İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen öyle canım... istemesende bilinç altına yerleştiriyosun malesef..ne tuaf fala umut bağlamak bi ara deli gibi dadanmıştım ama şimdi allahtan o kadar değğilim..

bayramdan sonra bir kere baktırıp , sonra tamamen kesmeyi düşünüyorum. zaten o sürede hayatımla ilgili önemli kararları almış olurum.
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
Umarım bi gün hak ettiklerimizi alırız.

hayırlısı olsun senin adına , ben her zaman giremiyorum mesaj hakkım yok istersen mail adresini ver iletişim kurar beraber gideriz bayramdan sonra ne dersin ?

çok kararsız kaldım bayada uzakta aslında kime gidiyim sizce ya ?? bana bi isim söyleyinde yarın ona gidiym :S
Valla o kdr çok falcıya gittimki hiç birinin zaten söledklerinin hepsi olmuyo bazı söledkleri tutuyo arada bazende hiç biri çıkmayabiliyo artık gidersemde onca gittiğm falcı arasından kadınalr kahvesi peline giderim bi tek gitmedysen bi dene taa onca yol gidip üstüne 20 tl vericene peline gidip 15 tl ver daha iyi ama yarın gidiceksn pazarları çalışmyo bilgin olsun

pelin için kötü diyemem haksızlık olur anı bilmede iyi ama dedikleri çıkmıyo. bana yola gidiyosun demişti hakikaten tatile gidiyodum (zaten yaz dönemi herkes bi yere gidiyo o ayrı da), seninki de gelecek orda buluşacaksınız dedi. bu benim çok istediğim bi şeydi. sanırım zihnimi okudu ama o kadar iddialı konuştu ki.. ben gelebilir demem gelir derim, gelir gibisinden. ama gelmedi dipnot olarak geçmek istedim

Merhaba herkese. Yeni katıldım aranıza ama bu ara falcı falcı gezdigim icin ilgimi çekti bu konu ve falcılarla ilgili yasadıklarımı sizinle de paylaşayım istedim.

İlk gittigim falcı bakırköy'de duygum cafedeki duygu oldu. Daha önce böyle falcı falcı gezmedigim icin ilk defa isim söyleyen bir falcıyla karsılaştım ve cok sasırdım haliylen. 3 arkadas gitmistik ve hepimiz de acaip sasırmıs sekilde ayrıldık oradan. O an icin su an ki durumları biliyor demistim icimden,isabetli atışlar yapmıstı çünkü. Gelecekle ilgili de su an icin olma ihtimali cok ama cok zor olan seyler söyledi. Daha sonra bir arkadas daha gitmek istedi, onu da götürdüm. Dedigim gibi isimler ve su an gibi seylerde basarılı ama bazı cümleleri cok sabitmis onu farkettik arkadaşla konusurken, sanırım bazı cümleleri herkese kullanıyor.

İkinci gittigim falcı da Enfal oldu. Enfal kesinlikle mevcut durumlar ve isimlerde inanılmaz basarılı. 3 arkadas gitmistik yine ve hepimiz cidden cok sasırmıs ayrıldık. Yalnız, cok kısa bakıyor o da Duygu gibi. Bir de hayatınızda biri varsa Enfal resim görmek istiyor, gösterirsen daha fazla sey anlatıyor onunla ilgili, ben de resim yoktu mesela. Böyle biraz bekledi bulayım diye, bulamayınca da sinirlendi, gerildi. Mesela bana tuttu 18 ay sonra yüzük var sana dedi ama onunla mı diye sordugumda bilmiyorum isim veremem ben dedi, resim göster bana dedi, bi de böyle bi gerildi ben bulamadım resim diye bulunca yine gel filan diye azarladı beni :) Bu arada yakın gelecegi de biliyor cidden, dedigim gibi cok kısa bakıyor, ama söyledigi seylerin %90 ı dogruydu, gelecekle ilgili söylediklerini de görecegiz.

enfal hikaye hiç sevmedim falını okeeeeeyyy diyo başka bişey demiyo , duyguyuda merak ediyorumda nerde bakıyo bilmiyorum

enfal hikaye hiç sevmedim falını okeeeeeyyy diyo başka bişey demiyo , duyguyuda merak ediyorumda nerde bakıyo bilmiyorum

Evet o kelimeyi cok kulllanıyo gerçekten ama dedigim gibi söyledigi seylerin %90 u kesinlikle dogru, ayrıntıya girmeyecegim ama yakın gelecekte olacagı kesin olan seyleri de gayet iyi bildi, ama zamanı var dedigi seylerin de dedigi zamanlarda mı olacagını bilemiyorum tabi ki. Duygu çetinkayanın yanında bir banka var bank asya sanırım, oradan sola dönüp iceriye dogru 50-60 metre yürüyorsunuz zaten cafenin tabelasını görürsünüz solda kalıyor. Ama dedigim gibi isimler konusunda basarılı o, ama söyledigi bircok sey standart sanırım, herkese söylüyor, arkadasımla bana nerdeyse hep aynı seyleri söylemis isimler dısında tabi.

bana söylediği hiç bişet çıkmadı sadece isim falan bilip şaşrtmaya çalışıyo

bakırköydemi peki canım duygu ? bisürü banka var ne tarafta kalıyo peki ?

bakırköydemi peki canım duygu ? bisürü banka var ne tarafta kalıyo peki ?

Bakırköyde Duygu, capacity nin oldugu caddenin adı ne bilmiyorum o caddede ama capacity tarafına degil de diğer tarafta kalıyor, cadde üstünde cetinkaya magazası var solda hemen yanında da bank asya var,bankanın hemen yanından ilk soldan dönüyosun biraz yürüyosun, solda duygum cafe car ısıklı tabelası var görürsün yani biraz yürüdükten sonra. Dönünce 50 metre filan yürüyosun zaten. Randevusuz alıyor ama baya bi bekliyosun, hatta bakmak istemesse randevusuz diye orada baska birilerine yönlendirmeye calısıyolar seni.

bugün nihal fal baktırdım.içimde bulunduğum durum ve yakın geçmişi çok iyi bildi.ama ben geleceği merak ederek gitmiştim.inş gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar.nihal e bu forumda.paylaşırsanız çok sevinirinkiler tek geçerim dedikleri için gitmiştim.gelecekte dedikleri çıkan var mı arkadaşlar paylaşırsanız çok sevinirim....

Bugün Cezmi ye fal baktırdım.. ve böylece benimde falcılarla tüm ilişiğim koptu. bu forumda duydum adını herkes yana yakıla cezmi yi arıyordu.. öldü diyenler oldu.. bu cezmi çakma cezmi mi acaba diye düşünmedim değil baktırırken... faldan çok soru sor cevap veriyim tarzında bişey oldu... ne anlattı ne bildi ne söyledi hiç bişey anlamadım... sadece aklımda net kalan bir konuyla ilgili yaklaşık tarih sordum 10 gün sonra dedi...
Cezmi ye baktırıp da gerçekten memnun kaldım diyenler varmı çok merak ediyorum?

hımmm ok canım anladım listeye yazdım birde duyguya görüneyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…