baktırmıştı kuzucan.
zaten onada, bana tutturan falcılar tutturdu :)
elanit fanından oda:)
elanitle yakından uzaktan alakası yok diyor canım arkadaşım.
bense gündüz oruc tutup akşam fal seansı yapmaya cesaret edemiyorum :86:
denizden naber gıttınmı bır falcıya
Merhaba kızlar Melahata ilk gittiğimde inanmamıştım söylediklerine ama dediklerini bir bir yaşadım.. Elmira ve Ritanın telefonlarını bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın. Ben seneler önce kurtuluş son duraktaki falcı melahate gitmiştim dedikleri aynen çıktı, şimdide oğlum için gidicem ama adresini unuttun sizde ricam bana adresi veya telefonu varsa vermeniz yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
bu bahsettiğin bayan evde mi bakıyo? kaça bakıyo nasıl bişey ?
cezmi'yi tek geçerim. öldüğü ile ilgili söylentiler var. Yalan. 1997 yılında ilk kez fal batırmıştım ona. Sonra kayboldu ortalıktan. Yakın zamanda telefonunu buldum. şu anda da telefonda bakıyor. Tek kelime ile muhteşem. Cafelerde bir kaç kez fal baktırdım. Sadece bakmış olmak için bakılıyor. Hele hele laf cafe'yi asla tavsiye etmem. Sıra beklerken geçen zamana değmiyor. Enfal isimler ve geçmişi biliyor ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı. Forumda adı geçen diğer falcılarla ilgili yorum yapamayacağım gitmedim.
47 gündür baktırmıyorum :92:
bana da telini atar mısın
şartları neler kaça ve ne kar sürede bakıyor yazarsan sevinirim
teşekkürler
Özelden mesaj atamıyorum. Sen atabiliyorsan mail adresini yaz bana. Mail gönderebilirim.
Cezmi'yi tek geçerim. Öldüğü ile ilgili söylentiler var. Yalan. 1997 yılında ilk kez fal batırmıştım ona. Sonra kayboldu ortalıktan. Yakın zamanda telefonunu buldum. Şu anda da telefonda bakıyor. Tek kelime ile muhteşem. Cafelerde bir kaç kez fal baktırdım. Sadece bakmış olmak için bakılıyor. Hele hele Laf Cafe'yi asla tavsiye etmem. Sıra beklerken geçen zamana değmiyor. Enfal isimler ve geçmişi biliyor ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı. Forumda adı geçen diğer falcılarla ilgili yorum yapamayacağım gitmedim.
:44:ya arkadaşlar ne falı bu.kabaca olmasında siz müslümansınız değilmi.yani ALLAHA tam anlamıyla inan biri böyle şeylerle uğraşmaz bana göre.ALLAHtan başka kimse geleceği bilemez.bununla uğraşan kişileride ALLAH sevmez.eğer birşeylerden koykuyor yada tereddüt içindeyseniz açn elinizi ALLAHA dua edin kalpten.bir insan bir insanın geleceğini nerden bile bilirki.bilse bile bunu 3harflilerin yardımıyla yapıyorlardır büyük ihtimal.bide bunlara para veriyorsunuz.o parayla evinizin ihtiyacını aşınız yemeğinizi alırsınız.rıskınızı bu gibi şeylere vermeniz hiiiçç doğru değil.
tubisssss naber hosgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?