değiştim , mor yaptım :86:
akıl hocalarımız, ramazan (mübarek ay) dolayısıyla arttı.
Ben artık görmezden geleceğim ve yorum yapmayacağım.sanırsam yani inşallah bu son olcek
Emme velakin uyarmak göreviniz ise arkadaşlar bu foruma girip , kendini çok dindar ve sorumlu hissseden biiiiiiiiiiiii sürü biiiiiiiiiiiii sürü arkadaş geldi uyardı ve gitti.
bazen edeplice yazdılar, bazen edepsizce.
neyse gelelim işin özüne. günah,sevap bizim.
uyarı bi kere yapılır.
UYARILARA KAPALIYIZ.
Allah çarşınıza göre pazar versin. Yiter yahu yiter.
kızlar taksimde kafe 5 kuruş diye bir yer varmış medyum göker diye biri orda fal bakıyormuş bir kız arkadaşım kendi arkadaşlarından iyi olduğunu duymuş gidip para vermeden önce burada baktıranınız var mı merak ettim, bir sorayım dedim.
Bana mail adresini yazarsan cezminin telini ulastiririm. Ancak arkadasimdan yarin alirim. Bu arada en son 250 aliyordu deger degmez bir dusun dilersen..
Güle nasıl ulaşabilirm? Numarasını yollayabilir misiniz?
1 ay önce baktırmıştım bana eskisinin dönüş yapıcanı ama bu aşkın tekrar alevlenmiyceni sölemşti evet eskisi dönüş yaptı başladık ama çok kötü bi şekilde yine ayrıldık geçmişle ilgilide nerdeyse hiç atmadı doğru tespitleri var çünkü daha önce arkadaşımada baktırmıştık falının dinlenmesine izin verdiği için ondada aynı şekilde geçmişi çok güzel anlattı yalnız ona gelecekle ilgili söledikleri çıkmamış bana yeni biriyle tesadüfen tanıştırılıcağımı ama arkadaş olarak kalıp çok sonra bi anda onla evlilik kararı alacağımı söledi sormama rağmen tarih vermedi geçiştirdi tek sinir olduğum falın sonunda bi kart seçtiriyo çıkan kart güneş kartıysa dileğn olucak değilse olmuycak diyo ve ne tesadüfki onca kart içnden banada arkdşmada güneş kartı çıktı eminim herkese aynı taktiği uyguluyordur ben yemedim bu numarayı zaten onada söledim
Merhaba , ben bir kac hafta önce telefonda fal bakan birini taniyormusunuz diye sormustum , ama cevap veren olmadi nedense? Ama Birini buldum , ben yurtdisinda yasadigim icin telefonda baktirmak istedim . Mercan sayhana baktirdim , güzel bakti insallah dedieri de cikar ama cok pahali !
Bazı söyledikleri mi
Merhaba cevabin icin cok tesekür ! O kadinin telefonunu Bana gonderirsen cok sevinirim , cevabini bekliyorum !Canım bazen sorular arada kaynayabiliyor, gözden kaçıyor vs. ama genelde insanlar burda birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, soruları bilenler cevaplamaya çalışıyor. Ben yeni birini duydum avcılardaymış kadın. iyi bakıyor dediler aradım kadını şehir dışındaymış ancak bayramdan sonra gelicem dedi. telefonda da bakıyormuş 30 TL lik kontör yükleyince (yalnız telefonda herkese bakmıyorum dedi ancak tanıdıklarının vasıtasıyla arayanlara bakıyormuş, bendebir tanıdık vasıtasıyla aradım.) ama ben yüz yüze baktırırım diyerek bekledim. iyi mi bakıyor kötü mü bakıyor bilemem. ben bir gideyim memnun kalırsam telefonunu ismini sana söylerim sende benim tanıdığımın vasıtasıyla aradığını söyler baktırırsın.
Bir de medyum elmira varmış telefonda bakan google yazınca facebookta sayfası çıkıyor orda telefonu da var o da biraz pahalı bakıyormuş. ben baktırmadım burda baktıran arkadaşlar var yorumlarını okumuştum zamanında memnun kalan da var kalmayan da..
Elanit coştu iyice...bana ikisi de farklı söyledi ben ne yapayım:/ gerçekçi bakarsak elanit'in hakkımda ıskaladığı tek bir şey bile olmamıştı, mercan o konuda zayıftı bende. yine de elanit'ten snr en iyisiydi. gözün aydın şekercim sevindim kurtulmana karanlık günlerden
Numarasını özelinize yazdım...
Numarasını özelinize yazdım...
dün akşam nihayet angels cafe burcu'ya gidebildim. çok pozitif, çok tatlı bir kız. baya uzun bakıyor, detaylı ve de. kişilik analizi, geçmiş, isim, tip tarifinde oldukça iyi, gelecekle ilgili çok iyi şeyler söyledi bakalım neler olacak. daha öncede sormuştum ama şimdi gitmişken yine sorayım dedim, burcu'nun dedikleri çıkıyor mu? ilk kez gittim ve kahve falı baktırdım bu arada. merak içindeyim kızlar, bir yardım :)
Bende dun aksam ordaydım canım ılk kez baktırdım bende
genelde cıkıyor dıyorlar ıns oledır. hakkaten cok tatlı bır kız..
herkese cevap veriyosun bizim mesajımıza cvp yok neden????
Bende dun aksam ordaydım canım ılk kez baktırdım bende
genelde cıkıyor dıyorlar ıns oledır. hakkaten cok tatlı bır kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?