İstanbul'da Fal - Falcılar

yaa sen öyle diyosan hiç gitmiyim ben boşuna çaresizliğme bakarmısnz ya :) yaa ısrarla bekelemk yerine herkesden aynı şeyi duymama rağmen gidiyorum :) peki bakrköyde önerdiğin bieyr var mı gidiyim bugun :)

yaa sen öyle diyosan hiç gitmiyim ben boşuna çaresizliğme bakarmısnz ya :) yaa ısrarla bekelemk yerine herkesden aynı şeyi duymama rağmen gidiyorum :) peki bakrköyde önerdiğin bieyr var mı gidiyim bugun :)

Ben arada Laf cafe de Canan'a gidiyorum . Ama dediğim gibi 20 sine kadar kapalı diye biliyorum.

Ama bide Ramazan da gitmesek daha iyi değil mi diye de düşünüyorum , naçizane benim fikrim tabi

Ben arada Laf cafe de Canan'a gidiyorum . Ama dediğim gibi 20 sine kadar kapalı diye biliyorum.

Ama bide Ramazan da gitmesek daha iyi değil mi diye de düşünüyorum , naçizane benim fikrim tabi

Haklısın ya tabiki ama morlim çok bozuk bide son bişey internetten bulamıyorum bu laf kafenin numarasını verebilirsin bi arayayım sonra.

ALAKASIZ AMA ŞİMDİ BİR SÖZ OKUDUM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUMMM;

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir..NASİİİ AMA BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ .))

Harika bi sözz evett hep öyle olur bişeyden vazgçersenn ozaman istediğin olyor. sen onun peşini bıraktığından vazgeçildiğini anladıgında dönüyor... malesef biz kızlar biraz sabırsısız beklemek nedir bilmiyoruz kaybetme korkumuz çok yüksekk ama ne zaman yüreiğimizden değilde aklımzdan attığımzda onun peşini bıraktığımzda geri döner söz harika ..

lütfen biri bana bu elanite nasıl ulaşabilirm söyleyebilir mi formda yeniyimmm vee ne yapsam diye düşünüyorum elanit e ulaşabilmem için yardımcı olur musunuz lütfennnnn

Canım Elanit'e ulaşman artık imkansız... Sizlere ömür... Allah rahmet eylesin ben tanışma şansını yakalayamadım kendisiyle...
Gül'ü beğenmişsin zaten, Gül eğer günündeyse tadından yenmez, dedikleri de çıkar ama kısa bakar biraz...
Burcu'yu da sormuşsun Burcu Kadıköy Angels'da... O da günündeyse iyi bakıyor anladığım kadarıyla... Çünkü ilk gittiğimde pek beğenmemiştim ama ikinci bir şans vermek geldi içimden ve iyiki ikinci şansı vermişim çok beğendim ikinci baktığı falı... Geleceği göreceğiz tabi çıkar çıkmaz...
Emine'yi de sanırım sen sormuştun, Emine Kartal soğanlıkta evinde bakıyor eğer uzaktaysan oraya gitmeye değmez... Ama yakınsan o tarafa istersen git dene beğenen de var beğenmeyen de... Ben beğenmeyen gruptanım...

Ben Nihal'e bugün baktırdım. Anı, özel yaşam ve iş yaşamıyla ilgili durumları, sıkıntıları çok çok güzel bildi. Hatta şimdiye kadar dolaştığım falcıların içinde durum tespiti bakımından bana göre en iyisi. Gelecekle ilgili ağustos ortasından sonrası ve eylül sonrası dönemler için söyledikleri şeyler var. Olup olmadığını göreceğim. Ben memnun kaldım Nihal'den. Tavsiye ederim.

chloes bana özelden msj atmışsın ama yazamadım sana.burdan yazayım dedim.irtibat bilgilerini gönderirmisin özelden

kızlar eger sizde benım gıbısıysenız fal krızınız geldıgınde kendınize engel olamıyorsanız boş yere cafe tarzı yerlerdekı falcıları gıdıp paranızı ziyan etmeyın Göztepedeki Gülsüm hanıma gıdın.Bnde onu forumdan duyup gittim ama yok böle birşey çok memnun kaldım ve oldukçada uzun baya bana resmen 1 saat baktı.

canım çok saol bilgilendirdiğin için :)

bu bahsettiğin bayan evde mi bakıyo? kaça bakıyo nasıl bişey ?

bende cafelerden ziyade evde bakanların daha iyi olduğunu düşünüyorum ama göztepe taaa karşıda nasıl gideyim :S bana avrupa yakasında evinde bakan ama iyi bakan biri lazım.. Tabi ramazandan sonra gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…