İstanbul'da Fal - Falcılar

Sertlik değil tecrübe :) Yumuşatalım olayı

Evet, Dilek abla Kadınlar Kahvesinde

Dejavu daki Neşe'ydi

Ki, hayrola 50 küsür günlük tövbeyi Ramazanda bozma :) Bak ne iyi takip ediyorum olayı....

Son düzenleme:
Sertlik değil tecrübe :) Yumuşatalım olayı

Evet, Dilek abla Kadınlar Kahvesinde

Dejavu daki Neşe'ydi

Ki, hayrola 50 küsür günlük tövbeyi Ramazanda bozma :) Bak ne iyi takip ediyorum olayı....

valla ortalık gene karışıyo , aslında epeydir karışıkta ..
zaten minik ihtimal dedim,bit kadar
doğru doğru ben bayram sonrasını bekliyim en iyisi

dilek ve neşe yı kıyaslayabılecek bırı varmı aranızda:)) her acıdan:))
tek atıs yapmak ıstıyorum da ve kadınlar kahvesı nerede??

ben daha öncede belrtmiştim ben neşeden çok memnunum ve çok güzel biliyo geçmişi ve geleceği ama bana dediğine daha var bekliyorum ama kesinlkle pişman olmasınız emin olun ben çok beğendim 4 sefer gittim :):) ve dedklerinin bi kısmı çıktı diğerlerinide bekliyorum..

Klavuz kaptanınız bildiriyor(ben bu tarifi son günlerde çok yayınladım da ) Kadınlar kahvesi Beyoğlu Ayhan Işık Sokak'ta, Dilek Abla Salı günleri izinlidir gitmeye karar verirseniz,

Deja vu Bakırköy'de Klisenin arka sokağı ve Çingenenin yanı İncirli'deki değil.

İkisi de iyi. Neşe Hanım geçmiş(kısa bahsetti zaten biliyorsun ne gerek var diye), şu anki durum, senin ve karşı tarafın duygu ve düşüncelerini aynen anlatıyor. Bana kesin tarih vermedi sadece ayın 21'ine kadar görüşme var dedi. Diğer söyledikleri gelecekle ilgiliydi. Bekliyorum. Mantık dışı bir şey hiç söylemedi ki, söyledikleri çok gerçekçi olduğundan (fark edemediğim detaylar vardı) içime oturdu. İyi-kötü her bir şeyi döker ortaya...

Dilek Abla geçmişten kısa bahseder, su ana biraz değinir, direk geleceğe yönelir. Tarihler verir. Ki bende hiç şaşmadı. Bir keresinde "Sen şimdi git 5 dakika sonra beklediğin haber cebinde" demişti. Çıktım hesabı ödedim, kapıdan dışarı attım mesaj gelmişti. Beğendiğim yönü tutarlı oluşu, çok sık gittim -ki bu bir yanlış- detaylara kadar hep aynı verdi. O detayların bir çoğu tuttu kalanını bekliyorum.

Tavsiye vermek istemiyorum, çünkü bana bakıyor diye sana bakamayabilir. Elektriğe çok inanıyorum. Ki çoğumuz yaşadık bunu, bu nedenle bence yazılanlara istinaden kendin seçebilirsin. Forumu incelersen, Dilek Ablayı beğenenler de var, eleştirenler de... Keza Neşe Hanım'ı da eleştirenler çıkacak...

Valla tatlim size cikmiyor, zaten burda cikan fal haberi cok az duyuyoruz, millet lanetlenmis gibi hersey ters gidiyor. Forumdami var birsey yoksa insanlarin hayatimi fazla karisik bilemiyorum. Bana ve arkadaslarima cikti mesela soyledigi seyler. Buna dayanarak iyi falci deme hakkina sahibim. Size cikar cikmaz sebebinide anlatmistim tekrarlamaya gerek yok. Falda yeterince acik olmak gerek, mesela birisi senin cakralarin acik sana cok kolay fal bakilabiliyor demisti.. hani biraz fikir edinmis olursunuz. Ben gerilmiyorum fal baktirirken, kendimi aciyorum tamamen ve cokta buyuk beklenti icerisine girmiyorum.. ha evet cikti dedigi seyler olumsuzlarida olumlularida bu yuzden ister istemez beklentiye giriyor insan.

Elanit konusuna deginirsek, Elmira ile es degerde bakti belkide daha cok detay verdi, ama sonuc olarak ayni seyleri dinledim ikisinden.

Valla canim Elanit'i kacirdigin icin sansizsin diyicem, ama birsey kacirmadigini dusunuyosan oyledir =)).. kontrol etme acisindan cok kolay oluyor dekont olayi ve hakli buluyorum kendisini bu yuzden. Sonucta babamin oglu degil, para karsiliginda fal bakiyor ve tabikide karisiklik olmasin diye boyle birsey talep etmesi cok dogal. Isi duygusala baglamaya gerek yok.

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun bir süre falla uğraştım haftada bi en az gittiğim yerler vardı sonrasında ise ben bakmaya başladım inanın saçma sapan işler hiç bir falcının hayatı düzgün değil hiç bir falcı geleceği bilemez sadece bazı şeyler tutar tutmasının sebei çekim yasası bireazda Allah sizi deniyor siz ne kadr da eğlence için yok motive oluyorum derseniz diyin bir kere olsun aa evet evet aynen öyle ya da doğru derseniz dinden çıkmış oluyorsunuz ve biliriz ki Allah affedicidir hz. Muhammet te kendine zarar vermek isteyenlere dahi kötü dua etmemiştir ancak fal bakanlar baktıranlar lanetlenmiştir ilerde pişman olucağınız şeyler yapmayın lütfen

Madem oyle, o halde benimde ruyalarim cikmasin, ruyalarim bana yol gostermesin.. Bu durumda neden gelecekte yasayacaklarimi goruyorum, bunu kim sagliyor? Ben degil heralde..

turuncu mu o ne o hiç sevmem değiştir çabuk

değiştim , mor yaptım :86:
akıl hocalarımız, ramazan (mübarek ay) dolayısıyla arttı.
Ben artık görmezden geleceğim ve yorum yapmayacağım.sanırsam yani inşallah bu son olcek
Emme velakin uyarmak göreviniz ise arkadaşlar bu foruma girip , kendini çok dindar ve sorumlu hissseden biiiiiiiiiiiii sürü biiiiiiiiiiiii sürü arkadaş geldi uyardı ve gitti.
bazen edeplice yazdılar, bazen edepsizce.
neyse gelelim işin özüne. günah,sevap bizim.
uyarı bi kere yapılır.
UYARILARA KAPALIYIZ.
Allah çarşınıza göre pazar versin. Yiter yahu yiter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra Ramazan' da madem fal baktırmıyorum bari forumu takip edip fal isteğimi dizginliyim diyerek foruma girdim. Eskiden forumu takip ettiğim dönemlerden kalan Gül vardı Yeşilköy Madonun çaprazındaydı sanırım o hala aynı yerde mi saat kaçta ve hangi günler bakıyor bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:

Gül daha önce Sentimento'daydı... Orası Mado'nun çaprazıydı... Şuan Stones Cafe'de bakıyor... Orası da gene aynı cadde üstünde Sentimento'nun azıcık ilerisinde... Yine Mado'nun çaprazı sayılır yani...

belki çok iyi bakıyorsunuzdur ama sırf bu şekilde yazdığınız ve reklam yaptığınız için sizinle ilgilenen olmayacağı gibi bir ton da laf işitirsiniz

Kızlar,bu forum ne kadar önemliymiş yaa:)...Kendi reklamını yapanlar...bize vaaz verenler:)..Eğlendirici bir yönü var tabii...amaa dışarıdan ne kadar itici göründüklerini bilmiyorlar...

tsk ederımm

sanırım dılek hanıma gıdıcem haftaya....

Madem oyle, o halde benimde ruyalarim cikmasin, ruyalarim bana yol gostermesin.. Bu durumda neden gelecekte yasayacaklarimi goruyorum, bunu kim sagliyor? Ben degil heralde..

dulcemaria Selam,

Bakın konuya ne güzel başlamışsınız "arkadaşlar uzun bir süre falla uğraştım haftada bi en az gittiğim yerler vardı sonrasında ise ben bakmaya başladım". Bu şu anlama geliyor; hemen hemen her bayan bu evreden geçiyor. Ki son dönemde erkeklerin de gözdesi haline geldiği inkar edilemez.

5 vakit namaz kılıp, oruç tuttuğu halde, bir araya geldiklerinde "Hadi bir kahve yap da içelim" ile başayıp, "Kapat hadi de bir falına bakayım" ile devam eden muhabbetleri de unutmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu onları dinsiz yapar mı?

"Fal bakanlarda, baktıranlar da lanetlenmiştir" demişsiniz, geçmişte bu evreden geçen bir insan olarak siz "Lanet"lendiğinizi düşünüyor musunuz? Ya da bu kadar sert bir vurgunun, islamiyete yakıştığına inanıyor musunuz?

Bakınız çeşitli dini sitelerin fala yaklaşımı:

1. Burçlara göre fal açmak da hurafedir.
2. Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Nitekim Kur'ân-l Kerim'de (Neml Sûresi, Ayet: 65)

"Göklerde ve yerde gaybı Allah 'tan başka bilen yoktur" buyrulmuştur. Rasulullah (S.A.S) Efendimiz de: "Kahin ve falcıya (yani gaipten haber veren kişiye) inanan kimsenin 40 gün namazı kabul olmaz", "Ona inanan kişi, bana indirileni (kitap ve vahyi) inkar etmiş olur" buyurmuştur.

Bakınız ne diyor, 40 gün namazı kabul olmaz, Ona inanan kişi, bana indirileni (kitap ve vahyi) inkar etmiş olur, evet, sert kesin ve açıklayıcı bir cümle. Ki bilmeyenler için bir çok isim foruma girip girip, bu cümleleri defalarca yayınladı. Fakat lanetten bahsetmiyor, sonuçta günah da sevap da insanlar için....

Demişsiniz ki; "yok motive oluyorum derseniz diyin bir kere olsun aa evet evet aynen öyle ya da doğru derseniz dinden çıkmış oluyorsunuz" Hz. Muhammed(SAV)'e bir kez salavat getiren, kelime-i şahadetin ne olduğunu bilen, Elhamdülillah diyebilen, ne günahı olursa olsun ne yanlışı olursa olsun bu dinin içindedir. Bu dinden çıkmış olmaz. Sonuçta bu cümleleri zikrediyorsa Allah'a inandığı içindir.

Çok doğru söylemişsiniz; "biliriz ki Allah affedicidir", ne demiş Hz. Mevlana "Kim olursan ol, yine gel." Sizde zamanında aynı hataları bizler gibi işlemişsiniz, sonra bir gün(kendinizi hazır hissettiğinizde), vazgeçmişsiniz. Herkes için bir vaki bir zaman var. Sizlerin foruma girip, bu tarz sert eleştiriler yazmak bu süreyi ne kısaltıyor ne de etkisi oluyor. Yazım diliniz sıcak, içten ve yumuşak olabilir, ama yerinizde olsam 'dinden çıkmak ve lanet' gibi kelimeleri farklı insanlar için kullanıyorsam biraz daha dikkatli olurdum.

Zira, dinimiz ben doğruyu biliyorum diyerek insanlara zorla dayatma dini değildir, aksine en güzel şekilde öğretme dinidir.

Saçma sapan olduğunun herkes farkında, Falcıyı geçtim, hiçbir kimse geleceği önceden seçemez, bilemez, yarına çıkacağımızın bile garantisi yok, herkes bunun bilincinde, neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyorlar merak etmeyin. Ama bırakın insanlar kendi kararlarını kendileri versinler.

Sizin yaptığınız gibi, tövbe etme zamanını dilerlerse kendileri belirleyeceklerdir. Ki, günahı da sevabı da onların...

Sizi ne eleştirmek ne de kızdırmaktır niyetim.

Son düzenleme:
Kızlar,bu forum ne kadar önemliymiş yaa:)...Kendi reklamını yapanlar...bize vaaz verenler:)..Eğlendirici bir yönü var tabii...amaa dışarıdan ne kadar itici göründüklerini bilmiyorlar...

Kendi reklamını yapması aslında çokta yadırganacak bir durum değil. Çünkü burda herkes gittiği falcıların reklamını yapıyor farkında olmadan :)) Mesela işte şu falcıya gittik süperdi her şeyimizi bildi vs... Sonra insanlar merak ediyor, kim, nerde bakıyor, kaça bakıyor... :)) Falcılara ekmek kapısı açıyoruz böylece... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…