İstanbul'da Fal - Falcılar

bu nasıl soru ?? gayet açık deilmi ece hanım kim nerde fal bakıyo ben mi yanlış forumdayım ???????

Kim oldugunu bilmiyorum Telefonda baktirdim , 30ytl ye bakiyor bende burda yorumlari okuyup merak etmistim ama beni sasirtacak bir sey söylemedi . Burda cok iyi bakiyor dediler Bence siradan bir falci parana yazik!

Kim oldugunu bilmiyorum Telefonda baktirdim , 30ytl ye bakiyor bende burda yorumlari okuyup merak etmistim ama beni sasirtacak bir sey söylemedi . Burda cok iyi bakiyor dediler Bence siradan bir falci parana yazik!

gerek yok o zaman canım bi duyguya gidicem bide symbol nişantaşına o kadar..

Kızlar biara bu sayfada kurşun dökenlerden bahsedilmiş. Bu konuda iyi birini tanıyormusunuz ? Bana özelden adres telefon bilgilerini paylaşabilir misiniz ??
Nazarlardan evden çıkamıyorum, bi döktürsem rahatlayacağım. ne olur yardımcı olun bilen varsa.

teşekkürler cikilopcik arkadaşlar başka yorum yapabilecek yok mu Angels Ayfer hakkında?

Selam Kızlar,
Çok yakım bi arkadaşımın arkadaşı Cezmi'ye fal baktırmış telden, herşeyi bildiğini söylüyor, etrafında da 3 kişi baktırmış ve hepsine bilmi, onlardan 150 Tl almş, kızlar siz kaça baktırdını ve nasıdı? Yüzyüze baktıran var mı?

Benden 120tl aldı. bende telde baktırdım. başka baktırıp da dediklerinden çıkanlar varmı???

Sağol etoiles bana çok güzel şeyler söylemişti hala çıkmadı daha fazla umutlanmak istemiyordum o yüzden sordum bilen var mı diye

Canım çok tatlı dilli bir hanım, banada çok güzel şeyler söyledi, ama ben o söylediği şeyler konusunda umutlanmadım çünkü görünen köy klavuz istemez... tarihlerde verdi geçti gitti hepsi çıkan bişey yok, herşey söylediğinin tam tersi..

Cezmiyi denedim beğendim ben tabi isimleri sen söylüyorsun o sorularına cevap veriyor hangi Cezmi bilemem yorumları cok iyiydi

Cezmiyi denedim beğendim ben tabi isimleri sen söylüyorsun o sorularına cevap veriyor hangi Cezmi bilemem yorumları cok iyiydi

Selamm kızalr bende cezmiyi arycaktım arkadaşımla berabr ama sert mizacı varmış hani bilmiyorum dedkleri çıkan var mı iyiymi gerçkten bazıları çok kötü diyo ama göreceli bişey tamam herkesle aynı şey olmyo ama ne bileyim yorum bekliyorum.. teşekkürler :))

ne kadar bu mercan

Arkadaşlar,
Falcılaara gidip de boşyere para vermeyin hepsi fasa fiso.Kendiniz bakın.D and R dan Katinanın aşk falını aldım bi hafta önce kartları tanıdım önce sora internette araştırma yaptım çeşitli açılımlarını öğrendim. Ve sonuç bugün çevremdeki 10 kişinin ilişkisini yorumladım ve herkes şokta.Kendimde de denedim sonucu tabi bilemem ama durumu gayet öğrendim.Accaip bi fal mutlaka alın herkes bana sen nerden biliosun dedi o kadar yani alın ve deneyin ya da fal baktıracaksanız Katina falına bakan falcı bulun...Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…