İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköy Nostradamus'ta Arzu ve Kimya 15 dk bakıyor, 30 Tl ve sonuca değil yaklaşmak kıyısından bile geçemiyorlar. Bunlarda şişirilmiş ama boş.

Cafe Laf'ta da en az 15 dk bakıyor falcılar ve ben ortamı çok seviyorum çok samimi ve sıcak. Bir insan önlerine oturduğunda onu baştan savmaya çalışmıyorlar. Falları çıktı mı dersen, ben tatile gitmeden önce Çiğdem'e ve Halil'e baktırmıştım. İkisi de çok sevimli ve tatlı insanlar. İkisi de paralel konuştu, tatilde tanışacağım insanı ve adının içindeki harfleri söylediler, ikisinin tarifi de aynıydı ve ben tarife tamamen uygun hoş biri ile tanıştım. :) Ama aklım kalbimdeki insanda olduğundan bu tanışma benim için pek bir şey ifade etmedi. Halil de Çiğdem de beklediğim kişinin geleceğini söyledi, Halil hayırlı olacak, uzun sürecek ama sonra sen bırakacaksın dedi, Çiğdem, bu kişiden sana hayır gelmez bu yine gidecek, sonra yine gelecek bu hep böyle sonunda sen bıkıp bırakacaksın dedi. :) Henüz o kişi gelmediği için falın o kısmı çıkmadı yani falları şimdilik %50 çıktı diyebilirim. Ama ortam beni çok rahatlatıyor, kesin yine gideceğim.
Gül'ün ilk falı tamamen çıktı, ikinci ve üçüncü falları çıkmadı verdiği zamanlar da geçti, sanırım acele etti bakarken. Ama ben ondan da güzel bir elektrik alıyorum tatlı, hoş bir insan. Sadece her müşterisine tek tek biraz daha ihtimam göstermeli. O zaman sahiden vazgeçilmez olur.

Nihal'e gitmeyi düşünüyordum ama 4-5 dk için kalkıp o kadar yolu gideceğime, 7 dk için kalkıp Gül'e giderim hiç olmazsa evime yakın. :)

Aynen ben de Nihal'e 5 dakika için gideceğime biraz daha azmederim yeşilköye Gül'e giderim en azından deneyip onayladığım biri... Zaten Gül Kadıköyde fln olsa ben giderdim ayda 1... Ama işte anadolu yakasından Gül'e gitmek bana nerden baksan 50 liraya mal oluyor 5-6 dakikalık fal için 50 lira, onca yol, ve o kadar saat bekleme... Gözüm yemiyor...

Olgu'ya hiç baktırmadım bu ara onu deneyebilirim dayanamazsam... Avrupa yakasına gidip vasat bir fal baktırıp dönmek insana kendini aptal gibi hissetiriyor o yüzden Anadolu yakasındakilerle takılmak en doğrusu sanırım... Emine de benim için dünyanın bi ucundaydı saatlerce gittim boşu boşuna...
Olgu hakkında yorum alayım şuan burda olanlardan? Olgu hakkında çok yorum okudum gerçi ama aradan geçen zamanla falların iyi olup olmadığı belli oluyor, gelecekle ilgili dedikleri çıkan oldu mu mesela?

rica ederim. benim çok yakın bir arkadaşım da çok iyi iskambil falı bakar. o kitabı okuduktan sonra merak edip almıştı, zaman içindede kendi kendine yorumlamaya başlamıştı. şimdi çok iyi bakıyor fakat katina destesi enteresandır, bazen açmaz kart kendini. saçmalar yani, hani iskambilde de arka arkaya çok bakınca tutarsızlaşır ya aynı onun gibi olur. ve de evet o kartın kişiyi seçmesi lazım.

ben Bostancı'dan Bahçeşehir'e Belgin Kostağa gittim annemin babamın ismini onun ağzından duyabilmek için:) yol parasınıda geçtim zaman kaybı ve umut tacirliğide cabası

bende bu aralr sinir krizi geçiriyorum o nedenle geçen gün arkadaşla aynı gün 2 tane fal baktırdık. Ama artık resmen beni kandırabilecek birini arıyorum çünkü gitgide boşuna uğraştığımı biliyorumö veya fal sonrası hımm bu bunu buyüzden dedi vs diyebiliyorum artık doyum noktasına gelsemde yine de birinin beni kandırmasını istiyorum sırf istediklerim olmuyor diye

Çok şiddetli fal krizinde olup gitmeye değer falcı bulamamak çok kötü şey... Şuan birine gitsem ve beni memnun etmese üstüne 10 falcı gezmem gerekecek gene...

Arkadaslar ben de tam bi manyagiyim ama bulundugum sehirde boyle bi sektor yok haftaya istanbula gelicem bana tavsiye edeceginiz supper bi falci soyler misiniz :))
Yorumlari okusana diycksiniz ama okudum bi suu oneri var nihale gitcektim ama o da kisa bakiyomus tatmin olmam.
Bi de yildizname baktirmak istiyorm bu konuda oneriniz var mi

kızlarr selam,
ben göztepedeki gülsüme 3 sene önce gitmiştim çok net hatırlamıyorum ama anımsıdığım kadarıyla baya bilmişti.
arkadaşımda söler çıktı die
msj hakkı olan bana gülsümün numarasını mesaj atabilir mi?

kızlar bu yeşilköydeki gül tam olarak nerde? ben çok yakınım yeşilköye çok merak ettim..madonun oralarda mı?

Cafe Laf nerede_ ? bu hafta yoruldum haftaya olmad onu deneyelim

2 gün önce bakırkoyde dejavu 2 ye gittim ayşe hanım diye birine kum falı baktırdım direk isim söyledi herşeyi mükemmel biliyor dondum kaldım herkese tavsiye ederim falcı olarak da ayse hanımı tek gecerım

yıldızname yi bırakın bence dejavu da ki ayse hanıma kum falı baktırın pişman olmazsınız

Süpper bi falcı varmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…