İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar cok günaha giriyorum belki arkasindan konusmak oluyor ama bende elanite baktiranlardan biriyim ve bana verdigi süreye daha üc ay var ...ama umutlarim tükeniyor ..size dedikleri ciktimi ciktiysa ne tür seyler bunlar ....benim en cok etkilendigim falcida elanitti cünkü

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

denizden naber gıttınmı bır falcıya

iilik canım gittim... Burcu'ya gittim bi önceki sayfada yorum yazmıştım... Burcu'ya ikinci gidişim oldu... ilk gittiğimde beğenmemiştim ama ikinci bir şans verdim ve iyiki vermişim çok beğendim... Rahatlattı beni fal baktırma isteğim geçti şimdilik... Güzel şeyler de duydum şimdi başkasına gidip kötü şeyler duyup bulandırmak istemiyorum... Ama çok aşırı övülen biri olsa gene tutamam kendimi o da ayrı...

Arkadaslar merhaba. Ben seneler önce kurtuluş son duraktaki falcı melahate gitmiştim dedikleri aynen çıktı, şimdide oğlum için gidicem ama adresini unuttun sizden ricam bana adresi veya telefonu varsa vermeniz yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kızlar Melahata ilk gittiğimde inanmamıştım söylediklerine ama dediklerini bir bir yaşadım.. Elmira ve Ritanın telefonlarını bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın. Ben seneler önce kurtuluş son duraktaki falcı melahate gitmiştim dedikleri aynen çıktı, şimdide oğlum için gidicem ama adresini unuttun sizde ricam bana adresi veya telefonu varsa vermeniz yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cezmi'yi tek geçerim. Öldüğü ile ilgili söylentiler var. Yalan. 1997 yılında ilk kez fal batırmıştım ona. Sonra kayboldu ortalıktan. Yakın zamanda telefonunu buldum. Şu anda da telefonda bakıyor. Tek kelime ile muhteşem. Cafelerde bir kaç kez fal baktırdım. Sadece bakmış olmak için bakılıyor. Hele hele Laf Cafe'yi asla tavsiye etmem. Sıra beklerken geçen zamana değmiyor. Enfal isimler ve geçmişi biliyor ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı. Forumda adı geçen diğer falcılarla ilgili yorum yapamayacağım gitmedim.

bende istiyorum kim bu melahat?? bukadra iyimiii bilen eden varsaa yazsınn yaa :s:S

bana da telini atar mısın
şartları neler kaça ve ne kar sürede bakıyor yazarsan sevinirim

teşekkürler

hmmm Cezmi ölmedi yaşıyor diyorsun yani ! o zaman gazetedeki haber hikayeydi öylemi,haber yapmak için adamı öldürdüler hayy bu gazeteciler yokmu,

yüzyüze değilde neden telefonda ? bi açıklama yaparmısın ?

buda yeni moda oldu. ara ara ugrayıp akıl veriyorlar bizim gibi aklı kıt zaarlara.
bi gidin işinize yahu. derdi tasası size mi kaldı ?
başlık belli,işine gelmiyorsa girme yazma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…