İstanbul'da Fal - Falcılar

çok teşekkür ederim.ben gitmeyi düşünüyorum adres ya da telefon verebilr msnz bana ? annem gençlğnde gitmiş ve babamın isminden mesleğine kadar herşeyi bilmiş.

çok teşekkür ederim.ben gitmeyi düşünüyorum adres ya da telefon verebilr msnz bana ? annem gençlğnde gitmiş ve babamın isminden mesleğine kadar herşeyi bilmiş.

Aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba, telefonu yok malesef silmiştim adreside karışıktı biraz.. Y ile başlayan bir mahalle vardı tuzlaya girince tabeladan takip edip gidiliyordu.. hatırlamaya çalışıyım yazarım sana..

Merabalar kizlar uzun zamandan buyana KK takip ediyordum fakat hic yazmamistim son bikac gundur bikac mesajim oldu okadar.burada bikac arkadasinin yardimi ile bu aksam Goztepedeki Gulsum hanima gidicem biliorum ki aslinda fal saplantimiz cok yanlis mubarek gunlerde bari yapmayalim fakat denize dusen yilana sariliyor iste...nese eve gelir gelmez sizinle paylasirim gitmeyi dusunen arkadaslara yardimci olur

Merabalar kizlar uzun zamandan buyana KK takip ediyordum fakat hic yazmamistim son bikac gundur bikac mesajim oldu okadar.burada bikac arkadasinin yardimi ile bu aksam Goztepedeki Gulsum hanima gidicem biliorum ki aslinda fal saplantimiz cok yanlis mubarek gunlerde bari yapmayalim fakat denize dusen yilana sariliyor iste...nese eve gelir gelmez sizinle paylasirim gitmeyi dusunen arkadaslara yardimci olur

ne demek kuzucum, sen de bana destek oluyorsun, güç veriyorsun...inşallah çok mutlu olucaz.

amin güzelim, tşk ederim. hepimiz için olsun o güzel dileklerin. baktırmamakla iyi ediyorsun ayrıca

Selamlar hepinize..kızlar ben Elanite fal baktırmıştım Allah rahmet eylesin ölmüş kadıncağız. Hayatımın şokuydu. İnanılmaz fal bakmıştı, bilmediği bişey yoktu nerdeyse. Gelecek hakkındada söylediği şeyler çıktı bazıları bekleyip görücem. Onun gibi telefonda bakan iyi bi falcı varmı? Bilen varsa nolur özelden mesaj atsın telefonunu ve kaça baktığını. Yardımınıza ihtiyacım var.

gülsüme arkadaşım gitti bu akşam fossssssssss çıktı :)
fal kritiği yaptık ı ıhhhhhhhhhhhh :)
gitmek istiyenlere duyrulur.
Allahım sana şükür elimde tuz koşturup durmuyorum.

gülsüme arkadaşım gitti bu akşam fossssssssss çıktı :)
fal kritiği yaptık ı ıhhhhhhhhhhhh :)
gitmek istiyenlere duyrulur.
Allahım sana şükür elimde tuz koşturup durmuyorum.

minik arkadaşın elanit'e baktırmış mıydı? biri elanit kadar iyi olabilir demişti de...tabii elanit e baktırabilseydi kimseyi beğenmeme hastalığına yakalanabilirdi o ayrı:)

minik arkadaşın elanit'e baktırmış mıydı? biri elanit kadar iyi olabilir demişti de...tabii elanit e baktırabilseydi kimseyi beğenmeme hastalığına yakalanabilirdi o ayrı:)

baktırmıştı kuzucan.
zaten onada, bana tutturan falcılar tutturdu :)
elanit fanından oda:)
elanitle yakından uzaktan alakası yok diyor canım arkadaşım.
bense gündüz oruc tutup akşam fal seansı yapmaya cesaret edemiyorum :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…