ewet lütfennn bn istiyorum telefonunu nerde evi acaba ?
zeynep evinde bakıyor... Fiyatı 50 lira... Ama şuan bodrumdaymış... Bu ay sonu gelicekmiş... Bizde 2 gün önce aradık onu, randevü almak için ama olmadı... Isteyenlere telini gönderebilirim.
Ya bişey sorcam kızlar bu zeynep gerçekten iyi mi bakıyor bende istiyorum telini size zahmet :) teşekkür ederim
Ya bişey sorcam kızlar bu zeynep gerçekten iyi mi bakıyor bende istiyorum telini size zahmet :) teşekkür ederim
Arkadaslar Taksim'de Arca Cafe'de Ayse diye yeni bi falci gelmis, o civarda oturuyorum diye bi deniyim dedim, ama bu kadar isabetli bilebilicegini hic dusunmemistim, soklardayim. Elanit ile nerdeyse paralel seyler soyledi gecmisimle alakali, su aralar yapacaklarimla alakali, hatta annemin ameliyat tarihine varana kadar bilmesi cok sasirticiydi.. ondan sonrakilerde yine Elanit'in dedigi gibi oldugu icin bayagi sasirtti beni.:79:
kızlar selam ,
emineye gidiyorum pazar günü en son elmiraya gitmiştim 2 ay ara verdim sizce gitmelimiyim emineye ?
canım nerede tam bu cafe taksimde? tarif eder misin? bir de ne kadara bakıyor ne kadar sürüyor falı kısa mı?
zeynep çok iyi sallar,üstelik birde 50 lira yuh yani !
swach'tan iceri giriyosun (agca camii'nin karsisi) ve ilk sokaktan sag yapiyosun karsina kocaman bi tabela ile "arca cafe" beliriyor zaten. Valla kiz yeni sanirsam, cok uzun bakiyor =), hatta isletme sahipleri uyardi daha kisa tutmasi icin, oda pek tinlamadi.. 15 liraya bakiyor.
bence gitme sıradan bi falcı herşeyi sana soruyo zaten şu kim bu kim şu tarihte ne oldu falan diye benimde nerdeyse 2 ay oluyo baktırmayalı çok çok daralmadğım sürece gitmiycem hatta hiç gitmemeyi düşünüyorum 2 ay aslında fal baktırmak için çokta uzun bi süre değil tabi bize uzun gibi geliyo biliyorum:18::97:
Selam bayanlar ben gecenlerde u konu için üye oldum sizden ricam su güneslideki nilüfer hanımın adres veya telefonu lütfen bna mesaj atın gercekten bu kadına gitmek istyorum bende güneslide oturuyorum ama bu forumdan duydum bu kadını gitmek istyorum simdiden tesekkurler
ben artık kimseyi önermiyorum.
herkes çuvallıyor. hayatı akışına bırakıp olacakları görmek en iyisi.
evet haklısın aslında birde gereksiz ümitlenmeler falan oluyo dimi? emineye gidicektm çok uzak yazık günah o kadar yol yani bi fal için , taktım ya şimdi kime gitsem diye düşnüp duruyorum can sıkıntısı, ama dediğin gibi bugüne kadar hiç bir falın çıktığına denk gelmedim geldiysemde %10 falandır...
ufak tefek şeyler çıkıyor. Umutlanıyorsun ister istemez bekliyorsun. Ama hayat beklediğin gibi değil olması gerektiği gibi akıyor.
Sen beklediğinle kalıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?