Laf cafe ayın 20 sine kadar kapalı olacaktı canım , aramadan gitme[/QUOTE
saol cnmm ozaman onu sonaraya atıyorum :) peki bu aşkım cafedeki azad nasıl bugun işten çıkıp gitmeliyim bi falcıyaa bilgin var mı asudeee :)
:) kendimden utanıyorum ama var :) Bakırköy de oturduğum için o mıntıkayı bilirim :)
1,5 sene önce filan gitmiştim ama sevmedim hiç , dedikleri de çıkmadı.
yaa sen öyle diyosan hiç gitmiyim ben boşunaçaresizliğme bakarmısnz ya :) yaa ısrarla bekelemk yerine herkesden aynı şeyi duymama rağmen gidiyorum :) peki bakrköyde önerdiğin bieyr var mı gidiyim bugun :)
Ben arada Laf cafe de Canan'a gidiyorum . Ama dediğim gibi 20 sine kadar kapalı diye biliyorum.
Ama bide Ramazan da gitmesek daha iyi değil mi diye de düşünüyorum , naçizane benim fikrim tabi
sushe bu herşeyi bilen ama gönül işi tutmayan senin ece mi bizimki mi?
Haklısın ya tabiki ama morlim çok bozukbide son bişey internetten bulamıyorum bu laf kafenin numarasını verebilirsin bi arayayım sonra.
yok ki canım bende de numarası , yeri tam Carousel in arkasında kalıyo ama balıkçıların orda.
ALAKASIZ AMA ŞİMDİ BİR SÖZ OKUDUM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUMMM;
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir..NASİİİ AMA BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ .))
lütfen biri bana bu elanite nasıl ulaşabilirm söyleyebilir mi formda yeniyimmmvee ne yapsam diye düşünüyorum elanit e ulaşabilmem için yardımcı olur musunuz lütfennnnn
Ben üçüne de baktırdım. Talin çıkmadı. Diğer ikisine ise 3 hafta içinde baktırdım. Ama şu ana kadar dediklerinden olan birşey yok. Emel yine de Ceyhun'a göre daha iyi ama çok iyi değil. Yani üçüne baktırmazsan pek birşey kaybetmezsin.
chloes bana özelden msj atmışsın ama yazamadım sana.burdan yazayım dedim.irtibat bilgilerini gönderirmisin özelden
Canım Elanit'e ulaşman artık imkansız... Sizlere ömür... Allah rahmet eylesin ben tanışma şansını yakalayamadım kendisiyle...
Gül'ü beğenmişsin zaten, Gül eğer günündeyse tadından yenmez, dedikleri de çıkar ama kısa bakar biraz...
Burcu'yu da sormuşsun Burcu Kadıköy Angels'da... O da günündeyse iyi bakıyor anladığım kadarıyla... Çünkü ilk gittiğimde pek beğenmemiştim ama ikinci bir şans vermek geldi içimden ve iyiki ikinci şansı vermişim çok beğendim ikinci baktığı falı... Geleceği göreceğiz tabi çıkar çıkmaz...
Emine'yi de sanırım sen sormuştun, Emine Kartal soğanlıkta evinde bakıyor eğer uzaktaysan oraya gitmeye değmez... Ama yakınsan o tarafa istersen git dene beğenen de var beğenmeyen de... Ben beğenmeyen gruptanım...
kızlar eger sizde benım gıbısıysenız fal krızınız geldıgınde kendınize engel olamıyorsanız boş yere cafe tarzı yerlerdekı falcıları gıdıp paranızı ziyan etmeyın Göztepedeki Gülsüm hanıma gıdın.Bnde onu forumdan duyup gittim ama yok böle birşey çok memnun kaldım ve oldukçada uzun baya bana resmen 1 saat baktı.
kızlar eger sizde benım gıbısıysenız fal krızınız geldıgınde kendınize engel olamıyorsanız boş yere cafe tarzı yerlerdekı falcıları gıdıp paranızı ziyan etmeyın Göztepedeki Gülsüm hanıma gıdın.Bnde onu forumdan duyup gittim ama yok böle birşey çok memnun kaldım ve oldukçada uzun baya bana resmen 1 saat baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?