İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün kadınlar kahesindeki dilek e gittim.çok net konuşuyordu.belli tarihler verdi.acaba verdiği tarihler ve söyledikleri çıkan var mı.bana yanıt verebilirseniz çok seviirim

bugün kadınlar kahesindeki dilek e gittim.çok net konuşuyordu.belli tarihler verdi.acaba verdiği tarihler ve söyledikleri çıkan var mı.bana yanıt verebilirseniz çok seviirim

ben bikaç sene önce gitmiştim 2 kere kendisine. valla bana çıkmadı malesef. yani verdiği tarihlere odaklanma bence. ama tabi sana çıkar belki çünkü 5 şey sölüyosa 3 ü çıkan oluyo filan diyenler var forumda çünkü. ama bana malesef çıkmamıştı ben de 2 si de fos çıkınca bidaha gitmedim dilek e

hadi yaa...bakalım yakın tarihler verdi nolacak

Ben heralde bi 10 kere filan gitmişimdir dileğe... ve şuana kadar hiçbir tarihi çıkmadı. gelecek konusunda iyi değil ama geçmişi ve şuanı, isimleri filan çok iyi analiz eder.. zaten bende sırf şuanı öğrenmek için giderim ona... Ama mesela şöyle birşeyde olmuştu... bana sürekli bi konuda ısrarla olacak derdi.. ve bana göre imkansızdı öyle birşeyin olması.. o olayla ilgili sürekli bi tarih verirdi ama hiçbiri çıkmazdı... sonra o dediği şey gerçekleşti, hemde tam 1 sene sonra :) bazen böyle şeyler olabiliyor ama çok nadir...

Bir animi anlatmak istiyorum ben. Yazin sonunda olma ihtimali yuksek bir olayla ilgili cok endiseliydim. Ne olacagi konsunda cok korkuyordum.
Oyle fal baktiran bir insan degilim aslinda. Daha once boyle bir sey yapmisligim yok.
Nazli Eraslan adinda bir bayanla telefon ettim internetten adini bulup.
Kadin olumsuz seyler olacagini soyledi ve beni moral olarak cokertti.
Hatta olecegimi soyledi.
Ben de cok uzuldum ve moral olarak coktum.
Kadin beni inanilmaz kotu etkiledi.
Yine internetten ismini buldugum Gunnur Mericboyu' na telefon ettim bu kez.
Kadin onu aramamin tesaduf olmadigini ve bana paralel evrenden bir mesaj gonderildigni soyledi.
Yapacagim bir hataya karsi beni uyardi ve bu hatayi yaparsam olecegimi, her seyin cok kotu olacagini soyledi.
Aksi halde cok guzel seyler olacagini soyledi ve beni inanilmaz motive etti.
Ama bu hatayi yapmanin kaderimde oldugunu ve bunu geri cevirip cevirememenin benim elimde oldugunu soyledi.
Gunnur Meric boyuna tekrar ulasamayinca, bu kez de Selma Toprak' i aradim.
Selma Toprak da Nazli Eraslan gibi olumsuz konustu ve beni olaylara karsi pasif olmaya itti, moralimi cokertti.
Bunun uzerine son olarak Elmira' ya telefon ettim.
Elmira da Gunnur Mericboyu' nun dedigi guzel olacak seylerin tipa tip aynisni soyledi.

Demek istedigim su ki: onumuzde bazi kapilar var. Bu kapilardan hangisini sececegimizi kendi aklimizla kendimiz belirliyoruz.
Fal baktirarak gelecekte olacak seyleri etkiliyoruz sadece, gelecegi degistiriyoruz.
Bu yuzden bence cok fal baktirmak iyi bir sey degil. Bundan uzak durmak gerek.
Bir seyler goren ama kafa karistirmamak adina her seyi pat pat ortaya soylemeyen bir falci iyi, hic baktirmamak en iyisi bence.

evet bana çıktı daha önce de yazmıştım. yakın tarihler verdiği için benim favorim. daha uzak gelecek için söyledikleri 'yok canım daha neler' dediğim şeyler ama bakalım.. yakın gelecek çıkınca umutlanıyo insan tabii.

pelin aynı cafedeki dilek abladan el almış gb, onun asistanı gb. aynı paralelde şeyler söylüyo, fena diil ama bana çok iddia ederek söylediği bi şi çıkmadı. dilek abla birkaç adım önde derim naçizane deneyimlerimden yola çıkarak

arkadaslar göztepedeki neval'e giden oldumu ben bırınden duydum adını fakat hıcbır fıkrım yok ne falına bakıyor, dedikleri çıkıyor mu vs konularda bilgi verebilirmisiniz acaba?

arkadaşlar yarın kadınlar kahvesinde dilek hanıma gitmek istiyorum.randevu almak istedim ama internetten bulduğum numara kullanımıyormuş. bana gönderebilirmisiniz randevu almadan gidersem çok beklermiyim bilmiyorum .

arkadaşlar yarın kadınlar kahvesinde dilek hanıma gitmek istiyorum.randevu almak istedim ama internetten bulduğum numara kullanımıyormuş. bana gönderebilirmisiniz randevu almadan gidersem çok beklermiyim bilmiyorum .

randevu alınmıyor bildiğim kadarıyla. çok akşam üstüne kalmamanız yeterli. kaçta giderseniz gidin yeşilköy'deki gül kadar beklemezsiniz. o neydi öyle ya.. bekletme rekoru kendisindedir derim

randevu alınmıyor bildiğim kadarıyla. çok akşam üstüne kalmamanız yeterli. kaçta giderseniz gidin yeşilköy'deki gül kadar beklemezsiniz. o neydi öyle ya.. bekletme rekoru kendisindedir derim

teşekkürler canım öyle yapacam artık bundan önce pen cafede yeter hanımdı sanırım ona gitmiştim ama sıra beklemedim fazla 1 kişi vardı birde bu dilek hanımı denemek istedim.

Ramazan dolayısıyla 2-3 kişi beklersin normalde 15'den aşağı düşmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…