İstanbul'da Fal - Falcılar

olmassss, olabilemezzz...etme tabii cicim aman diyim.

olmiyo kuzum zaten. bayram bitene kader imkansız zaten.
hani artık baktırırsamda böle yana yakıla baktırmam. aman olacakları sölesin,aman döncek mi aman sevcek mi
aman iş bulcem mi
terapi olur anca artıkın. aciz dönemlerim getti şükür :78:
sabır ve dua ile olcek hersey ee tabe azcıkta calısmak lazım.
ben yarın kaynak araştırıyımda aralıkta ki sınava gircem :86:

Ah elanit vah elanit bir falcıyı özleyeceğimi hatta hatta vefat ettikten sonra bile özleyeceğimi hiç aklıma getirmezdim,kadın aklımdan çıkmıyor bir türlü birde özlüyorum garip bir şekilde

tatlım bizde arıyoruz onun gibi birini tekrar bulabilirmiyiz bilmiyorum ama şuan onun eline su dökecek bi falcı malesef yok ...

valla...elanit gibi bende tecrübe etmedim henüzallah rahmet eylesin...toprağa bol olsun! çok sık fal baktırmadığım için,söylenenleri daha net hatırlıyorum ve elanit iyi bilmiş idi...

genede fena değil diyebileceğim...olgu,nihal ve serap...gayet tutarlı ve gelecek için söyledikleri de az az çıkmıştır...

Kizlar, kusura bakmayın fal muhabbetini yine tam ortasından baltalayacağım ama aklıma geldi. Malum Afrika'nın durumu içler acısı. Diyanet İşleri Başkanlığı bir kampanya başlatmış. Tüm operatörlerden 5601'e AFRIKA yazıp gönderince 5TL bağış olarak kabul ediliyormuş. 3 gönderim yani 15 TL bir günlük iftar yemeği bedeli olarak belirlenmiş. Gerçi ben şüpheliyim bu hükümetle, daha önce deniz feneri dolandırıcılığı malum. Yalnız gerçekten yapılan yardımların ulaşma şansı da var. maksimum 15 TL'miz gider. falcılara verilen paranın yanında lafı bile olmaz onun da. en kötü ihtimal yerine ulaşmasa bile rabbim kalbimizden geçen niyetimizi görür, bir şekilde ilahi adaletle o insanlara ulaşır diye düşünüyorum o yardım. Orada zor koşulda yaşayan, aç yatan insanlara yardım edelim.

Bilgilendirmek istedim. İyi geceler.

Dün tv'de izledim bu bilgilendirmeyi ama işin içinde kanal7 olunca biraz üzerinde düşündüm doğrusu,doğruluk payı nedir diye sonrada kendi kendime dedim ki gönder gitsin çok çok 15 lira dolandırılmış olursun dedim ve gönderdim umarım yerini bulur.

valla şüphelenmekte haksız sayılmayız. daha önce örneğini gördük. özel olmayan ve nispeten güvenilir olan diyanet'inki var. bu kadar insan muhtaçken bir rezillik yaparlarsa artık allah affetsin onları. topu topu 15 tl gider işte. belki de yardımlar ulaşacak ve bizlerin de payı olacak küçücük çocukların doymasında. iyi yapmışsın cnm ben de gönderdim, inşallah yerine ulaşır. o paraları zamanında fala verdiğimi düşününce bunda dolandırılsam da içim acımaz. kendi gözümle, kulağımla çok dolandırıldım ne de olsa.

selam kızlar ilk olarak hayatımın şokunu yaşadım diyebilrim size forumda bırkaç arkadas bu bayan ıcın fos demıs ama ben kesınlıkle ole diyemicem.Bu akşam gittim ve kapıdan cıkarken yanımda arkadsım vardı okadar saskınmısım kı bana ıyımısın hıc ıyı gozukmuyorsun dıe sordu.Kadın şuana kadar baktırdıgım en ıyı falcı dıyebılırım bukadar ıddalı konusuyorum cunku resmen benım ruhumu okudu.Sanki karsımda bır ben daha var benı bana anlattı.Gecmıs ve suan super otesı ıdı ve gercekten nokta atısı yaptıgı bölümler oldu.Gelecek ile ilgili sölediği şeylerde ise en yakın tarıh Eylül ayı ozaman görücez gelecek ile ilgili sölediği şeylerin çıkıp çıkmadıgını.Gülsümhanıma gıtmeme sebep olan arkadaslarada ayrıca tesekkur ederım gercekten sıze cok dua edıcem :) cunku artık falcı falcı gezmekten sıkılmıstım boş para harcamak yerıne adam akıllı bu kadına 70 tl verıp ıcım rahat eder ve terapı gıbı olur benım için...ki ben kahve falına ınanmayan bır ınsanım ıskambıl falı bana daha gercekcı gelıyor cunku kahve falı cok gorecelı bırsey bırının bırseye benzettıgı bırseye dıer bır falcı cok farklı bırseye benzetebılır oyuzden gercekcı gelmıyor fakat bugun baktırdıgım cok farklı bırseydı ve kadında oldukca sevımlı, konuskan ve anlatırkende okadar ıyı konusuyorkı sızı resmen rahatlatıyor.Nese lafın kısası ben gıttım, denedim ve oldukça begendım tercıh size kalmış....

sedass, göztepe benzincinin karşı sokağındaki Gülsüm hn'dan mı bahsediyorsun ? Çok uzun zaman önce gitmiştim öyle birine ama ismini net hatırlamadıgım için teyit etmek istedim.

Uzun zamandır , sanki bi el boğazımı sıkıyomuş gibi yaşıyorum . Hani bazen herşey kötü gider ya bu en kötü olduğu zaman olsa gerek , herşey üst üste ve can acıtıcı.
Mutlaka sınavdır.
Ama sonra tekrar fark ediyosun ki bi yerlerde birileri sadece açlıktan bile ölebiliyor. Hep şükretmek lazım onun için ve elimizden geliyosa gelene yardım etmek..

Yazını görünce bende içimden geçenleri paylaşmak istedim sadece.

Allah herkese sabır ve mutluluk versin

Özetle
Bundan bir 4 sene fln önce monami cafe deki sedat'a giderdik. O anda kafamızdan geçenleri bilirdi. Ayrıca eğer normal bir erkek arkadaşınızla gitmişseniz oraya sizi sevgili sanardı fln fişman.
Şengül hanıma 1 kere fal baktırdım onda da sevgilimle ilgili aramızın bozulacağını fln filan bildi olumsuz konuşmuştu hatta ben üzülmüştüm ama bildi sonuçta.
melekler Can tam bi fiyaskoydu beni bana soruyo bide yargılıyodu. Sonuçta kendi fikrini bile söylemedi olay burç yorumlarına dönmüştü.
symbol tarık ilginç konularda bildi geleceği bekliycez.
melekler selda ya fln da baktırmıştım ama normal bi faldı öyle çok can alıcı bişeyi bildiğini söyleyemem.
eskiden meleklerde bakan kerim e de gitmiştim o da çok iyi bi yorumcu yani benzetmelerinden çok hoşlanırsınız ama bana dedikleri bi türlü çıkmadı =) her seferinde ikimizde şaşırıyoduk fln nie çıkmadı diye
yeter e de baktırdım o da pozitif bi insan yavaş yavaş anlatıyo iyi fln ama işte herzamanki gibi durumu yorumluyo gelcekle ilgili sölediklerini görücez bakalım yazarım sonra.

sonuç olarak ben falcı olsam eski sevgilin geri dönmicek ama sen daha iyisini bulcan fln der gönderirirm insanları =) yani istatiksel olarak da dönmüyolar veya işte giden neden geri gelsin dimi ama

sedass, göztepe benzincinin karşı sokağındaki Gülsüm hn'dan mı bahsediyorsun ? Çok uzun zaman önce gitmiştim öyle birine ama ismini net hatırlamadıgım için teyit etmek istedim.

ben avrupa yakasından gıttıgım ıcın cok ıyı bılmıyorum ve aksam gıttım benzıncı fılan hıc gormedım fakat goztepe devlet hastanesının o arada bıyerde kadının evi

canlarım naberrrrr

bayadır fal baktırmıyorum ben .. nasıl gıdıyor yenı kısıler guzel bakanlar var mı ?

katre canm nasılsın mazlumuu getırın banaaaaaaa

Merhaba! Bende forumda yeniyim, onceki yazdıklarınıza dayanarak ve ozel mesaj hakkım olmadığı için rastgele bir alıntı ile mesaj iletmek istedim. Sizde tuzladaki rita'nın numarası var mı? Eger varsa bana iletirseniz inanın cok sevinirim.

Annem bana 7 aylık hamileyken anneannem rita'ya gitmiş, ve tüm söyledikleri çıktı şu ana kadar ki. O yüzden yıllardır anlatırlardı ve hep merak ederdim, forumda denk gelince hemen üye olmak istedim.

Yani Rita'nın falları uzun vadede çıkıyor, bir de Taksim Sembol'deki Batu'ya yıllardır giderim, her dediği de çıkmıştır.

Bir de son olarak Galatasaray Lisesi'nin sokağından sol aşağı doğru indiğinizde bir cafe var, orada Kızılderili gibi bir adam var, birçok dediği tuttu, beni de üniversitedeyken arkadaşlar götürmüşlerdi, ama bazı dedikleri henüz çıkmadı ya da salladı. Onu da paylaşmak istedim.

Sevgiler

Mutlu ben Neval'e gitmiştim ismini sen söyleyince hatırladım çok fazla ticarethane gibi çalışıyor; kişisel gelişim vs. üzerine de bilgisi var o kanallarada yönlendirip fayda sağlamaya çalışıyor ayrıca şifacılık meziyeti de olduğunu iddia ediyordu kısacası pek tavsiye etmiyorum, etkilenmemiştim...

Arkadaşlar, NİHAL'in iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Hangi cafededir?

nihal beşiktaş symbol cafede çalışıyor. haftasonu yok haftaiçi 12.30 gibiden 7ye kadar bulabilirsin kendinisi ama yoğun oluyor genelde haberiniz olsun. ben en son 2.5 hafta önce gitmiştim dediği çıktı yine benim için. 1çocukla tanışıcaksın ama sen bunu aslında tanıyorsun demişti oldu bu tanıştık ama ilişki olarak 1şey yaşamadık sadece mesajlaştık ve öyle kaldı. ama en azından 1 çocukla tanışıcaksın ama sen bunu aslında tanıyorsun demişti bunu bildi hatta aynı gün 2 kişi benle tanışmak istemişti ama onları tanımıyordum hiç. neyse uzun lafın kısası nihal perfect...

Arkadaşlar, NİHAL'in iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Hangi cafededir?

nihal beşiktaş symbol cafede çalışıyor. haftasonu yok haftaiçi 12.30 gibiden 7ye kadar bulabilirsin kendinisi ama yoğun oluyor genelde haberiniz olsun. ben en son 2.5 hafta önce gitmiştim dediği çıktı yine benim için. 1çocukla tanışıcaksın ama sen bunu aslında tanıyorsun demişti oldu bu tanıştık ama ilişki olarak 1şey yaşamadık sadece mesajlaştık ve öyle kaldı. ama en azından 1 çocukla tanışıcaksın ama sen bunu aslında tanıyorsun demişti bunu bildi hatta aynı gün 2 kişi benle tanışmak istemişti ama onları tanımıyordum hiç. neyse uzun lafın kısası nihal perfect...

Merhaba kızlarrr :) Uzun zamandır giremiyorum, ama bakıyorum, Elanit gibi, Elmira gibi birileri yok bu arada.... Selma Toprak iyidi denilmişti. Ona baktıran ve memnun kalan veya memnun kalmaya var mı? Birine bi gidesim var da..... Bi Selma Toprak kamıştı, onu de deneyeyim diyorum...
Elanit geçmişi süper bilmişti, ama gelecek hakkındaki kehanetleri için biraz daha beklemem lazım.... Elanite baktırıp da dedikleri çıkan oldu mu?
Bir deee, Elmiranın söyledikleri ve çıktıkları veya çıkmadıkları olan var mı aranızdan? ben baktırmıştım, o an çok memnundum, daha da süresi var falının ama sonuç alan var mı diye merak ettim....
Çok karışık yazdım o yüzden kısaca sormak istediğim şeyleri özetlemem lazım sanırım :))
1. Selma Toprak nasıldır?
2. Elanit'e baktırıp da geçecek hakkında söyledikleri çıkan veya çıkmayan arkadaşlar var mı?
3. Elmiranin baktıkları sonuç verdi mi?

Bilgi lütefeeeeeeen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…