İstanbul'da Fal - Falcılar

onlar haksız,söyledikleri şey yüzünden değil söyleme tarzları yüzünden.
sana ne sinirlencem kuzum.
tarzları bozuk olanlara sinirleniyorum.

hatırlarsınız eskiden gemi cafede bi dilek vardı.. onun beşiktaşta ofisi var. en son gecen sene mayısta falan gitmiştim. yani 1 seneyi geçti.. bugün kısmetse ona gidicem. ama oruçluyum. ya biri akıl versin, dün dileğe de açtım sordum, oruçluyum çarpılmam inşallah(( ne alakası var onun yeri ayrı onun yeri ayrı dedi. ama terapiye ihtiyacım var.. napsam bilemedim

daha önceki mesajında maltepede yasemin diye bir falcıdan bahsetmişsin falcının teli varmı acaba yardımcı olabilirmisin lütfen.

Arkadaşlar,

Dejavu Kafe Neşe Hanım'ı forumdan okumuştum. Hadi dedim bir deneyeyim. Yeni isimlere de (yeni duyduğumuz anlamında) şans vermek gerektiğini düşünüyorum.
Geçmiş üzerinde fazla durmadı. Durmasına da gerek yoktu zaten. Kısa kısa bir iki şey söyledi tuttuğunu o vurucu noktalardan anladım. Şu anın çözümlemeleri gerçekten iyiydi. Son günlerde psikolojik yapımda çok şey değişmişti. Bunları teker teker anlattı bana. İlişkimin durumunu nasıl gel gitler yaşadığımı da.
Bir de bir şey dedi hani bunu bilen bi rabbim birde ben varım diye düşünürdüm hep, nasıl anladı anlamadım.

Tarih verdi mi verdi. Verirken de güldü. Boşuna veriyorum bu tarihi sen zaten ne zaman geleceğini de biliyorsun. Dedi. Ne bileyim, sıcak kanlı bir kadın. Sıkmıyor, üzmemeye de çalışıyor.

Daha otururken seni hazırlıyor, bak bakıyorum ama üzülmek, zırlamak yok, her şeye hazırlıklı mısın? Kötü şeyler de söylüyor, hatta o kadar kötü başladı ki, heh dedim bu da kızım bu adam .... diye başlayıp, senin kısmetin..... diye başka biri olacak ile bitirenlerden diye düşündüm ki, kızım bu adam tamam serseri,......, amma yardıma ihtiyacı var, sen düzelteceksin bunu, hiç düzelmez diyorsun ama değil, sabır sadece, ile bitirince ben bile şaşırdım.

Kısaca gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilmem, pek ilgilenmiyorum da çıkmasıyla, ben beğendim.

canım nerede bu dejavu cafe?

canım nerede bu dejavu cafe?

Ben 4 kere gittim neşe ablaya gerçekten çok iyi daha önce buradada yazdım tahminleri fazlasıyla iyii hatta bana bu olcak dediği şeylerde oldu sallama yok bilmiyorum ama benim her türlü oanki ruh halimii çok ama çok bildi her seferinde ... ve gelecekte eminse kesin çıkacağını söylyo zaten .. denemenizi tavsiye ediyorum pişman olmazsınız..

dejavu kafe iki tane var ama neşe hnm bakırköy meydandan aşağa doğru inerken kilise var onun hemen bir alts sokğından sapınca solda kalyo ama gitmeden randevu alın internette numaraları var ..

ben özel mesaj atamıyorum ama bana neşe hanımın iletişim bilgilerini mesaj atarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim

Bugün 2 kafadar Beşiktaş Symbol Cafe'deki Nihal'e gittik.İlgilenenlere şunu söyleyebilirim ki çok iyi bir terapi oldu ikimize de.Arkadaşıma direkt isim söyleyek girdi, geçmiş ve şu an iyi, geleceğe dair söyledikleri için de beklemek gerekir. Her ikimizi de tam tarih verdi ay ve gün olarak merakla beklicez.Çok pozitif bir insan. Ayrıca ben, forumdan Nihal'in çok kısa ( 3-5 dak.) baktığını okumuştum dakika tuttuk nerdeyse 15 dakikaya kadar sürdü; çünkü erken saatlerde gittik ilk bize baktı...Hiç de öyle denildiği gibi gözü saatte filan değildi..Tutarsız da değildi..Genel olarak hatırı sayılır miktarda falcıya giden biri olarak denemek de fayda var derim.

kızlar ben gçen symbol kafede topraga baktırdım tarıga baktırmak istiodum ama izinliydi nasıldır sizce?

kızlar ben gçen symbol kafede topraga baktırdım tarıga baktırmak istiodum ama izinliydi nasıldır sizce?

Boşuna zaman kaybetme derim ben, geçen gün gittim yemek yiyordum, 3 kişiye baktı, üçüne de aynı şeyleri tekrarladı. Zor tuttum kendimi az önceki bayana da aynı şeyleri söyledin dememek için, hayır kullandığı kelimeleri değiştirme zahmetine bile girmedi. Ağustos ortasından sonuna kadar sana geri dönecek merak etme, işten terfi mi bekliyorsun, eylül gibi gelişmeler var... Allahtan şu merkür geri hareket ediyor he, yoksa bu falcılar ne yaparlardı?

Tabi bu benim fikrim, forumu inceleyen bir kişi olarak gününde ise iyi baktığını düşünenler de var, salladığını düşünenler de. Bayılıyorum buraya

Son düzenleme:

ya biraz mecburiyetten ona bktırdım ben..ama arkadasımla gittikte aynı şeyleri söylemedi günündeydi belkide bilmiyorum bildi bazı şeyleri gariptir ama fena deildi gibi geldi o yüzden sordum çıkar mı diye

Elanitin cikan fal haberi olup olmadigini soran olmus.. bana bugune kadar soyledigi hersey cikti.

Yurtdisinda yasayacaklarim
Okul durumum
Annemin saglik durumu ve iyilesme sureci (allaha sukurler olsun, eski sagligina kavustu, sadece son ameliyati bekliyoruz)
Sevgilimle yasayacaklarimiz, arada cikan tartismalar ve barismalar

En sonuncusunu bugun yasadim ve gunu gunune cikmis olmasi cok garip. Ben kendisinden gayet memnun kalmistim, maalesefki artik aramizda degil . Oyle ki zor gunlerimde bana soyledigi seyleri silip atmistim cikmaz diye ve cikmaya basladikca aptalca birsey yaptigimi farkettim. Soyledigi seyler, tam da dedigi gibi ve dedigi zamanlarda gerceklesmeye baslamisti. Hic ummadigim seyler oldu ki asla ihtimal vermedigim seylerdi bunlar, aradan onca zaman gecmisken. Ne diyim benle frekansi cok iyi tutmustu. Bi cok soyledigide cikti, ve ne gariptirki sanki bundan sonrakilerde cikicakmis gibi hissediyorum. Icimde tarifsiz bi sakinlik ve rahatlik var. Yinede Allahtan hayirlisini dilemeye devam edelim.. :114:

bir falkolik olarak iki haftadır siteyi okuyorum tam olarak kesin bu falcı iyidir denilmiyor daha doğrusu birine iyi bakan başkasına tutturamış oluyor. bende aralarında gideceğim falcıları seçmeye çalışıyorum ama başım döndü denilen tarif edilen yerlerdeki falcılara ne zaman gitsem ya yoklar yada izinliler geçen hafta melekler kahvesinde şengüle gittim yoktu gelmişken boş çıkmayayım diye can beye baktırdım ama pek bişey söyleyemedi ortalama şeylerdi. pen cafede yeter hanıma baktırdım çok seri bakıyor dediklerini tam hatırlıyamıyorum çok hızlıydı ama olumlu konuştu verdiği tarihler ve kişilik analizleri var bekleyecem bakalım eylül ayında bişeyler olacak majestik cafede nihaldi sanırım o bayanda aynı tarihleri verdi. olumlu konuştu çok ümitlenmekte istemiyorum ama tatmin de olamadım dersem yeridir.

ben özel mesaj atamıyorum ama bana neşe hanımın iletişim bilgilerini mesaj atarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim

neşe hanım dejavu kafede çalışıyo bakırköy dejavu kafe inetrnetten çıkıyo ama çıkan linklerde dikkat et zuhurat baba tarafında olan değil diğerni ara sahile yakın neşe ablanın olduğu cafe

neşe hanım dejavu kafede çalışıyo bakırköy dejavu kafe inetrnetten çıkıyo ama çıkan linklerde dikkat et zuhurat baba tarafında olan değil diğerni ara sahile yakın neşe ablanın olduğu cafe

Arkadaşalr günaydın...
ya ben ceziminin teline nasıl ulaşabilirimm çok kötü durumdayım lütfen bilen varsa yazsınn ((

kadıköy/üsküdar civarında iyi bir falcı bilen var mı? hani dese şu vakitte şu olcak bu olcak diye ve de dedikleri çıksa hani ne güzel olur. :)

Tamam canım çok saol bilgi için, tarif için şimdi bakıcam internetten inşallah bulurum numarayı.

buda yeni moda oldu. ara ara ugrayıp akıl veriyorlar bizim gibi aklı kıt zaarlara.
bi gidin işinize yahu. derdi tasası size mi kaldı ?
başlık belli,işine gelmiyorsa girme yazma.

:))))) hayir foruma girmis.bu basligi okumus.allah bilir bi kac tavsiyeyi akilda tutmustur da :))))
Senin burda ne isin var diyesi geliyor insanin
Sonra da akil veriyo.gercekten size ne yaa.bi gidin isinize gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…