bu kişi daha önce çanga da olan serkan mı acaba ????
bir tel almıştım ama kapalı sürekli sanırım çanga cafe kapanmış serkana irtibat kurmak çok zorlaştı
teşekkürler
Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah.
kızlar gül iyi gbıydi ins.dedkleri çıkar.sızlern gül ile ilgli yorumları nelerdir?
serkanın teli veya adresi varsa bana mail atabilirmi kızlar acil lazım tramontana_85@hotmail.com
Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah.
amin inşallah fıstığım
güzen günler bizi bekler
amin cnm. herkese hayırlı ramazanlar. allah dualarınızı kabul etsin. çoğunuzu tanımıyorum ama herkesin derdi olduğu aşikar. ve herkesin kalbini yakan acıdan kurtulmasını, mutlu olmasını istiyorum. bir sabah uyandığınızda beklediğiniz güzel haberleri almanızı diliyorum, ağlayan varsa yalnız mutluluktan olmasını diliyorum. en azından bu ay dileklerinizin dualarınızın kabul görmesi, hızlaması adına fal olayına ara verirseniz çok süper olur.
Aslinda mantik acisindan bakilirsa soylediklerinde cok haklisin.. Cogunluk fali gelecegini bilmek icin baktirir, gelecegi Allahtan baska kimse bilemez ve Allah isterse kuluna gosterir bunu bi sekilde.. Fali saplanti ve bagimli hale getirmedigin surece anlik terapi gibi dusunuyorum.. Bazen hayat tikanir kendini matrix in icinde elin kolun bagli hissedersin ne yapacagini nereye adim atacagini bilemezsin.. Boyle bir animda cok iyi bi terapiste basvurdum seansi 250tl beni dinledi bikac kitap onerdi ruyalarimi ve duygularimi yazip 1 hafta sonra gelmemi istedi, dediklerini yaptim tekrar gittim bana otohipnoz ogretti gevseme teknikleri falan etkili olmadi bende. Devam etseydim ayda 500tl bu terapiste yatirmak zorunda kalicaktim ve bu surecte aylarca surecekti.. Ben bunu kisisel gelisim kitaplari okuyarak zaten asabiliyordum.. Bu tabiki benim tercihim.. Bir falciya yada medyuma bana gecmisimi ve simdiki durumumu anlatsin diye gitmem.. Ama simdide ve gecmiste benim atladigim bir suru konu vardir yada neden boyle diye cevap aradigim sorular vardir kisir dongu icinde sorularima cevap arar dururken gercekten iyi bir medyum benim sorularima cevap verir ve varsa gecmiste ve suanda yaptigim hatalarla yuzlestirir beni.. Bu da bir rahatlama yontemi, bunun disinda kisisel gelisim hepimiz icin gerekli.. Anlatabilmisimdir umarim..
amin cnm. herkese hayırlı ramazanlar. allah dualarınızı kabul etsin. çoğunuzu tanımıyorum ama herkesin derdi olduğu aşikar. ve herkesin kalbini yakan acıdan kurtulmasını, mutlu olmasını istiyorum. bir sabah uyandığınızda beklediğiniz güzel haberleri almanızı diliyorum, ağlayan varsa yalnız mutluluktan olmasını diliyorum. en azından bu ay dileklerinizin dualarınızın kabul görmesi, hızlaması adına fal olayına ara verirseniz çok süper olur.
kısmetse tamamen bırakma potansiyeli:)
kk nın dertli kızları, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.Allahın kudretinde her derdin dermanı var, bizim dertlerimiz onun için çok küçük, dilerse çözer, yeter ki dilesin, yeter ki biz istemeyi bilelim.içimdeki acının birazını bile yaşayan herkese Allahtan çare diliyorum, bu mübarek günler hepimizin dertlerine derman olsun, dualarımız kabul olsun.kk nın gelinlik,bebek, evlilik ve aşk içerikli forumlarında yazılar yazmayı nasip etsin Rabbim,herkesi sevdiğine en hayırlı şekli ile kavuştursun...yüreğimizdeki acıları gizli ve nurlu bir el alsın götürsün, bir daha da geri gelmesine engel olsun...
kızlar çıkarsa yazarım demiştim,çıktığı için yazıyorum, ece bana iş yerinden biri çıkacak,bu sana karşı iyi niyetli olmayan biri demişti dediği oldu,öyle biri işten çıktı.
bizim amacımız burda şeffaf olup,birbirimizi doğru yönlendirmek o sebeple herşeyi açıkça yazıyorum,lütfen herkes fikirlerini tarafsız ve net yazsın ki kötüler elensin,paramız boşa gitmesin.ben eceyi klasik buldum yazdım, dedikleri çıkarsa da yazmaya devam edeceğim, hem hakkını yiyemem,hem de bu forumu okuyanlar düzenbaz adamların eline düşmesin istiyorum.daha önce dolandırıcılık düzeyinde para alıp ya da almaya çalışıp hiç bişey bilmeyen medyumları da yazdım, herkes böyle yazarsa şu acılı zamanlarımızda paralarımızı kaptırmayız.
merhaba arkadaşlar :) şu tuzladaki suyabakan falcı konusunda lütfen biriniz yardım edinbi adres ya da bi numara varsa lütfen yazar mısınız :) çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?