- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
kızlar bır hafta once maltepede bır cafeye gıttım.errtesı gun ablamı arkadasımıda alıp goturdum okadar ıyı yanı sankı benı benden daha ıyı tanıyor tum hayatımı oldugu gıbı anlattı hala soktayım dıyebılırım:)fala ınanmazdım keyıf ıcın baktırırdım ama gercekmıs yaaaaa:)
kadıköy ve taksimdeki majestic cafeyle ilgili çok şey duyuyorum arkadaşlar oraya gitmeyi düşünüyorum bende bu aralar :)
hangi kafe canım? bende daha önce gitmiştim maltepede bi kafeye... aynısı mı acaba..
dıar cafe munubus yolunda camının orda ergun bey bakıyor ya muhtesemm muhtesemm.gıttıgın degılsede kesınlıkle tavsıye ederım okadar dadıyık falcılar varkı ortada kurtuldum onlardan:)
dıar cafe munubus yolunda camının orda ergun bey bakıyor ya muhtesemm muhtesemm.gıttıgın degılsede kesınlıkle tavsıye ederım okadar dadıyık falcılar varkı ortada kurtuldum onlardan:)
kızlar bır hafta once maltepede bır cafeye gıttım.errtesı gun ablamı arkadasımıda alıp goturdum okadar ıyı yanı sankı benı benden daha ıyı tanıyor tum hayatımı oldugu gıbı anlattı hala soktayım dıyebılırım:)fala ınanmazdım keyıf ıcın baktırırdım ama gercekmıs yaaaaa:)
baya uzun sürüyo galiba, söylemişti 13.30 da biri gelecek diye senmişsin seni bitirip benimle başlayacak :) yer için pazar günü tarif ederim dedi, şirinevleri de hiç bilmiyorum, taksiyle gidecem galiba. sen hiç baktırdın mı elmiraya?
senelerdir kave falı bakıyorum herkes bire bir çıktıgını söyler bilemezsem öyle bir ihtimal yok okdar emin konuşuyorum para almam ist anadolu yakasındayım isteseniz bana mail atın ,,,,,,,,,XXXXXXXXXXX...teşekkürler
senelerdir kave falı bakıyorum herkes bire bir çıktıgını söyler bilemezsem öyle bir ihtimal yok okdar emin konuşuyorum para almam ist anadolu yakasındayım isteseniz bana mail atın ,,,,,,,,,xxxxxxxxxxxxx.teşekkürler
senelerdir kave falı bakıyorum herkes bire bir çıktıgını söyler bilemezsem öyle bir ihtimal yok okdar emin konuşuyorum para almam ist anadolu yakasındayım isteseniz bana mail atın ,,,,,,,,xxxxxxxxxxxxxxxxx..teşekkürler
senelerdir kave falı bakıyorum herkes bire bir çıktıgını söyler bilemezsem öyle bir ihtimal yok okdar emin konuşuyorum para almam ist anadolu yakasındayım isteseniz bana mail atın ,,,,,,,,,xxxxxxxxxxxxxxxxx....teşekkürler
Kahve falina senmi bakiyorsun? Maillin Silikat gozukmuyor ,ozelden bana yazarmisin denemek istiyorum!
kızlar merhabaaaabişey sorcam size kadıköyde nostradamus cafe de (ismini yanlış yazmış olabilirim ) starbucks ın üstünde ki cafe . fal bakan zeynep vardı artık orda çalışmıyormuş nerde çalıştığını da sölemiyorlar tabiki cafedekiler. acaba nerde çalıştığını bilen var mı ? varsa bna ulaştırabilirlermi ? çok sevinirim , foruma baktım kimse yazmamış onun -nerde çalıştığıyla ilgili bir şey
zeynep evinde bakıyor... fiyatı 50 lira... ama şuan bodrumdaymış... bu ay sonu gelicekmiş... bizde 2 gün önce aradık onu, randevü almak için ama olmadı... isteyenlere telini gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?