İstanbul'da Fal - Falcılar

ramazanda fal baktırmıcaktım ama bu gidişle baktırcam sanırım... moralim sıfır şuan.. yalanda olsa iyi birşeyler duymak istiyorum..

Merhabalar, ben Selma Toprak'a baktırmak istiyorum, ama neredeyse 1 haftadır telefonla kendisine ulaşamıyorum... internet sitesi dışında başka bir telefonu var mı? İşi mi bıraktı n'oldu

kızlar bır hafta once maltepede bır cafeye gıttım.errtesı gun ablamı arkadasımıda alıp goturdum okadar ıyı yanı sankı benı benden daha ıyı tanıyor tum hayatımı oldugu gıbı anlattı hala soktayım dıyebılırım:)fala ınanmazdım keyıf ıcın baktırırdım ama gercekmıs yaaaaa:)

kızlar bır hafta once maltepede bır cafeye gıttım.errtesı gun ablamı arkadasımıda alıp goturdum okadar ıyı yanı sankı benı benden daha ıyı tanıyor tum hayatımı oldugu gıbı anlattı hala soktayım dıyebılırım:)fala ınanmazdım keyıf ıcın baktırırdım ama gercekmıs yaaaaa:)

hangi kafe canım? bende daha önce gitmiştim maltepede bi kafeye... aynısı mı acaba..

kadıköy ve taksimdeki majestic cafeyle ilgili çok şey duyuyorum arkadaşlar oraya gitmeyi düşünüyorum bende bu aralar :)

maltepede bır cafeye gıttım falcı degı medyum resmençertesı gun ablamı ve arkadasımıda goturdum.bır hafta oldu hala soktayım benı benden daha ıyı tanıyor sankı herseyımı anlattı ben sımdıye kadar keyıf ıcın baktırıyordum pekte ınanmazdım ama gercekmıs yaa

dıar cafe munubus yolunda camının orda ergun bey bakıyor ya muhtesemm muhtesemm.gıttıgın degılsede kesınlıkle tavsıye ederım okadar dadıyık falcılar varkı ortada kurtuldum onlardan:)

emın degılım ama sanırım ama teldede kısılık analızı yapıyor:)xxxxxxxxxxxxergun bey eger fala meraklıysanız yuzde yuz memnun kalıcaksınız:)

Son düzenleyen: Moderatör:
dıar cafe munubus yolunda camının orda ergun bey bakıyor ya muhtesemm muhtesemm.gıttıgın degılsede kesınlıkle tavsıye ederım okadar dadıyık falcılar varkı ortada kurtuldum onlardan:)

hee yok benim gittiğim başka bir yerdi... dediğin yeri biliyorum, geçerken görmüştüm ama gitmedim.. yolum düşerse giderim bi gün... saol cevabın için..:)

bugün ve geçmişe dair
bildikleri oldu mu
ne kadar süre ile bakıyor
ne kadar ücreti
cevap yazarsan sevinirim
teşekkürler

elmiranın iletişim bilgilerini bende istiyorum (((

Kahve falina senmi bakiyorsun? Maillin Silikat gozukmuyor ,ozelden bana yazarmisin denemek istiyorum!

bana da bakar mısın

bana da bakar mısın

kızlar merhabaaaa bişey sorcam size kadıköyde nostradamus cafe de (ismini yanlış yazmış olabilirim ) starbucks ın üstünde ki cafe . fal bakan zeynep vardı artık orda çalışmıyormuş nerde çalıştığını da sölemiyorlar tabiki cafedekiler. acaba nerde çalıştığını bilen var mı ? varsa bna ulaştırabilirlermi ? çok sevinirim , foruma baktım kimse yazmamış onun -nerde çalıştığıyla ilgili bir şey

zeynep evinde bakıyor... fiyatı 50 lira... ama şuan bodrumdaymış... bu ay sonu gelicekmiş... bizde 2 gün önce aradık onu, randevü almak için ama olmadı... isteyenlere telini gönderebilirim.

kızlarr çok soru sordum biliyoırum ama bu sonnnn üsküdar da su falına bakan perihan diye biri varmış o nerdedir bileniniz var mı ? giden varmı içinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…