi onun adını kullanıorum o bana el verdi felan dedi. Asıl adı Ceyhun mu ne..

Sembol Cafe-Caddedeki kahve bakıo,teli yok malesef, 3 dk sürüo fal, bi çırpıda anlatıo, gönderio ama isim fln söylüo..Ben yinede Nihal'e gitmeni tavsiye ederim. Oda Beşiktaş Sembol Cafede.

bu kişi daha önce çanga da olan serkan mı acaba ????

bir tel almıştım ama kapalı sürekli sanırım çanga cafe kapanmış serkana irtibat kurmak çok zorlaştı

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…