İstanbul'da Fal - Falcılar

Symbol nihal'e arkadaslarim ile gittik bugun. Ben baktirmadim ama arkadasima yaptigi senin ciddi bir
Iliskin var yorumu komikti.. Hatun evli :) tarot degil
Kahve kismi daha onemli. Arkadasimin dedigine gote tarot yorumlamayi
Henuz bilmiyor kendisi

Bugün herşeye rağmen gideceğim; en son Belgin Kostak'a gitmiştim işin piri diye; maalesef o da annemin babamın isminden başka birşey bilemedi. Ramazan konusunda aynı çelişkiler içerisindeyim ama insan 3. bir göze ihtiyaç duyuyor kimi zaman; boşta olsa anlık terapi gibi geliyor.. Oturup dua etmek en hayırlısı :) Nihalle ilgili yorumları akşam yazarım; bu sıcakta gittiğime değecek bişeyler söyler umarım.

Ece Hanım nasıl birisi tip olarak ve ne kadara bakıyor?
bi zamanlar bende randevu alıp b.taş civarında baktırmıştım sadece kahveye bakıyordu.
aynı kişi ise söyleyeceklerim var:))

tek bildiğim yer taksim dez-anj melekler kahvesi ve rüya... o kızı gidip öpücem bir gün ama vaktim olmadı.. ne dediyse tuttu...
janım benim daha açık bilgi verir misin ? tam taksimin neresinde dez- anj melekler kahvesi rüya denilen hanım ?? fiyat falan 1 de çok yoğun olurmu ? kaçtan kaça orada kendisi ?????? tşkk

Symbol nihal'e arkadaslarim ile gittik bugun. Ben baktirmadim ama arkadasima yaptigi senin ciddi bir
Iliskin var yorumu komikti.. Hatun evli :) tarot degil
Kahve kismi daha onemli. Arkadasimin dedigine gote tarot yorumlamayi
Henuz bilmiyor kendisi

janım nihale tarot değil kahve baktırın daha iyi onda. ben her zaman kahve baktırıyorum

teşekkurler yorumuna ;
evet 15 yıldır ıskambıl bakıyorum . ama hıslerımle yorumluyorum ben
sımdıye kadar tum arkadaslarıma baktım ama ılla kı o kısıyle yanyana olmam lazım
onun kesmezı kazım kagıtları
sadece cok yakınıma sevgılısını fln tanıyorsam hayal edıp kesebılıyorum onun adına.
katinadan nedense uzak duruyorum. ztn iskambilde bayadr bakmıyorum.

ben iki gün önce baktırdım 15'e, bence onlar kahve 15, tarot 15 toplam 30 demek istemişler, yoksa iki günde zam gelmemiştir diye tahmin ediorum :)

ben iki gün önce baktırdım 15'e, bence onlar kahve 15, tarot 15 toplam 30 demek istemişler, yoksa iki günde zam gelmemiştir diye tahmin ediorum :)

Bende salı günü dayanamadım baktırdım. Regliyim hazır oruç tutmuyorken dedim 15tl idi. Yani dediğiniz gibi tarot ve kahve toplamdır. Ben Nihal'e tarot baktırmadım. Acaba kahveden daha mı iyi? Geçen baktırdığımda yine hem benim hem erkek arkadaşımın aklını okudu. O sana böyle diyor dedi. Yine şok oldum Bu arada Sembol'de oturup beklerken bir gün Kadınlar Kulübü'nün güzelleri burda mı diye bağırcam :) Kesin burda konuşanlar birbirinden habersiz orda oturuyor :)

Evet fiyatlar kahve ve tarotun toplamı kızlar burdan okuduğumda herkes nihal için kısa bakıyor yazmıştı ben beklerkende önümdeki 2 kişiye 5 er dakikadan gönderince ben öyle olmasını istedim süre olarak ki yazdığım gibi 19 dakika bakmış bana yani para sizin keyif sizin nasıl isterseniz öyle baktırırsınız zam falan yok...

ece hanımın tipini soran arkadaş bende merak ettim anlatacaklarını tipi 30 larının başında toplu gözlüklü bi bayan kıvırcık saçlı aynı kişimiii????

Rosels'cimmm Nihal tarotta da iyi mi? Beğendin mi? Ben hep kahve falı baktırdım da, bir günde tarot baktırıyim :)

Rosels'cimmm Nihal tarotta da iyi mi? Beğendin mi? Ben hep kahve falı baktırdım da, bir günde tarot baktırıyim :)

bence ikiside önemli değil onlara bakarak konuşmuyo tarotta ilk 10 karttan sonra başka kart seçtirmiyo kahveye şöyle bi göz gezdiriyo direkt yüzüne bakıp konuşuyo benim amacım süreyi uzatmaktı onun için ikisini birlikte istedim..istediğimde oldu süre anlamında

Hımm, anladım canım..Teşekkür ederim..

Bugün Nihal'e gittim; tam 4 dk baktı; 5'i bulmadı; benden önce olan insanlarada aynı şekilde. Yorumu ise vasat diyebiliriz; şaşırtmıyor insanı iç dünyana ve hissettiklerine ait tespitleri doğru ama zaten bunu biz de biliyoruz. Ağustos ayı içerisinde yakın bir gelecekte olası bir durum hakkında yorumda bulundu çıkarsa az ama öz tavsiye edebilirim diyebilirim; çıkmaz ise 20 tl yi git çöpe at daha iyi. Ön görüşlerim bunlar:)

Nihal'e gitmeyi düşünüyordum ama 4-5 dk için kalkıp o kadar yolu gideceğime, 7 dk için kalkıp Gül'e giderim hiç olmazsa evime yakın. :)

Bir de ben şunu anlamıyorum. Bir falcı -özellikle internet ortamında- biraz tanınca, biraz müşteri arttırınca, hemen bakma süresini kısaltıyor ya da fiyat arttırıyor hatta her ikisini birden yapan da var anladığım kadarıyla... Bence bu şekilde bindikleri dalı kesiyorlar, günde 10 kişiye bak ama öyle bir bak ki senin için onlarca yıl "efsane falcı" desinler... Onlar kısa vadedeki kârlarına bakıyorlar anladığım kadarıyla. Bir fal en azından 15-20 dk sürmeli ki evinden kalkıp onca yol gittiğine ve verdiğin paraya değsin. Bir insanı saatlerce bekletip birkaç dk bakıp göndermek saygısızlıktan başka bir şey değil.
Tabii 1 saat bakıp tek dediği çıkmayan falcı da gördüm kısa bakıp bileni yeğlerim ama yine de o kısa fal bakan falcı arkadaşlar (ki eminim çoğu burada yazdıklarımızı okuyor) şapkayı önlerine koyup biraz düşünsünler yazdıklarımızı. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Burada bir isim ortaya atılıyor, hepimiz bir dönem ona baktırıyoruz sonra ismi anılmıyor. Falcılar bunları da hesaba katıp müşterilerine ona göre davransınlar bence.
Şu dakika Elanit gibi fal bakan biri daha bulunsa (ben maalesef baktıramadım Elanit'e ama baktıran herkes onun gibisi yok diyor) diğer falcıların yüzüne bakan olmaz burda, acaba o falcılar bunun farkındalar mı? :) Ve bir gün Elanit gibi bir falcı çıkabilir karşımıza; HER AN çıkabilir. Bu nedenle, müşterinin gönlünü hoş tutmak uzun vadede onların hayrına olur, bu işi hiçbiri hatır gönül için yapmıyor elbette para için yapıyor ve bu çok normal ama amaç uzun vadede bol kazançsa, müşterilerini enayi yerine koymasınlar.

Son düzenleme:
kesinlikle öyle:) 5 kişiye baktı ben orda oldugum sürede yarım saatte sıra bana geldi. Birde arka tarafta bir bahçeleri var; orda bakıyor; herkesin içerisinde insan konsantre olamıyor. Neyse söylediği çıksında 2 dk baksada olur; 15 gün bekleyeceğim)

Kadıköy Nostradamus'ta Arzu ve Kimya 15 dk bakıyor, 30 Tl ve sonuca değil yaklaşmak kıyısından bile geçemiyorlar. Bunlarda şişirilmiş ama boş.

Herkesin içinde bakmak istememesi mesele değil, hatta herkesin içinde bakmaması daha iyi. Ve evet demin de dediğim gibi, yeter ki dedikleri çıksın 1 saat masal anlatacağına kısa baksın diyor insan ama bir de işin bizden yana emek boyutu var. Evinden kalk, onca yolu git (altında araban olsa benzin+otopark masrafı ve fiziksel anlamda da trafik çilesi, olmasa belki birkaç vasıta ile gidiliyor yine trafik çilesi ve masraf söz konusu) onca saat sıra bekle, 4-5 dk dinle kalk. Yazık ama yaaa... Yani falcı eğer hakkaniyetli ve vicdanlı biri ise süreyi daha tatmin edici hale getirmeli. Mesela Gül bunu yapsa ciddi anlamda efsane falcı olur, her kişiye biraz daha konsantre olup daha ihtimamlı baksa gözü saatte olmasa kimsenin eline su dökebileceğini sanmıyorum ama potansiyelini kullanmıyor. Nihal'i bilemeyeceğim, gitmedim, bu durumda da gitmem zaten, Beşiktaş benim evime uzak, 4-5 dk (ki onun 3 dakikası da geçmiş ve şu andır onları zaten ben biliyorum!) fal dinlemek için o mesafeyi gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…