gene forumun enerjisini emdim görüyormusun :) yaşasın kötülük
tamam tatlım sinirlenme galiba fikir ayrılığı yaşıyoruz,sinirlenip,celallenmeyin onlarda haksız sayılmazlar demek istemiştim amma ben susayım bari
evet narin90 evde bakıyor kendısının ucretı bıraz yuksek gelebılır diger falcılara göre ama değer ücret ise 70ytl
daha önceki mesajında maltepede yasemin diye bir falcıdan bahsetmişsin falcının teli varmı acaba yardımcı olabilirmisin lütfen.hmmm Cezmi ölmedi yaşıyor diyorsun yani ! o zaman gazetedeki haber hikayeydi öylemi,haber yapmak için adamı öldürdüler hayy bu gazeteciler yokmu,
yüzyüze değilde neden telefonda ? bi açıklama yaparmısın ?
Arkadaşlar,
Dejavu Kafe Neşe Hanım'ı forumdan okumuştum. Hadi dedim bir deneyeyim. Yeni isimlere de (yeni duyduğumuz anlamında) şans vermek gerektiğini düşünüyorum.
Geçmiş üzerinde fazla durmadı. Durmasına da gerek yoktu zaten. Kısa kısa bir iki şey söyledi tuttuğunu o vurucu noktalardan anladım. Şu anın çözümlemeleri gerçekten iyiydi. Son günlerde psikolojik yapımda çok şey değişmişti. Bunları teker teker anlattı bana. İlişkimin durumunu nasıl gel gitler yaşadığımı da.
Bir de bir şey dedi hani bunu bilen bi rabbim birde ben varım diye düşünürdüm hep, nasıl anladı anlamadım.
Tarih verdi mi verdi. Verirken de güldü. Boşuna veriyorum bu tarihi sen zaten ne zaman geleceğini de biliyorsun. Dedi. Ne bileyim, sıcak kanlı bir kadın. Sıkmıyor, üzmemeye de çalışıyor.
Daha otururken seni hazırlıyor, bak bakıyorum ama üzülmek, zırlamak yok, her şeye hazırlıklı mısın? Kötü şeyler de söylüyor, hatta o kadar kötü başladı ki, heh dedim bu da kızım bu adam .... diye başlayıp, senin kısmetin..... diye başka biri olacak ile bitirenlerden diye düşündüm ki, kızım bu adam tamam serseri,......, amma yardıma ihtiyacı var, sen düzelteceksin bunu, hiç düzelmez diyorsun ama değil, sabır sadece, ile bitirince ben bile şaşırdım.
Kısaca gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilmem, pek ilgilenmiyorum da çıkmasıyla, ben beğendim.
canım nerede bu dejavu cafe?
Ben 4 kere gittim neşe ablaya gerçekten çok iyi daha önce buradada yazdım tahminleri fazlasıyla iyii hatta bana bu olcak dediği şeylerde oldu sallama yok bilmiyorum ama benim her türlü oanki ruh halimii çok ama çok bildi her seferinde ... ve gelecekte eminse kesin çıkacağını söylyo zaten .. denemenizi tavsiye ediyorum pişman olmazsınız..
dejavu kafe iki tane var ama neşe hnm bakırköy meydandan aşağa doğru inerken kilise var onun hemen bir alts sokğından sapınca solda kalyo ama gitmeden randevu alın internette numaraları var ..
kızlar ben gçen symbol kafede topraga baktırdım tarıga baktırmak istiodum ama izinliydi nasıldır sizce?
Boşuna zaman kaybetme derim ben, geçen gün gittim yemek yiyordum, 3 kişiye baktı, üçüne de aynı şeyleri tekrarladı. Zor tuttum kendimi az önceki bayana da aynı şeyleri söyledin dememek için, hayır kullandığı kelimeleri değiştirme zahmetine bile girmedi. Ağustos ortasından sonuna kadar sana geri dönecek merak etme, işten terfi mi bekliyorsun, eylül gibi gelişmeler var... Allahtan şu merkür geri hareket ediyor he, yoksa bu falcılar ne yaparlardı?
Tabi bu benim fikrim, forumu inceleyen bir kişi olarak gününde ise iyi baktığını düşünenler de var, salladığını düşünenler de. Bayılıyorum buraya
ben özel mesaj atamıyorum ama bana neşe hanımın iletişim bilgilerini mesaj atarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim
neşe hanım dejavu kafede çalışıyo bakırköy dejavu kafe inetrnetten çıkıyo ama çıkan linklerde dikkat et zuhurat baba tarafında olan değil diğerni ara sahile yakın neşe ablanın olduğu cafe
Arkadaşalr günaydın...
ya ben ceziminin teline nasıl ulaşabilirimm çok kötü durumdayım lütfen bilen varsa yazsınn((
Ben 4 kere gittim neşe ablaya gerçekten çok iyi daha önce buradada yazdım tahminleri fazlasıyla iyii hatta bana bu olcak dediği şeylerde oldu sallama yok bilmiyorum ama benim her türlü oanki ruh halimii çok ama çok bildi her seferinde ... ve gelecekte eminse kesin çıkacağını söylyo zaten .. denemenizi tavsiye ediyorum pişman olmazsınız..
dejavu kafe iki tane var ama neşe hnm bakırköy meydandan aşağa doğru inerken kilise var onun hemen bir alts sokğından sapınca solda kalyo ama gitmeden randevu alın internette numaraları var ..
buda yeni moda oldu. ara ara ugrayıp akıl veriyorlar bizim gibi aklı kıt zaarlara.
bi gidin işinize yahu. derdi tasası size mi kaldı ?
başlık belli,işine gelmiyorsa girme yazma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?