ece hanım kim ayol nerde :)
bu nasıl soru ?? gayet açık deilmi ece hanım kim nerde fal bakıyo ben mi yanlış forumdayım ???????
Kim oldugunu bilmiyorum Telefonda baktirdim , 30ytl ye bakiyor bende burda yorumlari okuyup merak etmistim ama beni sasirtacak bir sey söylemedi . Burda cok iyi bakiyor dediler Bence siradan bir falci parana yazik!
falcıya gittiğimde 2 kelime söleyip bitio varmı uzun fal bakan bildiğiniz
ayfer dediğin kısa saçlı esmer, kilolu olan hanım mı? eğer oysa bana hiç birşey tutturamadığını söyleyebilirim. geçen sene mi ne baktırmıştım ne tespitleri ne geçmişle ilgili söyledikleri tutmadı. geleceğe dair söylediklerini de çoktan unuttum gitti :)
not: fal konusunda burdaki arkadaşlar kadar tecrübeli değilim. yıllar sonra ilk baktırdığım faldı. ondan sonra da bi daha baktırmadım.
teşekkürler cikilopcik arkadaşlar başka yorum yapabilecek yok mu Angels Ayfer hakkında?
ben de gitmiştim, cana yakın, konuşkan bir bayan.. ama söylediklerinin hiçbiri çıkmadı...
Selam Kızlar,
Çok yakım bi arkadaşımın arkadaşı Cezmi'ye fal baktırmış telden, herşeyi bildiğini söylüyor, etrafında da 3 kişi baktırmış ve hepsine bilmi, onlardan 150 Tl almş, kızlar siz kaça baktırdını ve nasıdı? Yüzyüze baktıran var mı?
Sağol etoiles bana çok güzel şeyler söylemişti hala çıkmadı daha fazla umutlanmak istemiyordum o yüzden sordum bilen var mı diye
Cezmiyi denedim beğendim ben tabi isimleri sen söylüyorsun o sorularına cevap veriyor hangi Cezmi bilemem yorumları cok iyiydi
Bence mercani dene , biraz pahali ama iyi bakiyor ! Ben ona da Telefonda baktirdim ama Burda okudugum kadar evinde bakiyormus. Adresini ve Tel lini Internet ten bulursun!
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?