baktırmıştı kuzucan.
zaten onada, bana tutturan falcılar tutturdu :)
elanit fanından oda:)
elanitle yakından uzaktan alakası yok diyor canım arkadaşım.
bense gündüz oruc tutup akşam fal seansı yapmaya cesaret edemiyorum :86:
olmassss, olabilemezzz...etme tabii cicim aman diyim.
Selamlar hepinize..kızlar ben Elanite fal baktırmıştım Allah rahmet eylesin ölmüş kadıncağız. Hayatımın şokuydu. İnanılmaz fal bakmıştı, bilmediği bişey yoktu nerdeyse. Gelecek hakkındada söylediği şeyler çıktı bazıları bekleyip görücem. Onun gibi telefonda bakan iyi bi falcı varmı? Bilen varsa nolur özelden mesaj atsın telefonunu ve kaça baktığını. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ah elanit vah elanit bir falcıyı özleyeceğimi hatta hatta vefat ettikten sonra bile özleyeceğimi hiç aklıma getirmezdim,kadın aklımdan çıkmıyor bir türlü birde özlüyorum garip bir şekilde
tatlım bizde arıyoruz onun gibi birini tekrar bulabilirmiyiz bilmiyorum ama şuan onun eline su dökecek bi falcı malesef yok ...
Kizlar, kusura bakmayın fal muhabbetini yine tam ortasından baltalayacağım ama aklıma geldi. Malum Afrika'nın durumu içler acısı. Diyanet İşleri Başkanlığı bir kampanya başlatmış. Tüm operatörlerden 5601'e AFRIKA yazıp gönderince 5TL bağış olarak kabul ediliyormuş. 3 gönderim yani 15 TL bir günlük iftar yemeği bedeli olarak belirlenmiş. Gerçi ben şüpheliyim bu hükümetle, daha önce deniz feneri dolandırıcılığı malum. Yalnız gerçekten yapılan yardımların ulaşma şansı da var. maksimum 15 TL'miz gider. falcılara verilen paranın yanında lafı bile olmaz onun da. en kötü ihtimal yerine ulaşmasa bile rabbim kalbimizden geçen niyetimizi görür, bir şekilde ilahi adaletle o insanlara ulaşır diye düşünüyorum o yardım. Orada zor koşulda yaşayan, aç yatan insanlara yardım edelim.
Bilgilendirmek istedim. İyi geceler.
Dün tv'de izledim bu bilgilendirmeyi ama işin içinde kanal7 olunca biraz üzerinde düşündüm doğrusu,doğruluk payı nedir diye sonrada kendi kendime dedim ki gönder gitsin çok çok 15 lira dolandırılmış olursun dedim ve gönderdim umarım yerini bulur.
Kizlar, kusura bakmayın fal muhabbetini yine tam ortasından baltalayacağım ama aklıma geldi. Malum Afrika'nın durumu içler acısı. Diyanet İşleri Başkanlığı bir kampanya başlatmış. Tüm operatörlerden 5601'e AFRIKA yazıp gönderince 5TL bağış olarak kabul ediliyormuş. 3 gönderim yani 15 TL bir günlük iftar yemeği bedeli olarak belirlenmiş. Gerçi ben şüpheliyim bu hükümetle, daha önce deniz feneri dolandırıcılığı malum. Yalnız gerçekten yapılan yardımların ulaşma şansı da var. maksimum 15 TL'miz gider. falcılara verilen paranın yanında lafı bile olmaz onun da. en kötü ihtimal yerine ulaşmasa bile rabbim kalbimizden geçen niyetimizi görür, bir şekilde ilahi adaletle o insanlara ulaşır diye düşünüyorum o yardım. Orada zor koşulda yaşayan, aç yatan insanlara yardım edelim.
Bilgilendirmek istedim. İyi geceler.
sedass, göztepe benzincinin karşı sokağındaki Gülsüm hn'dan mı bahsediyorsun ? Çok uzun zaman önce gitmiştim öyle birine ama ismini net hatırlamadıgım için teyit etmek istedim.
canlarım naberrrrr
bayadır fal baktırmıyorum ben .. nasıl gıdıyor yenı kısıler guzel bakanlar var mı ?
katre canm nasılsın mazlumuu getırın banaaaaaaa
Arkadaşlar, NİHAL'in iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Hangi cafededir?
Arkadaşlar, NİHAL'in iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Hangi cafededir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?