hayır elmıranın falı cıkmıyor. , sagolsun cok sıkısık oldugu bır zamanında baktı ama cıkmadı. zaten ılıskıyı anlatıyorsun ortasına dogru oda yorum yapıyor ama olmuyor. belgın kostak da bılemıyor zorlyor zorluyor bılemıyor. nuray sayarı ıcın de malesef olumlu bırsey soylemem. kızkardesımın hıcbır durumunu bılemedı. angels cafedekı burcu, ayfer hanım ehh bence ama dedıklerı seylerın olması ıcın vakıt var. mercan sayhan bıraz daha ıyı ama bılmem. aslında komık olacak ama en ıyı falcı gül.
Arkadaşalr günaydın...
ya ben ceziminin teline nasıl ulaşabilirimm çok kötü durumdayım lütfen bilen varsa yazsınn((
Çok kişiye çıkmadı keryneia, yani ona fal baktıranların çoğu çıkmadığını söyledi, hatta tam bir fiyasko diyenler bile oldu falı için... Onlarca kişi geldi yazdı Elmira'nın falı çıkmadı diye. Ben masal gibi dinledim 70 dk süren falını, çok da emek verdi sağolsun ama ne yazık ki çıkmadı. Tamam iyi bir insan, her halinden belli iyi olduğu ve bakmak için çabaladığı ama ne yazık ki sıradan bir falcı. Tüm diğer "bazılarımıza falı çıkan ama çoğumuza çıkmayan" diğer falcılar gibi. 75 tl az değil, eğer fal baktığı insanların çoğuna tutturamıyorsa, fal baktıranların da o paraya değmeyeceğini gelip yazmasından doğal bir şey olamaz. Senin zaten falcılarla uyumlu bir frekansın var anladığım kadarıyla, kime baktırsan bazı söyledikleri çıkıyor. Ama çoğumuz senin gibi değiliz, bana bugüne dek fal bakan falcılardan birkaç tanesinin en fazla %50 çıkmıştır falı ve en hayati konularda da hiç çıkmamıştır. Elanit'e baktırmayı ertelediğim için çok pişmanım, belki benim için bir ilk olacaktı o...
Arkadaşlar yazılanları biraz okuyun lütfen. Boşuna yazmıyoruz.
Elanit öldü.
Bana mail adresini yazarsan cezminin telini ulastiririm. Ancak arkadasimdan yarin alirim. Bu arada en son 250 aliyordu deger degmez bir dusun dilersen..
yahu kaç tane cezmi var anlamadım :? arkadaşım bir kaç gün önce baktırmış 120 liraya bu bile çok derken şimdi 250 liramı olmuş bu nedir yaaa,tövbe yarabbim geleceğe dair senetmi verecek bana,çok sinirlerim bozuluyo bu nedir böyle !!!
Cezmi'yi tek geçerim. Öldüğü ile ilgili söylentiler var. Yalan. 1997 yılında ilk kez fal batırmıştım ona. Sonra kayboldu ortalıktan. Yakın zamanda telefonunu buldum. Şu anda da telefonda bakıyor. Tek kelime ile muhteşem. Cafelerde bir kaç kez fal baktırdım. Sadece bakmış olmak için bakılıyor. Hele hele Laf Cafe'yi asla tavsiye etmem. Sıra beklerken geçen zamana değmiyor. Enfal isimler ve geçmişi biliyor ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı. Forumda adı geçen diğer falcılarla ilgili yorum yapamayacağım gitmedim.
Bana mail adresini yazarsan cezminin telini ulastiririm. Ancak arkadasimdan yarin alirim. Bu arada en son 250 aliyordu deger degmez bir dusun dilersen..
Dilek Abla Kadınlar kahvesinde çok kısa bakar ama bana söylediği 3 şeyden 2 si tutuyor, tarihler şmdiye kadar hiç sekmedi.
bana cezminin numarasını özelden gönderebilir misin rica etsem,çok sağol :)[/QUOT
Bahsettiğiniz cezmi aynı cezmi mi :S ama ben çok batırmak istiyorum bukadar iyisee en azndan bikere veririm dahada vermem diye düşünüyorum çnkü çok bunaldım .. çok zor bi durumdaym falcılara gtmekten kafayı yiycem hepsi aynı şeyi diyo zamanı var beklemem gerekiyo ama bu cezmiyi çok merak ettimm nolur bana telini ulaştırın
merhaba
kadınlar kahvesi dediğiniz kadıköydeki kadınlar kahvesi mi? pek ilgili değildim bu konularla 2 gündür geçmişe doğru göz atıyorum sayfalara ama bunla ilgili birşey okumadım yada gözümden kaçtı..
Biraz açar mısın? dedikleri olmadı mı? olanı mı bilemedi?[/
Hayatima dair hicbisey bilemedi. Ornegin ilk olarak senin bir is ve duygusal sıkıntın var diye basladi. Bu ikisi konusuda sorun yasamayan insan bir aksam 7de arayip bu aksam bakin lutfen diye israr etmez sanirim. Biri var hayatinda ! Degil mi diye onay istiyor. Biri elbette var yasimi biliyorsun bir defa. Birinden de ayrilmissin degil mi? Bu yasta elbette bir ayrilik yasamisimdir!
Onun disinda su ana dair soyledigi son sey iliski yasadigim kisiden emin olmamammis.
Gelecek icin soylediklerinin olma imkani sifir. Sosyal hayatkm nedeniyle bir defa mumkun degil.
Her neyse asil kafamdaki, fal baktirmama neden olan konuyla ilgili tek birsey soylemedi. Sorularini alayim diye sordugumda olumsuz diye gecistirdi bitti.
Telefonda fal baktirdigim biri var benim. Yeni biri aramamin tek sebebi bakan kisinin beni coook iyi taniyor olmasi yoksa cok iyi bakiyor. Ama beni rahatsiz eden diger bir konu da parayi yatir bana mail at odedigine dair! Bana bakan kisi istanbulda degil, ona ragmen bakar sonrasinda yatirilir, bir kez bile boyle bir uygulama kimseden iatemedi. Bilmiyorum ama karsilikli guven de bence cok onemli.
kızlar taksimde kafe 5 kuruş diye bir yer varmış medyum göker diye biri orda fal bakıyormuş bir kız arkadaşım kendi arkadaşlarından iyi olduğunu duymuş gidip para vermeden önce burada baktıranınız var mı merak ettim, bir sorayım dedim.
Hayır canım Taksim Ayhan Işık Sokakta. Forum da adından genelde çok söz edilir. Çünkü çok kısa bakar. Ve acayip bir sıra olur. Ama dediğim gibi bana tarih konusunda tek tutturabilen o.
Çok çok ayrıntılı, derinlemesine falın insanı değildir. Daha çok kısa vadeli bakar. Ama yakın gelecek için bana hep tutturur. Bazen eser, karşı tarafın ruh halini birebir anlatır.
Ama dersen ki ben ayrıntılı uzun uzun fal istiyorum, yanlış adres :)
Bu nedenle çok eleştiri de alıyorlar.
Goker oradan ayrilmis. Bana ozelden mailinizi atarsaniz telefonunu yollayabilirim
Biraz açar mısın? dedikleri olmadı mı? olanı mı bilemedi?[/
Hayatima dair hicbisey bilemedi. Ornegin ilk olarak senin bir is ve duygusal sıkıntın var diye basladi. Bu ikisi konusuda sorun yasamayan insan bir aksam 7de arayip bu aksam bakin lutfen diye israr etmez sanirim. Biri var hayatinda ! Degil mi diye onay istiyor. Biri elbette var yasimi biliyorsun bir defa. Birinden de ayrilmissin degil mi? Bu yasta elbette bir ayrilik yasamisimdir!
Onun disinda su ana dair soyledigi son sey iliski yasadigim kisiden emin olmamammis.
Gelecek icin soylediklerinin olma imkani sifir. Sosyal hayatkm nedeniyle bir defa mumkun degil.
Her neyse asil kafamdaki, fal baktirmama neden olan konuyla ilgili tek birsey soylemedi. Sorularini alayim diye sordugumda olumsuz diye gecistirdi bitti.
Telefonda fal baktirdigim biri var benim. Yeni biri aramamin tek sebebi bakan kisinin beni coook iyi taniyor olmasi yoksa cok iyi bakiyor. Ama beni rahatsiz eden diger bir konu da parayi yatir bana mail at odedigine dair! Bana bakan kisi istanbulda degil, ona ragmen bakar sonrasinda yatirilir, bir kez bile boyle bir uygulama kimseden iatemedi. Bilmiyorum ama karsilikli guven de bence cok onemli.
elanitte aynı uygulamayı yapıyordu.
karşılıklı güven,bu tarz ilişkilerde işlemez.
falı begenememeniz olabilir, ama son yazdığınız cümle çok aşırı saçma geldi.
Elanitte aynısını yaptı kimse gık demedi.
2 kere baktırdım ikisinde de yatırdım baktı. Karşılıklı güven diyorsan ben elanite güvendim :) yatırdım baktı.
baktırmışken uzun olmasını isterdim ama masal anlatacağına az baksın öz baksın :)
aslında angels cafe burcu hanıma bir gideceğim ama taksime yolum düştüğünde dilek hanımı da deneyeceğim sanırım.. teşekkürler bilgi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?