Symbol nihal'e arkadaslarim ile gittik bugun. Ben baktirmadim ama arkadasima yaptigi senin ciddi birCanım yarın gidersen yorumlarını mutlaka bekliyorum...
Kime gitsem diye düşünmekten bayadır gidemiyorum resmen, insanın tüm falları yalan olunca böyle iyice ince eleyip sık dokumaya başlıyor, boşa ümit etmemek için...
Ramazanda baktırmayayım da diyorum ama dayanamayabilirim baya oldu en son Burcu'ya baktırmıştım... Sonunda yine dönüp dolaşıp 5 dakikalık fal için Gül'e gideceğim kendimi tutamayıp...
Canım yarın gidersen yorumlarını mutlaka bekliyorum...
Kime gitsem diye düşünmekten bayadır gidemiyorum resmen, insanın tüm falları yalan olunca böyle iyice ince eleyip sık dokumaya başlıyor, boşa ümit etmemek için...
Ramazanda baktırmayayım da diyorum ama dayanamayabilirim baya oldu en son Burcu'ya baktırmıştım... Sonunda yine dönüp dolaşıp 5 dakikalık fal için Gül'e gideceğim kendimi tutamayıp...
yoktu ben aradım 2 saat önceden ismini yazıyolar saat kaç gibi gideceğini soruyolar.. gittiğimde 2 kişi vardı önümde çok çabuk bitiyo zaten tek kahve yada tek tarot beklemedim ..
ece hanımın sabit bir yeri yok telefonla randevulaşıyorsun dışarda oda beşiktaşta oturduğu için oraları tercih ediyo...
Ece Hanım nasıl birisi tip olarak ve ne kadara bakıyor?
bi zamanlar bende randevu alıp b.taş civarında baktırmıştım sadece kahveye bakıyordu.
aynı kişi ise söyleyeceklerim var:))
Ece Hanım nasıl birisi tip olarak ve ne kadara bakıyor?
bi zamanlar bende randevu alıp b.taş civarında baktırmıştım sadece kahveye bakıyordu.
aynı kişi ise söyleyeceklerim var:))
niler niler sölicekmiş suşem bize
janım benim daha açık bilgi verir misin ? tam taksimin neresinde dez- anj melekler kahvesi rüya denilen hanım ?? fiyat falan 1 de çok yoğun olurmu ? kaçtan kaça orada kendisi ?????? tşkktek bildiğim yer taksim dez-anj melekler kahvesi ve rüya... o kızı gidip öpücem bir gün ama vaktim olmadı.. ne dediyse tuttu...
Symbol nihal'e arkadaslarim ile gittik bugun. Ben baktirmadim ama arkadasima yaptigi senin ciddi bir
Iliskin var yorumu komikti.. Hatun evli :) tarot degil
Kahve kismi daha onemli. Arkadasimin dedigine gote tarot yorumlamayi
Henuz bilmiyor kendisi
katina yani deste, izmir büyücüleri kitabında bahsi geçen faldır. daha önce de yazdığım gibi yorumlaması zordur ama doğrudur dedikleri.
ve de evet insan seçer gerçekten. ben bakamıyorum mesela. iskamnil bakabiliyorsan bunu da yorumlayabilirsin bence.
Beşiktaş Sembol Nihal kahve ve tarot 30 lira denilmiş... Bu bana ilginç geldi çünkü Taksim Sembol Tarık 15 liraydı son gittiğimde... Şubeden şubeye fiyatları farklı mı bu Sembollerin? Yoksa ben gitmeyeli çok büyük zamlar mı gelmiş =)
ben iki gün önce baktırdım 15'e, bence onlar kahve 15, tarot 15 toplam 30 demek istemişler, yoksa iki günde zam gelmemiştir diye tahmin ediorum :)
Evet fiyatlar kahve ve tarotun toplamı kızlar burdan okuduğumda herkes nihal için kısa bakıyor yazmıştı ben beklerkende önümdeki 2 kişiye 5 er dakikadan gönderince ben öyle olmasını istedim süre olarak ki yazdığım gibi 19 dakika bakmış bana yani para sizin keyif sizin nasıl isterseniz öyle baktırırsınız zam falan yok...
ece hanımın tipini soran arkadaş bende merak ettim anlatacaklarını tipi 30 larının başında toplu gözlüklü bi bayan kıvırcık saçlı aynı kişimiii????
Rosels'cimmm Nihal tarotta da iyi mi? Beğendin mi? Ben hep kahve falı baktırdım da, bir günde tarot baktırıyim :)
bence ikiside önemli değil onlara bakarak konuşmuyo tarotta ilk 10 karttan sonra başka kart seçtirmiyo kahveye şöyle bi göz gezdiriyo direkt yüzüne bakıp konuşuyo benim amacım süreyi uzatmaktı onun için ikisini birlikte istedim..istediğimde oldu süre anlamında
Canım yarın gidersen yorumlarını mutlaka bekliyorum...
Bugün Nihal'e gittim; tam 4 dk baktı; 5'i bulmadı; benden önce olan insanlarada aynı şekilde. Yorumu ise vasat diyebiliriz; şaşırtmıyor insanı iç dünyana ve hissettiklerine ait tespitleri doğru ama zaten bunu biz de biliyoruz. Ağustos ayı içerisinde yakın bir gelecekte olası bir durum hakkında yorumda bulundu çıkarsa az ama öz tavsiye edebilirim diyebilirim; çıkmaz ise 20 tl yi git çöpe at daha iyi. Ön görüşlerim bunlar:)
kesinlikle öyle:) 5 kişiye baktı ben orda oldugum sürede yarım saatte sıra bana geldi. Birde arka tarafta bir bahçeleri var; orda bakıyor; herkesin içerisinde insan konsantre olamıyor. Neyse söylediği çıksında 2 dk baksada olur; 15 gün bekleyeceğim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?