bırak armağanı ya o herkese aynı şeyi söylüyor nasılsa istanbul herkes taşınır diyordur bana da 2 yıl önce ev alacaksın taşıncaksın dedi gecen sene için de ne taşındım ne ev aldım ne de öyle bir hamlem oldu kadın herkese aynı şeyleri söylüyor
araba da alacaksın demişti ama benim planım vardı fakat dediği son tarihten 6 ay sonra aldım[/QUO
arkadaslar soyledıgınız bı cok falcıya gıttım. ama pek sonuc alamadım. arkadasım bı falcı onerdı tarotcu aydın dıye. ona baktırdım herseyimi bildi.soktayım hala. mukemmel bı falcı. sokagın ismini tam hatırlmıyorum buyuk parmak sokak galiba ama cafenin ismi tırtıl cafe. bence herkes denesın. numarası var bende.
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
bence tarotcu aydını denemelısınız. muhtesem bı falcı. kımsenın bılmedıgı kucuk bı sırrım vardı ama bu cok onemlı bır sırdı. bana onu soyledı ve sok olmustum. valla nerdeyse t.c kimlik numaramı verıcektı. ısteyenlere bende numarsı var..
heooo:)..süpermiş...nerdeyse..TC kimlik numarasını veren falcı:)bu model henüz forumda konuşulmamış idi...bu yeni:)pekiii,SSK numaramı da verebilirmi acaba:)
gerek yokkine :)
artık tc,ssk,vergi tek numara
reklam bu kadar bariz belli edilmez ki yahu ..
alıcam fake nick ..
dalıcam foruma..
bi falcı var adı minik , donumun rengini bile bildi dicem (turuncu :86:)
aaaa minik...sen gerçekten d..... rengini biliyormusun:).....yaaaa...bu falcı da süpermiş....hımmm,hangisne gitsek şimdi...d.... rengini bilene mi?SSK numaramı,TC kimlik numaramı,bilgisayarımın seri numaramı bilene mi? gitsem..ne dersiniz:):):)
Arkadaşlar son günlerde Dilek Ablayı çok övdüm farkındayım ama ne yapayım hak geçmesin.
Son gittiğimde 2 gün ya da 7 gün sonra beklemediğin zamanda mesajı gelecek dedi. 7 ve 2 rakamını veriyor falın dedi. 2 gün bekledim bişi çıkmadı. Bugün 7. gün saat 2 de mesajı geldi :) Farklı tarihler de verdi ama daha vakti var çıkınca yazarım :)
Ben Dilek ablayı SEVİYORUM yaaaa....
gerek yokkine :)
artık tc,ssk,vergi tek numara
reklam bu kadar bariz belli edilmez ki yahu ..
alıcam fake nick ..
dalıcam foruma..
bi falcı var adı minik , donumun rengini bile bildi dicem (turuncu :86:)
aaaa minik...sen gerçekten d..... rengini biliyormusun:).....yaaaa...bu falcı da süpermiş....hımmm,hangisne gitsek şimdi...d.... rengini bilene mi?SSK numaramı,TC kimlik numaramı,bilgisayarımın seri numaramı bilene mi? gitsem..ne dersiniz:):):)
Ayy çok sevindimm :) sen bana söylemişitnn kısa bakıyo ama git dene diye şimdi gitsem mi düşünyorum :) yani sana 2 msj atmış ayy banada atsaa
Valla ne varsa eskilerde var yine. Foruma ilk üye olduğumda Minik'in bu tepkilerini tuhaf karşılıyordum. Şimdi şimdi ne demek istediğini anlıyorum :) Dönem dönem bu reklam furyaları, ya da kendini bilmez bir akıl hocasının yazdığı mesajlar forumda bomba etkisi yaratabiliyormuş :) Garibim biz yeni üyeler de saf saf aaa kimmiş oooo, sahi mi? diyerekten atlayabiliyormuşuz olaya :)
Valla ne diyeyim bir çok reklam furyasını sayenizde atlattım kazasız belasız teşekkürler
Çok bilmiş akıl hocalarına da Minik gereğini yapıyor zaten iş tamammmm....
narinciğim bence sen sakin olmalısın.üzüntüden falcı falcı gezmek yerine biraz kendine dön.başka şeylere kanalize ol.yazık güzelim sana.hayatta herşey olacağına varır unutma
ama ben özelden mesaj atamıyorum ki maalesef buraya yazsam olur mu foruma mesaj şeklinde ?
birde sen baktırdın herhalde nasıl memnun kaldın mı iyi miydi?
narincim bekle ramazandan sonra birlikte gidelimbende benimle falcı falcı dolaşıcak birini arıyorum
elanitte aynı uygulamayı yapıyordu.
karşılıklı güven,bu tarz ilişkilerde işlemez.
falı begenememeniz olabilir, ama son yazdığınız cümle çok aşırı saçma geldi.
Elanitte aynısını yaptı kimse gık demedi.
2 kere baktırdım ikisinde de yatırdım baktı. Karşılıklı güven diyorsan ben elanite güvendim :) yatırdım baktı.
telefonda ne diyeceğini bilmedigin birine 75 tl yatırıyorsun yani güveniyorsun, ama o o denli güvenmiyor ki maille dekont görmek istiyor! o zaman siz tek taraflı güvene dayalı ilişkilerden memnunsunuz ben değilim diyelim, sizin için aşırı saçma benim için değil ...
elanitte aynı uygulamayı yapıyordu.
karşılıklı güven,bu tarz ilişkilerde işlemez.
falı begenememeniz olabilir, ama son yazdığınız cümle çok aşırı saçma geldi.
Elanitte aynısını yaptı kimse gık demedi.
2 kere baktırdım ikisinde de yatırdım baktı. Karşılıklı güven diyorsan ben elanite güvendim :) yatırdım baktı.
telefonda ne diyeceğini bilmedigin birine 75 tl yatırıyorsun yani güveniyorsun, ama o o denli güvenmiyor ki maille dekont görmek istiyor!
o zaman kısacası siz tek taraflı güvene dayalı ilişkilerden memnunsunuz ben değilim diyelim, sizin için aşırı saçma benim için değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?