:) anam niyekine çok mu sertim :2:
ah ah ah ah ..
tosun minik diyin artık bana :)
dilek taksimde kadınlar kahvesi mi ? bakırköy dejavu mu ? beynim kazan gibi okuduklarımı anlamıyom süler misin bana
belkim c.tesi akşamı orucumu açınca,ansızın falcıya gidebilirim
tabe belki,minik bi ihtimal, en az benim kadar minik
Sertlik değil tecrübe :) Yumuşatalım olayı
Evet, Dilek abla Kadınlar Kahvesinde
Dejavu daki Neşe'ydi
Ki, hayrola 50 küsür günlük tövbeyi Ramazanda bozma :) Bak ne iyi takip ediyorum olayı....
dilek ve neşe yı kıyaslayabılecek bırı varmı aranızda:)) her acıdan:))
tek atıs yapmak ıstıyorum dave kadınlar kahvesı nerede??
Ayni cezmidir herhalde.. Bizimkilere farkli tarifesi varsa sasirmam aslinda.. Yine de yarin sorar ogrenirim. Ben kendisinden urktugum icin gitmemistim
dilek ve neşe yı kıyaslayabılecek bırı varmı aranızda:)) her acıdan:))
tek atıs yapmak ıstıyorum dave kadınlar kahvesı nerede??
gerek yokkine :)
artık tc,ssk,vergi tek numara
reklam bu kadar bariz belli edilmez ki yahu ..
alıcam fake nick ..
dalıcam foruma..
bi falcı var adı minik , donumun rengini bile bildi dicem (turuncu :86:)
Kızlar bi,de bişey sorcam enfal nasıl bi falcıı?? nolur bilgisi olan yazsınn ?
Çok kişiye çıkmadı keryneia, yani ona fal baktıranların çoğu çıkmadığını söyledi, hatta tam bir fiyasko diyenler bile oldu falı için... Onlarca kişi geldi yazdı Elmira'nın falı çıkmadı diye. Ben masal gibi dinledim 70 dk süren falını, çok da emek verdi sağolsun ama ne yazık ki çıkmadı. Tamam iyi bir insan, her halinden belli iyi olduğu ve bakmak için çabaladığı ama ne yazık ki sıradan bir falcı. Tüm diğer "bazılarımıza falı çıkan ama çoğumuza çıkmayan" diğer falcılar gibi. 75 tl az değil, eğer fal baktığı insanların çoğuna tutturamıyorsa, fal baktıranların da o paraya değmeyeceğini gelip yazmasından doğal bir şey olamaz. Senin zaten falcılarla uyumlu bir frekansın var anladığım kadarıyla, kime baktırsan bazı söyledikleri çıkıyor. Ama çoğumuz senin gibi değiliz, bana bugüne dek fal bakan falcılardan birkaç tanesinin en fazla %50 çıkmıştır falı ve en hayati konularda da hiç çıkmamıştır. Elanit'e baktırmayı ertelediğim için çok pişmanım, belki benim için bir ilk olacaktı o...
telefonda ne diyeceğini bilmedigin birine 75 tl yatırıyorsun yani güveniyorsun, ama o o denli güvenmiyor ki maille dekont görmek istiyor!
o zaman kısacası siz tek taraflı güvene dayalı ilişkilerden memnunsunuz ben değilim diyelim, sizin için aşırı saçma benim için değil ...
arkadaşlar uzun bir süre falla uğraştım haftada bi en az gittiğim yerler vardı sonrasında ise ben bakmaya başladım inanın saçma sapan işler hiç bir falcının hayatı düzgün değil hiç bir falcı geleceği bilemez sadece bazı şeyler tutar tutmasının sebei çekim yasası bireazda Allah sizi deniyor siz ne kadr da eğlence için yok motive oluyorum derseniz diyin bir kere olsun aa evet evet aynen öyle ya da doğru derseniz dinden çıkmış oluyorsunuz ve biliriz ki Allah affedicidir hz. Muhammet te kendine zarar vermek isteyenlere dahi kötü dua etmemiştir ancak fal bakanlar baktıranlar lanetlenmiştir ilerde pişman olucağınız şeyler yapmayın lütfen
turuncu mu o ne o hiç sevmemdeğiştir çabuk
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra Ramazan' da madem fal baktırmıyorum bari forumu takip edip fal isteğimi dizginliyim diyerek foruma girdim. Eskiden forumu takip ettiğim dönemlerden kalan Gül vardı Yeşilköy Madonun çaprazındaydı sanırım o hala aynı yerde mi saat kaçta ve hangi günler bakıyor bilgi verebilir misiniz?
fal bakılır fal bakan üsküdar
üsküdar bölgesi fal bakılır
kahve falı
tarot
su falı
yıldızname
terapi yapılır.
Sıkıntılarınızdan kurtulmak mı istiyorsunuz ?
Merak ettikleriniz mi var ?
En uygun şartlarda ve fiyatlarla !
Not : Sadece bayanlar arasın lütfen .
Asu hanım
XXXXXXXXXXXXXXXX
fal bakılır fal bakan üsküdar
üsküdar bölgesi fal bakılır
kahve falı
tarot
su falı
yıldızname
terapi yapılır.
Sıkıntılarınızdan kurtulmak mı istiyorsunuz ?
Merak ettikleriniz mi var ?
En uygun şartlarda ve fiyatlarla !
Not : Sadece bayanlar arasın lütfen….
Asu hanım
XXXXXXXXXXX
Klavuz kaptanınız bildiriyor(ben bu tarifi son günlerde çok yayınladım da) Kadınlar kahvesi Beyoğlu Ayhan Işık Sokak'ta, Dilek Abla Salı günleri izinlidir gitmeye karar verirseniz,
Deja vu Bakırköy'de Klisenin arka sokağı ve Çingenenin yanı İncirli'deki değil.
İkisi de iyi. Neşe Hanım geçmiş(kısa bahsetti zaten biliyorsun ne gerek var diye), şu anki durum, senin ve karşı tarafın duygu ve düşüncelerini aynen anlatıyor. Bana kesin tarih vermedi sadece ayın 21'ine kadar görüşme var dedi. Diğer söyledikleri gelecekle ilgiliydi. Bekliyorum. Mantık dışı bir şey hiç söylemedi ki, söyledikleri çok gerçekçi olduğundan (fark edemediğim detaylar vardı) içime oturdu. İyi-kötü her bir şeyi döker ortaya...
Dilek Abla geçmişten kısa bahseder, su ana biraz değinir, direk geleceğe yönelir. Tarihler verir. Ki bende hiç şaşmadı. Bir keresinde "Sen şimdi git 5 dakika sonra beklediğin haber cebinde" demişti. Çıktım hesabı ödedim, kapıdan dışarı attım mesaj gelmişti. Beğendiğim yönü tutarlı oluşu, çok sık gittim -ki bu bir yanlış- detaylara kadar hep aynı verdi. O detayların bir çoğu tuttu kalanını bekliyorum.
Tavsiye vermek istemiyorum, çünkü bana bakıyor diye sana bakamayabilir. Elektriğe çok inanıyorum. Ki çoğumuz yaşadık bunu, bu nedenle bence yazılanlara istinaden kendin seçebilirsin. Forumu incelersen, Dilek Ablayı beğenenler de var, eleştirenler de... Keza Neşe Hanım'ı da eleştirenler çıkacak...
arkadaşlar uzun bir süre falla uğraştım haftada bi en az gittiğim yerler vardı sonrasında ise ben bakmaya başladım inanın saçma sapan işler hiç bir falcının hayatı düzgün değil hiç bir falcı geleceği bilemez sadece bazı şeyler tutar tutmasının sebei çekim yasası bireazda Allah sizi deniyor siz ne kadr da eğlence için yok motive oluyorum derseniz diyin bir kere olsun aa evet evet aynen öyle ya da doğru derseniz dinden çıkmış oluyorsunuz ve biliriz ki Allah affedicidir hz. Muhammet te kendine zarar vermek isteyenlere dahi kötü dua etmemiştir ancak fal bakanlar baktıranlar lanetlenmiştir ilerde pişman olucağınız şeyler yapmayın lütfen
Madem oyle, o halde benimde ruyalarim cikmasin, ruyalarim bana yol gostermesin.. Bu durumda neden gelecekte yasayacaklarimi goruyorum, bunu kim sagliyor? Ben degil heralde..
Kızlar,bu forum ne kadar önemliymiş yaa:)...Kendi reklamını yapanlar...bize vaaz verenler:)..Eğlendirici bir yönü var tabii...amaa dışarıdan ne kadar itici göründüklerini bilmiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?