İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar aylar önce melekler kahvesi şengül e gitmiştim ve memnun kalmıştım. geçen günlerde tekrar gitmek istedim fakat kapıdaki görevliye sordum önce çok sıra oluyo genelde onda diye. şengül hanım yok falan dedi ama böyle biraz ağız burun kıvırdı. ben de bunun üzerine izinde mi yoksa temelli mi ayrıldı diye sordum. ayrılıcak gibi görünüyo şu sıralar yok falan dedi. bu konuda haberi olan var mı? malum ramazan şimdi gitmiyorum oyüzden ama sorduğumda da ramazana bikaç gün kalmıştı yani çok olmadı. :/

Anladım canım gerek yok ozaman agresifliği varsa.. fazlada denenmemiş sanırım.. göztepedeki gülsüm e gitmek istiyorum ama hakkında yorum göremedim duydunuz mu naıl bakıyor acaba?

Ben 1 yıl önce Göztepe'deki Gülsün Hanım'a gitmiştim. 1 saat sürüyor, geçen yıl 70.-TL'ydi. İskambil kağıtlarını kullanıyor, ama anlatırken boşluğa bakıp konuşuyor. O anda olanları ve kişilerin karakterlerini doğru bildi. Ancak, gelecek hakkında dediklerinden biri bile çıkmadı. Aksine, acı bir şekilde o zaman görüştüğüm kişinin bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştim, onun için "Kızı sevmiyor, sadece gönül eğlendiriyor, onunla evlenmeyi düşünmüyor, ayrılacaklar ve kız çok üzülecek" dedi ve ne oldu dersiniz? O kişi o kadınla evlendi. Yani, dediğinin tam tersi çıktı. Belki geleceğini bildiği kişiler de olmuştur, bilemem tabii, ama bende hiçbiri çıkmadı.
Bir de, bazı falcılar geçmiş yıllarda geleceği çok net bilebilirken ve dediklerinin çoğu gerçekleşirken bir süre sonra bilememeye başlıyorlar. Yetenekleri mi köreliyor, nedir. Örneğin Üsküdar'daki Arzu ve Kurtuluş'daki Melahat eskiden çok başarılıyken şimdi (Arzu'ya gittim Melahat'i de duydum) geleceği bilemiyorlar ve dedikleri çıkmıyor.

Evet geçmiş yıllarda geleceği bilebilirken artık bilemeyenlere Rita'yı da ekleyebiliriz... Neyse şuan iyi bakanlara nazar değmesin =)

banada gönderebilirmisin iletişim bilgileri tramontana_85@hotmail.com

saygılar,

Kızlar ben bu göztepe de ki neval e gitmeyi düşünüyorum madem uzun gelecekle ilgili bakıyorum 10 kere 15 ytl lik falcıya gideceğime bir kez iyi bilene giderim dedim sizce değermi fiyat olarak gerçekten iyi mi baktıranlar bilgi verebilirlermi?...

hani serkan diye bir falcının yerine biri geçmiş adını serkan koymuş ondan el aldım falan diyormuş ya belki bu cezmi de öldü tel.daki ben cezmiyim diyordur,nasıl emin olunur ki...

buda yeni moda oldu. ara ara ugrayıp akıl veriyorlar bizim gibi aklı kıt zaarlara.
bi gidin işinize yahu. derdi tasası size mi kaldı ?
başlık belli,işine gelmiyorsa girme yazma.

anlamadım ki biz bunların gözünde artık dinsiz miyiz ya da akılsız mıyız, yoksa fal baktırdığımız için mi başımıza dert geldiğini ima ediyorlar, hatta geçmişte bazıları ima etti.anlamadım gitti,bunlar bu siteyi nerden buluyor,ne amaçla üye olup böyle yazılar yazıyor.Allahla kul arasına kim girebilir,bizim inancımızı kim ölçer,bu ne hadsizlik.bunlar kendilerinin başına hiç dert gelmeyecek, hiç yollarını şaşırmayacaklar sanıyorlar heralde,insan öyle bir hale gelir ki 2 çift laf duymak ister,bunu da Allah dilediği kuluna söyletir,biz bu amaçla hisleri kuvvetli kişilerin hissettiklerinden faydalanmaya çalışıyoruz,Allahın iradesinin dışında bişey düşündüğümüzü ima etmek nasıl bir kendini bilmezlik ya.bunları sanırım birileri yönlendiriyor, yoksa insan kendi iradesi ile bu kadar saçmalayamaz,bir amaç uğruna bizim kafamızı karıştırmak ya da aklımızı çelmek olabilir amaçları,falı bırakın gelin deyip bizi başka gruplara çekip,gelin ilacınız burda diyecekler gibi geliyor, biraz yüz bulurlarsa tabi.

benim en sevmediğim haz etmediğim olaydır bu. senin aklın yok aslında şöle şöle denmesi. karşımda kim olursa olsun,sakin kalamam.
ki bu ugruna falcılara taşındığım adam içinde geçerli.
onuda tersledim,terslerimde.
başlık belli , işine gelmiyorsa girme kardeşim.
sen kime akıl veriyosun ? beni tanıyo musun ? vs vs vs :) bak sinirleniyorum sinsecim :)
aynı şeyleri düşünüyorum kuzum senle

Göztepe neval mı gülsüm'mü? eger gülsüm ise kesınlıkle tereddut etmeden gıdın derım ben gıttım cok memnun kaldım bugun bır arkadasımda gıttı cok memnun kaldı kadın gercekten bu işi biliyor.

hani serkan diye bir falcının yerine biri geçmiş adını serkan koymuş ondan el aldım falan diyormuş ya belki bu cezmi de öldü tel.daki ben cezmiyim diyordur,nasıl emin olunur ki...

yakında sahte elanitte çıkarsa ortaya hiç saşırmam

canım cezmi yıllar önce arkadaşımın annesine fal bakmış kimle evleneceğini,kaç çocuğu olacağını,çocuklarının hangi mesleği seçeceğine kadar söylemiş yılllaaarrr önce tabii ve ne söylediyse çıkmış,çocuklarının mesleğine kadar süper ötesiymiş elanitin çok çok iyisiymiş yani,geçen sene çok aradılar öldüğünü öğrendiler hatta gazetede'de çıkmış haberi o yüzden bahsedilen cezminin o olacağına ihtimal vermiyorum

canım şimdi banada kızacaksın/ız belki ama haksızda sayılmazlar,doğru olanda bu belki faydamız olur diye düşünüyolardır,yaklaşık 45 gündür fal baktırmamanın verdiği huzuru yaşıyorum ve ne söylemek istediklerini çok iyi anlıyorum :)) bende kendime yakın bulduklarıma söylyorum sürekli baktırma diye tembihliyorum mesela katre fal baktırırsa bilboardlara resmini yapıştırıp onu afişe edicem tüm istanbula

tanıdılarına samimiyete dayanarak ve güzelce acıklarsın.
topice girip ahkam kesmenin bi esprisi yok kuzum.
rızkınızı vermeyen ıvır zıvır.
31 yasında kimseden alıncak aklım yok benim.
herkes herşeyin farkında. ki baktırmamak için inat edenlerden biri benim :) hatta en son falı beraber baktırdık.ondan sonra ben baktırmadım.
geçmiş sayfalarda da yaşadık. gelip akıl verip, boylarından büyük cümleler etmesinler :)

gene forumun enerjisini emdim görüyormusun :) yaşasın kötülük

tamam tatlım sinirlenme galiba fikir ayrılığı yaşıyoruz,sinirlenip,celallenmeyin onlarda haksız sayılmazlar demek istemiştim amma ben susayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…