İstanbul'da Fal - Falcılar

Yo, Elmiranin fali cikiyor.. herkese cikmiyor o ayri bi mevzu. Benim falim cok farkliydi.. gecmisten an'a ve gelecege sirasiyla anlatmisti. Hatta hicbirsey anlatmadim, bildikce soyledim birseyler.. ama o anlatmadan lafa girmedim yani. Demekki senle frekansi tutmamis, neyse baska falcida sansini dene bari.

Gul'u hic bilmiyorum, ama tanimadigim halde ondan olumsuz elektirik aldim, bu yuzdende gitmeyi dusunmedigim falcilar arasinda.

Kızlar bende bir süre fal olayına bir süre ara vermeye karar verdim gittiklerimden off buda takır takır bildi diyebiliğceim yok arada 5 sölediğinden 3 sölediği tutanlar var verdiği tarihler hepsinde geçti ve ben para vermeye devam ediyorum ilk zamanlar güzel şeyler duymak için gidiyordum artık o dönemide atlattım sanırım uzun bisüre gitmicem zaten birinin iyi dediğine öbürü kötü diyor anlamadım gitti,elaniti çoğu kişi övmüştü onada baktıramadım allah rahmet eylesin,onun dışında çok iyi biri çıkmadığı ve forumda övülmediği sürece ara veriyorum bende zaten iyiye giden bir şey yok gibi ,forumu takip ederim yine ama :) çok cazip bir durum olursa denerim artık,umarım hiç fala filan gerek kalmadan kimin kalbinden ne geçiyorsa olur diyorum tekrar ...

kızlar taksimde kafe 5 kuruş diye bir yer varmış medyum göker diye biri orda fal bakıyormuş bir kız arkadaşım kendi arkadaşlarından iyi olduğunu duymuş gidip para vermeden önce burada baktıranınız var mı merak ettim, bir sorayım dedim.

Bazı söyledikleri mi

Bana mail adresini yazarsan cezminin telini ulastiririm. Ancak arkadasimdan yarin alirim. Bu arada en son 250 aliyordu deger degmez bir dusun dilersen..

yahu kaç tane cezmi var anlamadım :? arkadaşım bir kaç gün önce baktırmış 120 liraya bu bile çok derken şimdi 250 liramı olmuş bu nedir yaaa,tövbe yarabbim geleceğe dair senetmi verecek bana,çok sinirlerim bozuluyo bu nedir böyle !!!

Ayni cezmidir herhalde.. Bizimkilere farkli tarifesi varsa sasirmam aslinda.. Yine de yarin sorar ogrenirim. Ben kendisinden urktugum icin gitmemistim

bana cezminin numarasını özelden gönderebilir misin rica etsem,çok sağol :)

Bana mail adresini yazarsan cezminin telini ulastiririm. Ancak arkadasimdan yarin alirim. Bu arada en son 250 aliyordu deger degmez bir dusun dilersen..

canım çok teşekkür ederim .. mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxx/email] eğer bugun içerisinde atarsan sevinirim çok sağol...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilek Abla Kadınlar kahvesinde çok kısa bakar ama bana söylediği 3 şeyden 2 si tutuyor, tarihler şmdiye kadar hiç sekmedi.

merhaba
kadınlar kahvesi dediğiniz kadıköydeki kadınlar kahvesi mi? pek ilgili değildim bu konularla 2 gündür geçmişe doğru göz atıyorum sayfalara ama bunla ilgili birşey okumadım yada gözümden kaçtı..

Hayır canım Taksim Ayhan Işık Sokakta. Forum da adından genelde çok söz edilir. Çünkü çok kısa bakar. Ve acayip bir sıra olur. Ama dediğim gibi bana tarih konusunda tek tutturabilen o.

Çok çok ayrıntılı, derinlemesine falın insanı değildir. Daha çok kısa vadeli bakar. Ama yakın gelecek için bana hep tutturur. Bazen eser, karşı tarafın ruh halini birebir anlatır.

Ama dersen ki ben ayrıntılı uzun uzun fal istiyorum, yanlış adres :)

Bu nedenle çok eleştiri de alıyorlar.

Kızlar ben dün dejavudaki ayşeye gittim neşeden ve adadan sonra bide onu deneyeyim dedim hani ne diyecek.. kum falı bakıyo isteyene fotoğrafını istiyo sevdiğin kişinin bana ismini söyledi şak diye bukadar sevmesen diyemezdim falan dedii öyle bi karakter analizi yaptıkı sanki bana onu tamamen anlattı ve ailevi konularımızıda bildi ... oda diğer falcılar gibi ban aynı zamanı versi olacak dedi bilemiyorum ama çok güzel bakıyor kum falında.. dejavu neşeden sonra bu ayşeyide sevdim bilginze

Goker oradan ayrilmis. Bana ozelden mailinizi atarsaniz telefonunu yollayabilirim

baktırmışken uzun olmasını isterdim ama masal anlatacağına az baksın öz baksın :)
aslında angels cafe burcu hanıma bir gideceğim ama taksime yolum düştüğünde dilek hanımı da deneyeceğim sanırım.. teşekkürler bilgi için..

Goker oradan ayrilmis. Bana ozelden mailinizi atarsaniz telefonunu yollayabilirim

ama ben özelden mesaj atamıyorum ki maalesef buraya yazsam olur mu foruma mesaj şeklinde ?

birde sen baktırdın herhalde nasıl memnun kaldın mı iyi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…