Kızlar,bu forum ne kadar önemliymiş yaa:)...Kendi reklamını yapanlar...bize vaaz verenler:)..Eğlendirici bir yönü var tabii...amaa dışarıdan ne kadar itici göründüklerini bilmiyorlar...
Zorunuzamı gitti gider sosyetik cafelerde kahve içip şaklabanlarla oturup fal sohbeti yaparsınız ha bu arada cebinizde paranız olmasada yanınızda kesin kek bir erkek vardır :) nede olsa bayanların kolay yolu hayatında gidemeyeceği cafelere girerler burdada cahilce forumda yazışırlar oysaki sitenin tamamen bayan olması dikkatimi çekti bu arada ben para almıyorum ordaki yazılarım insanların ciddiyetini belli etsin diye yazdım herkes kendi yoluna baksın ben işimin reklamımı yapıyorum siz ne yapıyosun aksama kadar msn facebook ara bulursun rehberin doldurucak erkekleri güle güle =======>>>>>>>>>>
Zorunuzamı gitti gider sosyetik cafelerde kahve içip şaklabanlarla oturup fal sohbeti yaparsınız ha bu arada cebinizde paranız olmasada yanınızda kesin kek bir erkek vardır :) nede olsa bayanların kolay yolu hayatında gidemeyeceği cafelere girerler burdada cahilce forumda yazışırlar oysaki sitenin tamamen bayan olması dikkatimi çekti bu arada ben para almıyorum ordaki yazılarım insanların ciddiyetini belli etsin diye yazdım herkes kendi yoluna baksın ben işimin reklamımı yapıyorum siz ne yapıyosun aksama kadar msn facebook ara bulursun rehberin doldurucak erkekleri güle güle =======>>>>>>>>>>
cevap vermicem demiştim vermicem
Ben içimdekileri dökemedim bile...:44:
ben bugün içimdekileri dökersem cok fena olcak o yüzden susuyom .
forumda,işte bırrrrrrrrrrrrrrr
paydosa kaldı 1,5 saat.
gelsin 3 gün izin.
belkim falcı denerimbaktırmıcam diye bi şartım şurtum yok artık .
v kayışını yaktım. vatana millete hayırlı ugurlu olsun
mullaya 1yıldır gidiyorum.verdiği zamanlarda hiç şaşmadı hayatınızdaki 2yıl içerisinde olup bitecek şeyleri sıralıyor,suyla başlıyor tarotla devam ediyor kartlara istediğiniz kadar soru solabiliyorsunuz,aşk,sağlık,aileniz,işiniz herşey çok genel bakıyor ve net söylüyor yuvarlamıyor.galatasarydan aşağıya fransız sokağı yada karaköye giden yoldan inerken sol tarafta cafe özge zaten tek falcı o.öğlen 1,5gibi gelmiş oluyor tavsiyem pek akşama kalmayın erken gidin akşam saatlerinde çok yorulmuş oluyor ve kalabalık olabiliyor.işin ehli kişilerden.çok falcı dolaştım en az sizler kadar ama mullaya güven duyuyorum.
bahar gönderdi diyin sevgilerimle hepinize:)
"Zorunuza mı gitti?" derken? Bu ne yakışıksız bir usluptur? Yeni üye olmanızın verdiği bilgisizliğe bağlıyorum bu durumu. Zira biz burada forumun geçmişine de bakarsanız birbirimize karşı seviyeli bir uslup kullanmaya gayret ediyoruz.
Sosyatik kafelerdeki şaklabanlar diye nitelendirdiğiniz insanlar doğru ya da yanlış bu işten para kazanan bu işi meslek olarak seçmiş insanlar! Her ne meslek grubundan olurlarsa olsunlar insanları tanımadan, hakkındakileri bilmeden, saklaban olarak nitelendirmek doğru mu? Kaldı ki, 'kendi işimin reklamımı yapıyorum' derken, kendinizi de o şaklaban olarak nitelendirdiğiniz insanların arasına koyduğunuzun farkında mı değilsiniz, bilerek mi yapıyorsunuz?
"ha bu arada cebinizde paranız olmasada yanınızda kesin kek bir erkek vardır :) nede olsa bayanların kolay yolu hayatında gidemeyeceği cafelere girerler" derken, genel olarak bayanları hangi sınıfa koyduğunuzun farkında mısınız?!!!!
Bu ne saygısızlıktır?
"burdada cahilce forumda yazışırlar " Hayır forumda ne yapılmasını bekliyordunuz? Forumun ana kuralı YAZIŞMAK, TAKİP ETMEKTİR! Kaldı ki, siz de foruma üye olup, üstelik bizden daha cahilce yazışmaya başlamışsınız bile!
Sitenin adı kadınlar kulubu ağırlığın bayandan oluşması doğal bir olgu değil mi?
Cahil olarak nitelediğiniz bizlerin hangi eğitim seviyesinde olduğu, kendini geliştirmek adına neler yaptığı, kültür düzeyleri hakkında en ufak bir fikriniz var mı?
Hayır ordan bakıldığında erkekler için falcı falcı gezen, evde kalmış, erkek manyağı budalalar olarak mı görünüyoruz size anlamıyorum ki? Rehber doldurmakmış...
Bir konuda doğru tespit yapmışsınız biz sizi tutmayalım, siz buyrun kendi yolunuza... Reklamın iyisi kötüsü olmaz ki kötüsü adından daha çok söz ettirir çok doğru bir uygulama! Bir Pazarlama uzmanı olarak söylüyorum, uzun süre adınızı hatırlayacağım. Amacınıza çok iyi ulaştınız!
Etolie sizin adınıza cevap verdim kusura bakmayın ama yani bugün insanlar bir tuhaf... Nevrim döndü...
Tövbe tövbe...
sevgili duygusal..inan....kızarak ..kendini üzmenee hiç gerek yoook.Forumda,bu tarz şahsiyetler günü birlik parlar..ama bir o kadar hızlı da söner (Editörlerimiz sağolsun:))Zaten taktik hep aynı.Önce cici kız modunda yazılar yazılır,ondan sonra maskesi düşen bir 'canavar' gibi bir uslup ortaya çıkar.Kızma.Geyik yaparak,ciddiye almayarak cevap vermek en doğrusu...yoksa..kendini üzersin.Bu arada...ellerine sağlık...yazını beğendim:)!!
bana cezminin numarasını özelden gönderebilir misin rica etsem,çok sağol :)
Kızlar merhaba;
Uzun zamandır burda yoktum, giremedim, takip edemedim ama su an sadece sizlere faydası olur diye belki yazıyorum cunku benzer yollardan gectık hepımız benım ıcın cok sukur aydınlık artık hersey kotu gunler gerıde kaldı, inşallah zor durumdaki herkes içinde aynı şey gerçekleşir.
Ben Elanit ve Mercan'ın dediklerini yasadım bire bir. Bundan sonra ne olur bilemem. Hatta Elanit kısa ve sonuc odaklı konusmustu detaya gırmemıstı, Mercanın ise her verdiği detayı abartmıyorum her detayı yaşadım, bana kendisi o gün mutlaka herseyı yaz kelıme kelıme dıye cok ıddıalı konusmustu, yazarken bır cok seyı sallıyor dıye bıle dusunmustum ama yasayınca gordum.
Herkese sevgiler.
Elanit coştu iyice...bana ikisi de farklı söyledi ben ne yapayım:/ gerçekçi bakarsak elanit'in hakkımda ıskaladığı tek bir şey bile olmamıştı, mercan o konuda zayıftı bende. yine de elanit'ten snr en iyisiydi. gözün aydın şekercim sevindim kurtulmana karanlık günlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?