Kadıköy Nostradamus'ta Arzu ve Kimya 15 dk bakıyor, 30 Tl ve sonuca değil yaklaşmak kıyısından bile geçemiyorlar. Bunlarda şişirilmiş ama boş.
Nihal'e gitmeyi düşünüyordum ama 4-5 dk için kalkıp o kadar yolu gideceğime, 7 dk için kalkıp Gül'e giderim hiç olmazsa evime yakın. :)
teşekkurler yorumuna ;
evet 15 yıldır ıskambıl bakıyorum . ama hıslerımle yorumluyorum ben
sımdıye kadar tum arkadaslarıma baktım ama ılla kı o kısıyle yanyana olmam lazım
onun kesmezı kazım kagıtları
sadece cok yakınıma sevgılısını fln tanıyorsam hayal edıp kesebılıyorum onun adına.
katinadan nedense uzak duruyorum. ztn iskambilde bayadr bakmıyorum.
kızlar bu yeşilköydeki gül tam olarak nerde? ben çok yakınım yeşilköye çok merak ettim..madonun oralarda mı?
Evet canim yesilkoy Madonun orda stones cafede...
Cafe Laf'ta da en az 15 dk bakıyor falcılar ve ben ortamı çok seviyorum çok samimi ve sıcak. Bir insan önlerine oturduğunda onu baştan savmaya çalışmıyorlar. Falları çıktı mı dersen, ben tatile gitmeden önce Çiğdem'e ve Halil'e baktırmıştım. İkisi de çok sevimli ve tatlı insanlar. İkisi de paralel konuştu, tatilde tanışacağım insanı ve adının içindeki harfleri söylediler, ikisinin tarifi de aynıydı ve ben tarife tamamen uygun hoş biri ile tanıştım. :) Ama aklım kalbimdeki insanda olduğundan bu tanışma benim için pek bir şey ifade etmedi. Halil de Çiğdem de beklediğim kişinin geleceğini söyledi, Halil hayırlı olacak, uzun sürecek ama sonra sen bırakacaksın dedi, Çiğdem, bu kişiden sana hayır gelmez bu yine gidecek, sonra yine gelecek bu hep böyle sonunda sen bıkıp bırakacaksın dedi. :) Henüz o kişi gelmediği için falın o kısmı çıkmadı yani falları şimdilik %50 çıktı diyebilirim. Ama ortam beni çok rahatlatıyor, kesin yine gideceğim.
Gül'ün ilk falı tamamen çıktı, ikinci ve üçüncü falları çıkmadı verdiği zamanlar da geçti, sanırım acele etti bakarken. Ama ben ondan da güzel bir elektrik alıyorum tatlı, hoş bir insan. Sadece her müşterisine tek tek biraz daha ihtimam göstermeli. O zaman sahiden vazgeçilmez olur.
Arkadaslar ben de tam bi manyagiyim ama bulundugum sehirde boyle bi sektor yok haftaya istanbula gelicem bana tavsiye edeceginiz supper bi falci soyler misiniz :))
Yorumlari okusana diycksiniz ama okudum bi suu oneri var nihale gitcektim ama o da kisa bakiyomus tatmin olmam.
Bi de yildizname baktirmak istiyorm bu konuda oneriniz var mi
Arkadaslar ben de tam bi manyagiyim ama bulundugum sehirde boyle bi sektor yok haftaya istanbula gelicem bana tavsiye edeceginiz supper bi falci soyler misiniz :))
Yorumlari okusana diycksiniz ama okudum bi suu oneri var nihale gitcektim ama o da kisa bakiyomus tatmin olmam.
Bi de yildizname baktirmak istiyorm bu konuda oneriniz var mi
ayrıca geçen haftada suna hanıma gittim bakırköyde orası da gerçekten iyiydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?