İstanbul'da Fal - Falcılar

tek bildiğim yer taksim dez-anj melekler kahvesi ve rüya... o kızı gidip öpücem bir gün ama vaktim olmadı.. ne dediyse tuttu...

merhaba arkadaşım madem benden alıntı yaptın . cevap vereyım
tuzlada rita adında birini bilmiyorum ben.. belkide yıllar evvel orda oturuyor olabılır
lakin şimdi kurtuluşta oturuyor ayrıca yaşlanmış ve ıyı bakamıyormuş .. dıye duydum ben
bende bılgılerı bulunuyor ıstersen ozelıne atabılırım numarasını .
ama ben gıtmedım gıdenlerın yorumundan bılıyorum..
gıdersen muhakkak yorum yaz buraya

Merhaba : )

Cevabın için çok teşekkürler. Evet eğer atarsan çok sevinirim, çünkü yıllar önce dedikleri bir bir çıkmış benim aileme ve bende şimdi kendim için baktırmak istiyorum. Eğer Ritanın iletişim bilgilerini özel mesaj olarak atarsan yarın gitmeyi düşünüyorum, ve sonrasında da burada paylaşacağım tabii ki : ) Ama dediğim gibi Sembol'deki Batu'ya gidiyordum ben üniversiteden beri ve her dediği bir bir çıkıyordu. Ama onun dışındakileri bilmiyorum, gitmedim.

Sevgiler

katina yani deste, izmir büyücüleri kitabında bahsi geçen faldır. daha önce de yazdığım gibi yorumlaması zordur ama doğrudur dedikleri.
ve de evet insan seçer gerçekten. ben bakamıyorum mesela. iskamnil bakabiliyorsan bunu da yorumlayabilirsin bence.

şöle diyim benim hafızam beni yanıltmıyor ise .
katina zor bi fal ve olumsuz bi falmış.
elmira ile öle konuşmuştuk.

katina zor ama olumsuz değil bence. aksine çok doğru şeyler der. kesin ve net cevaplar verir.
ayrıca cuma günleri bakmak gerekir. ritüeli olan bir faldır.
çok yakın bir arkadaşım bana zaman zaman bakardı ondan öğrendim ben de bu ritüelleri.
iş için ya da bir sorunun cevabı için de açılabiliyor ayrıca.

falcolic, ben arkadaşıma bir sorayım, önümüzdeki günlerde haber veririm. ona giden çok arkadaşım var.
telini bulmaya çalışacağım...

Merhaba!

Bu Tuzla'daki falcının numarasını eğer bulduysanız özel mesaj atarsanız çok sevinirim arkadaşlar! Sonrasında yorumları da burada paylaşacağım ki ona göre en azından diğer arkadaşlar da faydalanmış olurlar.

Sevgiler

kesinlikle katılıyorum. nihalin en sevdiğim yanı yakın gelecek vermesi. bana da küs olduğum sevgilimle görüşeceksin dediği tarihten 1gün sonra görüşmüştük. öyle 3ay içinde 5ay içinde diye sallamıyor, tarihli konuşuyor. bu sıcaklarda okadar yoğun olmuyor bu arada

ne kadara bakıyor peki? bir de uzun mu bakıyor? yoksa 3 dakika bakıp gönderiyor mu? çok sordum ama :))

slm kızlar uzun zamandır okusamda yazamıyordum öncelikle hayırlı ramazanlar herkese ve tüm dua ve dilekleriniz bu mübarek günlerde kabul olsun umarım....

yazamıyordum çünkü baktırmıyordum ama fal olayına geçen hafta ece hanım ve bugünde nihalle geri dönmüş bulunuyorum...:))

ece hanım : ben sevdim evet bu zamana kadar gittiğim isim söyleyen takır takır konuşanlar gibi bir kadın değil çünkü adı üstünde profesyonel değil yani bu zamana kadar yakın çevresine bakarmış ama bana göre hiç boş değil....ki çok öyle konuşup şaşırtanların gelecekte söylediklerinin çıkmadığına yaşamış biri olarak geçmiş ve şu an için bende iyiydi...gelecekle ilgili en kısa vadede bugün için çok spesifik bir şey söylemişti iş yerimden biriyle ilgili ve bugün oldu beklemiyordum ihtimal vermemiştim öyle birşey sonraki zaman için ilki ağustos ayı içinde bakalım oda olursa söylerim...iyi niyetli ve ticari tiplerden değil gulumist referans için tşk ler...

nihal: bugün gittim burda okuduklarımda kısa bakılıyo dendiği için fal ve tarot birlikte istedim..daha tarot destesini sadece 2 ye böldürdü ve kartları açmadan konuşmaya başladı hızlı akıcı ve fullllllllllllllllll nokta vuruşu tak tak tak yani sonrasında fincandada geçmiş ve bugün kişilik analizi tip tarifi hatta beden dili hakkında bile söyledikleri çok isabetli sanki anlattığı kişileri görmüş oturmuş konuşmuş kadar iyi tasvir ediyo...bu arada fincanlada işi yok bence farklı bir kız çok beğendim ve tekrar gitmeyi düşüneceğim biri onunda verdiği ilk tarih ağustos içinde çıkarsa yazarım...kahve ve tarot olunca 30 tl bu arada ve bana 19 dak baktı sesi kaydettim çünkü:))) boş konuşmuyo ve ciddiyetinide sevdim cnm cicim muhabbeti yok oturur oturmaz soru hiçççç sormuyo kendisi anlatıyo hep şimdilik aklıma gelenler bunlar... nihali yazanların isimleri çok olduğu için toplu tşk kızlar söylediklerinin çıktığını yazanlar umutlandırıyor kişiden kişiye değişsede bu işler darısı başıma size çıkanları yazmak konusunda....

ilk defa gittiğim için nerden duyduğumu sordu bende netten dedim çok söyleyen var kk mı dedi hatta girip bakıcaktım nasıl giriliyo nerden bakılıyo falan diye sordu anlattım,bugün bir kız söyledi yine seni yazdım orda diye anlattı bana dedii:)) ilginç ben yazsamda anlatmam falcıya neyse herkesin kendi seçimi bu arada memnun da değil zaten çok yoğunmuş aman artmasın yazmasınlar falan diyo kendine göre haklı sonuçta orda çalışıyo paranın hepsini o kazanmıyo...ve yeterince popularitesi var sanırım müşteri kitlesi sağlam...bende onlardan biri olabilirim sanırım...

Rosels, Ece nerede bakıyor_ _? Bir de Nihal'de çok sıra varmıydı, yarım ben de bir denemek istiyorum...

yoktu ben aradım 2 saat önceden ismini yazıyolar saat kaç gibi gideceğini soruyolar.. gittiğimde 2 kişi vardı önümde çok çabuk bitiyo zaten tek kahve yada tek tarot beklemedim ..

ece hanımın sabit bir yeri yok telefonla randevulaşıyorsun dışarda oda beşiktaşta oturduğu için oraları tercih ediyo...

Beşiktaş Sembol Nihal kahve ve tarot 30 lira denilmiş... Bu bana ilginç geldi çünkü Taksim Sembol Tarık 15 liraydı son gittiğimde... Şubeden şubeye fiyatları farklı mı bu Sembollerin? Yoksa ben gitmeyeli çok büyük zamlar mı gelmiş =)

30 lira mıı? nedir bu arkadaşım? ortada sermaye yok birşey yok! zam mı yapılır allah aşkına? kahve fiyatlarına zam gelince fala da mı zam geliyor? iyice çığrından çıkmış!

sadece kahve falı olduğu için kahve +tarota göre kısa bakıyor bence ama mesela arkadaşıma benden daha fazla baktı bana 7 dk bakmış arkadaşım saate bakmış:90:

kahve ve tarot baktırmak daha mantıklı o zaman, hımm ben bunu bir düşüneyim ya :)) teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim bilgi için, Beşiktaş Symbol nerede bu arada, ben Bostancıdan gideceğim
,

Canım yarın gidersen yorumlarını mutlaka bekliyorum...
Kime gitsem diye düşünmekten bayadır gidemiyorum resmen, insanın tüm falları yalan olunca böyle iyice ince eleyip sık dokumaya başlıyor, boşa ümit etmemek için...
Ramazanda baktırmayayım da diyorum ama dayanamayabilirim baya oldu en son Burcu'ya baktırmıştım... Sonunda yine dönüp dolaşıp 5 dakikalık fal için Gül'e gideceğim kendimi tutamayıp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…