İstanbul'da Fal - Falcılar

duygusal hızına yetişmek mümkün değil
hala çıkan fal haberi yokmu canım??

duygusal hızına yetişmek mümkün değil
hala çıkan fal haberi yokmu canım??

Bende tutan isim belli hep aynı isim beğenmiyoruz kısa bakıyor diyoruz ama yine Dilek Abla ya tarih bana birebir tutuyor. Daha boş geçmedi :) Çok uzun geleceğe girmez zaten.

Bir de Melekler Merve vardı o da ayrılmış çok üzüldüm... İnşallah bir yerde bulabilirim tekrar.

Yalnız dün de belirttim Bu deja vu'daki Neşe Hanım'ı tuttum ben. Belirteyim :)

Son düzenleme:

Neşe hanm çok iyidir bana ısrarla olcak dedğişey olacak mı bilmiyorum okadar iddalı ki barışmazsanız falı bırakcam okdar diyo.. ama bilemiyorum ya yinede içim hiç rahat değil bu duygu kim canım ??

neşe hanım dejavu kafede çalışıyo bakırköy dejavu kafe inetrnetten çıkıyo ama çıkan linklerde dikkat et zuhurat baba tarafında olan değil diğerni ara sahile yakın neşe ablanın olduğu cafe

çok teşekkür ederim

Bende bir yorum paylaşayım, Elmiradan uzak durun, paranıza yazık!

bilen birisi bana Elanitin telefonunu yollayabilir mi lütfen? bir de ne kadara bakıyor acaba?

şimdiden teşekkür ederim

çok teşekkür ederim

Bende bir yorum paylaşayım, Elmiradan uzak durun, paranıza yazık!

Sana cikmamis olabilir, ama bazi kisilere cikti ve onlarin arasinda bende varim.. arada ufak tefek dedigi seyler farkli gelismis olabilir ama netice olarak hep dedigi gibi oldu. Kaldiki cok merak ettigin Elanit ile ayni seyleri soylemisti bana. Her falci ilen iyi frekans yakalamak cok zor, ama iyi denilen tum falcilarla benimkisi tuttu..

Bence kisilerlede alakali, bazi kisilerin falina kolay bakilirken bazilarinkine bakilamiyor. Arada tek tuk fal'a baktigimda anliyorum. Bazi kisilerin sorunlarimi agir basiyor bilemiyorumda asiri derecede bi agirlik oluyor ve bakasim gelmiyor.. hatta hicbirsey goremiyorum.

Çok kişiye çıkmadı keryneia, yani ona fal baktıranların çoğu çıkmadığını söyledi, hatta tam bir fiyasko diyenler bile oldu falı için... Onlarca kişi geldi yazdı Elmira'nın falı çıkmadı diye. Ben masal gibi dinledim 70 dk süren falını, çok da emek verdi sağolsun ama ne yazık ki çıkmadı. Tamam iyi bir insan, her halinden belli iyi olduğu ve bakmak için çabaladığı ama ne yazık ki sıradan bir falcı. Tüm diğer "bazılarımıza falı çıkan ama çoğumuza çıkmayan" diğer falcılar gibi. 75 tl az değil, eğer fal baktığı insanların çoğuna tutturamıyorsa, fal baktıranların da o paraya değmeyeceğini gelip yazmasından doğal bir şey olamaz. Senin zaten falcılarla uyumlu bir frekansın var anladığım kadarıyla, kime baktırsan bazı söyledikleri çıkıyor. Ama çoğumuz senin gibi değiliz, bana bugüne dek fal bakan falcılardan birkaç tanesinin en fazla %50 çıkmıştır falı ve en hayati konularda da hiç çıkmamıştır. Elanit'e baktırmayı ertelediğim için çok pişmanım, belki benim için bir ilk olacaktı o...

Merhaba aysen58,

az önce forumdaki mesajini okudum. tesadüfmü bilmiyorum ama bana da annemin bir arkadasi bir sene önce bu melahat hanimdan bahsetmisti. fakat kendisi de adresini hatirlamiyordu. sadece kurtulus son duraga yakin oldugunu söyledi.

sen bulabildinmi yerini? benin bahsettigim hanim cok memnun kalmis...

hayır elmıranın falı cıkmıyor. , sagolsun cok sıkısık oldugu bır zamanında baktı ama cıkmadı. zaten ılıskıyı anlatıyorsun ortasına dogru oda yorum yapıyor ama olmuyor. belgın kostak da bılemıyor zorlyor zorluyor bılemıyor. nuray sayarı ıcın de malesef olumlu bırsey soylemem. kızkardesımın hıcbır durumunu bılemedı. angels cafedekı burcu, ayfer hanım ehh bence ama dedıklerı seylerın olması ıcın vakıt var. mercan sayhan bıraz daha ıyı ama bılmem. aslında komık olacak ama en ıyı falcı gül.

Valla tatlim, size cikmiyor sanki bi o kadar bana cikiyor.. anlamis degilim. Bana bu kadar cok cikarken neden size cikmiyor diye sorgulamaya basladim. Dedigim gibi bazi kisilere bakilamiyor. Bu baktiran kisinin acik olup olmamasiyla alakali. Iyi kotu falci olmasini birak, en iyisi bile bakamiyor. Bana iyi bakamayan sallayan falcilarda oldu, ama onlar falci filan degildi zaten, o kisiler hakkinda zaten bi cok kisi her gittigimde baska senaryo yaziyor diye dile getirdi. Bide soyle birsey soyleyeyim, Elmira bana bir ay icerisinde olucak dedigi sey iki ay sonra oldu, neyse canim illaki birilerinin fali daha cikar, herkesinkide olumsuz olucak degil ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…