Merhaba! Bende forumda yeniyim, onceki yazdıklarınıza dayanarak ve ozel mesaj hakkım olmadığı için rastgele bir alıntı ile mesaj iletmek istedim. Sizde tuzladaki rita'nın numarası var mı? Eger varsa bana iletirseniz inanın cok sevinirim.
Annem bana 7 aylık hamileyken anneannem rita'ya gitmiş, ve tüm söyledikleri çıktı şu ana kadar ki. O yüzden yıllardır anlatırlardı ve hep merak ederdim, forumda denk gelince hemen üye olmak istedim.
Yani Rita'nın falları uzun vadede çıkıyor, bir de Taksim Sembol'deki Batu'ya yıllardır giderim, her dediği de çıkmıştır.
Bir de son olarak Galatasaray Lisesi'nin sokağından sol aşağı doğru indiğinizde bir cafe var, orada Kızılderili gibi bir adam var, birçok dediği tuttu, beni de üniversitedeyken arkadaşlar götürmüşlerdi, ama bazı dedikleri henüz çıkmadı ya da salladı. Onu da paylaşmak istedim.
Sevgiler
merhaba arkadaşım madem benden alıntı yaptın . cevap vereyım
tuzlada rita adında birini bilmiyorum ben.. belkide yıllar evvel orda oturuyor olabılır
lakin şimdi kurtuluşta oturuyor ayrıca yaşlanmış ve ıyı bakamıyormuş .. dıye duydum ben
bende bılgılerı bulunuyor ıstersen ozelıne atabılırım numarasını .
ama ben gıtmedım gıdenlerın yorumundan bılıyorum..
gıdersen muhakkak yorum yaz buraya
birde bir falcı olarak oncelikle size ve burdaki bilgi sahibi olan varsa arkadaşlara sormak istiyorum
birde katina deste falı diye bişey var.. dün baya araştırdım.
uzun yıllardır iskambil falı bakan biri olarak acaba bende sahip olsam mı bu destelere..
yorumları zor anladıgım kadarıyla. sizin bir fikriniz var mı ?
birde bu kagıtların insan sectiğini duydum ve okudum bi kaç yerde.
şöle diyim benim hafızam beni yanıltmıyor ise .
katina zor bi fal ve olumsuz bi falmış.
elmira ile öle konuşmuştuk.
falcolic, ben arkadaşıma bir sorayım, önümüzdeki günlerde haber veririm. ona giden çok arkadaşım var.
telini bulmaya çalışacağım...
nihal beşiktaş symbol cafede çalışıyor. haftasonu yok haftaiçi 12.30 gibiden 7ye kadar bulabilirsin kendinisi ama yoğun oluyor genelde haberiniz olsun. ben en son 2.5 hafta önce gitmiştim dediği çıktı yine benim için. 1çocukla tanışıcaksın ama sen bunu aslında tanıyorsun demişti oldu bu tanıştık ama ilişki olarak 1şey yaşamadık sadece mesajlaştık ve öyle kaldı. ama en azından 1 çocukla tanışıcaksın ama sen bunu aslında tanıyorsun demişti bunu bildi hatta aynı gün 2 kişi benle tanışmak istemişti ama onları tanımıyordum hiç. neyse uzun lafın kısası nihal perfect...
kesinlikle katılıyorum. nihalin en sevdiğim yanı yakın gelecek vermesi. bana da küs olduğum sevgilimle görüşeceksin dediği tarihten 1gün sonra görüşmüştük. öyle 3ay içinde 5ay içinde diye sallamıyor, tarihli konuşuyor. bu sıcaklarda okadar yoğun olmuyor bu arada
ne kadara bakıyor peki? bir de uzun mu bakıyor? yoksa 3 dakika bakıp gönderiyor mu? çok sordum ama :))
Rosels, Ece nerede bakıyor_ _? Bir de Nihal'de çok sıra varmıydı, yarım ben de bir denemek istiyorum...
Teşekkür ederim bilgi için, Beşiktaş Symbol nerede bu arada, ben Bostancıdan gideceğim
,
Beşiktaş Sembol Nihal kahve ve tarot 30 lira denilmiş... Bu bana ilginç geldi çünkü Taksim Sembol Tarık 15 liraydı son gittiğimde... Şubeden şubeye fiyatları farklı mı bu Sembollerin? Yoksa ben gitmeyeli çok büyük zamlar mı gelmiş =)
sadece kahve falı olduğu için kahve +tarota göre kısa bakıyor bence ama mesela arkadaşıma benden daha fazla baktı bana 7 dk bakmış arkadaşım saate bakmış:90:
Teşekkür ederim bilgi için, Beşiktaş Symbol nerede bu arada, ben Bostancıdan gideceğim
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?