kızlar ebn olguya baktırdım kadıköydeki zamanı var ama daha ben tabi sabırsızm :) ama olgunun dedikleribin şimdilk % 40 ı çıktı daha yeni çnkü ama çok iyi bakıyor bilginize
Olgu bana dönücek nisanda senden baskasını gözü görmüo demişti nisanda cocuk baskasıyla cıkmıstı hahahaha bölede ii bakar yani annemede eline para gecicek dedi evi yaptırdık hamuduyla para cıktı bizemi denk geldi bilemiorum ama okuosa öperim kendisini yani
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.. uzun zamandır takip ediyodum hep okuyodum htta birçok falcıyada burdan gittim:)) ama daha yeni yazı yazma hakkına sahip oldum :) bu bahsettiğiniz burcu nerde bende gideyim bu gidişle istanbul sınırlarını zorlycam şimdikten teşşkür ederim
lütfen biri bana bu elanite nasıl ulaşabilirm söyleyebilir mi formda yeniyimmmvee ne yapsam diye düşünüyorum elanit e ulaşabilmem için yardımcı olur musunuz lütfennnnn
Olgu sallıyo yaaa... bana martta işe başlıcan demişti... ağustos geldi hala tık yok :):) ayrıca aşk hayatımla ilgili dediği şeylerinde hiçbiri çıkmadı.. kısacası olgu fosssss :)
Olgu sallıyo yaaa... bana martta işe başlıcan demişti... ağustos geldi hala tık yok :):) ayrıca aşk hayatımla ilgili dediği şeylerinde hiçbiri çıkmadı.. kısacası olgu fosssss :)
niler niler sölicekmiş suşem bize
Ben de merak ettim sushe var sende bir bomba bekliyoruz
olgu bende de aynı şekilde, baktıralı 6 ay oldu.. ve maalesef angels burcu için de aynısı geçerli, tek bir söylediği oldu, onun dışında maalesef..
bu arada nihale gittim üç gün önce, iki arkadaşımı da berbaer götürdüm, onlar beğendi baya ama ben pek anlayamadım, çok kısaydı, durum analizleri işe ilgili falan doğruydu, ama gelecekle ilgili de çok kesin şeyler söylemedi..
larox sen nihal için denebilir demişsin eski yorumlarından birinde sana çıkmışmıydı söyledikleri nası buldun ve diğer giden arkadaşlar?
çok baktırmak istiorum krize girdim gene ama elmiradan sonra artık çok para vermem bi falcıya, kafede böle 10-15 bakan başka tavsiye edebilceniz kimse var mı? gül dışında, onu çok merak ediorum ama çoook uzak bana
ARKADAŞLAR :)
ben bir ay içinde 15 tane falcıya gittim diyebilirm bugunde bitanesine gidicem hepsini sizinle paylaşcam zaten .. öncellikle şunu belirtiyim hepside birbiriyle tutarlıydı hep aynı ve hep aynı zaman dilimi öncellikle dejavu neşeye gitmenizi tavsiye ediyorum bana dediklerinin çoğu oldu zamanında bekliyorum keza gülün verdiği tarihlerde yine oldu ama ağustosun sonuna doğru barışcaksın dedi onu bekliyorum .. dejavu cafeye gittim orda ada bey var çok şeker ve çok tatlı oda iddalı konuştu ve çocuğu bana tarif etti resmenn ... bide özgür kafeye coşkun bey geliyo ona baktrdım benm herşeyimi bildii baştan sona söyledi bugun bu çocuk arıycak seni dedi vee ogun ne hikmetse deprem olduğunda çocuk beni 5 dkk sonra aradı belki tesadüf ama aradı :S zaten birçok falcıyada burdan bakıp gttim vee bir çoğundan memnun kaldım ama dejavuya gideceksiniz yiğit nagehan fosss bence neşe ve ada iyii bide orda ayşe iyi diyolar deniycem:)
bu arada arkadşalr laf cafe nerde bakırköydeki ben gidiyim bugun şu çiğdeme yardımcı olun lütfen :)
Laf cafe ayın 20 sine kadar kapalı olacaktı canım , aramadan gitme[/QUOTE
saol cnmm ozaman onu sonaraya atıyorum :) peki bu aşkım cafedeki azad nasıl bugun işten çıkıp gitmeliyim bi falcıyaa bilgin var mı asudeee :)
kıslarr bu ece benim bildiğim ece değilmiş. arkadaşlar özelden yazmışlar sağolsunlar.
benim ece yaşını başını almış esmer zayıfça bir kadındı.
evet herşeyi biliyor gerçekten. ama gönül işi tutmadı.
kimsede tutturamıyor.
zaten artık kimseye baktırmıyorum katre82 gibi.
yeterince üzüntülüyüm zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?