İstanbul'da Fal - Falcılar

bu kişi daha önce çanga da olan serkan mı acaba ????

bir tel almıştım ama kapalı sürekli sanırım çanga cafe kapanmış serkana irtibat kurmak çok zorlaştı

teşekkürler

serkan fransaya gitmiş geçen burada birisi yazmıştı bırakmış bu işleri oraya yerleşmiş haberin olsun

Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah.

kızlar gül iyi gbıydi ins.dedkleri çıkar.sızlern gül ile ilgli yorumları nelerdir?

Canim suan telefondan cevap yaziyorum, ondan kisaca yazicam.. Gulun ilk falini birebir yasadim ama 2. Gittigimde daha kisa bakti... Gene tutan seyler oldu... Gul cok kisa bakmasa bence cok iyi...
Ben hala tatildeyim ramazanda fal orucu tutabilecekmiyim bilmiyorum... Ama bu ara bi Nihaldir gidiyor ki cok merak ettim...

serkanın teli veya adresi varsa bana mail atabilirmi kızlar acil lazım tramontana_85@hotmail.com

selamlar cnm, durum şu...çanga'daki esmer serkan zamanında taksim symbol'de çalışıyormuş yıl 2007 falan. serkan ordan ayrılınca yerine asıl adı ceyhun olan bir başka serkan ihraç etmişler. çanga'daki serkan bu duruma deli oluyordu. sonra ceyhun olan şahıs da itiraf etmişti zaten benim adım serkan değil diye. velhasıl serkan fransa'ya gitmiş. geçenlerde bir arkadaş yazmıştı.

Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah.

amin cnm. herkese hayırlı ramazanlar. allah dualarınızı kabul etsin. çoğunuzu tanımıyorum ama herkesin derdi olduğu aşikar. ve herkesin kalbini yakan acıdan kurtulmasını, mutlu olmasını istiyorum. bir sabah uyandığınızda beklediğiniz güzel haberleri almanızı diliyorum, ağlayan varsa yalnız mutluluktan olmasını diliyorum. en azından bu ay dileklerinizin dualarınızın kabul görmesi, hızlaması adına fal olayına ara verirseniz çok süper olur.

senin ağzını yirim,tatlı dilli arkadaşım benim,içinde bulunduğum şu durumda yarama merhem oluyosun,destek oluyosun, moral oluyosun bana,beni doğru yol'a teşvik ediyosun çoookkk tşkr ederim sana,dualarım seninle kuzum hep beraber çok mutlu oluruz inş.

Anlayabildiyesen yeterlidir canım ben yinede insanın kendi içindeki enerjiden faydalanmasından yanayım...

katrem.. senınde ramazanın mubarek duaların kabul olsun..
elbet cektıklerının mukafatını alıcaksındır..
ama ne zaman orasını Rabbım bılır
hıc ummadıgın anda senınde mutluluktan gozlerınden yaşlar suzulsun dilerim ki...
ben uzun zamandr fal baktırmıyorum (kolu komşu muhabbeti dışında) arastırıp gıtmıyorum .
haftasonu ıstanbuldaydım falcıların sokagından gectık taxımde.. ama ıcımden hıc gelmedı
baktım uzaktan şöyle bır... hep aynı herşey aynı.. boş geldı o an gozume.
burdakı arkadaşlarında acılarının kaygılarının belkılerının bıtmesını dılıyorum..

kısmetse tamamen bırakma potansiyeli:)

ahh canımm,Allah ağzından işitsin,çok bunalıyorum herkes bişey dedikçe ama bazen iki kelime duymazsam iyice nefesim kesilecek sanıyorum...inşallah beklediğim boşa gitmesin ve mutlu olayım,sonra eğlencesine bile fal baktırmamaya niyetliyim...Allah senin de yanında olsuniyüzün gülsün,kalbindeki acıyı anlamamam mümkün değil,aynısını hatta beterini yaşadım ama gel gör ki değmez,değmez de şu kafayı değiştirmek mümkün olmuyor...herkesin sıkıntılarına çare diliyorum...

kk nın dertli kızları, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.Allahın kudretinde her derdin dermanı var, bizim dertlerimiz onun için çok küçük, dilerse çözer, yeter ki dilesin, yeter ki biz istemeyi bilelim.içimdeki acının birazını bile yaşayan herkese Allahtan çare diliyorum, bu mübarek günler hepimizin dertlerine derman olsun, dualarımız kabul olsun.kk nın gelinlik,bebek, evlilik ve aşk içerikli forumlarında yazılar yazmayı nasip etsin Rabbim,herkesi sevdiğine en hayırlı şekli ile kavuştursun...yüreğimizdeki acıları gizli ve nurlu bir el alsın götürsün, bir daha da geri gelmesine engel olsun...

Amin , inşallah

kızlar çıkarsa yazarım demiştim,çıktığı için yazıyorum, ece bana iş yerinden biri çıkacak,bu sana karşı iyi niyetli olmayan biri demişti dediği oldu,öyle biri işten çıktı.
bizim amacımız burda şeffaf olup,birbirimizi doğru yönlendirmek o sebeple herşeyi açıkça yazıyorum,lütfen herkes fikirlerini tarafsız ve net yazsın ki kötüler elensin,paramız boşa gitmesin.ben eceyi klasik buldum yazdım, dedikleri çıkarsa da yazmaya devam edeceğim, hem hakkını yiyemem,hem de bu forumu okuyanlar düzenbaz adamların eline düşmesin istiyorum.daha önce dolandırıcılık düzeyinde para alıp ya da almaya çalışıp hiç bişey bilmeyen medyumları da yazdım, herkes böyle yazarsa şu acılı zamanlarımızda paralarımızı kaptırmayız.

Malumunuz Ramazan geldi hoş geldi :) Bir çoğumuz fal ve falcı falcı gezme durumuna ara verdi. Umarım vesile olurda ara değil son veririz. Neyse, ben de jübilemi 3 falcı ile yaptım.

Paylaşıyorum,

Cıvıltı Suna Hanım, konuşması biraz bozuk kolay anlaşılmıyor. Dikkatli dinlemeniz gerekli. Şu anki durum çözümlemesi yapmadı bende geçmişe hiç değinmedi. Sadece şu anki kişinin işe yaramaz olduğunu, geri geleceğini, 6 ay sonra tekrar ayrılacağımızı, arada benim biriyle daha görüşeceğimi- bu durumu çevremden birilerinin ayarlayacağını, ama onunda olmayıp asıl kısmetimin 2014'de kariyerimin tepesindeyken geleceğini söyledi.

Aşktan bu yılın sonunda vazgeçip kariyere önem verecekmişim :)

Melekler Gülşen'den sonunda randevu alabildim :) Tarotta kartlara bakarken söylediği bir söz, 2010 Aralık'ta ne oldu? Ne olduğunu anlayamadı. Anlatamadı. Sadece o dönemde verdiğin kararların etkilerini Eylül'den sonraki dönemde görmeye başlayacaksın dedi. -Doğru. Aralık'ta bir karar almıştım, uygulamaya koymam Temmuzu buldu. Meyve vermesi ancak Ekim başı.

Esasoğlan olayı yaşadığım süreci aynen iletti. İlişkimizi birde onun ağızından çok doğru şekilde dinledim ki benim görmedikleri mi iletti :)

Gelecek bir iki tarih verdi ve çok yakın bir gelecek, sabredin paylaşırım :)

Kahve falı bakma stili hoşuma gitti. Beğendim :) Az konuştu ama doğru konuştu.

Kadınlar'da Esra bir buçuk yıl önce çalışmış, geri dönmüş. Vasattı.

Yazılarımı okuyan arkadaşların fark edeceği benim fallarımın hepsi aynı çıkıyor.

Falcıların söyledikleri ara detaylar hep aynı. Gelecek için çıkardıkları şeylerde :) Bazen hakikaten yaşayacağım diyorum. Dün 2011 burç yorumlarına baktım aaaa, yorumlarda falcıların yorumlarıyla aynı :)

Genel sonuç itibariyle 2'ye bölünüyorlardı,

Sizinki zorlu bir ilişki zamanla oturacak, evet hayatına biri girecek ama girdiği gibi de gidecek, zaten ikiyüzlü biri dikkatli ol-bknz Rezzan kiraz yorumu kova burcu- sonunda er geç sen bu adamla evleneceksin diyenler,

Ya da hayatında biri varken bu esas oğlan geri gelecek ama sen istemeyeceksin, tren kaçtı diyenler,

Şimdi bir de 3. görüş çıktı. Yok hayatında ikisi de olacak ama bitecek... Senin asıl kısmetiiiinnn.... diyerek 100 yıl sonrası tarih verenler :)

Ne öğrendik kızlar,

Sansasyonel bir aşk hayatı yaşayacağımı

Fala inanmayacağımızı,
Falsız kalamayacağımızı,
Öyle yok çok iyiymiş diye aynı detayları farklı sonuca bağlamak için yeni falcıya gitmeye hiç gerek olmadığını,
Her ne olursa olsun Merve ve Dilek Abla'nın aynı detayları zaten verdiğini,

Eeee nerde kalmıştık

merhaba arkadaşlar :) şu tuzladaki suyabakan falcı konusunda lütfen biriniz yardım edin bi adres ya da bi numara varsa lütfen yazar mısınız :) çok teşekkürler

ece hanım kaç money ?
veya tel banada atabilirmisiniz

merhaba arkadaşlar :) şu tuzladaki suyabakan falcı konusunda lütfen biriniz yardım edin bi adres ya da bi numara varsa lütfen yazar mısınız :) çok teşekkürler

Tuzla da benim bildiğim suya bakan (yanlış hatırlamıyorsam Melekti adı) yaşlı bir kadın vardı. Geçen sene tam 3 kez gitmiştim.. Ama dediklerinin hiç biri çıkmadı.. Sadece direk isim söylemişti etkilenmiştim oyuzden çok kısa bakıyor ve zorla bişeyler söylüyor gibiydi. Fiyatı geçen sen 50tl idi şimdi nedir bilmiyorum..

çok teşekkür ederim.ben gitmeyi düşünüyorum adres ya da telefon verebilr msnz bana ? annem gençlğnde gitmiş ve babamın isminden mesleğine kadar herşeyi bilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…