İstanbul'da Fal - Falcılar

bence tarotcu aydını denemelısınız. muhtesem bı falcı. kımsenın bılmedıgı kucuk bı sırrım vardı ama bu cok onemlı bır sırdı. bana onu soyledı ve sok olmustum. valla nerdeyse t.c kimlik numaramı verıcektı. ısteyenlere bende numarsı var..

heooo:)..süpermiş...nerdeyse..TC kimlik numarasını veren falcı:)bu model henüz forumda konuşulmamış idi...bu yeni:)pekiii,SSK numaramı da verebilirmi acaba:)

heooo:)..süpermiş...nerdeyse..TC kimlik numarasını veren falcı:)bu model henüz forumda konuşulmamış idi...bu yeni:)pekiii,SSK numaramı da verebilirmi acaba:)

gerek yokkine :)
artık tc,ssk,vergi tek numara
reklam bu kadar bariz belli edilmez ki yahu ..

alıcam fake nick ..
dalıcam foruma..
bi falcı var adı minik , donumun rengini bile bildi dicem (turuncu :86:)

alıcam fake nick ..
dalıcam foruma..

aaaa minik...sen gerçekten d..... rengini biliyormusun:).....yaaaa...bu falcı da süpermiş....hımmm,hangisne gitsek şimdi...d.... rengini bilene mi?SSK numaramı,TC kimlik numaramı,bilgisayarımın seri numaramı bilene mi? gitsem..ne dersiniz:):):)

gel biz falcıya gitmiyek , o parayla gecelere akak

son günlerde neredeyse girdiğim tüm sitelerde bu tırtıl cafenin fal kampanyasına rastlıyorum şehirfırsatı gibi bir siteye reklam vermişler fal 100 TL yerine bilmem kaç TL diye. nedense bu yazınında aynı bu şekilde bir reklam olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar son günlerde Dilek Ablayı çok övdüm farkındayım ama ne yapayım hak geçmesin.

Son gittiğimde 2 gün ya da 7 gün sonra beklemediğin zamanda mesajı gelecek dedi. 7 ve 2 rakamını veriyor falın dedi. 2 gün bekledim bişi çıkmadı. Buhün 7. gün saat 2 de mesajı geldi :) Farklı tarihler de verdi ama daha vakti var çıkınca yazarım :)

Ben Dilek ablayı SEVİYORUM yaaaa....

Arkadaşlar son günlerde Dilek Ablayı çok övdüm farkındayım ama ne yapayım hak geçmesin.

Son gittiğimde 2 gün ya da 7 gün sonra beklemediğin zamanda mesajı gelecek dedi. 7 ve 2 rakamını veriyor falın dedi. 2 gün bekledim bişi çıkmadı. Bugün 7. gün saat 2 de mesajı geldi :) Farklı tarihler de verdi ama daha vakti var çıkınca yazarım :)

Ben Dilek ablayı SEVİYORUM yaaaa....

Son düzenleme:

Ayy çok sevindimm :) sen bana söylemişitnn kısa bakıyo ama git dene diye şimdi gitsem mi düşünyorum :) yani sana 2 msj atmış ayy banada atsaa

narinciğim bence sen sakin olmalısın.üzüntüden falcı falcı gezmek yerine biraz kendine dön.başka şeylere kanalize ol.yazık güzelim sana.hayatta herşey olacağına varır unutma

alıcam fake nick ..
dalıcam foruma..

Valla ne varsa eskilerde var yine. Foruma ilk üye olduğumda Minik'in bu tepkilerini tuhaf karşılıyordum. Şimdi şimdi ne demek istediğini anlıyorum :) Dönem dönem bu reklam furyaları, ya da kendini bilmez bir akıl hocasının yazdığı mesajlar forumda bomba etkisi yaratabiliyormuş :) Garibim biz yeni üyeler de saf saf aaa kimmiş oooo, sahi mi? diyerekten atlayabiliyormuşuz olaya :)

Valla ne diyeyim bir çok reklam furyasını sayenizde atlattım kazasız belasız teşekkürler

Çok bilmiş akıl hocalarına da Minik gereğini yapıyor zaten iş tamammmm....

Ayy çok sevindimm :) sen bana söylemişitnn kısa bakıyo ama git dene diye şimdi gitsem mi düşünyorum :) yani sana 2 msj atmış ayy banada atsaa

narincim bekle ramazandan sonra birlikte gidelim bende benimle falcı falcı dolaşıcak birini arıyorum

:) anam niyekine çok mu sertim :2:
ah ah ah ah ..
tosun minik diyin artık bana :)
dilek taksimde kadınlar kahvesi mi ? bakırköy dejavu mu ? beynim kazan gibi okuduklarımı anlamıyom süler misin bana
belkim c.tesi akşamı orucumu açınca,ansızın falcıya gidebilirim
tabe belki,minik bi ihtimal, en az benim kadar minik

narinciğim bence sen sakin olmalısın.üzüntüden falcı falcı gezmek yerine biraz kendine dön.başka şeylere kanalize ol.yazık güzelim sana.hayatta herşey olacağına varır unutma

Ya evet çok haklısın ama iştee insan kafayı böyle yiyomuş ama evet aynen öylee başka şeylerede yoğunlaşmak lazım
:)

ama ben özelden mesaj atamıyorum ki maalesef buraya yazsam olur mu foruma mesaj şeklinde ?

birde sen baktırdın herhalde nasıl memnun kaldın mı iyi miydi?

buraya yazsan olur mu kısmını bende bilmiyorum ama yaz istersen.
ben memnun kaldım ama daha iyileri var bence

oozsoy cum bana gökerin numarasını atıcaktın ama ben özel mesaj atamıyorum burdan yazıyorum mailimi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/email] birde sen gittin mi gökere memnun kaldın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…