İstanbul'da Fal - Falcılar

Zorunuzamı gitti gider sosyetik cafelerde kahve içip şaklabanlarla oturup fal sohbeti yaparsınız ha bu arada cebinizde paranız olmasada yanınızda kesin kek bir erkek vardır :) nede olsa bayanların kolay yolu hayatında gidemeyeceği cafelere girerler burdada cahilce forumda yazışırlar oysaki sitenin tamamen bayan olması dikkatimi çekti bu arada ben para almıyorum ordaki yazılarım insanların ciddiyetini belli etsin diye yazdım herkes kendi yoluna baksın ben işimin reklamımı yapıyorum siz ne yapıyosun aksama kadar msn facebook ara bulursun rehberin doldurucak erkekleri güle güle =======>>>>>>>>>>

Kızlar,bu forum ne kadar önemliymiş yaa:)...Kendi reklamını yapanlar...bize vaaz verenler:)..Eğlendirici bir yönü var tabii...amaa dışarıdan ne kadar itici göründüklerini bilmiyorlar...

mendili olan var mı....ağlamak istiyorum...çoook etkileyici bir konuşma bu...huuu huuuuuu....nasıl etkilendim nasıllllll etkilendim ....anlatamammmm!!!

"Zorunuza mı gitti?" derken? Bu ne yakışıksız bir usluptur? Yeni üye olmanızın verdiği bilgisizliğe bağlıyorum bu durumu. Zira biz burada forumun geçmişine de bakarsanız birbirimize karşı seviyeli bir uslup kullanmaya gayret ediyoruz.

Sosyatik kafelerdeki şaklabanlar diye nitelendirdiğiniz insanlar doğru ya da yanlış bu işten para kazanan bu işi meslek olarak seçmiş insanlar! Her ne meslek grubundan olurlarsa olsunlar insanları tanımadan, hakkındakileri bilmeden, saklaban olarak nitelendirmek doğru mu? Kaldı ki, 'kendi işimin reklamımı yapıyorum' derken, kendinizi de o şaklaban olarak nitelendirdiğiniz insanların arasına koyduğunuzun farkında mı değilsiniz, bilerek mi yapıyorsunuz?

"ha bu arada cebinizde paranız olmasada yanınızda kesin kek bir erkek vardır :) nede olsa bayanların kolay yolu hayatında gidemeyeceği cafelere girerler" derken, genel olarak bayanları hangi sınıfa koyduğunuzun farkında mısınız?!!!!
Bu ne saygısızlıktır?

"burdada cahilce forumda yazışırlar " Hayır forumda ne yapılmasını bekliyordunuz? Forumun ana kuralı YAZIŞMAK, TAKİP ETMEKTİR! Kaldı ki, siz de foruma üye olup, üstelik bizden daha cahilce yazışmaya başlamışsınız bile!

Sitenin adı kadınlar kulubu ağırlığın bayandan oluşması doğal bir olgu değil mi?

Cahil olarak nitelediğiniz bizlerin hangi eğitim seviyesinde olduğu, kendini geliştirmek adına neler yaptığı, kültür düzeyleri hakkında en ufak bir fikriniz var mı?

Hayır ordan bakıldığında erkekler için falcı falcı gezen, evde kalmış, erkek manyağı budalalar olarak mı görünüyoruz size anlamıyorum ki? Rehber doldurmakmış...

Bir konuda doğru tespit yapmışsınız biz sizi tutmayalım, siz buyrun kendi yolunuza... Reklamın iyisi kötüsü olmaz ki kötüsü adından daha çok söz ettirir çok doğru bir uygulama! Bir Pazarlama uzmanı olarak söylüyorum, uzun süre adınızı hatırlayacağım. Amacınıza çok iyi ulaştınız!

Etolie sizin adınıza cevap verdim kusura bakmayın ama yani bugün insanlar bir tuhaf... Nevrim döndü...

Tövbe tövbe...

Son düzenleme:
Ben içimdekileri dökemedim bile...:44:

ben bugün içimdekileri dökersem cok fena olcak o yüzden susuyom .
forumda,işte bırrrrrrrrrrrrrrr
paydosa kaldı 1,5 saat.
gelsin 3 gün izin.
belkim falcı denerim baktırmıcam diye bi şartım şurtum yok artık .
v kayışını yaktım. vatana millete hayırlı ugurlu olsun

Hayırlısı olsun canım... Bugün yıldızlardan mıdır nedir gergin bir gün genel olarak, benim de sabırımı zorluyor bazı şeyler, ama sakinim, sakin...

Mulla şu anda küçükyalıda bir cafe de diye biliyorum.. en son 1 ay önce gitmiştim...

sevgili duygusal..inan....kızarak ..kendini üzmenee hiç gerek yoook.Forumda,bu tarz şahsiyetler günü birlik parlar..ama bir o kadar hızlı da söner (Editörlerimiz sağolsun:))Zaten taktik hep aynı.Önce cici kız modunda yazılar yazılır,ondan sonra maskesi düşen bir 'canavar' gibi bir uslup ortaya çıkar.Kızma.Geyik yaparak,ciddiye almayarak cevap vermek en doğrusu...yoksa..kendini üzersin.Bu arada...ellerine sağlık...yazını beğendim:)!!

Belki haklısın, hiç sinirlenmemek senin yaptığın gibi umursamamak en doğrusuydu.... Amma tutamam ki ben kendimi.... Ben huyumu bilirim

ahahahhhaa kedi canını senin...

Kızlar merhaba;

Uzun zamandır burda yoktum, giremedim, takip edemedim ama su an sadece sizlere faydası olur diye belki yazıyorum cunku benzer yollardan gectık hepımız benım ıcın cok sukur aydınlık artık hersey kotu gunler gerıde kaldı, inşallah zor durumdaki herkes içinde aynı şey gerçekleşir.

Ben Elanit ve Mercan'ın dediklerini yasadım bire bir. Bundan sonra ne olur bilemem. Hatta Elanit kısa ve sonuc odaklı konusmustu detaya gırmemıstı, Mercanın ise her verdiği detayı abartmıyorum her detayı yaşadım, bana kendisi o gün mutlaka herseyı yaz kelıme kelıme dıye cok ıddıalı konusmustu, yazarken bır cok seyı sallıyor dıye bıle dusunmustum ama yasayınca gordum.

Herkese sevgiler.

Elanit coştu iyice...bana ikisi de farklı söyledi ben ne yapayım:/ gerçekçi bakarsak elanit'in hakkımda ıskaladığı tek bir şey bile olmamıştı, mercan o konuda zayıftı bende. yine de elanit'ten snr en iyisiydi. gözün aydın şekercim sevindim kurtulmana karanlık günlerden

selam kızlar.ben de sizlerle fal merakımı ve tavsiyelerimi , deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.bundan 2 yıl önce çok ağır depresyona girmiştim ve depresyona giren napar fal baktırır :) inanın istanbulda gitmediğim bilmediğim falcı yoktur.yazdığınız isimler artı burda olmayan herkesi denemişimdir.inanın bi ara o kadar kötüydüm ki her hafta soluğu falcıda alıyodum.neyse kızlar..öncelikle belirtmek istiyorum ki şunu çözdüm: fal tamamen elektrik işi..yani siz burda diyosunuz ya yok benimki çıktı beni bilemedi falan diye işte o tamamen falı bakanla bakılan arasındaki enerjiye dayalı bişey.örneğin ben Kadıköy Dimo daki Fatoş hanımın müdavimiyimdir.gerçekten dedikleri çıkmıştır ama bazen beklediğimden uzun zaman sonra çıktı bazen de ummadığım şekilde çıktı.ama bi arkadaşımı götürmüştüm ve kızın hiçbişeyi uymadı..elektrik meselesi.fatoş hanıma kesinlikle atıyo diyemem.benim odamdaki özel annemin bilmediği bi eşyamdan tutun da çalıştığım yerin koridorlarına kadar tarif eden birine atıyo diyemem.ama dediğim gibi elektrik meselesi tamamen.onun haricinde bağdat caddesinde şimdi adını hatırlayamadığım bi kafede serhan yada serkan isimli bi arkadaş var.mavi gözlü,esmer kendisi.o da beni dehşete düşürmüştü.bi de dilek var tabi taksimdeki gemi kafedeyken gitmiştim hala orda mı bilmem.o da çok iyiydi.zatne bu 3 kişinin ortak noktasını bilir gidenler bunlar biraz uçuktur,kağıda bişeyler çizerler adınızı alır karalar maralar bişeyler yaparlar ve fincanı açmadan başlarlar fala zaten..diğer angels,melekler,kadınlar kahvesi tarzı yerlerdeki kişileri ise epey sıradan buldum bunlardan sonra.dediğim gibi benim favorim fatoş hanım.ama yine söylüyorum tamamen elektrik olayı.ve kadın zaten başta söylüyo size bişeyler gördüğünü ama kader çizgisinin neresinde gerçekleştiğini bilmediğini belirtiyo.bazen daha olmamış bişey için olmuş sanıp israr edebiliyo yapmışsın etmişsin diye.bu da geldi başıma fal baktıtırken içimden deli mi ne demiştim ama üstünden 10 gün geçmedi oldu mesela.bu 3 kişiyi bi kenara ayırıyorum ama bunlara gidecek arkadaşlar sabah erken saatleri seçsinler yani kafaları boş olsun bunların.diğer sıradan fal bakanlar da Allah değil tabi ki ihtimalleri söylüyolar ama bu serhan,dilek ve fatoş üçlüsünü tanıdıktan sonra kimseler kesmiyo beni.bi de arkadşalar lütfen hayatınızı fala göre endekslemeyin.yani bazen öyle şeyler diyolar ki olması 1-2 seneyi buluyo.beklenti içinde gitmeyin rahat olun akışına bırakın hayatı.olacak şeyler zamanı gelince Allahın izniyle oluyo.ben o dönem tam bi fal bağımlısıydım ama şimdi normal 5-6 ayda bir giderim, gidersem de Fatoş hanıma giderim sadece.deneyimlerimi paylaşmak istedim.

şu mercana bi ben baktırmadım. hiç baktıraasımda yok.
negatif hissediyorum ona karşı. ama ilerde ne olur bilmem
ben ya evrene mesaj veriyorum bak hayallerimden vazgectim gerçekleştir artık diye ya da gerçekten hayallerimden vazgeciyorum ben.
gapgarip bi dönemdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…