çok teşekkür ederim.ben gitmeyi düşünüyorum adres ya da telefon verebilr msnz bana ? annem gençlğnde gitmiş ve babamın isminden mesleğine kadar herşeyi bilmiş.
ece hanım kaç money ?
veya tel banada atabilirmisiniz
canım ece 30 lira ama ben falı klasik buldum,çok etkileyici değildi,buna rağmen dediğinden çıkan oldu yazdım.eğer istiyorsan söyle tel.u sana mail atarım.
canım ece 30 lira ama ben falı klasik buldum,çok etkileyici değildi,buna rağmen dediğinden çıkan oldu yazdım.eğer istiyorsan söyle tel.u sana mail atarım.
senin ağzını yirim,tatlı dilli arkadaşım benim,içinde bulunduğum şu durumda yarama merhem oluyosun,destek oluyosun, moral oluyosun bana,beni doğru yol'a teşvik ediyosun çoookkk tşkr ederim sana,dualarım seninle kuzum hep beraber çok mutlu oluruz inş.
katrem.. senınde ramazanın mubarek duaların kabul olsun..
elbet cektıklerının mukafatını alıcaksındır..
ama ne zaman orasını Rabbım bılır
hıc ummadıgın anda senınde mutluluktan gozlerınden yaşlar suzulsun dilerim ki...
ben uzun zamandr fal baktırmıyorum (kolu komşu muhabbeti dışında) arastırıp gıtmıyorum .
haftasonu ıstanbuldaydım falcıların sokagından gectık taxımde.. ama ıcımden hıc gelmedı
baktım uzaktan şöyle bır... hep aynı herşey aynı.. boş geldı o an gozume.
burdakı arkadaşlarında acılarının kaygılarının belkılerının bıtmesını dılıyorum..
bilge anaya su falı baktırdım iidi merak ettim..
gülsüme arkadaşım gitti bu akşam fossssssssss çıktı :)
fal kritiği yaptık ı ıhhhhhhhhhhhh :)
gitmek istiyenlere duyrulur.
Allahım sana şükür elimde tuz koşturup durmuyorum.
minik arkadaşın elanit'e baktırmış mıydı? biri elanit kadar iyi olabilir demişti de...tabii elanit e baktırabilseydi kimseyi beğenmeme hastalığına yakalanabilirdi o ayrı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?