bugün kadınlar kahesindeki dilek e gittim.çok net konuşuyordu.belli tarihler verdi.acaba verdiği tarihler ve söyledikleri çıkan var mı.bana yanıt verebilirseniz çok seviirim
ben bikaç sene önce gitmiştim 2 kere kendisine. valla bana çıkmadı malesef. yani verdiği tarihlere odaklanma bence. ama tabi sana çıkar belki çünkü 5 şey sölüyosa 3 ü çıkan oluyo filan diyenler var forumda çünkü. ama bana malesef çıkmamıştı ben de 2 si de fos çıkınca bidaha gitmedim dilek e
bugün kadınlar kahesindeki dilek e gittim.çok net konuşuyordu.belli tarihler verdi.acaba verdiği tarihler ve söyledikleri çıkan var mı.bana yanıt verebilirseniz çok seviirim
bana da verdiği tarihler hep genelde günü gününe çıkıyor :)
deme bak böle , giderim
Elanit coştu iyice...bana ikisi de farklı söyledi ben ne yapayım:/ gerçekçi bakarsak elanit'in hakkımda ıskaladığı tek bir şey bile olmamıştı, mercan o konuda zayıftı bende. yine de elanit'ten snr en iyisiydi. gözün aydın şekercim sevindim kurtulmana karanlık günlerden
bikaç ay önce kadınlar kahvesindeki peline fal baktırmıştım,herkesden farklı olarak ameliyat olcaksın,dedi,küçük bişey dedi merak etme,inanamadım,şimdi salı günü dişimden ameliyat oluyom,başka şeyleri de çıktı,pelin iyi bakıyo bence
Zuhuratbaba Bakırköy'de Orhan'ı duydunuz mü bilen varmı ??
arkadaşlar yarın kadınlar kahvesinde dilek hanıma gitmek istiyorum.randevu almak istedim ama internetten bulduğum numara kullanımıyormuş. bana gönderebilirmisiniz randevu almadan gidersem çok beklermiyim bilmiyorum .
randevu alınmıyor bildiğim kadarıyla. çok akşam üstüne kalmamanız yeterli. kaçta giderseniz gidin yeşilköy'deki gül kadar beklemezsiniz. o neydi öyle ya.. bekletme rekoru kendisindedir derim
arkadaşlar yarın kadınlar kahvesinde dilek hanıma gitmek istiyorum.randevu almak istedim ama internetten bulduğum numara kullanımıyormuş. bana gönderebilirmisiniz randevu almadan gidersem çok beklermiyim bilmiyorum .
Gaza gelme, bak yukardakilere tutmamışAramızda kalsın ben bugün de gittim. Yolum düştü, bir göreyim diye, yoksa fal baktırmak aklımın kıyısından geçmemişti de orda şeytan dürtükledi :)))
ne sormuştunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?