Daha önceki bir mesajınızda maltepede falcı yaseminden bahsetmiştiniz.Bizdeki telefonu kullanılmıyor sizde numarası varsa verebilirmisiniz çok önemli daha önce gitmiştik,acil ihtiyaç .teşekkürler şimdiden.
Dilek Hanıma ilk kez nisan ayında gitmiştim. Direk tarihler vermişti. "2 saat içinde ilk mesajı alacaksın, 2-12-22'sinde ise yakınlaşmalar var." Dediği gibi de oldu. Mesaj geldi tam 2 saat sonra, ayın 2'sinde ilk kez hoşlandığını söyledi 12'sinde elimi tuttu 22'sinin detayına girmeye gerek yok :)
Sonra her kavga edip küstüğümüzde ona gittim. Verdiği tarihler hep tuttu. Tekrar söylüyorum bana tutması herkese tutması anlamına gelmiyor. Sırf bu yüzden tavsiye vermek istemiyorum.
Aralarda tarihsiz ayrıntılar verdi onlarda tuttu, ayın üçünde gitmiştim. 2 ya da 7 gün içinde(saat de olabilir he gün sayma diye eklemişti) ayın 12si ve 27si demişti. 2 gün de br şey çıkmadı 7 gün saat ikide barışmaya yönelik ilk adımı attık, 12 sinde hiç konuşmadık ama 13'ünde söylediği gibi 2 kez telefonda konuştuk 27sini bekleyemeden cumartesi yine gittim :)
Yeni tarihler verdi bekliyorum. Bir gerçek var bu insanlar kahve telvelerinden ki Dilek Abla çok bakmaz kahveye iskambil destelerinden gördüklerini ya da hissettiklerini söylüyor. %100 çıkma ihtimali hiçbir falcıda yok. Olamaz olmamalı da...
Tarih vermeden söyledikleri ise diğer falcılarla benzer şeyler, forumda çok dile getirilen isimler, Angels Burcu, Emel Kafe Emel Hanım, Melekler Gülşen, Kokoş Gülşen ve bunun dışında ismi pek geçmeyen bazı falcılar da hep aynı şeyleri detayına varana kadar söylediler. Ya vakti gelmemiştir ya da hakikaten sallıyorlardır. Bilemem. Dediğim gibi ben Dilek Abla'ya genelde yakın gelecek için giderim. İnanmamaya da gayret ederim :)
Kaldı ki daha önce de belirttim herkese herkes bakamayabilir. Bu çok doğaldır. Elektirik alamamıştır, gününde değildir, vs.. Bu yüzden forumda sürekli hep aynı tartışma var. "Ben Elmiraya gittim, bildi" "Sana çıkıyor ama bize hiç çıkmadı" "Burcu iyi", "yok hayır o da kötü", "Dilek şöyle" vs...
Forumu incelersen bu tartışmaları çok görürsün, tek bir isimde herkes hem fikirdi o da Elanit onu da kaybettik. Rabbim günahlarını affetsin.
Sonuçta farklı bir gözle bakmak lazım. Bu insanlar ne ermiş ne de başka birşey, Söylediği 5 şeyden 3'ünün çıkması ya da hiç çıkmamasından doğal ne olabilir.
Bir ablam var onunla da böyle bir fal muhabbetinde tanıştık Songül Hanım, ilk kez aramızda birşeyler yaşanacağını o söylemişti inanmamıştım. Kadının samimiyeti çok hoşuma gitti zamanla arkadaş olduk. Şimdi ara ara daraldığımda onu arıyorum, bana demişti ki "Her fal kapatışında ruh halin farklıdır. Doğal olarak bu falı da etkiler, hep farklı çıkar. Bazı falcıların kendi içleri, ruhları karadır direk felaket tellallığı yaparlar, içlerinin kapalı oluşu senin içini de kapatır falını da. Sonuçta her şey Allah'tan hiç inanma, ve bırak gitme, çok falcı falcı gitmek kafanı karıştırmaktan öteye gitmez. Sıkıntı verir, her şeyden önce kendi ağırlığı sana geçer" Ki hala fal baktırdığımı duysa yandım allah yani...
O dönem deli gibi her gün bir falcıdaydım, herkes bir telden çalıyordu. Kimi bu adam yaramaz zaten aranızda bir şey olmayacak dedi, kimi olacak ama çok sıkıntı çekeceksin dedi, kimi olacak ama başkası hayatına girince o zaman da zaten sen istemeyeceksin dedi vs... Yaramaz ve bir şey olmaz diyenlere inat ben o adamla bir ilişki yaşadım, hakıkaten çok zor bir ilişki dönemiydi, hala da zar zor sürüyor, hala şu ünlü 2. kişi piyasada yok :) Sonuç kimi hiç tutmadı, bazısı biraz tuttu %100 tutan yok.
Bu yüzden düşük beklentiyle gitmek gerek :)
Dilek Abla, Songül Abla, ve yukarıda saydığım isimler sonu bununla çizip duruyor. (Ben bunla son istiyor muyum emin değilim, onlara göre de bir şey yapacakmış bende tamam bu diyecekmişim apartopar) Diğerleri şu bir türlü tanışamadığım 2. kişiyle(Mayıstı Haziran oldu, sonra Temmuz oldu sonra Ağustos oldu,tarih her gidişimde böyle ertelendi) son furya da 2 kişi de değil 2014'de yeni bir kişi ile kariyerimi tamamladıktan sonra ha ha haaaa...
Fal böyle bir şey :)
Bu arada daha önceki mesajlarıma bir bak istersen, kim nasıl bakıyor diye detaylı yazmıştım. 3 farklı mesajdı. Umarım yeterince cevap verebilmişimdir.
Özel mesaj hakkım yok burdan cevap verdim kusura bakma.
Gül daha önce Sentimento'daydı... Orası Mado'nun çaprazıydı... Şuan Stones Cafe'de bakıyor... Orası da gene aynı cadde üstünde Sentimento'nun azıcık ilerisinde... Yine Mado'nun çaprazı sayılır yani...
Sağol Denizden. Arkadaşlar; Kadıköy Angels Cafe' deki Ayfer hanıma kahve falı baktırıp memnun kalan, geleceği tutturduğu şeyler söyledikleri var mı aranızda? çok merak ediyorum bana bir şeyler söyledi hala çıkmadı deliricem:84:
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
tüm falların tersi çıktı,gerçekten evleneceğimize inanamıştım artık,ama ayrıldık,gene sebepsiz,herşey iyiyken bıraktı,bir daha fal mal baktırmamm,elide avucumda sadece hayal kırıklığı oldu,inanamıyorum diyoruz,ama ister istemez kaptırıyoruz,şunu anladım,sadece anlık olanları tutturdular .ama biz onlar çıkınca gelecektende umut bekliyoz,herşeyi rabbim bilir,bu yine tokat gibi yüzüme çarptı herşeye rağman onu çokkk ama çok seviyorummm
:2:
merhabalar deminde yazdım ama sizin yorumunuzu yeni okuyorum bayağa eski ama bana belki yardımcı olabilrsinzz bana mercanın numarasnı verebilr misiniz ?? bukadar iyise bende baktırayım.. özel msj hakkım yok xxxxxxxxxxxxxxx adresne telini atarsanız çok sevinirim...
seninle aynı durumda ve aynı düşüncedeyim.farkı benimkisi başkasıyla evleniyor.
dediğin gibi sadece anlık olaylar cıkıyo sanırım.
bende baktırmam artık.
geleceği yaşayıp görmekten başka şansımız yok...
unuturuz inşallah...
Mercan sayhan diye googel da yazarsan Telefon Nr cikiyor ! Ben baktirdim gecen hafta ama pahali!:2:
merhabalar deminde yazdım ama sizin yorumunuzu yeni okuyorum bayağa eski ama bana belki yardımcı olabilrsinzz bana mercanın numarasnı verebilr misiniz ?? bukadar iyise bende baktırayım.. özel msj hakkım yok nxxxxxxxxxxxxxxxx adresne telini atarsanız çok sevinirim...
Mercan sayhan diye googel da yazarsan Telefon Nr cikiyor ! Ben baktirdim gecen hafta ama pahali!
biz kötü yorum yapmadık ki örneğin bana sen onu seviyorsun o seni sonun bu adamla ama en az 2 yılı var dedi falda başka ne şimdiki zaman var ne gelecek e bana bunları söyleyen 30. falcı işle ilgili sorduğum soruları yanıtlayamadı hayatında başka biri var mı dedim yok dedi ama biliyorum var görüştüğü biri dedim önemsiz dedi e önemsiz olduğunu biliyorum ama yok demese iyi olurdu yani gelecekle ilgili ileride olunca beni şaşırtacak hiçbir şey yok
örneğin güzel bir mesleği var statüsü iyi dedi ne olduğunu göremiyorum dedi son zamanlarda gittiğim falcı olduğu için metinle zeynepi örnek veriyorum metin mesleğimizi 1 dakikalık bir cümleyle tarif etti hani kime anlatsan o tarifi mesleğimi bilir zeynep ise uzay üssü gibi bir yerde çalışıyorsunuz dedi bunlarda tarot bakan adamlar
mesela benim telefonla bakan falcım var o da 3 harflilerle bakıyor biliyorum o direk zaten isim meslek paranın miktarını biile söylüyor
sözün özü ben kötü demiyorum mercana ama dediğim gibi diğer falcılardan tek üstünlüğü evde oturduğun yerden bakıyor olması
bu arada kızlar metin cadde symbolde zeynep de angels cafede çalışıyor benim bu falcılarla tanışmam da akşam saat 9 da başımın çok sıkıştığı dönemde fellik fellik falcı ararken oldu baştan da söyledim fazla müşterileri yok o yüzden kotayı doldurmak için gece geç saatlere kadar orda oluyorlar ikisine de 2 kere 1er ay arayla gittim ilginç bir şekilde ikisi de beni hatırladılar o yüzden iki falları da birbirine tutarlıydı gelecekle ilgili verdikleri ayrıntılı olaylar da çıktı anlatsam şaşırırsınız bikaç kişiye anlatmıştım buradan
ha bir de falcıların yönlendirilme durumları var ya örneğin o ayda symbol melisaya gitmiştim o hemen o anki duruma göre bir senaryo yazdı ama metin zeynep levent telefon falcım o anki durum tamamen başka olsa da hiç boşuna uğraşma bu dengeler yakın zmaanda değişecek dediler ve dedikleri gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?